Gameballs

4.6

Bestellen

2.7

Service

5.1

Prijs

3.4

Levering

21.4%

Zou hier weer kopen

Gameballs

Ben jij graag sportief en overweeg je Gameballs voor je volgende aankoop? Hier lees je de meningen en ervaringen van klanten die je voor gingen. Wat vonden zij bijvoorbeeld van de mogelijkheid sportkleding te personaliseren? Hoe beoordelen zij het resultaat? En die klantenservice en servicevoorwaarden? Of wil je juist jouw mening graag achterlaten in een review?

Zaterdag sportdag

De meeste van ons hebben wel iets met sport. Misschien sta je zelf op zaterdagochtend wel op het voetbalveld, of langs de zijlijn iemand anders aan te moedigen. Maar of je nu zelf zweet, kijkt naar iemand die voor je zweet of dat je begaan met met de voltallige sportvereniging; iedere sport heeft op z’n minst sportkleding nodig. Maar wat dacht je van andere sportartikelen? Voor bijvoorbeeld balsporten als basketbal, (beach)volleybal, handbal, voetbal of korfbal heb je toch echt een bal nodig voordat je überhaupt kunt beginnen. Of eventuele bescherming? En schoenen zijn vaak ook wel handig. En ziet het team er voor een wedstrijd of evenement er niet als een echte eenheid uit met een voor de vereniging gepersonaliseerd teamwear?! Geïndividualiseerd voor alle spelers. Logo van de club voorop, nummer en naam speler achterop.

Vaak is de professionele sporter wat meer uitgerust als een recreatieve sporter, al zullen ze beide kwaliteit waarderen. Wellicht door middel van een sporttas met een ballennet als je op hoogniveau een balsport beoefend of een dribbelbril, bidon, braces, beachsokken, zweetbandjes.



Training

Maar hoe zit dat dan van de andere kant gezien? Afgezien van sportkleding en minimale vereisten, zoals een bal bij een balsport of een zwembad als het een watersport is, zijn er soms nog wel meer dingen nodig. Wellicht ben je trainer. Dan heb je voor de training weer extra dingen nodig. Neem nu bijvoorbeeld trainingsballen, een scheidsrechtersfluit, coach board, strategiebord, loopladder of speedladder, hesjes, springtouw of hordes. Het hangt natuurlijk volledig af van waar je mensen in traint en op welk niveau.

Merken

De sportbranche kent veel merken. Sommige zijn gericht op amateurs en recreanten, de andere op wedstrijden en weer anderen op professionele sporters. Het is natuurlijk handig als een winkel deze verschillende merken naast elkaar verkoopt, zodat jij zelf de keuze kunt maken om voor een A-merk of B-merk te gaan, of voor iets wat beter in het budget past. Al zal niemand een topmerk voor een scherpe prijs een ramp vinden. Hoe dan ook: Sport moet wel leuk blijven. En als je er zelf niet uit komt, is het top als iemand van de shop zelf je van persoonlijk advies kan voorzien, zodat je zelf een betere keuze kunt maken. Een leek ziet niet echt makkelijk verschil tussen merken als Spanding, Debystar, Mikasa, Gala, Nike, Adidas, Molten of Hummel.

Sportieve ervaringen

Hier lees je de beoordelingen van de klanten voor jou en ben je vrij er zelf ook een achter te laten, zodat je anderen helpt bij de aanschaf van materialen. 3....2....1....GO!


Lees wat mede-sporters vonden van hun aankopen bij Gameballs? Hoe beoordelen zij hun ervaring? Wat is hun mening over de prijs-kwaliteitsverhouding?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (28)

Derbystar ballen+ ballenzakken

Nooit iets bij kopen bij deze firma!!! Bij levering missen we de bestelde ballenzakken. Staan wel op de pakbon maar niet geleverd. Verder 1 bal lek. Moest de bal op mijn eigen kosten terugsturen en dat maar gedaan om de klacht opgelost te krijgen. Sindsdien heb ik wel 30 tot 40x gebeld en meerdere mailtjes gestuurd, maar 0 actie van de leverancier zelf en 0.0 oplossing. Van Gameballs tot nu toe geen enkele telefoontje of mail gekregen over mijn klacht. Erg slecht, je bent gewoon je geld kwijt... en mijn lekke bal... die zal die wel weer doorverkocht hebben aan de volgende die ze met een probleem opzadelen

M

M. Cinar

06-09-2023

0

Officieel een klein balletje maat 1

Hele ander bal geleverd dan besteld te hebben

A

Alfred

02-08-2023

0

Voetbal

Bal gekocht. Bij levering was de bal zacht wat normaal kan zijn. Bal opgepompt en na 2 weken al weer zacht. 2x Melding gedaan maar helemaal geen mail of belletje gehad. Schandalig

