NederlandReview

    Ervaringen Furndaily

    Een nieuw interieur voor je huis is niet goedkoop. Je betaalt voor nieuwe meubelen en verlichting vaak handen vol met geld. Het kan volgens Furndaily veel goedkoper. Ze hebben elke dag nieuwe deals op de leukste meubelen. Er zijn elke week nieuwe kortingen te vinden. Wil jij meer weten over de ervaringen van andere klanten met de webshop? Lees dan hier hun reviews en beoordelingen. Is de webshop namelijk wel betrouwbaar en krijg je echt de scherpste prijs? Je ontdekt het allemaal op NederlandReview.

    Over Furndaily
    Meubelen en interieurproducten zijn de specialisatie van het team van Furndaily. Ze hebben jarenlange ervaring opgebouwd in het kopen van meubelen voor de beste prijs en kunnen hun klanten daardoor de scherpste prijs bieden. Ze hebben geen gigantische collecties die juist verwarrend zijn. In plaats daarvan krijg je bij Furndaily elke week een aantal van de beste meubeldeals.  


    Kim van Haren geeft tips voor een nieuw interieur!

    Categorieën Furndaily
    Bij Furndaily zijn elke dag nieuwe aanbiedingen te vinden op meubelen, maar ze willen hun klanten altijd blijven verrassen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bijzettafel, lamp of boekenkast, het is bij Furndaily te vinden. Neem een kijkje bij de verschillende categorieën en je kunt het hele assortiment bekijken. 

    • Bedden
    • Kamers sets
    • Kasten
    • Lampen
    • Stoelen
    • Tafels
    Tuin
    • Zitmeubelen

    Diensten Furndaily
    Het team van Furndaily belooft klanten altijd de goedkoopste prijs. Ze zijn zelfs zo zeker over hun prijzen dat ze een laagste-prijs-garantie hebben voor klanten. Vind jij hetzelfde meubel namelijk goedkoper bij een andere winkel? Dan betaalt Furndaily het verschil terug. Je kunt op deze manier tot wel 80% besparen in de webshop. Verder worden alle bestellingen zo snel mogelijk verzonden. Door de grote eigen voorraad worden de meeste bestellingen direct verzonden en hoef je nooit lang op je nieuwe kast, stoel of tafel te wachten. Betalen kan bij Furndaily overigens ook veilig en snel met iDeal

    Neem contact op met Furndaily!
    Is er iets misgegaan met de levering van je bestelling? Of waren er beschadigingen? Neem dan altijd contact op met de webshop voordat je een review schrijft. Zij kunnen je wellicht verderhelpen en een oplossing zoeken. Op de website staan alle contactgegevens van het bedrijf vermeld. Er is een LiveChat om direct met een medewerker te spreken. Je kunt echter ook het contactformulier invullen, zelf een mail sturen of bellen op het telefoonnummer. Houd er wel rekening mee dat de klantenservice telefonisch alleen tussen 10:00 en 18:00 bereikbaar is. Je kutn ook via Social Media contact opnemen door een bericht te sturen via Facebook of Instagram

    Schrijf een review over Furndaily!
    Heb jij een nieuwe bijzettafel besteld bij Furndaily? Of hangt er nieuwe verlichting in jouw woonkamer uit de webshop? Schrijf dan een review en laat andere klanten weten of jij Furndaily aanraadt. Vertel hen wat jij vindt van de kwaliteit en de prijs? Worden de bestellingen op tijd geleverd? En word je door de klantenservice vriendelijk te woord gestaan? Andere klanten horen graag meer over jouw ervaringen met de webshop, dus geef jouw beoordeling!

    De webshop heeft de scherpste prijzen, maar zijn ze echt de goedkoopste? En wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees hier de reviews over Furndaily.

    Furndaily
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (107)

    7,4
    80% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,6

    Service

    7

    Prijs

    8,2

    Leveren

    6,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Beloftes worden niet nagekomen

    Tristan19-04-2019

    Ons werd een korte levertijd beloofd op de site toen we bestelden, maar we wachten nu al maanden. Communicatie is bovendien bizar slecht. Wij bestellen hier in ieder geval nooit meer...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Doen wat ze beloven!

    Daphne van de beek16-04-2019

    Doen wat ze beloven qua levering! Keurig netjes beschermd ingepakt en het product is exact als de omschrijving!
    Snelle service en levering met een goed product! Heel tevreden met mijn nieuwe kast

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    toppers

    Hem jansen11-04-2019

    Ik heb bij Furndaily besteld omdat ze mijn soort stoel goedkoper verkochten. Na 2 weken alles geleverd. Alleen was bij een stoel het dopje eraf. Gebeld naar de klantenservice en na 1 week mijn nieuwe dopje plus reserves in huis. Ben erg tevreden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Uiterst tevreden

    Hem01-04-2019

    Ik ben zeer tevreden over de service van Furndaily. Ze hebben mij geholpen bij het maken van een keuze van de bank. Ik had echt geen idee welke ik moest bestellen dus een paar keer gebeld en uiteindelijk voor de birry bank gekozen. Super mooie bank. Binnen 3 weken bezorgd en hij staat fantastisch. Hartelijk bedankt jongens!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Telefoon

    Maria29-03-2019

    Ik ben al in de 60 dus internet is soms wat lastig voor mij. Aan de telefoon hebben zij mij netjes door het proces heen geholpen waarover ik uiterst tevreden ben. Over levering kan ik nog niets zeggen want ik ben nu in afwachting van de verzending.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Ik geef niet snel een 10

    Daan29-03-2019

    Ik geef niet snel een 10 - maar in dit geval is dit echt helemaal verdiend. Top service bij Furndaily!

