NederlandReview

    Ervaringen Gardentrail

    Je tuin kan een heerlijke plek zijn om even echt te ontspannen en je wat dichter bij de natuur te voelen. Daar heb je dan natuurlijk wel de beste tuinmeubelen voor nodig. Het zou kunnen dat de tuinspullen van Gardentrail helemaal jouw smaak zijn. Maar wat zal de kwaliteit van hun tuintafels en tuinstoelen zijn? Zul je door hun vuurkorven en andere tuinverwarming echt wat langer buiten kunnen zitten? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Gardentrail de buitenspeaker of buitencamera komt bezorgen? En wat zal je aan de klantenservice van Gardentrail hebben als je elektrische barbecue niet blijkt te voldoen aan je verwachtingen? Alleen mensen die al een loungestoel of ander tuinmeubel van Gardentrail in de tuin hebben staan kunnen je meer over dit merk tuinmeubelen vertellen. Lees hun reviews om wat meer inzicht in deze tuinwinkel te krijgen. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers zullen je laten zien wat je nou echt van Gardentrail kunt verwachten.

    Over Gardentrail

    Gardentrail is een woonwinkel die zich vooral richt op tuinartikelen. Ze beseffen dat je huis meer is dan gewoon een smaakvol interieur en dat de buitenruimte net zo belangrijk is. Op het terras herstel je, volgens Gardentrail, het contact met de natuur omdat je vogels hoort fluiten of de sterrenhemel ziet. Ze willen je dus van wat tuinproducten voorzien waarmee je het meeste uit je tuin, balkon of terras haalt. Zo hebben ze een hele selectie tuinmeubelen inclusief hoekbanken, tuintafels, tuinstoelen, ligbedden, barsets, loungestoelen en nog veel meer. Je kunt zelfs een hele buitenkeuken inrichten. Ze hebben verschillende elektrische barbecues en barbecues die werken op gas of houtskool. Als het einde van de zomer nadert dan kan het overdag nog lekker warm zijn terwijl het ’s avonds al aardig af begint te koelen. Daarom heeft Gardentrail wat vuurkorven, vuurtafels, terrasverwarmers en fakkels om de frisse avondlucht nog eventjes op een afstand te houden. Dan zijn er ook nog wat tuingadgets zoals buitenspeakers, banaanstekkers en luidsprekerkabels. En als laatste is er een afdeling accessoires die bloembakken, aanmaakproducten en haardgereedschap bevat.


    De mooiste tuin van Nederland.

    Diensten van Gardentrail

    De tuinmeubelen en andere tuinartikelen van Gardentrail kunnen online worden besteld. Selecteer de ligstoel of bijzettafel die je wilt en maak je bestelling rond. De bezorgservice van Gardentrail kan jouw vuurkorf dan netjes bij jou thuis komen bezorgen zodat je hem meteen in de tuin kunt zetten. Ook heeft Gardentrail een eigen klantenservice om je te helpen as je elektrische barbecue helemaal niet aan wil gaan.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Gardentrail

    Heb je zelf al een tuinstoel of ligbed van Gardentrail? Dam horen wij graag alles over jouw ervaring met deze tuinwinkel. Hoe lekker liggen die loungestoelen nou eigenlijk? Gaat je barbecue al snel aan of moet je lang wachten tot hij warm is? Gaan die tuintafels lang mee of kun je ieder jaar een nieuwe kopen? Moest je lang wachten op de bezorging van je terrasverwarmer? En wat zei Gardentrail’s klantenservice toen je ze om hulp vroeg? Schrijf je eigen Gardentrail review en laat ons weten wat jouw mening over deze woonwinkel en tuinwinkel nou eigenlijk is.

    Gardentrail
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (79)

    9.6
    99% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.6
    Service
    rating
    9.6
    Prijs
    rating
    9.6
    Leveren
    rating
    9.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    BBgrill Grand Canyon

    Ik was al langere tijd opzoek naar een bbq met daarin een gas en houtskool mogelijkheid. Contact opgenomen met Gardentrail via de chat en zij adviseerde mij gelijk een bepaalde bbq.
    Daarnaast ontving ik nog een leuke korting, waarna ik was overgegaan tot de online bestelling.

    Twee dagen van te voren werd er keurig een aflever afspraak gemaakt en de pallet werd met de vrachtwagen van hun afgeleverd. Dik tevreden.

    Door: Arjen 10-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Aanrader!

    We zijn ontzettend goed geholpen door Maarten. De laagste prijs uiting maken ze absoluut waar.

