NederlandReview

  Ervaringen Fritz-Events

  Of je nou muziek maakt of er alleen graag naar luistert, je wilt natuurlijk wel werken met het beste geluid. Daar heb je de beste geluidsapparatuur voor nodig. Er zijn vele winkels die microfoons en speakers verkopen, maar ze zijn lang niet allemaal betrouwbaar. Je zou eens bij Fitz-Events kunnen kijken. Maar wat zal de kwaliteit van hun bekabeling zijn? Hoe spectaculair zullen hun special effects in het echt zijn? Zal de Fitz-Events bezorgservice en je nieuwe DJ gear wel arriveren voor je volgende optreden of zal het pas veel later aankomen? En hoe zal de klantenservice van Fitz-Events reageren als je ze ergens voor nodig hebt? De enigen die je hier een eerlijk antwoord op kunnen geven zijn de klanten die al eerder geluidsapparatuur bij Fitz-Events hebben gekocht. Lees hun reviews om te ontdekken hoe zij over Fitz-Events denken. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen zullen je helpen om te beslissen of Fitz-Events de juiste geluidswinkel voor je is.

  Over Fitz-Events

  Fitz-Events is een winkel die geluidsapparatuur verkoopt. Ze zijn gevestigd in Cuijk, maar je kunt hun producten over het hele land bestellen. In hun categorie geluid vind je luidsprekers, draadloze microfoons, personal monitormixers, versterkers,subwoofers, studiomonitors en nog veel meer. Ook als DJ kun je bij Fitz-Events terecht. Voor hen hebben ze koptelefoons, elementen, DJ mixers, digitale controllers, effecten, draaitafels, DJ meubels, stofkappen, monitors, interfaces, naalden en zelfs complete DJ sets. Behalve geluid is ook licht erg belangrijk. Daarom heeft Fitz-Events lichtcontrollers, blacklights, ledspots, afstandsbedieningen, lampen, kleurenfulters, theaterspots, ledverlichting, blinders, boosters, splutters en voetcontrollers. Misschien wil je wel wat special effects aan je optreden toevoegen om jouw optreden extra speciaal en memorabel te maken. Je kunt hiezen tussen confettimachines, sneeuwmachines, valdoeksystemen, hazers, bellenblaasmachines, bookmachines, ventilators, effencontrolers enzovoort. Voor je eigen studio hebben ze studioaccessoires zoals koptelefoons, studio software, studiomonitors, inrichting, akoestiek en nog veel meer. En verder hebben ze dan nog cursussen, gehoorbescherming, markeringstape, kleding, merchandise, spanbanden, zaklampen en reserveonderdelen.


  De Nieuwjaarsmix van DJ Knarf. Helaas alleen geluid.

  Diensten van Fitz-Events

  Alle geluidsapparatuur van Fitz-Events is online te bestellen. Je kunt gewoon de microfoon of special effects selecteren die je wilt en dan de betaling rondmaken. Als je bestelling eenmaal is geplaatst zullen Fitz-Events en hun bezorgservice ervoor zorgen dat de DJ gear of andere geluidsproducten netjes bij je thuis afgeleverd worden zodat je er niet zelf mee zult hoeven slepen. Ook heeft Fitz-Events een klantenservice om je bij te staan als je speakers toch niet het geluid produceren waar je op had gehoopt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Fitz-Events

  Maak jij zelf al gebruik van de DJ Gear of geluidsapparatuur die Fitz-Events verkoopt? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaring met deze geluidswinkel. Hoe goed is het geluid dat uit hun subwoofers of speakers komt? Hoe makkelijk zijn die draaitafels nou echt om mee te werken? Hoe makkelijk is het om hun bekabeling aan te leggen? Duurde het lang voor de inrichting voor je eigen studio werd bezorgd? En wat voor een klantenservice kun je verwachten als je ze nodig blijkt te hebben? Schrijf je eigen Fitz-Events review en vertel ons wat jouw mening over deze geluidswinkel werkelijk is.

  Fritz-Events
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fritz-Events

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fritz-Events een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fritz-Events. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fritz-Events actief?

  Fritz-Events is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fritz-Events gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.