Fun & Feest | Geboorte-versiering.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Fun & Feest | Geboorte-versiering.nl

Wanneer je een kindje krijgt wil je dat natuurlijk aan de wereld laten weten, en is er reden tot feest! Ook in Nederland zijn  babyshowers in opkomst in navolging van de Amerikaanse gewoonte. Als je op zoek bent naar artikelen om de boel helemaal in stijl aan te kleden, dan kun je allerlei artikelen vinden bij Fun & Feest Geboorte-versiering.nl. Wat de ervaringen zijn van andere consumenten met deze webwinkel lees je hier op NederlandReview.


Over Fun & Feest Geboorte-versiering.nl

Fun & Feest Geboorte-versiering.nl is een webshop van Shoppartners. Shoppartners startte in 1999 als een pionier op het gebied van online winkelen. Shoppartners heeft intussen meer dan 100 verschillende winkels met in totaal ongeveer 50.000 artikelen. Sinds juli 2011 hebben zij ook een Feest en Kado Megastore in Alkmaar. Shoppartners BV heeft naast eigen webshops ook partnerwinkels. Op deze site van Shoppartners kun je geboorteversiering en kraamcadeaus vinden.


Diensten

Bij Fun & Feest Geboorte-versiering.nl vind je alles voor een kraamfeest, geboorteversiering en kraamcadeaus. Er zijn een aantal hoofdgroepen waarin de artikelen verdeeld zijn:


Geboorte jongen Geboorte meisje Tweeling Babyshower


In de bovenstaande groepen vind je van alles om bijvoorbeeld je huis mee te versieren aan de binen- en buitenkant om te vieren dat er een kindje geboren is. Van een babyblauwe loper tot naamballonnen en nog veel meer. Ook kun je behalve losse artikelen complete pakketten bestellen waarin van alles zit om de boel extra feestelijk te maken. Aan de linkerzijde van de webshop kun je nog meer artikelen vinden zoals feestversiering voor als je kindje 1 of  2 jaar oud wordt, spaarpotten, naamtreintjes, etc. Wanneer je vandaag vóór 15.00 uur bestelt, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. De verzendkosten zijn € 3,95 voor Nederland en voor België € 5,95.


Klachten

Als je een klacht hebt over de verzending, de ontvangen producten of iets dergelijks kun je een e-mail sturen naar info@shoppartners.nl, of je kunt deze telefonisch doorgeven. Je ontvangt een bevestiging als ze je klacht ontvangen hebben. Binnen 14 dagen kun je een antwoord op je klacht verwachten. Duurt dit langer, dan stellen ze je daarvan op de hoogte. Kom je er in onderling overleg niet uit, dan kun je ook contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Shoppartners bij is aangesloten. Wanneer het dan nog niet wordt opgelost kan het geschil voorgelegd worden aan de Geschillencommissie.


Deel hier ook jouw ervaringen met Fun & Feest Geboorte-versiering.nl!

NederlandReview is een onafhankelijk platform dat meningen verzamelt over allerlei webshops, diensten en bedrijven. Als jij ervaringen hebt met deze webshop vertel er dan over, positief of negatief, dat maakt niet uit. Anderen kunnen hier wat aan hebben!


Wat zijn de ervaringen met de versieringen van Fun & Feest Geboorte-versiering.nl? Ziet het er in het echt ook zo vrolijk uit als op de vele plaatjes?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)