NederlandReview

    Ervaringen Gameballs

    Ben jij graag sportief en overweeg je Gameballs voor je volgende aankoop? Hier lees je de meningen en ervaringen van klanten die je voor gingen. Wat vonden zij bijvoorbeeld van de mogelijkheid sportkleding te personaliseren? Hoe beoordelen zij het resultaat? En die klantenservice en servicevoorwaarden? Of wil je juist jouw mening graag achterlaten in een review?

    Zaterdag sportdag

    De meeste van ons hebben wel iets met sport. Misschien sta je zelf op zaterdagochtend wel op het voetbalveld, of langs de zijlijn iemand anders aan te moedigen. Maar of je nu zelf zweet, kijkt naar iemand die voor je zweet of dat je begaan met met de voltallige sportvereniging; iedere sport heeft op z’n minst sportkleding nodig. Maar wat dacht je van andere sportartikelen? Voor bijvoorbeeld balsporten als basketbal, (beach)volleybal, handbal, voetbal of korfbal heb je toch echt een bal nodig voordat je überhaupt kunt beginnen. Of eventuele bescherming? En schoenen zijn vaak ook wel handig. En ziet het team er voor een wedstrijd of evenement er niet als een echte eenheid uit met een voor de vereniging gepersonaliseerd teamwear?! Geïndividualiseerd voor alle spelers. Logo van de club voorop, nummer en naam speler achterop.

    Vaak is de professionele sporter wat meer uitgerust als een recreatieve sporter, al zullen ze beide kwaliteit waarderen. Wellicht door middel van een sporttas met een ballennet als je op hoogniveau een balsport beoefend of een dribbelbril, bidon, braces, beachsokken, zweetbandjes.



    Gebeurt helaas wel eens

    Training

    Maar hoe zit dat dan van de andere kant gezien? Afgezien van sportkleding en minimale vereisten, zoals een bal bij een balsport of een zwembad als het een watersport is, zijn er soms nog wel meer dingen nodig. Wellicht ben je trainer. Dan heb je voor de training weer extra dingen nodig. Neem nu bijvoorbeeld trainingsballen, een scheidsrechtersfluit, coach board, strategiebord, loopladder of speedladder, hesjes, springtouw of hordes. Het hangt natuurlijk volledig af van waar je mensen in traint en op welk niveau.

    Merken

    De sportbranche kent veel merken. Sommige zijn gericht op amateurs en recreanten, de andere op wedstrijden en weer anderen op professionele sporters. Het is natuurlijk handig als een winkel deze verschillende merken naast elkaar verkoopt, zodat jij zelf de keuze kunt maken om voor een A-merk of B-merk te gaan, of voor iets wat beter in het budget past. Al zal niemand een topmerk voor een scherpe prijs een ramp vinden. Hoe dan ook: Sport moet wel leuk blijven. En als je er zelf niet uit komt, is het top als iemand van de shop zelf je van persoonlijk advies kan voorzien, zodat je zelf een betere keuze kunt maken. Een leek ziet niet echt makkelijk verschil tussen merken als Spanding, Debystar, Mikasa, Gala, Nike, Adidas, Molten of Hummel.

    Sportieve ervaringen

    Hier lees je de beoordelingen van de klanten voor jou en ben je vrij er zelf ook een achter te laten, zodat je anderen helpt bij de aanschaf van materialen. 3....2....1....GO!

    Lees wat mede-sporters vonden van hun aankopen bij Gameballs? Hoe beoordelen zij hun ervaring? Wat is hun mening over de prijs-kwaliteitsverhouding?

    Gameballs
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

    4.2
    21% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    3.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Gameballs

    Uw beoordeling

    Basketbal

    Er was een probleem bij Verzenden lag bij bezorger. Gemaild met Gameballs en gelijk reactie ook in weekend. Ook meegedacht over oplossing aangezien het een kado was. Uiteindelijk product goed gekregen.

