NederlandReview

  Ervaringen Fun4Lovers.nl

  Fun4Lovers.nl is een webshop voor stellen, Fun4lovers wil zich in de markt onderscheiden door uitmuntende service en concurreren prijzen. Bij Fun4lovers.nl vindt ja alles voor plezier in bed zoals Lingerie, Toys, BDSM gadgets, Drogisterij producten, Cadeautjes en nog veel meer! Kom gerust eens kijken en ervaar hoe het is om te kopen bij Fun4Lovers.nl. Geef je Seksleven een nieuwe boost met de producten van Fun4Lovers.nl
  Fun4Lovers.nl is een full service leverancier in erotische producten met een vestiging in De Goorn. Alle zending worden verzonden vanaf ons distributie centrum in Veendam waar ze vanaf 09:00 tot 23:30 bezig zijn met de verzending van de pakketten.

  Fun4lovers.nl is op diverse manieren bereikbaar: per Email naar info@fun4lovers.nl , per telefoon op het nummer: 088-5017655 of u kunt chatten met een van onze medewerkers via de chat applicatie op de website.
  Fun4lovers.nl is al actief vanaf Maart 2006 waardoor er jaren lange expertise in huis is. Tevens kunnen de medewerker door ervaring in de erotische business veel concrete uitleg geven over de artikelen van Fun4lovers.nl

  Fun4lovers.nl heeft duizenden klanten in voornamelijk Nederland en België. Een van de belangrijkste redenen dat klanten kopen bij Fun4lovers.nl is dat de verzending altijd discreet gebeurt, De pakketten worden namelijk in een neutrale bruine doos verzonden met enkel een verzend label aan de buiten zijde, hierop staat als afzender “Postorder”. Ook bij de email communicatie wordt zo min mogelijk bedrijfsinformatie mee gezonden. Net zoals op de track and trace pagina van Post NL wordt alleen noodzakelijk informatie getoond en teven als afzender ”Postorder”.

  Het assortiment van Fun4Lovers.nl bestaat uit +- 7500 producten welke grotendeels op voorraad liggen, hierdoor is de klant verzekerd van een snelle levering. Indien de bestelling voor 23:00 uur gedaan wordt dan wordt de bestelling de volgende dag geleverd.

  Bij Fun4lovers.nl kunt u 24 uur per dag shoppen alleen met uw partner of met uw vrienden. Ook voor feestjes en partijen kunt u de leukste kleding of cadeau artikelen vinden. Naast een standaard assortiment kunt u tijdens de feestdagen ook speciale collecties verwachten waarbij de artikelen veelal in de aanbieding zijn onder andere Valentijnsdag, Kerst zijn de geschikte momenten voor een intieme verassing.

  De meeste artikelen die u besteld bij Fun4Lovers.nl kunt u binnen 14 dagen retourneren mist het product ongebruikt is. Op een aantal artikelen wordt om hygiensche reden een uitzondering gemaakt. Maar de artikelen die niet uit de verpakking zijn gehaald kunnen binnen 14 dagen worden terug gestuurd. De kosten voor retour zendingen zijn voor de klant zelf.

  Top 10 INEXPENSIVE Places to Shop Online pt. 2

  Fun4Lovers.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fun4Lovers.nl

  Uw beoordeling

  SEKS

  IK WIL SEKS MET MINDERJARIGE BEL MIJ MIJN NUMMER IS:
  0678234245. ZIE JE SNEL ;) <3

  Door: Gerard van de Dam01-10-2020
  Finn01-10-2020

  Ik ben 8 en ik wil wel maar wat is seks

  Gerard van de Dam01-10-2020

  Dat is special knuffelen, kom naar de jumbo in assen en we gaan lol hebben.RAWR!!

  Finn01-10-2020

  ik ho van knufels en weke jumbo

  Gerard van de Dam01-10-2020

  De bovengrondse breng je moeder maar mee

  Finn01-10-2020

  Mama wil nit maar ik kom wel ik won dich bij

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Zeer goede service

  Zeer goede en snelle service via de chat app op de site, binnen een paar minuten antwoord op mijn vragen, ik zocht een bepaald product en deze hadden ze binnen no time gevonden. Bestelling om 8 uur gedaan en de volgende ochtend om 10 uur al in huis! Netjes in een bruine anonieme doos, nu hebben wij geen geheimen voor elkaar maar discretie is prima voor elkaar! Prijzen van producten zijn een stuk goedkoper dan andere websites

  Door: Frenk vd Berg31-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Fun4Lovers.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Fun4Lovers.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fun4Lovers.nl actief?

  Fun4Lovers.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fun4Lovers.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.