    Ik heb een Flavor kast besteld. Duurde al met al even maar ik had de kast ook iet direct nodig. De levering was keurig op afspraak en netjes bezorgd.

    Toen ik belde dat ik per ongeluk een plank had doorgeboord werd mij netjes aangegeven dat het eigenlijk niet de bedoeling is om te boren, dit staat ook aangegeven in de handleiding. (over heen gelezen natuurlijk).

    Het Franse bedrijf waar zij mee werken maken de kasten in zijn geheel, er zijn dus geen reserveonderdelen, maar die konden ze wel voor mij speciaal laten maken. Het enige wat ik hoefde te betalen was € 6.95 voor de verzendkosten! Na een week mocht ik het reserveonderdeel al ontvangen, super fijn! Alle spullen staan er nu in en ik ben erg tevreden over het meubel.

    Zo zie je maar weer, eerlijkheid loont, ookal koop je een goedkope kast, is het zeker meer dan wat ik er van had verwacht, al helemaal de service!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Vriendelijk personeel, mooie spullen en goed bereikbaar!

    Josie29-03-2019

    Ik ben keurig en deskundig geholpen door verkoopster Meike met het uitzoeken van een goed passende fautuil voor in de babykamer. Eerst wilde ik een schommelstoel om ons kindje in slaap te kunnen wiegen na het uitmeten van de kamer blijkt dit toch wel erg krap te worden en hebben wij gekozen voor de comfortabele marleen fautuil. En.. Het staat echt prachtig in het kamertje! We zijn er nu helemaal klaar voor.



    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Uitstekende service

    Michael hagen29-03-2019

    Ik had een keukenkast pasta besteld. Na 2 weken aangekomen bleek er een plankje kapot te zijn. Kan gebeuren, meteen gebeld en ze zouden het plankje bestellen en deze naar mij opsturen. Na 2 dagen track en trace gekregen en de plankjes ontvangen. Ik ben zeer tevreden over deze goede aanpak en de mooie kast.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer tevreden!

    Luke Tecks29-03-2019

    Ik heb nu meerdere keren besteld en moet eerlijk zeggen dat het elke keer goed is gegaan. Soms dan liep het een paar dagen uit maar altijd keurig te woord gestaan en voldoende geholpen. Ga zo door Furndaily!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Keukenkast

    Latifa28-03-2019

    Ik heb in november een keukenkast besteld. Na heel wat gebeld te hebben heb ik deze eindelijk na 3 maanden binnen (levertijd 3-4 weken). Nadat deze eindelijk geleverd was was Deze op heel wat plekken beschadigd. Gebeld en gemaild werd beloofd dat wij een nieuwe kregen. Nou heb geen nieuwe gezien. Je wordt gewoon blazerd!!! Koop hier nooit iets!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    schommelstoel mama

    Schommelstoel mama27-03-2019

    heerlijke stoel voor bij ons in de kinderkamer :)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    moe word ik er van !!!

    sonja visser27-03-2019

    5 jan 2019 een keukenkast besteld, levertijd 3-4 weken.
    Na veel mailen en bellen, en diverse redenen waarom het te laat is, kregen we uiteindelijk de kast geleverd.
    Maar helaas bleek aan de binnenkant de kast beschadigd.
    Opgegeven welke delen er beschadigd zijn en ze beloven binnen een week heb je dan eindelijk alles in huis. NIET dus... Zitten er nog op te wachten2 weken later weer. Vanmorgen weer gebeld en nu beloven ze morgen lijkt het te komen, tot nu toe nog niks gehoord. Ik geloof er niet meer in.... De laatste keer dat ik iets bestel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    Doe het niet!

    Jolien27-03-2019

    In december een stoel besteld die binnen 3 weken geleverd zou worden. Het is ondertussen bijna april en volgens mij hebben ze het zelf ook opgegeven gezien deze email:
    'Beste Jolien, We hebben nog geen definitieve leverdatum gekregen van de leverancier. Mocht u willen annuleren staat het bedrag binnen 2 a 3 werkdagen op uw rekening.'