    Door: Anoniem 11-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Derbystar ballen

    Snel service goed kwaliteit ben zeer tevreden gr Michel van der velden

    Door: Michel van der velden16-10-2019
    B30-05-2020

    Niet bestellen hier. Oplichter en geen gehoor maar wel een bevestiging sturen met track en trace maar nul reactie als geen enkel gevolg aan versturing wordt gegeven

    Patrick nooijens 20-06-2020

    Pakket besteld. Twee code ,s die niet werken en wachten tot het pakketje komt zo niet. Gaan we het pakket zelf wel ophalen in Eindhoven .

    Arie van der Veer Gameballs28-10-2020

    Hartelijk dank voor onderstaande mail. Patrick <patricknooijens@live.nl> 20 jun. 2020 13:58 aan Gameballs.nl G middag Arie. Wat ben ik blij met mij pakket. Je heb je woord gehouden. Oprecht mij excuus met mij vooroordeel !!! Wat ik niet begrijp dat je een aantal slechte revieuws. Hebt. Zetten mij flink aan het twijfelen en zeker dat ik een tweede code kreeg. Nogmaals mij excuus. Fijn weekend gr Patrick Verstuurd vanaf mijn iPhone

    M08-03-2021

    Er zijn genoeg reacties hieronder die laten zien dat dit bedrijf geen betrouwbare verkoper is en dat je kan fluiten naar je geld. Wel slim om twee reacties hoog geplaatst te krijgen, maar ze vallen snel door de mand.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Molten ballenwagen

    prima geleverd en volgens afspraak.

    Door: C. H. Roelofsen13-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Spalding basketball dames

    Een spalding basketbal voor dames besteld. Na twee keer gebruik al lek.
    Ik probeer nu al 5 weken contact te hebben met gameballs maar word volledig genegeerd. Zeer slechte service. Koop hier NIETS!

    Door: Spalding basketball dames13-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Handbal

    Geen pluspunt te ontdekken, of ik moet er nog achter komen, zeer slechte communicatie. Zeggen dat ze de klacht, per mail, niet hadden ontvangen. Nooit antwoord op me vraag. Ze konden de retour niet aannemen. Steeds weet geschreven dat het om een klacht gaat en de "handbal" daarom terugstuurt. Nooit antwoord op gehaald behalve dat ze retour niet accepteerde. NOOIT IETS BESTELLEN bij gameball!!

    Door: Annelies 04-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Spalding basketbal

    Had een basketbal gekocht bij Gameballs, deze liep vanaf de eerste week al langzaam leeg zonder dat de bal beschadigd was.

    Er is mij eerst gevraagd een formulier in te vullen, dit is gedaan. Na 2 weken geen gehoor heb ik zelf maar gebeld en kreeg ik te horen dat er gebeld zou worden met een oplossing. Na vervolgens weken lang niks te horen heb ik besloten maar weer zelf te bellen en heb ik de meneer uitgelegd dat het niet zo moet zijn dat ik bijna 2 maanden moet wachten op een oplossing.

    Vervolgens is er samen met deze meneer afgesproken dat ik een nieuwe bal, van een paar euro duurder, zou krijgen en dat deze zonder kosten voor mij mijn kant op zou komen. Een dag daarna krijg ik een mail van meneer met de vraag of ik toch nog even de verzendkosten en de extra kosten voor de bal wil betalen.

    Ik weer gebeld en kreeg toen te horen dat meneer mij niet kan helpen, waarop ik reageerde dat ik het hier niet mee eens was. Hier werd vervolgens op gereageerd met "ik wil je hier niet bij helpen".

    Doe jezelf een plezier en koop ergens anders je producten voor een paar euro meer en blijf a.u.b. ver weg bij dit bedrijf!

    Door: Mike26-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Ballen + Tenues

