NederlandReview

    Ervaringen Furndaily

    Een nieuw interieur voor je huis is niet goedkoop. Je betaalt voor nieuwe meubelen en verlichting vaak handen vol met geld. Het kan volgens Furndaily veel goedkoper. Ze hebben elke dag nieuwe deals op de leukste meubelen. Er zijn elke week nieuwe kortingen te vinden. Wil jij meer weten over de ervaringen van andere klanten met de webshop? Lees dan hier hun reviews en beoordelingen. Is de webshop namelijk wel betrouwbaar en krijg je echt de scherpste prijs? Je ontdekt het allemaal op NederlandReview.

    Over Furndaily

    Meubelen en interieurproducten zijn de specialisatie van het team van Furndaily. Ze hebben jarenlange ervaring opgebouwd in het kopen van meubelen voor de beste prijs en kunnen hun klanten daardoor de scherpste prijs bieden. Ze hebben geen gigantische collecties die juist verwarrend zijn. In plaats daarvan krijg je bij Furndaily elke week een aantal van de beste meubeldeals.


    Kim van Haren geeft tips voor een nieuw interieur!

    Categorieën Furndaily

    Bij Furndaily zijn elke dag nieuwe aanbiedingen te vinden op meubelen, maar ze willen hun klanten altijd blijven verrassen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bijzettafel, lamp of boekenkast, het is bij Furndaily te vinden. Neem een kijkje bij de verschillende categorieën en je kunt het hele assortiment bekijken.

    • Bedden
    • Kamers sets
    • Kasten
    • Lampen
    • Stoelen
    • Tafels
    Tuin
    • Zitmeubelen

    Diensten Furndaily

    Het team van Furndaily belooft klanten altijd de goedkoopste prijs. Ze zijn zelfs zo zeker over hun prijzen dat ze een laagste-prijs-garantie hebben voor klanten. Vind jij hetzelfde meubel namelijk goedkoper bij een andere winkel? Dan betaalt Furndaily het verschil terug. Je kunt op deze manier tot wel 80% besparen in de webshop. Verder worden alle bestellingen zo snel mogelijk verzonden. Door de grote eigen voorraad worden de meeste bestellingen direct verzonden en hoef je nooit lang op je nieuwe kast, stoel of tafel te wachten. Betalen kan bij Furndaily overigens ook veilig en snel met iDeal.

    Neem contact op met Furndaily!

    Is er iets misgegaan met de levering van je bestelling? Of waren er beschadigingen? Neem dan altijd contact op met de webshop voordat je een review schrijft. Zij kunnen je wellicht verderhelpen en een oplossing zoeken. Op de website staan alle contactgegevens van het bedrijf vermeld. Er is een LiveChat om direct met een medewerker te spreken. Je kunt echter ook het contactformulier invullen, zelf een mail sturen of bellen op het telefoonnummer. Houd er wel rekening mee dat de klantenservice telefonisch alleen tussen 10:00 en 18:00 bereikbaar is. Je kutn ook via Social Media contact opnemen door een bericht te sturen via Facebook of Instagram.

    Schrijf een review over Furndaily!

    Heb jij een nieuwe bijzettafel besteld bij Furndaily? Of hangt er nieuwe verlichting in jouw woonkamer uit de webshop? Schrijf dan een review en laat andere klanten weten of jij Furndaily aanraadt. Vertel hen wat jij vindt van de kwaliteit en de prijs? Worden de bestellingen op tijd geleverd? En word je door de klantenservice vriendelijk te woord gestaan? Andere klanten horen graag meer over jouw ervaringen met de webshop, dus geef jouw beoordeling!

    De webshop heeft de scherpste prijzen, maar zijn ze echt de goedkoopste? En wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees hier de reviews over Furndaily.

    Furndaily
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (130)

    7,6
    82% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7,8
    Service
    rating
    7,2
    Prijs
    rating
    8,2
    Leveren
    rating
    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Alpin set

    Hele woonkamerset besteld. Ik we een beetje huiverig vanwege de reviews maar kon met afterpay betalen. Het staat echt mooi de tv kast, salon en eettafel die ik heb besteld Bedankt Furndaily

    Door: Nadia 23-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Tv kast

    Alles ok

    Door: Aaron 12-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Showroom bank

    Bank uit de showroom gekocht, deze was maar 275 euro! Ik ben er super blij mee

    Door: Sarah 11-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Inox Graphite kapstok

    Kwam de volgende dag, mooie stoere uitstraling en makkelijk in elkaar te zetten, ik ben blij met de kapstok!