    Ik heb de order geannuleerd en wat blijkt, die 3 werkdagen zijn ook gelogen, ik heb mijn geld nog steeds niet terug. Belachelijk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Erg tevreden

    Michael p26-03-2019

    Simpel een mooie set stoelen besteld. Na twee weken geleverd. Voor deze prijs zijn het zeer mooie stoelen. Zeker voor herhaling vatbaar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Slechte service en lange levering

    Petra Blankensteijn 26-03-2019

    Ik had 9 Oktober een salon tafel en tv kast bij jullie gekocht
    Die zouden binnen 3 a 4 weken geleverd worden
    Na heel wat boze telefoontjes vanuit mijn kant
    En loze beloftes en leugens van jullie kant
    Heb ik dan uiteindelijk eerst mijn tv kast gekregen in Januari
    En mijn salontafel in Februari gehad

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Zeer nethjes

    rianne kamphuis25-03-2019

    mijn eerste bestelling ging zeer soepel. Leuke stoel gezien, bekeken en gekocht. Levertijd 2 a 3 weken. hartstikke prima. Geleverd in de 3e week. Heb er nog een keer achter aan gebeld en werd netjes te word gestaan door een mevrouw. Ik ga hier zeker weer kopen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Simpelweg tevreden

    jules van geenacker24-03-2019

    Ik heb een keukenkast pasta gekocht. 2 weken levertijd vond ik wel wat lang maar niet is minder waard. Erg mooie, praktische kast.
    Zeer tevreden!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Tweede kans

    Doeleman23-03-2019

    De eerste bestelling was gedoe, waardoor ik dacht hier bestel ik niets meer. Toch een tweede kans gegeven, mede door de fijne prijs kwaliteit verhouding, en zeer tevreden met de vervolg bestellingen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Mooie aanbiedingen

    Kj22-03-2019

    Echt blij met Furndaily! Vaak krijg je zoveel opties dat je toch niet kan kiezen maar bij Furndaily is dit precies goed en altijd veel mooie meubels! Zo viel mijn oog op een stoel die ik al een tijd wou en ben er echt heel blij mee! Snelle levering en mooie aanbieding!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Keukenkast

    Marja22-03-2019

    De kast is mooi klein maar wel genoeg ruimte voor ons doel. De levering was goed na enkele telefoontjes alleen de transporteur was wat minder. Daarover een klacht ingediend en men zou er iets aan doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Ontzettend verdrietig

    Dewi22-03-2019

    Ik zit nu op kamers en mijn ouders wilden een bank voor mij kopen als cadeau en omdat ik het nu niet breed heb. Ik heb slaapbank Rosa besteld begin maart, op de website staat dat de levertijd ca 2, 3 weken is.
    Elke keer vraag ik via de mail en telefoon wanneer mijn bank wordt geleverd, maar het enige wat wordt gezegd is dat ze mij over een paar dagen de track & trace sturen en dat het verzonden wordt.
    Ik wacht dan een paar dagen af en contacteer ze opnieuw om hetzelfde antwoord te horen.
    Ik zit nu al een tijd zonder bank terwijl ik dit zo'n belangrijk onderdeel vind voor in een leefruimte. Ik vind het ook verschrikkelijk dat het geld van mijn ouders hieraan verspild is omdat ik bang ben deze bank nooit te krijgen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Zeer tevreden

    Mariska22-03-2019

    Zeer tevreden. Hele mooie producten. Natuurlijk wel spannend hoe de kleur uiteindelijk uit viel. Maar kwam helemaal overeen met de foto. Eindelijk heb ik mijn roze velvet fauteuil via Furndaily :)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Wacht nog steeds

    Escat22-03-2019

    Niet alleen op spullen, maar ook op antwoord via Facebook en telefoon... Status in account staat al weken op 'in magazijn in weesp', had deze week al bezorgd moeten zijn, en ik weet nog steeds niets.

    Erg jammer. En dan nu 100 euro shoptegoed winnen???

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Ruim voldoende!

    Marjoleine Rommes22-03-2019

    Eerst 2 eetkamer stoelen
    Velvet oud roze besteld om te kijken hoe ze waren.
    De kleur viel ietsje tegen ten opzichte van wat het zou moeten zijn, maar toch gehouden en nog 2 bij besteld.
    Goede prijs/kwaliteit verhouding.
    Goed verpakt en binnen redelijke tijd ontvangen.
    We zijn er blij mee!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    zeer tevreden

    Camiel22-03-2019

    Ik had 2 bank birry's gekocht. Erg mooi ontwerp, zit prima en voor een goede prijs ook nog eens. Had ze besteld, levertijd zou 3 weken zijn. na 1 week gebeld of er al beetje zicht op was. De jongeman gaf aan dat ze volgende week al zouden komen. week daarop kwamen ze. Bezorgen heeft me prima geholpen. Zeker weten tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Top!

