NederlandReview

  Ervaringen GANT

  Gant is een bekend merk dat is beroemd geworden is door zijn kwaliteitsoverhemden. Tegenwoordig verkopen ze ook dames- en kinderkleding en veel meer artikelen dan alleen overhemden. Waarom sommige mensen nog steeds dit merk kiezen voor hun kleding lees je hier bij de reviews op NederlandReview.

  Over GANT

  Het merk GANT is in 1907 begonnen met de Oekraïense 17 jarige Berl Gantmacher (Later noemde hij zich Bernard) die voor een beter leven naar Amerika vertrok en daar de Amerikaanse stijl voorgoed veranderde. Hij werkte in de kledingfabriek en na de Eerste Wereldoorlog richtte hij met zijn partner Morris Shapiro de Par-Ex Shirt Company in Brooklyn op. Zij maakten overhemden voor andere merken als Brooks Brothers. Later verhuisde het succesvolle bedrijf naar New Haven, Connecticut. Na de Tweede Wereldoorlog overtuigden de twee zoons van Bernard, Marty en Elliot, hun vader ervan om onder hun eigen label perfect gesneden shirts te gaan verkopen. Dit was in 1949 de start van GANT Inc. In de jaren vijftig kwam GANT met een gewaagde nieuwe look, door kleuren te introduceren in plaats van de gebruikelijke witte shirts te maken. Dit gaf de aanzet voor een kleurenexplosie. Vanaf het begin stond GANT bekend om de kwaliteit van zijn shirts. De shirts werden vanaf het begin voorzien van een discreet GANT-handelsmerk: een kleine ruit met daarin een 'G' die op de zoom van de shirts werd gedrukt. In de jaren vijftig was de ruitvormige G onderdeel geworden van de Amerikaanse geschiedenis van de herenmode. Dit onderscheidingsteken van superieure kwaliteit maakte de shirts zeer succesvol. Op de website van GANT is de volledige geschiedenis, met filmpjes, van dit bedrijf te vinden. Ook kun je de store locator gebruiken als je liever een fysieke winkel wilt bezoeken voor de aankoop van kleding.


  GANT Diamond G, Lasting Layers

  Diensten

  Bij GANT wordt tegenwoordig veel meer verkocht dan shirts. Je kunt er kleding vinden in de volgende categorieën:

  • Herenkleding
  • Dameskleding
  • Kinderkleding
  • Heren Overhemden
  • Heren Truien
  • Heren Chino's

  Ook verkopen ze er nu dingen voor in huis, de zogenaamde Home Collection. Hierin vind je handdoeken, sierkussens, dekbedovertrekken, plaids etc.

  Klachten

  Wanneer je niet tevreden bent over je bestelling, dan kun je deze heel eenvoudig gratis retour sturen binnen 30 dagen na ontvangst. Bij je bestelling zit een PostNL retourlabel waarmee je dit kunt doen. De artikelen mogen niet aangepast, beschadigd of gewassen zijn. Ook moeten ze zijn verpakt in de originele verpakking voorzien van evt. meegeleverde kledinghoezen en –hangers. Alle originele kaartjes moeten nog bevestigd zijn. Als je vragen hebt of een onjuist of beschadigd artikel hebt ontvangen, kun je contact opnemen met de klantenservice op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur via 085 20 820 26, of via klantenservice@gant.com. Je kunt GANT ook vinden op Instagram, Facebook, Twitter, Google+ en YouTube.

  Schrijf hier ook jouw review over GANT!

  Wat zijn de ervaringen van klanten die in de shop van GANT hebben gewinkeld? Hoe is het bestelproces, verzending, kwaliteit? Lees hun reviews!

  GANT
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over GANT

  Uw beoordeling

  koop hier vrijwel al mijn kleding

  Ik heb weinig tijd en zin om kleding te kopen in de winkel, dus bestel ik vrijwel altijd via internet. Het grootste deel van mijn kleding is afkomstig van GANT. Nadat ik hier de eerste keer besteld had, was ik er zo tevreden over dat ik heb besloten om vaker te kopen. De prijs van de kleding is wat hoog, maar je krijgt er echt kleding van hele goede kwaliteit voor terug. Hierdoor is het niet noodzakelijk om vaak nieuwe kleren te kopen. En dat maakt het prijstechnisch toch wel weer een stuk aantrekkelijker. De levering heb ik ook geen klachten over, want je hebt de bestelde kleding gewoon snel in huis. Terugsturen kan ook gewoon en kost je weinig tijd en moeite.

  Door: Moes van Waai25-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  goede pasvorm

  kWaliteit is er goed, pasvorm voor mij perfect. Ik koop graag bij Gant en heb tot nu toe altijd goede ervaringen gehad met levering en pasvorm.

  Door: Bernd11-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  polo

  al meerdere polo's gekocht,prachtige polo's qua kleur,maar kwaliteit laat toch wel wat te wensen over,polo van krap 1 1/2 jaar oud waar gaten in vallen,worden niet (gedeeltelijk)vergoed.
  aangezien de prijs tegen de 100,= zit vind ik dat een slechte zaak.

  Door: Astrid14-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  FAQ

  Is GANT een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over GANT. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is GANT actief?

  GANT is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GANT gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.