    Complimenten voor de aflevering. Uitstekend verpakt met de grootste zorg.

    Klein minpuntje is dat je de hele dag thuis zou moeten blijven voor levering en dat ze niet kunnen garanderen dat een chauffeur vantevoren belt.

    Ik read dit bedrijf zeker aan!

    Door: Sylvia03-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tafel met haard erin

    Voor het eerst hier een bestelling geplaatst en eigenlijk nooit eerder gedacht dat je tuinartikelen online kon bestellen. Was een beetje aan het orienteren en kwam deze website tegen.

    Alles werd keurig voor de deur afgeleverd en de chauffeur belde nog 30min van te voren (waar ik om had gevraagd).

    Door: Roderik Ponsen01-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Easy Fires inbouwhaard

    Was opzoek naar meer warmte in onze overkapping. Dit voorgelegd bij Gardentrail om misschien eerst te kijken of ik de overkapping moest voorzien van ramen/glas. In overleg toch besloten om een vuurtafel te nemen/kopen. Dit blijkt veel warmte te geven en momenteel zitten wij te genieten van deze mooie oplossing.

    Door: Boels13-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Een 10

    Pro actief, heldere prijzen en services. Bedankt Koen!!

    Door: Timothy18-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    prijs is scherp

    Prijs echt goedkoop zending ook vlot

    Door: ronald tiempert16-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vuurschaal

    Was al een lange tijd op zoek naar een vuurschaal, niet te groot moest zijn. Je komt er veel tegen van groter dan een meter. Had gebeld en op advies van de medewerker een kleine vuurschaal besteld. Kon ook goed verstuurd worden met de post, waardoor deze optijd thuis was.

    Door: Mark de Winter16-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Heldere communicatie / Snelle levering

    Via mijn buren, op advies, een nieuwe lounge set aangeschaft. Even van te voren gebeld, omdat ik het lastig vond om dit online te bestellen. Hoe wordt zoiets bezorgd?

    Dit was allemaal snel duidelijk en alles werd keurig in de tuin afgeleverd. Bedankt!

    Door: Annemijn Van Lindschot04-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snelle afhandeling, mooie website!

    Via de website een aanvraag gedaan voor een vuurtafel incl. alle accessoires. Binnen 24 uur gelijk een uitgebreid antwoord mogen ontvangen + een scherpe prijs. Alles was fijn en compleet. Over gegaan tot aankoop, en tot aan de bezorging thuis was alles dik in orde.

    Door: Dick van Toorn10-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snelle levering!

    Voor het eerst een bestelling hier geplaatst, kende het niet maar zag er goed uit.
    Nemen altijd lekker snel de telefoon op en afleveren op een ander adres was allemaal geen probleem. Denken mee, helemaal top!!

    Door: Guido 1steee08-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    bon service

    la livraison se fait rapidement en Belgique. à suivre via un lien.

    Door: JeanClaude15-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Top service !-!

    Top Service met de hoofdletter S

    Door: Anoniempje13-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Terrashaard

    Allereerst advies ingewonnen, heldere communicatie en alles kwam goed toe.

    Door: Mathieus13-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Laagste prijs

    Komen afspraken na en leveren tot aan de deur

    Tip voeg ook een beschrijving toe

    Door: Egbert L10-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Happy cocooning enclosure bijzettafel

    Op 22 aug 2020 besteld en betaald. En toen werd het stil. Telefoon wordt niet opgenomen en op mail niet gereageerd. Ik vind dit heel vreemd zeker gezien de goede recensies die zij hebben.

    Door: Iris09-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Snel en accuraat

    Geen aanvullende opmerkingen

    Door: Den Burgh09-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Enige voorraad

    Snel en nergens anders te krijgen!

    Door: Sonja Van Beek02-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Correct, Scherp, Snel

    Zeer te spreken over mijn aankoop bij Gardentrail.nl. Alles verliep correct en vlekkeloos.

    Door: Huub Langenvoorden01-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    srlo06

    Op advies de haard vergroot en zijn hier blij mee .

    Door: MR Steijnen29-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Makkelijk bestellen via de website en helpdesk

    Uitstekend geholpen tijdens de zoektocht naar een bbq. Met hulp van de helpdesk en de goede tips en adviezen van Koen tot een deal gekomen. Werd altijd snel opgenomen en vriendelijk behandeld. Alle lof voor hem.

    Door: DKK MEIJER27-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Gardentrail

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Gardentrail een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 79 ervaringen geplaatst over Gardentrail. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 99% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Gardentrail actief?

    Gardentrail is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gardentrail gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.