NederlandReview

    Ervaringen Fonteyn

    Wanneer je je tuin gaat inrichten wil je natuurlijk graag zoveel mogelijk keuze hebben en een ruim aanbod bekijken. Dit kan bij Fonteyn, zij hebben zich volledig gespecialiseerd op tuinartikelen. Je kunt bij hen niet alleen meubelen, maar ook veranda’s, barbecues, zwembaden, buitenkeukens, etc. vinden. Niet alleen hebben zij een hele grote winkel in Gelderland waar je alles kunt bekijken, maar je kunt in de webshop ook alle artikelen bestellen. Wat andere klanten zeggen over Fonteyn lees je hier op NederlandReview.

    Over Fonteyn

    Fonteyn is een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd op tuinartikelen. Zij bestaan al meer dan 25 jaar en bieden in hun assortiment niet alleen de merken van anderen in hoge kwaliteit, maar ook hun eigen huismerk wat vele jaren meegaat. In de showroom van 35.000 m2 die je in Uddel (Gelderland) kunt vinden kun je bij vele sfeer- en impressietuinen inspiratie opdoen. Deze zijn allemaal volgens de laatste woon- en tuintrends ingericht. En Fonteyn heeft een 60.000m3 grote opslagkelder, dus het meeste is op voorraad en direct mee te nemen of af te leveren door hen. Deze grote ruimte heeft als bijkomend voordeel dat zij groot kunnen inkopen, waardoor ze het voor gunstige prijzen aan de klant kunnen aanbieden. In Uddel staat ook het grootste tuinhuizen en blokhutten dorp. Hier vind je ook nog veranda’s, tuinkassen, etc. Ook maatwerk spa’s, zwembaden, tuinhuizen, sauna’s en veranda’s behoren tot de mogelijkheden. In juni 2017 kregen zij de award voor Beste Tuinmeubelwinkel van Nederland. De tuinmeubelen die zij verkopen zijn van vele materialen gemaakt zoals teak, steigerhout, rvs, wicker en kunststof. Natuurlijk verkopen ze ook ligbedden, loungesets, parasols en diverse accessoires.


    De prachtige Hampton Court Palace Gardens 

    Diensten

    Fonteyn kent zeven tuinspecialiteiten, die je ook weer kunt vinden in de online webshop:

    • Tuinmeubelen
    • Tuinhuizen
    • Buitenkeukens
    • Zwembaden
    • Spa’s
    • Sauna’s
    • Veranda’s

    Mocht je een product in de winkel vinden wat elders goedkoper is, dan kun je bij Fonteyn meteen een korting aanvragen. Je kunt een bestelling in de webshop van Fonteyn betalen met iDeal, GiroPay, Sofort Banking, PayPal, MasterCard, Mister Cash of Visa.

    Nieuw: de Spa Experience

    Je kunt de laatste spa’s en bubbelbaden zelf ontdekken in de Spa Experience. Daarvoor kun je op afspraak gebruik maken van een afgesloten sparuimte met douche en kleedruimte. Hier staan vier modellen spa’s klaar om uit te proberen.

    Klachten

    Als je de producten ontvangt moet je meteen controleren of ze aan de overeenkomst beantwoorden. Is dit niet zo, geef dit dan zo snel mogelijk, in ieder geval binnen zeven werkdagen, schriftelijk en gemotiveerd door aan Fonteyn. Fonteyn kan de producten tegen retournering vervangen voor nieuwe producten of het geld terugbetalen. Buiten de garantie vallen gebreken die het gevolg zijn van het niet in acht nemen van de bediening en het onderhoud, anders dan voorzien normaal gebruik. Je krijgt een garantie van 1 jaar op tuinmeubelen en buitenkeukens.

    Laat hier ook jouw review over Fonteyn achter!

    Zijn de prijzen voor de tuinartikelen en meubelen van Fonteyn echt scherp of valt dit tegen? Wat zeggen andere klanten met ervaring over dit bedrijf?

    Fonteyn
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (53)

    3.6
    23% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    2.4
    Prijs
    rating
    4.4
    Leveren
    rating
    3

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Fonteyn

    Uw beoordeling

    serre

    Merk serre eigen merk. Levering door corona wat lang. Maar ze komen dan een maand eerder. we zijn kritischer en lastiger geworden. Dat moeten we wat minder zijn. Ze meten hem in en geven advies. Dan komen ze. In no time staat hij er. Ze betrekken je in alles. Dit bedrijf is groot, heeft wisselend verloop in personeel. Ze kwamen in het tv programma radar aan de orde met schuren. Ook op het gebied van de sauna schieten ze misschien te kort. Maar ik ben zeer tevreden over de serre. En de service erna ook. een eigen product en moet gewoon kwaliteit hebben. laktip gekregen, om de kleine montage beschadigingen bij te werken. Ze geven je korting. En ze schieten echt onder de prijs van menig ander. echt een topper. Zou hier zo weer kopen.

    Door: P.A. Molleman26-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Tuinhuis met overkapping

    Goede hulp bij het bestellen
    Tijdige en complete levering
    Hulp op afstand bij montage
    Uitstekende nazorg
    Geweldige serviceverlening

    Door: hein van der Aat15-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Spa

    Staat een nieuwe spa ongeveer 4 weken van hun in onze tuin,na heel veel fouten van de kant stond hij er eindelijk!
    Kwam eerst aan met een gat erin enz...
    Toen de 2e spa net stond bleek de computer stuk te zijn,sinds 1 week dat we er eindelijk in kunnen zitten doet hij compleet niks meer!
    Bellen( men krijgt een bandje wat afgaat zit niemand achter de telefoon),afspraak maken nog een groter probleem!
    Daar ligt wel in hun kassa lade duizenden euro's van ons!
    Morgen is de dag dat ik zelf voor hun neus sta!
    Kortom we zijn het zat!
    Waarschijnlijk zal deze beoordeling niet op hun site staan...
    Deze zeer slechte verhalen plaatst Fonteyn denk ik niet!