L

Leonard

06-05-2023

0

Derbystar voetballen

Langer noeten wachten op levering dan beloofd. Dat was niet het probleem. Maar binnen paar weken diverse ballen lek. Dan probeer je via telefoon website en mail cobtact te krijgen en dat lukt nauwelijks. Ballen retour gestuurdomfat dit onsrr garantie valt (geeft DS ook zelf aan). Je hoort gewoon niets meer al vraag je 10 keer om. Antwoord. Gewoon heel slecht te bereiken en nul communocatief. Nooit zsken mee doen is mijn advies.

B

Bram

06-02-2023

0

Spalding basketbal

Besteld en betaald begin december, bevestiging ontvangen dat GLS gaat leveren op 15/12, maar tot heden niets ontvangen. Status bij GLS: informatie ontvangen maar pakket niet

M

Maurice

06-01-2023

0

Gameballs

Niet bij deze firma kopen. Wordt niet geleverd en geef ook je geld niet terug. Als je eenmaal besteld heb kan je geen contact meer met deze firma krijgen. Nog per telefoon of per mail, Lijkt heel erg op een oplichter.

W

wim

06-01-2023

0

Spalding coachingbord

Spalding coachbord gekocht, stift gebruikt die bij het bord hoorde en het bord is onmiddelijk vies geworden en de stift is niet uit te vegen. Meedere malen contact proberen te maken met verkopen zowel via whatsapp als sms, met foto's wat er aan de hand is zonder enige reactie. Eenmaal telefonisch contact wil de verkoper dat ik kosten maak door het bord alsnog terug te sturen voor controlen want ik citeer: 'uit mijn ervaring blijkt dat altijd de verkeerde stift is gebruikt' Onprofessioneel en zeer verdachte manier van handelen.

E

Edo

22-09-2022

0

Keepershandschoenen

Keepershandschoenen werden kapot geleverd. Contact gezocht met gameballs. Deze beloofde nieuwe handschoenen, maar deze hebben wij nooit ontvangen. Diverse malen nog contact gezocht, maar mijnheer was niet meer bereikbaar. Ik zou niemand aanbevelen om hiermee zaken te doen.

T

Timo

06-02-2022

0

Derby bal

Derby voetbal gekocht bij Gameballs via bol.com. Helaas bleek het niet de juiste bal en terug gezonden. Ik heb de bal alleen vastgehouden om een foto te sturen aan de trainer... en kreeg een mail dat ze hem niet konden terug nemen ivm gebruikersporen! Hoe dan? Ondertussen al een nieuwe bal besteld en enorm spijt. Situatie met Gameballs loopt nog maar dit geeft geen vertrouwen.

M

Marion Musch

14-12-2021

0

Spalding basketball dames

Een spalding basketbal voor dames besteld. Na twee keer gebruik al lek. Ik probeer nu al 5 weken contact te hebben met gameballs maar word volledig genegeerd. Zeer slechte service. Koop hier NIETS!

S

Spalding basketball dames

13-08-2021

0

Basketbal

Er was een probleem bij Verzenden lag bij bezorger. Gemaild met Gameballs en gelijk reactie ook in weekend. Ook meegedacht over oplossing aangezien het een kado was. Uiteindelijk product goed gekregen.

A

Anoniem

11-08-2021

0

Handbal

Geen pluspunt te ontdekken, of ik moet er nog achter komen, zeer slechte communicatie. Zeggen dat ze de klacht, per mail, niet hadden ontvangen. Nooit antwoord op me vraag. Ze konden de retour niet aannemen. Steeds weet geschreven dat het om een klacht gaat en de "handbal" daarom terugstuurt. Nooit antwoord op gehaald behalve dat ze retour niet accepteerde. NOOIT IETS BESTELLEN bij gameball!!

