NederlandReview

    Ervaringen Gamma

    Klussen: soms kunnen we er niet omheen. Of je nou een echt doe-het-zelf’er bent of dat je nou gewoon echt eens die lekkende kraan moet repareren om een overstroming te voorkomen; Gamma heeft waarschijnlijk wel wat je zoekt. Gamma is met 166 filialen in Nederland en 86 in Belgie de grootste bouwmarkt keten van de lage landen. Bij Gamma staat duurzaamheid voorop. Daarop beschikken een hoop van hun producten over het Klus Bewust Label en leggen ze online uit hoe je bewust kunt klussen. Enkele partners van Gamma zijn Milieu Centraal, Stichting Consument en Veiligheid en Wecycle/Stibat.

    Wat voor klus je ook moet verrichten, je vindt hoogstwaarschijnlijk het passende materiaal in hun webshop, of in hun bouwmarkten. Enkele voorbeelden van categorieen die ze in de Gamma webshop aanbieden zijn ‘bouwmaterialen’, ‘hout’, ‘auto en fiets’, ‘deuren, ramen & trappen’ en ijzerwaren. Op hun eigen site vind je het hele assortiment. Als je overweegt gebruik te maken van de diensten van Gamma, maar nog twijfelt, heb je hier op NederlandReview de mogelijkheid om de recensies over Gamma te lezen, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken!

    Wat kan Gamma voor jou betekenen?

    De bezorgtermijn verschilt per product maar is in de meeste gevallen enkele werkdagen. Indien je een bestelling groot en zwaar is, kan je ervoor kiezen deze te laten bezorgen door een Gamma bestelbusje, dit kost 69 euro.

    In de Gamma webshop kun je met de volgende betaalmethodes betalen: iDeal, PayPal, Visa of MasterCard, en de Gamma cadeaupas. Je kunt ook kiezen om achteraf te betalen.

    Mocht je je bedenken, of heb je simpelweg de verkeerde keuze gemaakt, dan heb je 30 dagen vanaf de aankoopdatum om deze terug te brengen of te ruilen. Dit kan gratis in een Gamma bouwmarkt. Het kan ook terug worden gestuurd naar de webshop. Als het op moet worden gehaald, kost dit 69 euro.

    Indien je een bestelling groot en zwaar is, kan je ervoor kiezen deze te laten bezorgen door een Gamma bestelbusje.

    Als echt helemaal niets van het klussen bakt, of het gewoon om een hele lastige klus gaat, kan je ook gebruik maken van Gamma’s montage service. Dan wordt de klus door een professional verricht, dus hoef je je geen zorgen te maken dat het mislukt.

    Daarnaast is het ook mogelijk om via Gamma een aanhanger te huren, gereedschap te huren, hout te zagen en verf te mengen.


    Met Gamma hoef je je 's zomers nooit te vervelen!

    Heb je nog vragen?

    Schroom in dat geval niet om contact op te nemen! Dit kan door het contactformulier op hun eigen site in te vullen, of door middel van hun live chat, die ook op hun site te vinden is.

    Heb je een nare ervaring gehad? In dat geval kun je hier, op NederlandReview een klacht tegen Gamma indienen. Je kunt ze ook een tip geven zodat ze hun diensten in de toekomst kunnen verbeteren.

    Jouw mening telt!

    Ben jij al bekend met de diensten van Gamma! Top! Schroom in dat geval niet om je mening te delen! Welke producten heb je gekocht en waarvoor? Is het klussen dankzij Gamma gelukt? Vond je het makkelijk of moeilijk? Vond je de instructies van Gamma duidelijk? Heb je gebruik gemaakt van een andere Gamma dienst? Wat vond je de sterke punten van Gamma? Zijn er nog verbeterpunten? De bezoekers van NederlandReviews zijn nieuwsgierig naar jouw ervaring, dus deel deze met hen!

    Gamma
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

    4.2
    59% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    3.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Gamma

    Uw beoordeling

    statafels

    13 juli 2021 2 statafels gekocht via de webshop. Hier besteld omdat leverdatum 22 juli 2021 was aangegeven. Stond 22 juli in de winkel. Geen statafels. Geen bericht gehad dat er niet geleverd kon worden. Enige dagen daarna werd ik gebeld. Leverdatum 22 of 23 september. Stond 24 september in de winkel. Guest what: geen tafels. Ook geen bericht dat ze niet geleverd waren. Volgende leverdatum 7 oktober. De mevrouw in de winkel heeft een notitie gemaakt dat wanneer de tafels 7 oktober niet geleverd kunnen worden, ik gebeld zou worden. Sta ik vandaag 8 oktober in de winkel. Natuurlijk geen tafels. Ik wilde de bestelling annuleren. Dat kan niet omdat het een webbestelling is. Klacht en verzoek tot annulering gemaild naar de Gamma. Ik moet eerlijk toegeven dat ze dit wel snel hebben opgepakt. Nu nog wachten of mijn geld teruggestort gaat worden. Maar hier ga ik wel van uit.
    Had nog gevraagd naar een compensatie omdat ik mijzelf toch wel een erg geduldige klant vond, maar helaas...........

