Gamesforplay.com

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Gamesforplay.com

Wil jij games kopen? Ben je een echte gameliefhebber? Dan is Gamesforplay.com wellicht een interessant platform voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bekend zijn. Je leest hier louter objectieve bedrijfsreviews! Alle beoordelingen zijn onafhankelijk geschreven.


Wat is Gamesforplay.com?


Gamesforplay.com is een e-commerceplatform waar je games voor allerlei apparaten kunt bestellen. De items die je kunt kopen zijn rechtstreeks afkomstig van officiële uitgevers, ontwikkelaars en/of officiële distributeurs. De diensten en producten zijn 24/7 en 365 dagen per jaar beschikbaar. Er wordt samengewerkt met honderden uitgevers om je de best mogelijke en meest actuele catalogus te kunnen bieden. Op Gamesforplay.com vind je de nieuwste games die zijn uitgebracht. Het motto van dit platform is ‘voor gamers, door gamers’. Ze zien het als een missie om de producten beschikbaar te stellen tegen de beste prijzen. Wil jij hier iets kopen? Dan is het goed om te weten dat je bij Gamesforplay.com op meerdere manieren kunt betalen. Een aantal van de betaalmethodes zijn Visa, Mastercard en iDEAL. Wil je gebruik maken van de diensten en producten van Gamesforplay.com? Dan zal je een account moeten aanmaken. Er kunnen factuurgegevens van je gevraagd worden zodat de gekochte goederen of diensten van je account legaal verwerkt kunnen worden.


Privacy beleid


Hoe er met al je gegevens wordt omgesprongen is vastgelegd in een privacy beleid. Daar vind je ook meer informatie over gegevensbescherming. In het privacy beleid wordt aangegeven hoe de informatie van bezoekers wordt verzameld, verwerkt en opgeslagen. Er wordt ook beschreven hoe gegevens worden verzameld en beschermd. Daarnaast leggen ze uit welke zaken er met derden worden gedeeld. Ze stellen zich in te zetten voor eerlijke, rechtmatige en transparante verwerking van jouw persoonlijke gegevens.


Algemene Verordening Gegevensbescherming


Dit doen ze in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming van de EU. Ze verzamelen voornamen en e-mailadressen van klanten, en bedrijfsnamen en namen van contacten, als zij interesse tonen in hun diensten of zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Adresgegevens worden verzameld aan de hand van de gebruikers die een gebruikersaccount aanmaken via hun website. Deze informatie is essentieel voor het bepalen van het geografische gebied en de regionale release-informatie voor hun inhoud. Ze verzamelen gegevens over de geboortedatum zoals leeftijdsverificatie, zodat alleen voor de leeftijd geschikte inhoud kan worden geleverd. Dit spelplatform is gevestigd in het Noorse Oslo. Mocht je vragen hebben kun je een e-mail sturen naar support@gamesforplay.com.


Retourbeleid


Ben je niet tevreden over je product? Wil je vanwege een andere reden afzien van je aankoop? Dan is het goed om te weten dat het mogelijk is om een retour in gang te zetten. Hiervoor is een speciaal retourbeleid opgesteld. Gamesforplay.com geeft geen restituties voor digitale producten zodra de bestelling is bevestigd en de productsleutel is onthuld. In uitzonderlijke gevallen kunnen terugbetalingen wel worden aangeboden. Bijvoorbeeld als de klantenservice heeft vastgesteld dat het restitutieverzoek van de klant redelijk is en op voorwaarde dat aan alle retourvoorwaarden is voldaan. Zo moet het retourverzoek binnen 7 dagen worden gedaan.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Gamesforplay.com? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Welke producten heb jij hier besteld? Ben je tevreden met jouw aankopen en de prijs die je moest betalen? We stellen het enorm op prijs als jij je visie over deze onderneming deelt middels een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)