    Jacobs22-03-2019

    4 fluwelen stoelen besteld, ze waren binnen 3 werkdagen binnen en de kwaliteit is beter dan verwacht! En de kleuren mooier dan verwacht! De verzendkosten mogen wel wat lager.. Maar ik zal zeker hier vaker bestellen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Slechte service - onpressioneel contact - prima product

    Anouk22-03-2019

    Bestelling geplaatst en meteen betaald. Hoorde vervolgens niets over de verzending.
    Aantal keren contact gezocht. Stoel bleek op voorraad en stond gewoon in het magazijn. Medewerker wist niet waarom die niet op verzending is gegaan. Moest hier continu zelf achteraan. Wist ook niet wanneer het bezorgd zou worden, wat heel onhandig is bij een grote stoel.
    Daarnaast is de toon vd medewerker waardeloos geweest in de mails. Een cursus professioneel communiceren met klanten zou ik aanraden.
    Stoel zelf is wel oké. De poten waren niet heel netjes afwerkt en hij voelt niet geweldig stevig. Maar op zich verder naar verwachting.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    Zeer tevreden

    Cynthia P20-03-2019

    Net mijn eerste bestelling gedaan en dit zal zeker niet de laatste zijn.
    Opvolging van de levering was zeer goed en werd zelfs gebeld door de chauffeur om te melden dat hij een kwartiertje later ging zijn.
    Ook de zetel zelf is super mooi.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Mooie stoelen

    Nadia20-03-2019

    happy!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Top

    Erik08-03-2019

    Goede service en leuke goedkope producten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    meer dan slecht

    miriam Aalberts08-03-2019

    na een aantal weken keer op keer te horen dat mn bestelling elke keer weer volgende week komt, mijn bestelling geannuleerd.
    binnen 3 werkdagen staat uw geld op uw rekening.
    je raad het al...na een week...nog geen geld.
    we regelen het zo spoedig mogelijk....jaja tuurlijk...ik wacht nog steeds

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Leuke producten, Goedkoop, levertijd nou ja prima...

    Lisa 07-03-2019

    Ik heb een Bank birry besteld en het is echt een hele mooie bank.
    Koste ook eigenlijk niet zoveel in vergelijking met andere winkels.
    Levertijd zou 3 weken zijn. na 2 weken gebeld of ik ze volgende week zou krijgen. Zou ietsje langer gaan duren. In week 4 kreeg ik m. Dus ja duurde ietsje langer maar al met al zeer tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Fijn

    Tijn01-03-2019

    Leuk New Haven bureau gekocht was op voorraad, binnen 2 dagen in huis.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Dramatisch!!

    Kim01-03-2019

    Wat een slechte service. Schommelstoel besteld in november met een levertijd van 1-2 weken. Helaas na 4 weken nog steeds geen bericht. Ze komen niet uit zichzelf met een update, maar je moet er continu achteraan bellen. Levertijd bleek iets langer, maar half februari nog geen stoel. Toen bleek dat de stoel in april zou komen, zouden ze me netjes het geld terugstorten. Dit heeft ook uiteindelijk 3 weken geduurd. Ik bestel hier nooit weer, ondanks de leuke meubels en goede prijzen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Mooie tafellamp

    Daphne28-02-2019

    Leuk tafellampje besteld. Was zo binnen. past goed bij me woonkamer. Zeer tevreden!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goedkoop en goed!

    Leen25-02-2019

    Ik heb de schommelstoel mama gekocht zodat we met onze klein dochter leuk konden zitten. binnen 3 weken binnen. erg mooie stoel en van goede kwaliteit. Ga hier zeker nog vaker wat bestellen.
    Top bedrijf!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Tevreden

    Jay.B19-02-2019

    Ik heb 3 weken terug een kast besteld. Kwam keurig in week 3. Je krijgt er alleen niet veel over te horen. Wel een bevestiging maar miss een idee om af en toe een mail te sturen met hey je kast komt volgende week. Zoiets. Wel heel erg tevreden verder.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Mooie tafel

    J. Dijkers19-02-2019

    Ik heb de Seaford tafel gekocht. stevig ding zeg. gezien op Facebook. Meteen besteld want het was een actie. 2 weken levertijd. Een dag van te voren gebeld door het transport bedrijf om een afspraak te maken. Al met al zeer tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goede producten

    Roel18-02-2019

    Ik heb de velvet barkrukken besteld. Mooie stevige kruk en goedkoop. Erg tevreden!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Erg goedkoop, leuke spullen

    J.Woekstra18-02-2019

    Leuke producten. Vond het raar dat alles zo goedkoop was maar na de producten ontvangen te hebben was ik oprecht verbaasd dat het zon goeie stoel was. Goede terugkoppeling van de klantenservice. Niks op aan te maken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Leuke producten

    Mike15-02-2019

    Ik heb de velvet stoelen gekocht. Binnen 3 weken geleverd zoals aangegeven. Spot goedkoop en mooie stoelen! Nog een keer met de klantenservice gebeld en prima geholpen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Hier kopen is aanrader

    M El Annassi12-02-2019

    Leveren kan wel soms vertraging maar is supper klanten service en hebben goed kwaliteit ik zou hier zekker volgende keer weer bestellen bedankt furndaily

