NederlandReview

  Ervaringen Forza Refurbished

  De beste refurbished Apple iPhones, iPads en MacBooks? Forza Refurbished is daar zeker over, die koopt u natuurlijk bij hen. Klopt dit ook? Zijn de toestellen in goede staat en zijn ze werkelijk goed geprijsd? Wie wil er namelijk niet een echte Apple iPhone, MacBook of iPad voor weinig? Lees hier de mening van anderen over deze webshop en laat die van jou ook horen.

  Over Forza Refurbished

  Forza Refurbished is een importeur en verkoper van refurbished Apple devices. Zij zijn op dit gebied één van de grootste in de Benelux. De kenmerken die Forza uniek maken zijn dat alle iPhones door de robots van Forza op ruim 50 punten gecontroleerd worden. Dit is volgens Forza de enige manier waarop kwalitatief goede refurbished producten aangeboden kunnen worden. Daarnaast hebben zij altijd honderden iPads en MacBooks, maar ook meer dan 10.000 iPhones in huis. Via het menu kunt u kiezen voor een refurbished iPhone, MacBook of iPad. Ook accessoires worden hier aangeboden zoals headsets, powerbanks, laders, cases etc. Onder het kopje ‘Product condities’ kunt u allerlei informatie en filmpjes vinden over de aangeboden producten.


  Nelly Furtado - Forca

  Sterrengradaties

  Alle Apple devices worden aangeboden in 3, 4 of 5 sterrengradaties. Als laatste is er nog de gradatie ‘Remarketed’. Bij 3 sterren betekent dit dat de device zichtbare gebruikerssporen heeft. Bij 4 sterren lichte gebruikerssporen, en bij 5 sterren kan er een heel licht gebruikersspoortje op zitten, maar dan niet op het scherm. Als laatste is er nog de categorie ‘Remarketed’. Deze zien er uit als nieuw, er is geen gebruikersspoor terug te vinden. Hoe hoger de gradatie, hoe duurder het toestel en andersom.

  Garantie

  Wanneer een device niet compleet, beschadigd of defect is bij ontvangst, neem dan direct contact met Forza op. Raakt hij binnen de garantietermijn van 2 jaar defect, dan kunt u van de repair service gebruik maken. Neem eerst contact op met de Service Desk. In eerste instantie proberen zij om telefonisch de klacht te verhelpen. Ze noteren de klacht en u ontvangt informatie over het retour sturen van de device. Wanneer een device binnen de garantietermijn niet naar behoren functioneert, dan zullen zij met een passende oplossing komen. Uw device wordt gratis gerepareerd of geruild voor een vergelijkbaar exemplaar. Is dit niet mogelijk dan krijgt u uw geld terug. Gebruikersfouten zoals val- ,stoot-, en vochtschade vallen buiten de garantie.

  Klachten

  Wanneer u niet tevreden over de producten of diensten van Forza Refurbished bent, dan kunt u een klacht doorgeven. Neem contact op met de klantenservice: 088 14 477 00. Deze is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur. U kunt ook mailen naar servicedesk@forza-refurbished.nl. Bent u dan nog niet tevreden dan kunt u de Manager Service Desk mailen via: paul.tuinsma@forza-refurbished.nl (onderwerp mail: klacht ‘bestelnummer’). Komt u er samen niet uit dan kunt u de klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform http://ec.europa.eu/consumers/odr/.)

  Heeft u al een Apple device van Forza Refurbished in huis? Voldoet het apparaat aan de verwachtingen, werkt alles zonder problemen, en was de conditie van het toestel zoals u verwacht had? Laat dit en meer over uw ervaringen met Forza Refurbished hier achter. Zo raakt iedereen een beetje meer geïnformeerd, en weten anderen of ze hier met een gerust hart kunnen bestellen of niet.

  Lees hier hoe klanten van Forza Refurbished deze webshop voor refurbushed Apple producten beoordeelt. Is het betrouwbaar? Goede service? Lees reviews!

  Forza Refurbished
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  7.2
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  7.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Forza Refurbished

  Uw beoordeling

  Iphone

  Komt dicht bij oplichting wat dit bedrijf doet.
  Had telefoon opgestuurd voor nieuw scherm maar werd een beschadigd scherm Op gezet naar bijna 2maanden en inzet van een jurist een redelijke oplossing gekomen.

  Door: Koen Kaaijk14-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Iphone 7

  Onlangs een Iphone 7 besteld en ben er heel tevreden over werkt naar behoren en lijkt wel nieuw!
  Fijn ook dat ik weet dat ik 2 jaar 'veilig' zit dankzij de garantie.

  Door: jan de graaf11-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Waardeloos

  WAAR-DE-LOOS na 3 keer terug te moeten sturen. 2 maanden lang, meer zonder telefoon gezeten dan met. Nu is t wel genoeg geweest. Voor mij is bereikbaar zijn erg belangrijk. Eigenlijk kan ik niet eens een dag zonder telefoon, de afgelopen maanden waren een ramp!

  Door: Kalk13-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  iphone

  mijn 'nieuwe' iPhone van Forza zag er in het echt prima uit!
  Hij is wat ouder dan wat er nu echt nieuw in de winkels ligt, maar voor een 65+-er zoals ik is dat al heel nieuwerwets

  Door: K. Molenwijk11-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Refurbished iphone

  Wegens kostenbesparing gekozen voor refurbished iPhone ipv mediamarkt met een nieuwe

  Heel snel geleverd en hij zag er echt uit als nieuw, maar dan een stuk goedkoper. Niet eens een krasje.
  Het is wel een ouder model dan nu in de winkels ligt, maar ik vind dat dus niet heel erg.

  Prima service wat mij betreft

  Door: Eduard uit Utrecht11-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Zeer tevreden over mijn refurbished telefoon

  Ik sta er financieel niet heel goed voor, maar toch wil ik een moderne smartphone hebben waar ik alles mee kan doen. Ik ben helemaal weg van Apple, maar had de mogelijkheid op een iPhone eigenlijk al een beetje laten varen. De prijzen voor die toestellen zijn zo immens hoog, dat ze voor mij niet meer betaalbaar zijn eigenlijk. Toen ik bij Forza Refurbished uitkwam tijdens mijn zoektocht, viel mijn mond open van verbazing. De prijzen voor de iPhones zijn hier echt heel erg laag. Het gaat om telefoons die bijvoorbeeld als showmodel of door bedrijven gebruikt zijn. Deze worden weer ingeleverd, voorzien van de nieuwste software en weer verkocht als refurbished model. Eerst was ik wat sceptisch, maar ik ben heel erg blij dat ik voor Forza Refurbished gekozen heb.

  Door: Annelot Bergman21-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Forza Refurbished een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Forza Refurbished. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Forza Refurbished actief?

  Forza Refurbished is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Forza Refurbished gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.