A

Annelies

05-08-2021

0

Spalding basketbal

Had een basketbal gekocht bij Gameballs, deze liep vanaf de eerste week al langzaam leeg zonder dat de bal beschadigd was. Er is mij eerst gevraagd een formulier in te vullen, dit is gedaan. Na 2 weken geen gehoor heb ik zelf maar gebeld en kreeg ik te horen dat er gebeld zou worden met een oplossing. Na vervolgens weken lang niks te horen heb ik besloten maar weer zelf te bellen en heb ik de meneer uitgelegd dat het niet zo moet zijn dat ik bijna 2 maanden moet wachten op een oplossing. Vervolgens is er samen met deze meneer afgesproken dat ik een nieuwe bal, van een paar euro duurder, zou krijgen en dat deze zonder kosten voor mij mijn kant op zou komen. Een dag daarna krijg ik een mail van meneer met de vraag of ik toch nog even de verzendkosten en de extra kosten voor de bal wil betalen. Ik weer gebeld en kreeg toen te horen dat meneer mij niet kan helpen, waarop ik reageerde dat ik het hier niet mee eens was. Hier werd vervolgens op gereageerd met "ik wil je hier niet bij helpen". Doe jezelf een plezier en koop ergens anders je producten voor een paar euro meer en blijf a.u.b. ver weg bij dit bedrijf!

M

Mike

26-05-2021

0

Ballen + Tenues

Ballen, 9 stuks van de 15 defect, retour gestuurd, nooit meer iets van gehoord!? 28 Tenues, 2e levering, 2 jaar geleden reeds een zeventigtal besteld. Meneer heeft zonder een sample nieuwe besteld en die zijn dus qua ontwerp en kleur niet goed. Hij zegt geen tekeningen en kleurstalen meer te hebben omdat zijn "tussenpersoon" niet meer werkzaam is en legt nu de verantwoordelijkheid bij ons neer. Als wij niet de juiste gegevens aanleveren kan hij niets. Ondertussen nieuwe tekeningen, kleuren en zelfs een "goed" tenue opgestuurd. Meneer blijft vragen om meer info en blijft zeggen "jullie verantwoordelijkheid"! Maanden beloofd dat hij met een oplossing zou komen, vanuit onze kant bij iedere vraag meneer voorzien van de juiste informatie. Hij blijft vragen maar komt niet met een oplossing. Aangetekende brieven worden ongeopend retour gestuurd. Ook een juridisch bureau heeft hem niet kunnen bewegen, hij blijft zwijgen. Een gang naar de rechter wordt te duur maar we zullen op zoveel mogelijk plaatsen op internet laten weten dat meneer geen eerlijke ondernemer is en zijn kop in het zand steekt. Hij schermt daarbij ook dat zijn vrouw en dochter jurist zijn dus dat hij elke aantijging wel aankan! Nou mensen ik zou zeker niet met hem in zee gaan, komt weinig goeds vandaan, ook zijn financiële situatie ziet er bedroevend uit!

R

Ronald

11-06-2020

0

Basketbal spullen

inmiddels wacht ik ruim 2 weken op bestelde spullen. geen enkele reactie. op mails wordt snel weer een track en trace code aangemaakt maar verder gebeurt er helemaal niets. laat gewoon even wat weten.

A

Arno van der Vleuten

18-02-2020

0

basketbal sporttas, tenue en sokken

Tot op de dag van vandaag geen reactie op mails. Telefonisch niet bereikbaar. 12-12 mijn bestelling gedaan en betaald. Vandaag 7-2 nog steeds niet geleverd. De heer van der Veer loopt de boel te belazeren. Advies ga niet met dit bedrijf in zee. Helemaal niet als je tenue's voor een vereniging besteld want je geld ben je kwijt.

R

Riet jonk

07-02-2020

0

Nike trainingspak

Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf zijn jullie..dat jullie nog bestaan ongekend..een service van lik me vessie! een maand bezig om iets op te lossen waar niks aan wordt gedaan en de koper is de gedupeerde!! Oplichters

A

Angeline

06-02-2020

0

basketbal sporttas, tenue en sokken

Tot op de dag van vandaag na een bestelling van 12-12-2019 nog steeds mijn bestelling niet binnen. Wanneer ik ook bel of mail dit bedrijf laat niets van zich horen. Ik zou hier nooit meer een bestelling doen ik ben mijn geld kwijt. Riet Jonk

R

Riet jonk

31-01-2020

0

Voetbal

Waardeloze service. Bestelling geplaatst maar betaling bleek niet goed gegaan te zijn. Ik heb daarvoor gemaild en toen kwamen ze snel met reactie terug. Maar daarna niks meer vernomen. Er wordt geen antwoord gegeven op vragen. Waardeloze onderneming dit!!

N

Natascha

22-01-2020

0

basketbal sporttas, tenue en sokken

Jammer dat ik na bellen en diverse berichten geplaatst te hebben,niets van deze firma hoor. Een bestelling die 12-12 gedaan en betaald is zou een maand later toch wel eens geleverd mogen worden. Mij is telefonisch beloofd dat voor de kerst de bestelling geleverd zou worden. Echter geen enkele reactie gekregen. Inmiddels is het 11-1 2020

R

Riet jonk

11-01-2020

0