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Mooie bank

    Maaike J.H11-02-2019

    Tijd terug de Birry bank besteld. Dag van te voren gebeld met de vervoerder. Volgende dag geleverd. Prima service en echt een hele mooie bank. Ben er blij mee

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snel en goed

    Marcia11-02-2019

    Heb geen contact gehad verder. Bestelling werd snel verwerkt en snel verzonden.Dit was dan ook niet nodig. Goed product en goede prijs.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Bestelling niet ontvangen

    M El Annassi10-02-2019

    Die zijn oplichters mjjn bestelling al 4 maanden niet ontvangen

    Furndaily11-02-2019

    Goedemorgen, als u vandaag even belt of een e-mail stuurt naar info@furndaily.com dan zorgen wij er voor dat wij een oplossing vinden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nooit meer!! Ze reageren niet op e-mails!!

    K. Schrofer 09-02-2019

    3 weken geleden een schommelstoel gekocht er was vermeld dat de levertijd 1-2 weken is. Meteen betaald via ideal en na 2 weken ontvang ik pas een bericht dat het product niet leverbaar is dat ze opnieuw hebben besteld bij de leverancier en dat het nu 6 weken kan duren tot het bezorgd kan worden. Ik heb teruggeschreven en gevraagd of ze niet een vergelijkbaar ander product konden aanbieden omdat ik 6 weken wel te lang vind en anders of ze mijn geld niet kunnen terugstorten. Ik heb geen reactie ontvangen wel, reclame berichten via e-mail maar geen reactie. Ik probeerde te chatten via hun site maar dat slaat ook nergens op wat je wacht heel lang en er gebeurt niets. Ik zou u zeer afraden om er iets te kopen, Deze mensen zijn niet professioneel en ik ben benieuwd of ik wel mijn geld of product nog ga ontvangen.

    Furndaily11-02-2019

    Goedemorgen, Helaas stond de chat functie aan terwijl er inderdaad niemand aanwezig was dit weekend. Onze excuses daarvoor. We zullen de mails nalezen wellicht hebben we je mail over het hoofd gezien. We zullen zorgen voor een passende oplossing.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Nooit alles gehad!!

    Giovanny09-02-2019

    Ik denk dat er al meer dan een half jaar voorbij is sinds dat ik een bestelling heb gedaan bij hun.

    Ik heb 1 salontafel gekregen waarbij een plank van de lade ontbrak.
    Een eettafel met bijbehorende bankjes besteld alleen mijn bankjes heb ik nooit gehad die zal ik waarschijnlijk ook nooit meer krijgen. Echt een superslechte zaak dit.

    Furndaily11-02-2019

    Goedemorgen, We zullen een case opstarten en er voor zorgen dat dit alsnog in orde zal worden gemaakt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Leuke bestelling

    Milan kamphuis06-02-2019

    Mooie stoelen besteld. Na een tijdje gebeld over hoe en wat. Keurig antwoord gekregen van een jonge man met humor. Na 2 weken waren de 6 stoelen geleverd. De stoelen zijn prima en goedkoop in verhouding. Ik zou iedereen aanraden om hier een leuke stoel uit te kiezen

    Niet liggen hoor jullie zijn oplichter die bedrijf bestaat niet10-02-2019

    Oplichter

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prima

    michael bieken06-02-2019

    Tijdje terug een kast besteld. levertijd stond 2 a 3 weken opzich te begrijpen voor zon grote kast. na 2 weken gebeld dat de kast dezelfde week kwam. netjes gebeld een dag van te voren voor een afspraak over de levering. Aardige klantenservice. De bezorgers hebben de kast naar boven gebracht. Al met al zeer tevreden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Salontafel

    Smits24-01-2019

    Exact wat ik wou.
    Snelle levering.
    Goederen waren goed verpakt om beschadiging te vermijden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Fijne winkel

    Pia24-01-2019

    Bestellen was makkelijk online. Ik had nog even gebeld en werd vriendelijke te woord gestaan over de levertijd van de Pasta kast. De bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam, ik zou hier weer bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Flavor kast

    Henk23-01-2019

    Ik koop eigenlijk nooit iets online en had nog wat vragen over de keukenkast en kreeg een snelle reactie. Ze informeren goed over de status van de levering, ik werd gebeld welke dag uit kwam. Fijn bezorgbedrijf ook. Kwalitatieve producten en aan een goede prijs in vergelijking met andere sites!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Lucide lampen gekocht

    Myrna23-01-2019

    Product op voorraad en snel in huis! toppie

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Levering

    Mirjam22-01-2019

    Ik zit al een tijdje te wachten op vier krukken. Als ik mail of chat krijg ik steeds te horen dat ik snel een track en tracé code ga ontvangen maar tot op heden ontvang ik niets terwijl spullen in magazijn Weesp staan. Waardeloos dit.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Oplichters

    T.Hoogendijk22-01-2019

    Je besteld en betaald maar ze leveren totaal niet of zwaar te laat met leugens en beloftes ik heb de helft van mijn spullen na 9 weken het is nu 11 weken en de rest is er nog niet koop hier alstublieft niks want er is een grote kans dat ze binnenkort failliet zijn en u helemaal niets krijgt zo gaan oplichters en frauduleuze mensen te werk

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Schommelstoel

    Ans22-01-2019

    Schommelstoel besteld, duurde wel 3 weken, maar dat stond ook op de site. Ben erg tevreden over de kwaliteit. Bestellen ging makkelijk geen opmerkingen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    na 6 MAANDEN nog steeds niets gezien!!!

