FORWARD by elyse walker

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

FORWARD by elyse walker

Ben je op zoek naar een bedrijf welke haar pijlen richt op design kleding? Wellicht is FORWARD by elyse walker een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij FORWARD by elyse walker bekend zijn.  


Wat is FORWARD by elyse walker?

 


FORWARD by elyse walker verkoopt allerlei soorten design kleding. Een kijkje op de website leert ons dat de producten worden onverdeeld in de volgende hoofdcategorieën: new, designers, clothing, dresses, shoes, bags en accessoires. Mocht je inhoudelijk meer over de kleding te weten willen komen kun je het beste op de website van FORWARD by elyse walker kijken.


Het bedrijf wil haar traditionele fysieke winkel vertalen naar een unieke online winkelervaring. Forward by elyse walker stelt traditionele e-commerce te overstijgen met een combinatie van eersteklas klantenservice en een ongrijpbare selectie van ontwerpers. Variërend van iconische maisons de couture tot de nieuwste opkomende talenten. Alle toonaangevende namen van de stijl zijn volgens het bedrijf aanwezig, opgenomen in steeds evoluerende en opvallende redactionele beelden.  


Internationale bestellingen

 


Voor internationale bestellingen wordt gratis ‘express’ verzending (3-6 dagen) en gratis verzending met prioriteit (4-8 dagen) aangeboden. Alle bestellingen worden in dollars in rekening gebracht. Bij aankomst in het land van bestemming kunnen internationale bestellingen onderworpen zijn aan invoerrechten en belastingen die in rekening worden gebracht door de douane van het land van bestemming. De ontvanger moet eventuele extra kosten voor inklaring betalen. Het bedrijf geeft aan geen controle over dergelijke kosten te hebben. Ook kunnen ze niet voorspellen wat ze kunnen zijn.  


Retourneren en ruilen

 


Internationale uitwisselingen en retourzendingen zijn exclusief vooruitbetaalde retouretiketten of restitutie voor retourzendingen. Om een artikel terug te sturen naar FORWARD by elyse walker, verpak je jouw artikel en factuur in een retourenvelop of kartonnen doos. Je dient je retourzending te adresseren op het adres dat op de website staat aangegeven.  


Wetenswaardigheden

 


Je kunt op verschillende manieren betalen. Op het moment van schrijven worden onder andere de volgende betaalmethodes waarmee je kunt betalen aangegeven: Visa, Mastercard, American Express, Discover, Paypal en AfterPay. Voor alle betaalwijzen verwijzen we je naar de website van FORWARD by elyse walker.


Je kunt klikken op "maattabel bekijken" naast de productgrootte op de pagina van een artikel om gedetailleerde maatinformatie voor dat specifieke product te bekijken en een maattabel te zien.  


Authentiek

 


Alle artikelen die op de website worden verkocht, zijn volgens het bedrijf 100% authentiek. Ze geven aan een geautoriseerde distributeur te zijn voor alle merken die ze voeren. Hun producten zijn gloednieuw en met de hand geselecteerd door het team van experts van enkele van de beste luxemerken over de hele wereld. Ze verzenden artikelen zoals ze zijn ontvangen van de ontwerper. Authenticiteitskaarten en stofzakken zijn alleen inbegrepen als de ontwerper ze heeft aangeleverd.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij FORWARD by elyse walker? Ben je tevreden over de producten/diensten van FORWARD by elyse walker? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij FORWARD by elyse walker? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Het is mede dankzij jouw inbreng zo dat NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)