NederlandReview

  Ervaringen Frank.nl

  Ben je op zoek naar een webshop met een breed assortiment, waar je in veel verschillende productcategorieën kunt winkelen? Frank.nl is een webshop met een heel breed assortiment en richt zich erop dat de webshop voor iedereen goed te gebruiken is. Houden ze zich aan hun afspraken? Hoe verloopt het contact met de klantenservice? En biedt deze webshop producten aan die waar voor hun geld zijn? NederlandReview geeft je antwoord op al jouw vragen over deze webshop, door betrouwbare reviews en ervaringen van klanten die eerder een bestelling deden bij Frank.nl met jou te delen. Natuurlijk horen we ook graag wat jouw ervaringen met deze webshop zijn, zodat anderen ook weer van jouw reviews kunnen profiteren.

  Over Frank.nl

  Frank is een webshop die 15 jaar geleden in Groningen is opgericht. Het is een bedrijf dat inmiddels flink is gegroeid en inmiddels uit ruim 100 webshops bestaat. Het bedrijf is gestart als een Nederlandse onderneming, maar inmiddels heeft het bedrijf ook webshops in het buitenland.

  Frank kiest er bewust voor om de webshops zo eenvoudig mogelijk te houden, zodat iedereen ermee uit de voeten kan. Het bestelproces houden ze daarom zo eenvoudig mogelijk. Daarnaast kiezen ze voor een breed assortiment, zodat je veel verschillende producten via hen kunt bestellen. Deze producten vallen onder 4 verschillende categorieën, namelijk: wonen en interieur, sport en outdoor, koken en tafelen en speelgoed en hobby. Het totale assortiment bestaat uit ruim 80.000 artikelen.

  RANK 35 FRANK!

  Contact en service

  Met de klantenservice van Frank.nl kun je zowel telefonisch als per email contact opnemen. De klantenservice is 7 dagen per week geopend. Doordeweeks zijn de openingstijden ruimer dan in het weekend. Wanneer ze een vertraging hebben in het beantwoorden van de emails, wordt dit met de klanten gecommuniceerd, zodat je weet waar je aan toe bent.

  Naast telefonisch en per email is Frank.nl ook bereikbaar via social media. Ze hebben een eigen Facebookpagina en Twitter, waar je ook jouw vragen kunt stellen.

  Beoordelingen

  Natuurlijk zijn wij benieuwd of jullie ervaringen met deze webshop positief zijn, of dat jullie daar toch anders over denken. Hoe is het contact met de webshop verlopen? Hoe zag het pakket eruit toen je het hebt ontvangen? Hoe is de afhandeling van een retour verlopen?

  Plaats een review als je ervaringen hebt met dit bedrijf.

  Met deze beoordelingen kunnen we elkaar helpen om de meest betrouwbare site uit te zoeken en te voorkomen dat je in zee gaat met een onbetrouwbare website. Deel hier dus snel jouw ervaringen!

  Frank.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4.8
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  4.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Frank.nl

  Uw beoordeling

  Pakketbrievenbus

  Wij bestellen vaak pakketjes en zijn vaak niet thuis als de bezorger komt. Dus een mooie "pakketbrievenbus" uitgezocht en die bleek bij Frank.nl het goedkoopst.

  Alles ging vlot, de bestelling, de betalingen en de bezorging. Was ook keurig en echt goed verpakt. Tot zover alles ok.

  Mooie brievenbus, maar.....bij 't eerste pakje ging t al mis. Blijft halverwege steken op de binnenste klep. Met geen mogelijkheidkon het kleine dunne pakje in de brievenbus. Dus je koopt iets en waar het voor bedoeld is daar is het niet geschikt voor.

  Mooi waardeloos een nutteloze brievenbus voor 160 euro.
  Dan bel je de klantenservice van Frank.nl en het probleem uitgelegd. Mevrouw wil niet snappen wat het probleem is en verteld mij 10 keer wat de officiële maat van de opening moet zijn. Daar heb ik niks aan. Ik wil mijn brievenbus ruilen voor een exemplaar waar pakketjes wel in kunnen. Mevrouw blijft excuses aanbieden maar een oplossing heeft ze helaas niet. Ze vindt t heel erg maar kan helaas niet helpen. Wat een kutbedrijf! Nooit maar dan ook nooit koop ik hier nog wat.

  Door: Daniel19-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  Kerstverlichting

  Advies: levertijd komen ze niet na; houd daar rekening mee dat het 4 dagen duurt i.p.v. 1 dag.

  Bestelling zondagmiddag geplaatst, met de opmerking erbij dat deze de volgende dag thuis zou zijn.
  Helaas niets op maandag, maar dat kan.
  Maar ook op dinsdag nog steeds geen bevestigingsmail dat het verstuurt zou zijn. Pas einde van de dinsdag dat het verpakt is en de volgende dag pas verstuurt gaat worden. Uiteindelijk donderdagnamiddag pas ontvangen.

  Ook de klantenservice reageert pas na mijn klacht op dinsdagochtend op donderdagnamiddag, dat het druk was. Verder wordt er niet ingegaan op mijn verdere opmerkingen in de klacht, zoals compensatie. Dat is niet zo moeilijk toch om daar op te reageren? Blijkbaar wel.

  Door: Roderick03-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Verrekijker

  de verrekijker kreeg een defect. Daarom heb ik deze teruggestuurd maar ik heb hem nooit meer teruggezien. ondanks herhaaldelijk contact.

  echt mensen, mijn advies; bestel hier nooit iets!

  Door: Arthur Brilman01-07-2021
  Lianne 08-07-2021

  Hi Artur, ik heb momenteel dezelfde ervaring met een fietszadel met een fabricagefout. Krijg wel berichten dat de klacht is afgehandeld en het zal worden verzonden, maar er komt niets en er wordt ook niet meer gereageerd.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is Frank.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Frank.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Frank.nl actief?

  Frank.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Frank.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.