NederlandReview

  Ervaringen fred + ginger

  Wanneer je voor je kinderen op zoek bent naar mode die nét even een beetje anders is, kinderlijk maar niet kinderachtig en lekker eigenzinnig, kijk dan eens naar de collectie van fred + ginger. Deze kenmerkt zich door opvallende details en bijzondere prints. Ook voor vrouwen hebben zij een complete collectie die zij online en in hun winkels in België aanbieden. Daarnaast vind je er nog een aantal leuke hebbedingen. Wat andere mensen van deze aanbieder vinden kun je lezen op deze pagina.

  Over fred + ginger


  fred + ginger is lid van de FNG group, een sterk groeiende Benelux-modegroep met activiteiten in heel Europa. Zij ontwerpen en verdelen kleding en schoenen via eigen conceptstores op toplocaties in België en Nederland, maar ook via een netwerk van multi-merkenwinkels in binnen- en buitenland. fred + ginger is een speels, Belgisch concept dat zich richt op kinder- en vrouwenmode ontworpen door een aantal eigenzinnige designers, die daarbij beïnvloed worden door kunst, design en architectuur. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen en stoffen die fijn aanvoelen, met de kenmerken van bijzondere prints en verrassende details. Naast deze mode verkopen zij nog een aantal lifestyle producten die passen bij het merk zoals bijvoorbeeld een milieuvriendelijke speelgoedcollectie van Oli & Carol en bijzondere tassen van Sticky Lemon.


  fred + ginger doet natuurlijk denken aan het beroemde filmkoppel Fred Astaire en Ginger Rogers en hun prachtige chemie op het witte doek, vooral als ze samen de sterren van de hemel dansten

  Diensten


  De webshop laat zich verdelen in een paar onderdelen, namelijk kids, women en life. De kidscollectie wordt verkocht in de categorieën jongens, meisjes, baby jongen en baby meisjes. Daarnaast zijn er een aantal lifestyle artikelen in de kidssectie te vinden.

  De vrouwenafdeling verkoopt jassen, broeken, shirts, tops, accessoires etc. van de volgende merken:

  • Ginger
  • American Vintage
  • Hope
  • Neul
  • Humanoid
  • Pomandère
  • Seem soap
  • TricotPop
  • Toasties

  Het onderdeel Life op de website is een Blogpagina met interviews, artikelen en nieuwsberichten.

  Verzending en betaling


  Als je een bestelling plaatst bij fred + ginger, dan wordt deze in België en Nederland geheel gratis thuis afgeleverd. Voor het betalen van je bestelling kun je gebruik maken van iDeal, Visa, Mastercard, Bancontact en PayPal.

  Klachten


  Als je een klacht hebt over een dienst en/of product van fred + ginger, dan kun je contact opnemen via e-mail met service@fredginger.com. Zij streven ernaar om deze binnen 48 uur te beantwoorden. Naast deze interne klachtenprocedure van de webshop, kun je ook terecht bij BeCommerce en bij het Europese ODR platform.

  Wat vind jij van fred + ginger?


  Heb jij al eens kleding voor jezelf of je kinderen gekocht bij deze webshop, vertel ons er dan over! Vond je dat de kwaliteit voldeed aan wat je ervoor betaald hebt en zou je hier weer bestellen of juist niet en waarom? Als jij jouw ervaringen hier met anderen deelt, kunnen wij daar samen van profiteren!

  Is de kledingcollectie van fred + ginger volgens de ervaringen van de klanten en hun kinderen écht zo heerlijk draagbaar en toch uniek of toch niet?

  fred + ginger
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over fred + ginger

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is fred + ginger een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over fred + ginger. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is fred + ginger actief?

  fred + ginger is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van fred + ginger gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.