    Sandy B21-01-2019

    In juli 2018 heb ik een bestelling geplaatst voor 6 stoelen. Deze hebben ze zogezegd reeds 6x verstuurd via DHL, maar er blijkt steeds iets mis te gaan. Allerlei valse beloftes en mij aan het lijntje houden!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Stoelen

    Rene21-01-2019

    leuk setje stoelen besteld, paar keer contact gehad want vanwege oud en neiuw en kerst heft het langer geduurd dan vermeld stond op de site. Dat begreep ik wel. Het is denk ik een klein bedrijf waardoor nog niet alels even soepel loopt maar ik gun het ze wel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Ingo

    Merle21-01-2019

    Ik was al heel lang op zoek naar velours stoelen. Bij Furndaily heb ik deze gevonden voor een leuk prijsje. Ik heb ze inmiddels binnen en vind het betere kwaliteit dan ik had verwacht! Erg blij mee!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Niet bestellen onbetrouwbaar bedrijf!

    Herma Andela18-01-2019

    Bureau besteld op 5 december en betaald per Ideal , na 3 weken eens gebeld wanneer ik het bureau mag verwachten, na veel heen en weer chats en e-mails, afgesproken de 1e week van januari, de eerste week van januari geen reactie en geen bureau, weer over en weer gechat en gemaild, Werd mij verteld dat bij goedkopere producten het bedrijf andere keuzes maakt met transport, -het moet niet gekker worden-, opnieuw een afspraak gemaakt voor de tweede week januari, geen reactie en geen bureau op vrijdag waarop het waarschijnlijk, zo zei men had moeten komen. Ben het nu zat, geen enkel vertrouwen meer in dit bedrijf en wat ze zeggen, wil mijn geld terug, lees online allemaal dezelfde verhalen. Mijn advies: daar niet bestellen, er zijn plenty bedrijven die basic goedkoop leveren! Waar je gewoon eerlijk en met respect behandelt wordt als klant en niet aan het lijntje wordt gehouden !

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Niet bij bestellen

    Steffy 15-01-2019

    Set van twee stoelen besteld en betaald, en slechts 1 stoel gekregen. Na meer dan een maand bellen en mailen, nog steeds maar 1 stoel. Geven elke keer een nieuwe valse belofte, waardoor ze je als klant het gevoel geven dat je achterlijk en naïef bent. Een onbetrouwbare webshop die vindt dat hij zijn verplichten aan de klant niet moet waarmaken.
    Zeker niet bij bestellen.

    Mimo10-02-2019

    Hebben ze jou stoel gestuurd moet je blij zijn hoor hhh die zin. Oplichters

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    prima

    Mieke Huub15-01-2019

    ik heb een kast besteld en stoelen.
    goede prijs/kwaliteit verhouding.
    klantenservice heeft me vriendelijk geholpen, alleen jammer dat de levertijd wat langer is. Maar tegen de lage prijzen van de producten is dit geen issue.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Niet geleverd en geld nog niet terug!

    I.g.a. Scheper -van Wijk04-01-2019

    27 november een bestelling gedaan en betaald. Zou binnen 2 tot 3 weken geleverd worden. Na 4 weken maar eens gemaild en gebeld. Schommelstoel was niet leverbaar. Iets “mis” gegaan met de bestelling. Mocht de bestelling annuleren of een paar maanden nog wachten. Koos voor annuleren. Maar geld inmiddels weer maand verder, € 193,95. Nog steeds niet terug ontvangen. Slechte service! ????

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    stoel

    Ari14-12-2018

    heb stoelen besteld ging snel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer slechte kwaliteit

    Jac K12-12-2018

    Zeer slechte service, kwaliteit en geen garantie

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bank Tijn

    Corry26-11-2018

    Snelle service - snel reactie bij eventuele vragen en informeren goed over de status van de levering. Kwalitatieve producten en aan een goede prijs in vergelijking met andere sites!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Uitschuifbare eettafel Helena

    Esther26-11-2018

    Super handige grote tafel gekocht, werd netjes bezorgd. Kan ik weer vrienden uitnodigen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Watch out they will steal your money

    Cristina22-11-2018

    I bought 4 chairs that were never delivered and I never got my money back.
    They were claiming that they shipped them, but they didn't have a tracking code to prove it. I asked for the name of the courier, so I could call and verify but they also didn't have that.
    First they were claiming every day that the chairs would be delivered the day after. They were just buying time. Than they said the chairs were lost.