    Door: Janny08-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ezra binnendeuren

    Gekozen voor deze deuren bij de GAMMA omdat die een snellere levertijd zouden hebben. Ondertussen al 4 weken langer aan het wachten. Bij de 'helpdesk' word je van het kastje naar de muur gestuurd en komen ze je in geen enkele vorm tegemoet. Ook kunnen ze niet vertellen wanneer ze wel geleverd zullen worden. De eventuele compensatie horen we pas nadat de producten geleverd zijn. Ze verschuilen zich continu achter de leverancier, maar dat lijkt mij niet het probleem van de consument. Ze pochen met een kortere levertijd, maar kunnen niks leveren. Ergggg teleurgesteld in de GAMMA. Zeker de laatste keer dat ik grote producten bij ze bestel.

    Door: Koen Hak06-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Op maat gemaakt stukje hout

    klacht over het niet nakomen van hun leveringsvoorwaarden. Op 8 juli een op maat gemaakt stukje hout besteld.. zou 22e geleverd worden maar nog steeds niets binnen. Krijgen elke keer te horen dat er proof of delivery is opgevraagd maar krijgen er niets voor en willen ons geld terug. ze zijn het product waarschijnlijk kwijt en leggen de schuld bij cando hun partner in deze.. reeds 3 keer klanten service aan de lijn gehad maar komen niets verder en zijn er wel klaar mee. Wat een slechte service voor die 17,50 bah..

    Door: A31-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    4 binnendeuren

    Het bestellen ging vlot maar toen begon het lange wachten. 5 emails en een aantal weken verder worden de deuren geleverd. Helaas heb ik 3 verkeerde deuren besteld. Email gestuurd met diverse vragen hierover. Na een maand nog geen antwoord. 30 minuten aan de telefoon gehangen voordat ik iemand aan de telefoon had. Een hele onvriendelijke man aan de telefoon die duidelijk geen plezier meer heeft in zijn werk. Geen advies, geen oplossing, geen greintje empathie. PPPfffff wat een bedrijf.

    Door: Janny Bostelaar30-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Regenpijpassessoires

    Met dank aan de geweldige medewerkers van Gamma Scheveningen heb ik een oude regenpijp zelf kunnen vervangen. Ongelooflijk veel geduld en super vriendelijk met ook nog gevoel voor humor is deze klus geklaard.
    Meedenken en tijd nemen was top.
    Dank jullie wel.

    Door: Manja Westerbeek26-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    schutting

    waardeloos bedrijf ik ben een maand bezig geweest om een verkeerd product retour te laten sturen naar gamma, steeds de belofte dat ze het product ophalen maar ze doen geen ene flikker wat een kxxx bedrijf bestel aub nooit iets online wat eventueel terug moet

    Door: guus04-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Beits

    Tuinbeits antraciet besteld en opgehaald in Maarssen. Bleek teak te zijn. Teruggebracht. Nat en erg koud weer, ik mocht ondanks mijn zéér kwetsbare gezondheid niet binnen in de grote wachtruimte wachten, er stond verder niemand. Onbeschoft en onmenselijk behandeld door medewerkers !! Thuiszorg heeft off. klacht ingediend. Ik kom nóóit meer bij Gamma en ga in de toekomst weer gewoon terug naar Karwei, waar de service fantastisch is. Uiteindelijk de beits in een buurtwinkeltje gekocht en ik was nog goedkoper uit ook.

    Door: Sil Heetveld08-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Klus service

    Doe dit niet. Ik herhaal doe dit niet.
    Via deze klus service huren ze een louche site in genaamd zoofy waar elke beunhaas zich kan aanmelden. De zogenaamde monteur kreeg wilde het water niet afsluiten want de hoofd kraan ging stroever dan gewend. Gevolg, geen montage, monteur 5 minuten binnen geweest en een rekening van 85 euro. Trap er niet in!

    Door: Dennis 02-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Niets

    Kan helaas niets kopen, om te bestellen verplichten ze je om voor minimaal 20 euro te bestellen. Dit is weer het uitbuiten van de corona crisis

    Door: Ron14-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Decoupeerzaag

    Na annulering van een decoupeerzaag is het aankoopbedrag na 4 weken nog niet teruggestort. Lukt kennelijk niet via PayPal. Klantenservice weet het ook niet en zegt dat ik mijn 49,49 euro kwijt ben.
    Pas op bij Gamma betalen via PayPal en verwacht niets van de klantonvriendelijke klantenservice.

    Door: Wander04-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Coaxkabel

    Coaxkabel aangekocht en door gamma webshop zelf geannuleerd.
    Na meer dan 5 weken bellen, mailen, chatten. Mijn geld nog altijd niet terug gekregen.
    Oplichters, geen ander woord voir

    Door: De Backer Ann22-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    5 Led lampen

    Bestel niet via Click & Collect. Ik heb 5 dezelfde lampen besteld. Ze verschillen echter van kleur. Ik kan ze niet omruilen, omdat ik ze via Click & Collect heb gekocht. Dat kan pas als de winkel weer open is. Absurd gewoon!

