Geekbuying

4.5
6

Bestellen

2

Service

4

Prijs

6

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Geekbuying

Komt dit je bekend voor? Je merkt dat je de laptop waarop je de laatste drie jaar je aantekeningen hebt gemaakt ineens een stuk langzamer is en steeds vaker vastloopt. Of dat het steeds stoffiger in huis wordt ondanks dat je minstens twee keer per week stofzuigt.  Of dat het geluid van je telefoon de hele tijd harder of zachter wordt zonder dat je zelf aan de knoppen zit? We hebben allemaal wel eens nieuwe elektronica nodig, en wat is er ou handinger dan een site de de nieuwste elektronica en gadgets nauwkeurig op een rij zet en de prijzen vergelijkt?  Daarvoor heb je Geekbuying! Of je nou een smartphone zoekt, of draadloze oortjes, een stofzuiger, en step of een drone; bj Geekbuying hebben ze het! Als je het nog niet helemaal zeker weet en nog wat meer informatie wilt, dan zit je hier goed! Hier delen klanten van Geekbuying hun mening. Ben je zelf al klant van Geekbuying? Laat dan gauw weten wat jij ervan vindt!

Over Geekbuying

De online winkel Geekbuying is in 2012 voor het eerst van start gegaan. De technologische experts die daar werken hopen de allerbeste gadgets met hun klanten te delen! Ze verkopen er onder anderen auto accessoires, TV's. tablets, koptelefoons, oortjes, steppen, sportapparatuur en huishoudelijke producten zoals stofzuigers maar ook bestek.

De service van Geekbuying

Als je niet tevreden bent met je aankoop, betaal je maar een keer voor de verzendkosten, dus de terugzendkosten. Het duurt na dat het terug gestuurd is 3-6 werkdagen om bij Geekbuying te verwerken. Als de oorspronkelijke betaling met PayPal gedaan is, wordt het bedrag binnen 48 uur teruggestort. Als er met creditcard betaald is, kan het nog 7-14 werkdagen duren voordat het wordt teruggestort. Kijk voor meer informatie op hun eigen website.


Heb je nog vragen?

Als het antwoord ja is, schroom dan niet om contact op te nemen! Dit kan via hun live chat of via het nummer +86-(0)755-2394377. Check hun site voor de tijden waarop ze beschikbaar zijn maar LET GOED OP, de tijden die daarop staan zijn 6 uur later dan in Nederland. Als je iets onaangenaams hebt meegemaakt en een klacht tegen Geekbuying in wilt dienen, dan is dat hier mogelijk, op de site waar je nu bent. Ook heb je de mogelijkheid om hun advies te geven, zodat ze deze fout in de toekomst niet meer zullen maken.

Jouw mening telt!

Heb jij al aankopen gedaan bij Geekbuying? Zo ja, wat heb je gekocht? Ben je er tevreden mee? De klantenservice, als je daar gebruik van hebt gemaakt, wat vond je daarvan? Wat waren de pluspunten van Geekbuying? Vond je dat er punten waren die moet verbeterd moeten worden? Een hoop bezoekers van deze site zijn benieuwd naar jouw ervaring, dus laat het ze weten, zodat jij de beste keuze kunnen maken!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook

close

Geekbuying

Vergelijk reviews en bekijk Geekbuying