    But I never got a refund.

    Horrible consumer care.
    They don't respond on the phone.
    They don't respond to most of the emails and when they do it takes days.
    I believe this company is fake, i'm doubting that the positive reviews are real.
    All they have done with me is just buying themselves time.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Leuke feautuil

    Parnas14-11-2018

    Ik heb de marleen feautuil gekocht en vindt m fantastisch!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Feautuil

    Otto09-11-2018

    Feautuil voor op de kinderkamer besteld, kwam netjes op tijd aan en voor een zeer redelijke prijs.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Leuke poef

    Maria09-11-2018

    Ik heb een leuke poef besteld! Ben er heel blij mee

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Vitrinekast

    Almara18-10-2018

    Had al eerder besteld in dezelfde serie, blijven de goedkoopste namelijk, binnen de tijd geleverd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Stoelen

    Gio18-10-2018

    Ik heb 4 stoelen besteld, jammer dat je niet kunt afhalen. Goede kwaliteit stoelen, poten van staal!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Slechtslechtslecht

    A. Onderwater16-10-2018

    Zou na een week komen, uiteindelijk na 6 weken nog niks maar wel elke week zeggen dat het nog 1 week zou duren. Oplichters. Uiteindelijk nooit ontvangen maar word gewoon niet geloofd. En bij trackandtrace staat afgeleverd. . . Buren weten ook van niks. . . .makkelijk geld verdienen zo

    Furndaily18-10-2018

    Stuur ons even een berichtje via info@furndaily.com dan komen we we samen wel uit

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Levering

    Chris08-10-2018

    Het duurde wel lang omdat ze wat gedoe hebben gehad met hun oude transporteur, maar heb het vandaag binnengekregen en ben heel tevreden over de producten en de kwaliteit er van!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top

    Fien08-10-2018

    Ik ben in de showroom geweest, heel leuk krukje kunnen kopen, Ze gaan daar weg dus alles is nu heel goedkoop!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Gebed zonder eind. Bestelling niet geleverd. Continue valse beloftes.

    Roy05-10-2018

    Bijzonder slechte ervaring: te lang wachten, valse beloftes over levering, en bijzonder slechte communicatie hierover.
    Na 8 weken wachten had ik het product (een stoel) nog steeds niet ontvangen, terwijl dit eigenlijk na 1 a 2 weken al geleverd had moeten worden. Tot 3x toe schijnt er iets mis te zijn gegaan met de bestelling en er is steeds opnieuw beloofd dat het goed zou komen. Ik ben ook onnodig naar hun opslag gereden met de valse belofte dat het product klaar lag voor mij, terwijl dit niet het geval was. Inmiddels heb ik de bestelling geannuleerd omdat dit een gebed zonder einde begon te worden. Ik zou een ieder afraden bij deze partij te bestellen om teleurstellingen te voorkomen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Waardeloze keukenkast pasta

    M. 30-09-2018

    Keukenkast pasta is waardeloos.. Ik heb al heel wat kasten in elkaar gezet voor zowel mijzelf als familie.. Deze kast is totaal niet stevig.. Mijn klacht werd natuurlijk niet serieus genomen.. De keukenkast pasta doet zijn naam eer aan.. Slappe hap. In het vervolg maar weer ikea.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Keukenkastje

    Jaap05-09-2018

    Fijn kastje geleverd op afspraak door een koerier, levering in 3 weken. Dus duurt even vanwege de productie volgens hen, maar dat was voor ons niet erg. Aardige jongens aan de lijn. Prima ervaring dus

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Beloven van alles maar nog niets geleverd

    Christel30-08-2018

    Ik ben al ruim twee weken aan het wachten op een stoel. Na gemaild te hebben dat ik hem wel snel nodig heb, kreeg ik te horen dat het echt geregeld werd. Vervolgens na een week opnieuw gemaild. Op ‘onverklaarbare reden’ is mijn bestelling on hold gekomen waarnaar er niets gebeurde. Het zou nu echt goed komen. Vervolgens kreeg ik een track&trace melding dat hij is aangemeld. Dat stond er paar dagen later nog dus gebeld. Ik kreeg een best vriendelijke meneer aan de telefoon die vertelde dat het dan al met DHL mee is. Dat is onzin want iedereen kan een pakketje aanmelden en vervolgens niet meegeven. Toen kwam de smoes/verklaring dat ze met een distributeur werken die wel eens leveringsproblemen hebben, hij zou contact met heb opnemen en mij terugbellen. Daar wacht ik nog steeds op. Inmiddels zijn we weer een werkweek verder. Ik heb nog 2 mails gestuurd maar geen reactie. Ik adviseer iedereen hier niet te bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Velvet stoelen

    Mery23-08-2018

    Enige plek waar ik ze kon kope. Bestellen gaat makkelijk en na 2 weken ook in huis zoals op de site staat. Ben tevreden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Bank Birry 2-zits - Velours / Velvet stof - Oud roze