    Ballen, 9 stuks van de 15 defect, retour gestuurd, nooit meer iets van gehoord!?
    28 Tenues, 2e levering, 2 jaar geleden reeds een zeventigtal besteld. Meneer heeft zonder een sample nieuwe besteld en die zijn dus qua ontwerp en kleur niet goed.
    Hij zegt geen tekeningen en kleurstalen meer te hebben omdat zijn "tussenpersoon" niet meer werkzaam is en legt nu de verantwoordelijkheid bij ons neer. Als wij niet de juiste gegevens aanleveren kan hij niets. Ondertussen nieuwe tekeningen, kleuren en zelfs een "goed" tenue opgestuurd. Meneer blijft vragen om meer info en blijft zeggen "jullie verantwoordelijkheid"! Maanden beloofd dat hij met een oplossing zou komen, vanuit onze kant bij iedere vraag meneer voorzien van de juiste informatie. Hij blijft vragen maar komt niet met een oplossing. Aangetekende brieven worden ongeopend retour gestuurd. Ook een juridisch bureau heeft hem niet kunnen bewegen, hij blijft zwijgen. Een gang naar de rechter wordt te duur maar we zullen op zoveel mogelijk plaatsen op internet laten weten dat meneer geen eerlijke ondernemer is en zijn kop in het zand steekt. Hij schermt daarbij ook dat zijn vrouw en dochter jurist zijn dus dat hij elke aantijging wel aankan!
    Nou mensen ik zou zeker niet met hem in zee gaan, komt weinig goeds vandaan, ook zijn financiële situatie ziet er bedroevend uit!

    Door: Ronald11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Basketbal spullen

    inmiddels wacht ik ruim 2 weken op bestelde spullen. geen enkele reactie. op mails wordt snel weer een track en trace code aangemaakt maar verder gebeurt er helemaal niets. laat gewoon even wat weten.

    Door: Arno van der Vleuten18-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    basketbal sporttas, tenue en sokken

    Tot op de dag van vandaag geen reactie op mails.
    Telefonisch niet bereikbaar.
    12-12 mijn bestelling gedaan en betaald.
    Vandaag 7-2 nog steeds niet geleverd.
    De heer van der Veer loopt de boel te belazeren.
    Advies ga niet met dit bedrijf in zee. Helemaal niet als je tenue's voor een vereniging besteld want je geld ben je kwijt.

    Door: Riet jonk07-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nike trainingspak

    Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf zijn jullie..dat jullie nog bestaan ongekend..een service van lik me vessie! een maand bezig om iets op te lossen waar niks aan wordt gedaan en de koper is de gedupeerde!! Oplichters

    Door: Angeline 06-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    basketbal sporttas, tenue en sokken

    Tot op de dag van vandaag na een bestelling van 12-12-2019 nog steeds mijn bestelling niet binnen.
    Wanneer ik ook bel of mail dit bedrijf laat niets van zich horen.
    Ik zou hier nooit meer een bestelling doen ik ben mijn geld kwijt.
    Riet Jonk

    Door: Riet jonk31-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Voetbal

    Waardeloze service. Bestelling geplaatst maar betaling bleek niet goed gegaan te zijn. Ik heb daarvoor gemaild en toen kwamen ze snel met reactie terug. Maar daarna niks meer vernomen. Er wordt geen antwoord gegeven op vragen. Waardeloze onderneming dit!!

    Door: Natascha22-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    basketbal sporttas, tenue en sokken


    Jammer dat ik na bellen en diverse berichten geplaatst te hebben,niets van deze firma hoor.
    Een bestelling die 12-12 gedaan en betaald is zou een maand later toch wel eens geleverd mogen worden. Mij is telefonisch beloofd dat voor de kerst de bestelling geleverd zou worden. Echter geen enkele reactie gekregen. Inmiddels is het 11-1 2020

    Door: Riet jonk11-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Gele voetbalschoenen

    Het is geen betrouwbare site. Schoenen besteld is geleverd was te klein. Retour gestuurd (op eigen kosten) zoals afgesproken. Contact gehad met Arie van der Veer maar tot op heden geen geld ontvangen of de schoenen in de juiste maat.

    Door: Betül 20-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Outfit basketbal

    Na betaald te hebben voor een basketbal outfit bleek deze (nog) niet leverbaar. Ook na een half jaar niet. Geen geld terug gekregen na diverse verzoeken. Oplichting?

    Door: Frank29-06-2019
    Gameballs13-10-2019

    Beste Frank, Zie uw reactie hier. Onder welke naam heeft u besteld dan kan ik dit nakijken. Met vriendelijke groet, Arie van der Veer Gameballs 06-33732829

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Gameballs een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 19 ervaringen geplaatst over Gameballs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 21% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Gameballs actief?

    Gameballs is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gameballs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.