Forza Refurbished
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,4

Totaal

8,4

Bestellen

7,4

Service

7,4

Prijs

8,6

Leveren

10
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

11-09-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  8
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: K. Molenwijk

Forza Refurbished - iphone

mijn 'nieuwe' iPhone van Forza zag er in het echt prima uit!
Hij is wat ouder dan wat er nu echt nieuw in de winkels ligt, maar voor een 65+-er zoals ik is dat al heel nieuwerwets

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht


11-07-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  8
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Eduard uit Utrecht

Forza Refurbished - Refurbished iphone

Wegens kostenbesparing gekozen voor refurbished iPhone ipv mediamarkt met een nieuwe

Heel snel geleverd en hij zag er echt uit als nieuw, maar dan een stuk goedkoper. Niet eens een krasje.
Het is wel een ouder model dan nu in de winkels ligt, maar ik vind dat dus niet heel erg.

Prima service wat mij betreft

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
21-04-2017
 • Bestellen

  6
 • Service

  6
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Annelot Bergman

Forza Refurbished - Zeer tevreden over mijn refurbished telefoon

Ik sta er financieel niet heel goed voor, maar toch wil ik een moderne smartphone hebben waar ik alles mee kan doen. Ik ben helemaal weg van Apple, maar had de mogelijkheid op een iPhone eigenlijk al een beetje laten varen. De prijzen voor die toestellen zijn zo immens hoog, dat ze voor mij niet meer betaalbaar zijn eigenlijk. Toen ik bij Forza Refurbished uitkwam tijdens mijn zoektocht, viel mijn mond open van verbazing. De prijzen voor de iPhones zijn hier echt heel erg laag. Het gaat om telefoons die bijvoorbeeld als showmodel of door bedrijven gebruikt zijn. Deze worden weer ingeleverd, voorzien van de nieuwste software en weer verkocht als refurbished model. Eerst was ik wat sceptisch, maar ik ben heel erg blij dat ik voor Forza Refurbished gekozen heb.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Forza Refurbished

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Forza Refurbished?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Forza Refurbished

De beste refurbished Apple iPhones, iPads en MacBooks? Forza Refurbished is daar zeker over, die koopt u natuurlijk bij hen. Klopt dit ook? Zijn de toestellen in goede staat en zijn ze werkelijk goed geprijsd? Wie wil er namelijk niet een echte Apple iPhone, MacBook of iPad voor weinig? Lees hier de mening van anderen over deze webshop en laat die van jou ook horen.

Over Forza Refurbished
Forza Refurbished is een importeur en verkoper van refurbished Apple devices. Zij zijn op dit gebied één van de grootste in de Benelux. De kenmerken die Forza uniek maken zijn dat alle iPhones door de robots van Forza op ruim 50 punten gecontroleerd worden. Dit is volgens Forza de enige manier waarop kwalitatief goede refurbished producten aangeboden kunnen worden. Daarnaast hebben zij altijd honderden iPads en MacBooks, maar ook meer dan 10.000 iPhones in huis. Via het menu kunt u kiezen voor een refurbished iPhone, MacBook of iPad. Ook accessoires worden hier aangeboden zoals headsets, powerbanks, laders, cases etc. Onder het kopje ‘Product condities’ kunt u allerlei informatie en filmpjes vinden over de aangeboden producten.


Nelly Furtado - Forca

Sterrengradaties
Alle Apple devices worden aangeboden in 3, 4 of 5 sterrengradaties. Als laatste is er nog de gradatie ‘Remarketed’.  Bij 3 sterren betekent dit dat de device zichtbare gebruikerssporen heeft. Bij 4 sterren lichte gebruikerssporen, en bij 5 sterren kan er een heel licht gebruikersspoortje op zitten, maar dan niet op het scherm. Als laatste is er nog de categorie ‘Remarketed’. Deze zien er uit als nieuw, er is geen gebruikersspoor terug te vinden. Hoe hoger de gradatie, hoe duurder het toestel en andersom.

Garantie
Wanneer een device niet compleet, beschadigd of defect is bij ontvangst, neem dan direct contact met Forza op. Raakt hij binnen de garantietermijn van 2 jaar defect, dan kunt u van de repair service gebruik maken. Neem eerst contact op met de Service Desk. In eerste instantie proberen zij om telefonisch de klacht te verhelpen. Ze noteren de klacht en u ontvangt informatie over het retour sturen van de device. Wanneer een device binnen de garantietermijn niet naar behoren functioneert, dan zullen zij met een passende oplossing komen. Uw device wordt gratis gerepareerd of geruild voor een vergelijkbaar exemplaar. Is dit niet mogelijk dan krijgt u uw geld terug. Gebruikersfouten zoals val- ,stoot-, en vochtschade vallen buiten de garantie.  

Klachten
Wanneer u niet tevreden over de producten of diensten van Forza Refurbished bent, dan kunt u een klacht doorgeven. Neem contact op met de klantenservice: 088 14 477 00. Deze is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur. U kunt ook mailen naar servicedesk@forza-refurbished.nl. Bent u dan nog niet tevreden dan kunt u de Manager Service Desk mailen via: paul.tuinsma@forza-refurbished.nl (onderwerp mail: klacht ‘bestelnummer’). Komt u er samen niet uit dan kunt u de klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform http://ec.europa.eu/consumers/odr/.)

Heeft u al een Apple device van Forza Refurbished in huis? Voldoet het apparaat aan de verwachtingen, werkt alles zonder problemen, en was de conditie van het toestel zoals u verwacht had? Laat dit en meer over uw ervaringen met Forza Refurbished hier achter. Zo raakt iedereen een beetje meer geïnformeerd, en weten anderen of ze hier met een gerust hart kunnen bestellen of niet. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!