fred + ginger

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

fred + ginger

Wanneer je voor je kinderen op zoek bent naar mode die nét even een beetje anders is, kinderlijk maar niet kinderachtig en lekker eigenzinnig, kijk dan eens naar de collectie van fred + ginger. Deze kenmerkt zich door opvallende details en bijzondere prints. Ook voor vrouwen hebben zij een complete collectie die zij online en in hun winkels in België aanbieden. Daarnaast vind je er nog een aantal leuke hebbedingen. Wat andere mensen van deze aanbieder vinden kun je lezen op deze pagina.


Over fred + ginger

 
fred + ginger is lid van de FNG group, een sterk groeiende Benelux-modegroep met activiteiten in heel Europa. Zij ontwerpen en verdelen kleding en schoenen via eigen conceptstores op toplocaties in België en Nederland, maar ook via een netwerk van multi-merkenwinkels in binnen- en buitenland. fred + ginger is een speels, Belgisch concept dat zich richt op kinder- en vrouwenmode ontworpen door een aantal eigenzinnige designers, die daarbij beïnvloed worden door kunst, design en architectuur. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen en stoffen die fijn aanvoelen, met de kenmerken van bijzondere prints en verrassende details. Naast deze mode verkopen zij nog een aantal lifestyle producten die passen bij het merk zoals bijvoorbeeld een milieuvriendelijke speelgoedcollectie van Oli & Carol en bijzondere tassen van Sticky Lemon.
Diensten

 
De webshop laat zich verdelen in een paar onderdelen, namelijk kids, women en life. De kidscollectie wordt verkocht in de categorieën jongens, meisjes, baby jongen en baby meisjes. Daarnaast zijn er een aantal lifestyle artikelen in de kidssectie te vinden.


De vrouwenafdeling verkoopt jassen, broeken, shirts, tops, accessoires etc. van de volgende merken:

  • Ginger
  • American Vintage
  • Hope
  • Neul
  • Humanoid
  • Pomandère
  • Seem soap
  • TricotPop
  • Toasties

Het onderdeel Life op de website is een Blogpagina met interviews, artikelen en nieuwsberichten.


Verzending en betaling

 
Als je een bestelling plaatst bij fred + ginger, dan wordt deze in België en Nederland geheel gratis thuis afgeleverd. Voor het betalen van je bestelling kun je gebruik maken van iDeal, Visa, Mastercard, Bancontact en PayPal.


Klachten

 
Als je een klacht hebt over een dienst en/of product van fred + ginger, dan kun je contact opnemen via e-mail met service@fredginger.com. Zij streven ernaar om deze binnen 48 uur te beantwoorden. Naast deze interne klachtenprocedure van de webshop, kun je ook terecht bij BeCommerce en bij het Europese ODR platform.


Wat vind jij van fred + ginger?

 
Heb jij al eens kleding voor jezelf of je kinderen gekocht bij deze webshop, vertel ons er dan over! Vond je dat de kwaliteit voldeed aan wat je ervoor betaald hebt en zou je hier weer bestellen of juist niet en waarom? Als jij jouw ervaringen hier met anderen deelt, kunnen wij daar samen van profiteren!


Is de kledingcollectie van fred + ginger volgens de ervaringen van de klanten en hun kinderen écht zo heerlijk draagbaar en toch uniek of toch niet?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)