NederlandReview

    Ervaringen Furndaily

    Een nieuw interieur voor je huis is niet goedkoop. Je betaalt voor nieuwe meubelen en verlichting vaak handen vol met geld. Het kan volgens Furndaily veel goedkoper. Ze hebben elke dag nieuwe deals op de leukste meubelen. Er zijn elke week nieuwe kortingen te vinden. Wil jij meer weten over de ervaringen van andere klanten met de webshop? Lees dan hier hun reviews en beoordelingen. Is de webshop namelijk wel betrouwbaar en krijg je echt de scherpste prijs? Je ontdekt het allemaal op NederlandReview.

    Over Furndaily
    Meubelen en interieurproducten zijn de specialisatie van het team van Furndaily. Ze hebben jarenlange ervaring opgebouwd in het kopen van meubelen voor de beste prijs en kunnen hun klanten daardoor de scherpste prijs bieden. Ze hebben geen gigantische collecties die juist verwarrend zijn. In plaats daarvan krijg je bij Furndaily elke week een aantal van de beste meubeldeals.  


    Kim van Haren geeft tips voor een nieuw interieur!

    Categorieën Furndaily
    Bij Furndaily zijn elke dag nieuwe aanbiedingen te vinden op meubelen, maar ze willen hun klanten altijd blijven verrassen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bijzettafel, lamp of boekenkast, het is bij Furndaily te vinden. Neem een kijkje bij de verschillende categorieën en je kunt het hele assortiment bekijken. 

    • Bedden
    • Kamers sets
    • Kasten
    • Lampen
    • Stoelen
    • Tafels
    Tuin
    • Zitmeubelen

    Diensten Furndaily
    Het team van Furndaily belooft klanten altijd de goedkoopste prijs. Ze zijn zelfs zo zeker over hun prijzen dat ze een laagste-prijs-garantie hebben voor klanten. Vind jij hetzelfde meubel namelijk goedkoper bij een andere winkel? Dan betaalt Furndaily het verschil terug. Je kunt op deze manier tot wel 80% besparen in de webshop. Verder worden alle bestellingen zo snel mogelijk verzonden. Door de grote eigen voorraad worden de meeste bestellingen direct verzonden en hoef je nooit lang op je nieuwe kast, stoel of tafel te wachten. Betalen kan bij Furndaily overigens ook veilig en snel met iDeal

    Neem contact op met Furndaily!
    Is er iets misgegaan met de levering van je bestelling? Of waren er beschadigingen? Neem dan altijd contact op met de webshop voordat je een review schrijft. Zij kunnen je wellicht verderhelpen en een oplossing zoeken. Op de website staan alle contactgegevens van het bedrijf vermeld. Er is een LiveChat om direct met een medewerker te spreken. Je kunt echter ook het contactformulier invullen, zelf een mail sturen of bellen op het telefoonnummer. Houd er wel rekening mee dat de klantenservice telefonisch alleen tussen 10:00 en 18:00 bereikbaar is. Je kutn ook via Social Media contact opnemen door een bericht te sturen via Facebook of Instagram

    Schrijf een review over Furndaily!
    Heb jij een nieuwe bijzettafel besteld bij Furndaily? Of hangt er nieuwe verlichting in jouw woonkamer uit de webshop? Schrijf dan een review en laat andere klanten weten of jij Furndaily aanraadt. Vertel hen wat jij vindt van de kwaliteit en de prijs? Worden de bestellingen op tijd geleverd? En word je door de klantenservice vriendelijk te woord gestaan? Andere klanten horen graag meer over jouw ervaringen met de webshop, dus geef jouw beoordeling!

    De webshop heeft de scherpste prijzen, maar zijn ze echt de goedkoopste? En wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees hier de reviews over Furndaily.

