FTSHP

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

FTSHP

Wil je nieuwe sneakers, kleding en accessoires kopen? Wellicht is Footshop een onderneming waar je dan kunt slagen. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn.

Wat is Footshop?

Bij Footshop kun je sneakers, kleding en accessoires kopen. Het is een wereldwijd medium dat culturen, subculturen, groepen en individuen verbindt tot één grote menigte die de liefde voor streetwear deelt. Het bedrijf richt zich op het maken van exclusieve producten. Er worden producten verkocht van merken zoals Nike, Adidas, Vans, en Reebok. Het gaat hierbij volgens het bedrijf om hoogwaardige collecties. Op dit moment heeft dit bedrijf vijf fysieke winkels. Deze shops zijn verspreid over Europa. Er wordt ook deelgenomen aan ecologisch duurzame activiteiten. Duurzaamheid staat bij deze internationale onderneming hoog in het vaandel. Er wordt samengewerkt met lokale artiesten, merken en interessante creatieve projecten. Het onderdrukken van vooroordelen speelt een belangrijke rol bij de identiteit van dit bedrijf. Heb je je pakket niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@ftshp.nl.

Bestelinformatie

Je kan binnen een aantal stappen bestellen. Voor het doen van een bestelling is geen account vereist. Wel kan een account extra voordelen met zich meebrengen. Het bestelproces start je door een artikel in de winkelwagen te plaatsen. Vervolgens zal je door het hele proces begeleid worden. Als je zonder account een bestelling doet zal je deze later niet in je geschiedenis zien staan. Voor een dergelijke losse bestelling ontvang je alle informatie via de e-mail. Inloggen kan pas op het moment dat je je geregistreerd hebt.

Verzenden en bezorgen

Verzendingen worden niet gratis verzonden. Wel worden er geen verzendkosten in rekening gebracht als er voor een bepaald bedrag besteld is. Deze bedragen staan vermeld op de website van Footshop. Mocht je voor een andere bezorgdienst willen kiezen dan is dat mogelijk. Dan moet je pakket nog niet verstuurd zijn. Het magazijn werkt in een rap tempo dus het is zaak dat je een wijziging zo snel mogelijk doorgeeft. De onderneming geeft aan bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Bestellingen die voor 09:00 uur worden gedaan, zullen dezelfde dag nog worden verzonden. Als je later een order plaats zal deze minimaal 24 uur later verzonden worden. De bezorgtijden hangen van de koeriersbedrijven af. De levertermijn van GLS, DHL en PostNL duren tussen de twee en vijf dagen. Klanten ontvangen een Track & Trace code per e-mail. Met deze speciale code kan je de bestelling van deur tot deur volgen.

Retourinformatie

Ben je onverhoopt ontevreden met je bestelling? Dan kun je jouw artikelen retour sturen naar de Footshop. Bestellingen kunnen ook geannuleerd worden. Dan zal je contact met het bedrijf moeten opnemen. Het is belangrijk dat je jouw bestelnummer bij de hand hebt. Je zal dan sneller geholpen kunnen worden. Als je order al de deur uit is kan er niet meer geannuleerd worden. Als je iets wilt ruilen of retourneren dien je een garantieformulier in te vullen. Hoe lang het duurt voordat je geld terug hebt hangt af van de betaalmethode. Via iDEAL duurt het bijvoorbeeld twee tot drie werkdagen. Via PayPal staat het direct op je rekening.

Ervaringen

Heb je hier weleens een aankoop gedaan? Ben je tevreden met hetgeen je gekocht hebt? Ga je hier vaker een bestelling doen? Wat vind je van de service? Laat het weten via een review op deze pagina.

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook

close

FTSHP

Vergelijk reviews en bekijk FTSHP