    Door: Agul 10-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Showroom bank

    We zijn in de showroom geweest en daar hebben ze veel banken staan. Het was net niet onze smaak toen hebben ze nieuwe banken gehaald en na een week hebben we een bankstel gekocht die ze speciaal hadden gehaald . Het is een show model maar dat zie je er niet aan af

    Door: Jansen 30-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    kast

    was snel en goed uitgevoerd. Wel zelf in elkaar zetten, dat wordt nog wat

    Door: joop 03-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    4 velvet stoelen

    OPLICHTERS! Vorig jaar 4 stoelen besteld en tot op de dag van vandaag nog steeds niets ontvangen. Maanden na het plaatsen van de bestelling werd ik continue aan t lijntje gehouden over douane problemen etc en dat ik mijn geduld moest houden. Nu weer contact opgenomen met ze en beweren dat ze over zijn genomen en niet verantwoordelijk zijn voor schulden uit het verleden. In het Nederlands noemen we dit nog steeds opgelicht. Weg bijna 200€. Ook is er geen haar op hun hoofd die maar denkt aan een oplossing of compromis. Dat dit in 2019 nog kan gebeuren! Bah!

    Door: E Barendregt 01-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Almond

    Leuke Almond kast besteld. Snelle bezorging en de bezorger hielp zelfs met het tillen naar de verdieping!

    Door: Juli biemon 09-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Pasta kast

    Levertijd van 1 week stond erbij. Product al na 3 dagen in huis. Helemaal top!

    Door: Thorben hoogers 04-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    velvet stoeltjes

    Ik heb een salon en zocht daarvoor stoelen. Ik had er niet zo veel van verwacht voor deze prijs, maar ze zijn echt heel mooi en stevig! ik denk dat ik ook nog een bankje er bij ga kopen.

    Door: Mireille 27-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Service

    Fijne service, bezorger kwam naar boven met de zware kast. dus hoefde die niet op te halen in het portaal beneden. Heel vriendelijk!

    Door: Marcia 27-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Pasta kast

    Bestellen was makkelijk en bezorging al na 2 dagen! Het in elkaar zetten van de kast is even puzzelen, maar als je de handleiding volgt wel te doen. Eindelijk de bijkeuken weer opgeruimd!

    Door: Bandan 27-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Serie Marquis

    We hadden een serie besteld, Marquis waarvan een deel volgens de site op voorraad stond en een deel niet. Werd alles gewoon binnen een week bezorgd!! Dat was erg fijn. De bezorger was ondanks het warme weer ook nog eens heel vriendelijk. Heel tevreden

    Door: Lotte 26-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Flavour kast

    wa sop voorraad en snel n huis, bezorgers dachten ook echt mee, toppie

    Door: Henk 21-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    8 designstoelen

    WAT EEN SLECHTE ORGANISATIE! Ik word al maanden aan het lijntje gehouden. De communicatie is slecht en hier bestel ik nooit meer!

    Door: Natascha 19-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Makro poef

    De maten stonden er niet bij, na een mailtje kreeg ik binnen een antwoord! Ze gingen dit ook aanpassen op de site. Voor mij was het de maat die ik zocht en ik vind de poef in brons tint in het echt eigenlijk mooier dan op de plaatjes! heel mooi gestikt

    Door: Mireille 04-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    flavor kast

    snel en goedkoop

    Door: Hans 03-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Tv dressoir en tafel

    Schandalige dienstverlening. Beperkt bereikbaar. Op 27 april bestelling gedaan, op 31 mei wordt alleen de tafel geleverd. Er wordt niet gewerkt aan een oplossing en geen tegemoetkomingen. Ik raad ten zeerste af om hier nog je bestelling te doen!

    Door: Salim El Yousfi 31-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Flavor kast

    Had vroeger al eens een kast besteld, duurde toen lang, dus had ff gebeld om te checken hoe t nu is. Schijnt dat er veel veranderd is, dus had m al binnen een week! Topservice, aanradertje hoor

    Door: Harry 28-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Keukenkast

    Heb een keukenkast gekocht pasta Deze was supersnel geleverd en goede omschrijving om deze kast in elkaar te zetten
    Wij gebruiken deze overigens voor de bijkeuken super handig

    Door: Hem 26-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Furndaily

    Uw beoordeling