    Femke14-08-2018

    Superleuk bankje besteld bij Furndaily, in het echt nog mooier!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Keukenkast

    M van de Velde07-08-2018

    10 juli een keukenkast besteld. Hiervan zou de levertijd 1.5 week zijn. Helaas nog steeds niks ontvangen. Volgens het laatste bericht wordt die volgende week vrijdag bij de transporteur afgeleverd. Dan is het inmiddels 17 augustus en zijn we 6 weken verder in plaats van 1.5 week

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Prima

    N21-07-2018

    Snel besteld binnen levertijd in huis

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Parasol

    Anja18-07-2018

    strandparasol besteld, was er binnen 2 dagen dus wij gaan naar het strand!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Terrasstoelen

    Fabian18-07-2018

    Leuke terrasstoelen Bink gekocht, die gaan prachtig staan in ons vakantiehuisje!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Keukenkast

    Jaap18-07-2018

    Keukenkastje besteld, goed ding voor da geld!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Happy

    Vanya18-07-2018

    Stoelen gekocht in de winkel, heel tevreden mee!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Verschrikkelijk

    Victoria 17-07-2018

    3 weken gelden een tv meubel besteld..
    Nog ateeds niet ontvangen.
    Kon net zo goed in een dag andere hebben van de andere winkel.
    Klantenservice helpt ook niet zo veel mee ze doen alsof ze geen zin in hebben alsof het hun niet boeit.
    Ik hoor nog steeds niks van ze hoe en wat..
    Echt nooit meer..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Tuisntoelen

    Klaas09-07-2018

    Leuke tuinstoelen gekocht, kwamen op tijd (2 weekjes) ben tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    hangstoel

    Melissa06-07-2018

    leuk voor in de tuin, kwam al de volgende dag

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Kan dat voor zo weinig?

    Karel06-07-2018

    topstoelen gekocht voor in de tuin 4 voor 89 das echt geen geld

    Mim10-02-2019

    Oplichter als het geen geld is maak die op mijn rekening klootzakken

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Morry stoelen

    Adila05-07-2018

    heb ze gekocht in de showroom, aardige jongens hielpen mee ze in de auto te zetten!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Hip en goedkoop

    Marle04-07-2018

    Ik heb hele leuke mint groene stoeltjes besteld ze waren op voorraad dus had ze snel in huiis

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parasol besteld

    Fernando22-06-2018

    Ik heb een parasol besteld, dacht voor 14 euro heb je vast niks maar tis echt een mooi ding!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Winkel

    Jo20-06-2018

    ben in de winkel geweest en geslaagd voor 4 stoelen en 1 tafel. Zelfs over het bezorgen deden ze niet moeilijk

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Poefje besteld

    Fabienne18-06-2018

    Een heel leuks schattig roze poefje besteld! Ik ben er super blij mee, wat staat deze mooi in de slaapkamer!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Kast

    Ali12-06-2018

    Mooie kast besteld, alles goed.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Velvet stoelen

    Monique31-05-2018

    Supermooie stoelen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Lampje besteld

    Marjolein29-05-2018

    Kwam supersnel en past perfect bij mijn stijl!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Keukenkast

    Hakim24-05-2018

    Het duurde even voor de kast was en neit super makkelijk elkaar te zettten maar voor deze prijs een goed kwaliteit kast

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Super!

    Peter24-05-2018

    Tafel besteld, kwam eerder dan verwacht en werd bezorgd via een transporteur met wie ik een afspraak kon maken. Ging zeer vlotjes en ben tevreden over de tafel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Bad experience

    Anonym23-05-2018

    The pakage came damaged without packaging.

    They didn’t want to take it back first and than I just got a return label.

    How to ship a chair without any packaging...
    super undfriendly service and not trustful

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    Kwaliteit beter dan verwacht

    Robert22-05-2018

    Met deze prijzen wist ik niet wat te verwachten maar de stoelen zijn perfect!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Prima

    Marieke22-05-2018

    Kopen verliep soepel en het was er sneller dan verwacht. Top!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Incomplete bestelling

    Zam 18-05-2018

    Op de website stond 1 week levertijd gemeld. Uiteindelijk na wat chat en telefonisch contact heeft het meer dan 2 weken geduurd. Bestelling inmiddels ontvangen maar incompleet. Moest middels mail aangeven wat ik mis.. nu mag ik weer wachten ... voor mij krijgt deze bedrijf een dikke duim naar beneden!

    Zam 18-05-2018

    Zou hier weer willen kopen moet NEE zijn

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    Totaal geen reactie op bestelling

    V Caris16-05-2018

    3 weken geleden heb ik een bestelling gedaan en vervolgens niets meer vernomen. Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar en na het inspreken van de voicemail en het versturen van een email wordt er totaal geen contact opgenomen.

    Furndaily18-05-2018

    Furndaily18-05-2018

    Furndaily18-05-2018

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Schrijf zelf een review over Furndaily

    Uw beoordeling