    Furndaily
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (26)

    8,2
    92% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,4

    Service

    8

    Prijs

    8,8

    Leveren

    7,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Bank Birry 2-zits - Velours / Velvet stof - Oud roze

    Femke14-08-2018

    Superleuk bankje besteld bij Furndaily, in het echt nog mooier!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Keukenkast

    M van de Velde07-08-2018

    10 juli een keukenkast besteld. Hiervan zou de levertijd 1.5 week zijn. Helaas nog steeds niks ontvangen. Volgens het laatste bericht wordt die volgende week vrijdag bij de transporteur afgeleverd. Dan is het inmiddels 17 augustus en zijn we 6 weken verder in plaats van 1.5 week

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Prima

    N21-07-2018

    Snel besteld binnen levertijd in huis

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Parasol

    Anja18-07-2018

    strandparasol besteld, was er binnen 2 dagen dus wij gaan naar het strand!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Terrasstoelen

    Fabian18-07-2018

    Leuke terrasstoelen Bink gekocht, die gaan prachtig staan in ons vakantiehuisje!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Keukenkast

    Jaap18-07-2018

    Keukenkastje besteld, goed ding voor da geld!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Happy

    Vanya18-07-2018

    Stoelen gekocht in de winkel, heel tevreden mee!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Verschrikkelijk

    Victoria 17-07-2018

    3 weken gelden een tv meubel besteld..
    Nog ateeds niet ontvangen.
    Kon net zo goed in een dag andere hebben van de andere winkel.
    Klantenservice helpt ook niet zo veel mee ze doen alsof ze geen zin in hebben alsof het hun niet boeit.
    Ik hoor nog steeds niks van ze hoe en wat..
    Echt nooit meer..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Tuisntoelen

    Klaas09-07-2018

    Leuke tuinstoelen gekocht, kwamen op tijd (2 weekjes) ben tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    hangstoel

    Melissa06-07-2018

    leuk voor in de tuin, kwam al de volgende dag

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Kan dat voor zo weinig?

    Karel06-07-2018

    topstoelen gekocht voor in de tuin 4 voor 89 das echt geen geld

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Morry stoelen

    Adila05-07-2018

    heb ze gekocht in de showroom, aardige jongens hielpen mee ze in de auto te zetten!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Hip en goedkoop

    Marle04-07-2018

    Ik heb hele leuke mint groene stoeltjes besteld ze waren op voorraad dus had ze snel in huiis

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parasol besteld

    Fernando22-06-2018

    Ik heb een parasol besteld, dacht voor 14 euro heb je vast niks maar tis echt een mooi ding!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Winkel

    Jo20-06-2018

    ben in de winkel geweest en geslaagd voor 4 stoelen en 1 tafel. Zelfs over het bezorgen deden ze niet moeilijk

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Poefje besteld

    Fabienne18-06-2018

    Een heel leuks schattig roze poefje besteld! Ik ben er super blij mee, wat staat deze mooi in de slaapkamer!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Kast

    Ali12-06-2018

    Mooie kast besteld, alles goed.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Velvet stoelen

    Monique31-05-2018

    Supermooie stoelen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Lampje besteld

    Marjolein29-05-2018

    Kwam supersnel en past perfect bij mijn stijl!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Keukenkast

    Hakim24-05-2018

    Het duurde even voor de kast was en neit super makkelijk elkaar te zettten maar voor deze prijs een goed kwaliteit kast

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Super!

    Peter24-05-2018

    Tafel besteld, kwam eerder dan verwacht en werd bezorgd via een transporteur met wie ik een afspraak kon maken. Ging zeer vlotjes en ben tevreden over de tafel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Bad experience

    Anonym23-05-2018

    The pakage came damaged without packaging.

    They didn’t want to take it back first and than I just got a return label.

    How to ship a chair without any packaging...
    super undfriendly service and not trustful

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    Kwaliteit beter dan verwacht

    Robert22-05-2018

    Met deze prijzen wist ik niet wat te verwachten maar de stoelen zijn perfect!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Prima

    Marieke22-05-2018

    Kopen verliep soepel en het was er sneller dan verwacht. Top!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Incomplete bestelling

    Zam 18-05-2018

    Op de website stond 1 week levertijd gemeld. Uiteindelijk na wat chat en telefonisch contact heeft het meer dan 2 weken geduurd. Bestelling inmiddels ontvangen maar incompleet. Moest middels mail aangeven wat ik mis.. nu mag ik weer wachten ... voor mij krijgt deze bedrijf een dikke duim naar beneden!

    Zam 18-05-2018

    Zou hier weer willen kopen moet NEE zijn

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    Totaal geen reactie op bestelling

    V Caris16-05-2018

    3 weken geleden heb ik een bestelling gedaan en vervolgens niets meer vernomen. Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar en na het inspreken van de voicemail en het versturen van een email wordt er totaal geen contact opgenomen.

    Furndaily18-05-2018

    Furndaily18-05-2018

    Furndaily18-05-2018

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Schrijf zelf een review over Furndaily

    Uw beoordeling