NederlandReview

  Ervaringen Fopshop "de Feestwinkel"

  Er zijn gelegenheden dir van je verwachten dat je verkleed gaat. De juiste verkleedkleding en feestkleding is echter niet altijd even makkelijk te vinden. Je kunt eens rondkijken bij Fopshop “ de Feestwinkel”. Maar wat zal de kwaliteit van hun maskers zijn? Zullen die decoraties het feest wel overleven? Zullen die pruiken niet al snel gaan jeuken? Hoeveel verschillende soorten kostuums en verkleedkleren zullen ze bij Fopshop “ de Feestwinkel” in het assortiment hebben? Zullen die kostuums voor Halloween wel op tijd worden bezorgd door de bezorgservice van Fopshop “ de Feestwinkel”? En zal de klantenservice van deze feestwinkel je wel helpen als je ze nodig hebt? Alleen echte klanten van Fopshop “ de Feestwinkel” kunnen hier antwoord op geven. Lees hun reviews om te zien wat het kopen van een kostuum bij Fopshop “ de Feestwinkel” inhoudt. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat je van deze feestwinkel kunt verwachten.

  Over Fopshop “ de Feestwinkel”

  Fopshop “ de Feestwinkel” is een feestwinkel. Ze verkopen allerlei kostuums en andere attributen die jouw themafeest of verkleedfeest tot een succes zullen maken. Hun hoofdkantoor kun je vinden in Hengelo. Ze noemen zich dan ook “ de grootste feestartikelenspecialist van Twente en omstreken”. Ze hebben verkleedkleding voor dames en heren. Er is een assortiment voor iedere gelegenheid. Zo is er Carnavalskleding en Halloween kledij voor deze speciale feesten. Of je nou als heks, nar, piraat, zombie of cowboy verkleed wilt, Fopshop “ de Feestwinkel” kan je aan een outfit helpen. Ze hebben zowel griezelige als sexy varianten. Maar misschien wil je wel een Tiroler outfit voor Oktoberfest. Natuurlijk worden ook Kerstmis en Sinterklaas niet vergeten. Misschien heb je wel een feestje in het thema van een specifieke periode. Fopshop “ de Feestwinkel” heeft hippiekleding maar ook kleding uit de jaren ‘60 en ‘70. Een ander thema dat vaak voorbij komt is een tripical party of Hawaii party. Ook hier is een outfit voor te vinden. En er zijn uniformen, Arabische kostuums, Oosterse kostuums, steampunk outfits en nog veel meer. Natuurlijk heeft Fopshop “ de Feestwinkel” ook de accessoires die erbij hoort. Zo zijn er pruiken, maskers, decoraties, fopartikelen, kragen, brillen, boa’s, oogmaskers, panty’s, schoenen, sieraden, ootbellen, muziekinstrumenten, mutsen, caps, bandana’s en nog veel meer. Kijk ook eens bij hun opruiming voor wat kostuums die met korting weg mogen.


  Wat artikelen van Fopshop "de Feestwinkel".

  Diensten van Fopshop “ de Feestwinkel”

  Er is een Fopshop “ de Feestwinkel” bezorgservice die de outfit of accessoires netjes bij je thuis komt bezorgen. Ook heeft Fopshop “ de Feestwinkel” een eigen klantenservice om je te helpen als je ergens advies bij nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Fopshop “ de Feestwinkel”

  heb jij al eens een feest gevierd in een outfit van Fopshop “ de Feeswinkel”? Ook als je alleen een pruik of brilletje hebt gekocht horen wij graag meer over jouw ervaring met deze fopwinkel echt is. Hoe lekker zitten die heksenkostuums of piratenkostuums? Lijken die pruiken en maskers wel echt genoeg? En wat is de kwaliteit van hun feestkleding? Schrijf een review en laat ons weten wat jij van Fopshop “ de Feestwinkel” en hun klantenservice en bezorgservice vindt.

  Fopshop "de Feestwinkel"
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fopshop "de Feestwinkel"

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fopshop "de Feestwinkel" een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fopshop "de Feestwinkel". Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fopshop "de Feestwinkel" actief?

  Fopshop "de Feestwinkel" is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fopshop "de Feestwinkel" gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.