    Door: Elma18-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    tegelzaag

    Geld verdwenen..

    Ik had een tegelzaag besteld. Een paar uur na aanschaf helaas moeten annuleren omdat ik een filmpje te zien kreeg wat slechte kwaliteit liet zien.

    Vervolgens word al 3 weken lang mijn annulering niet bevestigd. Elke keer word beloofd om binnen 2 werkdagen terug te komen alleen gebeurd dit nooit. Het schijnt al een week bij het hoofdkantoor te liggen maar hier hoor ik ook niets van..

    Door: Goossen16-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    onbetrouwbare verkoper

    Pas op voor deze oplichters. Ik heb meubels besteld met een specifieke leverdatum. Ik heb meubels besteld die op voorraad waren. Het is al 5 weken te laat en ik heb meubels noch geld. Op hun website staan ​​deze meubels nog op voorraad. Ze misleiden kopers. Dit is oplichterij. Telefonische klantenservice is ook een complete mislukking. Je moet een half uur wachten op de verbinding en pas later te horen krijgen dat ze niets kunnen controleren en dat je moet wachten. Geen respect voor de klant. Ik moet mijn zaak afhandelen via een advocaat. Bestel niets bij hen, want het zal alleen problemen opleveren die enkele weken of maanden duren.

    Door: Szymon06-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Plank op maat

    Zwaar beschadigd personeel adviseerde niet akkoord te gaan dus niet meegenomen.
    Gamma webshop blijkt extern bedrijf te zijn waarvoor Gamma geen enkele verantwoordelijkheid neemt.

    Pech geld weg

    Door: Sido Douma06-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    ruitenwissers meerdere keren bij verschillende filialen

    De ruitenwissers voor auto's bij gamma zijn waardeloos. Binnen no-time verslijten ze. Meerdere keren gekocht maar iedere keer is het negatief raak. Gebruik ze weinig en toch heb ik slecht zicht tijdens rijden met regen zelfs gevaarlijk. Niet bij iedere filiaal wordt je vriendelijk geholpen wanneer je verzoekt tot omruiling. En niet iedereen geeft je een nieuwe ruitenwisser. Heb deze ruitenwissers weg moeten gooien en bij een andere winkel dan Gamma nieuwe gekocht. Ik koop ze niet meer bij Gamma. Bij APK was ik zelfs afgekeurd. Waardeloos kwaliteit.

    Door: sierra26-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Niet voltooid

    Onwettelijke mondkapjes verplichting in filiaal Meppel.
    Onbeschoft personeel.
    Terwijl er ook nog eens op de website staat, dringend advies. Maar nee, ze proberen je aan de deur te muilkorven. Uiteraard rechtsomkeer, klant minder voorgoed.

    Door: Jessica19-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Uiteindelijk dus niks gekocht! Onbeschoft personeel

    Echt een hele slechte ervaring gehad bij de Gamma aan de Spaklerweg in Amsterdam gisteren.

    Ik kwam voor allerlei bouwspullen want ik zit midden in een verbouwing.

    Zocht naar lijm om een spiegel mee op te hangen. Maar je hebt dus heel veel soorten lijm... Dus ik zie een medewerker, vraag netjes of ik een vraag kan stellen. 'Ja hoor' zegt hij en loopt door, soort van een stukje. Ik stel de vraag: welke lijm voor een spiegel. Loopt hij verder en roept vanaf een afstand 'Niet die hoor'. ik een beetje verbouwereerd 'welke dan'. 'spiegellijm'. Hij had echt gewoon totaal geen zin om te helpen ofzo, heel raar. Waar staat die dan? Nou daar ergens! Roept hij vanaf nog verder weg ook nog 'wat zeg je?' Ja hallo, loop dan niet weg!

    Echt heel rare situatie, wat een rare vent. Ik had hierna dus totaal geen zin om nog langer hier klant te zijn en heb de spullen die ik had willen afrekenen, weer teruggelegd en ben gewoon WEGGEGAAN.

    Onbeschoft personeel... ik ga voortaan weer lekker naar de Karwei ofzo!

    Door: Sam07-08-2020
    Sam07-08-2020

    oh ja en de handgel was ook nog op dus even je handen wassen ivm corona kon ook niet... lekker geregeld hier

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    online beter dan in de winkel nu

    ze hebben veel maar ik vind het deurbeleid nu door de corona wel erg streng en niet handig om te moeten wachten voor de deur

    maar online bestellen gaat gelukkig wel steeds goed.

    Door: Lyneke22-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    bouwartikelen

    Vriendelijk en groot assortiment.
    Je moet wel een beetje op de aanbiedingen letten want dat scheelt echt veel en anders is het vaak toch duurder dan gedacht.

    Door: Rogier21-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    FAQ

    Is Gamma een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 22 ervaringen geplaatst over Gamma. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 59% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Gamma actief?

    Gamma is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gamma gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.