    Door: Truus Schoonderbeek-Kok15-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Informatie over Tuinset

    Na 2x lang wachten aan de telefoon, 25 minuten, is er nooit iemand op de afdeling aanwezig en kan niemand mij vervolgens helpen. Bij het tot 2x toe achterlaten van een bericht krijg ik geen reactie. Dan moet ik het gewoon nog een keer proberen, misschien dat er dan wel iemand is. Wat een logge organisatie met zo weinig slagkracht om de klant te helpen. Het is een drukke tijd, maar dan zorg je voor extra mankracht.

    Door: Helen08-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Tuinhuis

    Zeer slechte service. Lang wachten en de persoon die mijn vraag zou moeten beantwoorden is nooit aanwezig. Ze beloofden mij nu 3 x terug te bellen maar niet gedaan. Nu gedreigd als ze morgen niet terug bellen annuleer ik de order.

    Door: Jim01-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    kussentuinbox

    vooralsnog alleen maar minpunten. Box was 17 mei toegezegd. Zelf moeten bellen waar de box blijft, collega die erover ging was er niet zou de volgende dag terugbellen. Maar helaas hoorde maar niets. Dan zelf bellen. Nou dat is helemaal buitengewoon waardeloos. minimaal een kwartier in de wacht.(telefoniste zegt ook dat het erg druk is er staan nog 23 wachtende na mij). Dan wordt de box een week later beloofd. Maar natuurlijk, ook dit gaat weer niet lukken, de box staat nog op de boot. Het wordt volgende week, zojuist gebeld maar je raad het al, nog steeds op de boot. Waarschijnlijk heeft de boot een toeristische route genomen. Maar zodra de box binnen is wordt ik gebeld. Nou ben benieuwd of de box de boot niet heeft gemist. Nooit meer fonteyn.

    Door: R. van Beek01-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Tuinhuis

    Verschrikkelijk bedrijf. Noemen zich de tuinhuis specialist, nou ik zou hier nooit meer wat dan ook kopen! Mijn tuinhuis verkeerde dag geleverd, mensen die hem in elkaar zouden komen zetten komen niet opdagen, komen te laat en uiteindelijk ook nog verkeerd in elkaar gezet! Bijna geen contact mogelijk met dit bedrijf, er wordt 100x beloofd door receptioniste dat er iemand zal terugbellen maar gebeurt nooit. Ik zit nu met een tuinhuis waarvan het dak scheef is en er grote kieren zitten in de wanden. Als ze je geld binnen hebben kun je van Fonteyn de ….krijgen. Super dom natuurlijk ook want m’n jacuzzi die ik nu wil kopen komt natuurlijk niet bij Fonteyn vandaan!

    Door: Nanda30-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    een sauna en spa

    Voor meer dan 11.000 euro aan producten gekocht maar de aflevering, de kwaliteit, de afspraken komen ze allemaal niet na. Op emails reageren ze niet erg traag of niet, afspraken worden verdraaid en excuses worden gegeven zonder waarde.
    Ik zou zeggen koop hier niets, betaal iets meer en krijg de kwaliteit en service die je mag verwachten voor een grote investering!

    Door: Ronald Buis27-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Spa

    Een lang en vreselijk verhaal van onze spa aankoop zal ik u besparen!
    Maar er ligt 4500 euro in het kassa laadje van ons bij Fonteyn,en er staat hij ons nog steeds geen nieuwe spa in de tuin!
    Er is geen normaal mail/bel contact te krijgen,en dus hebben we alle zorgelijke problemen over dit bedrijf door gestuurd naar onze rechtsbijstand verzekering!
    Wij moeten echt hier hulp bij hebben want voor gewone mensen als wij ,weten wij echt niet meer onze zuur verdiende centen terug te krijgen laat staan dat we een goede en nieuwe onbeschadigde spa in onze tuin kunnen krijgen!
    Dus alle hulp is welkom!

    Door: Trudy25-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Inbouw heater

    Ik ben niet iemand die snel een recensie schrijft maar voor dit bedrijf is zelfs 1 ster nog teveel (helaas niet mogelijk om geen sterren te geven).

    Eind april hebben wij online een heater besteld. Vantevoren gebeld of deze op voorraad was en dit bleek het geval. Na het bestellen kregen wij geen reactie en na telefonisch contact bleek de heater niet meer op voorraad te zijn! Lekker dus. De inbouw unit was inmiddels elders besteld en de afspraak met de installateur was ook gemaakt. Na overleg zouden ze een ongebruikt showroom model toesturen. Dit duurde al met al bijna 2 week (na diverse smoezen ) Na ontvangst bleek het een gebruikte heater ui 2017 te zijn. De pootjes waren geverfd en hij had flinke gebruikers sporen. Maar weer gebeld en gemaild met Fonteyn. Terugbellen doen ze bij Fonteyn niet en je krijgt allemaal smoesjes te horen dat ze druk zijn dat de medewerkers contact met je opnemen etc etc. Uiteindelijke de importeur van de heater gebeld en gemaild. Deze was erg meegaand en heeft uiteindelijk een nieuwe heater naar Fonteyn opgestuurd zodat ze deze naar ons konden opsturen. Na vele telefoontjes en inzet van de importeur is afgelopen week de heater aangekomen. Maar bij Fonteyn komen wij nooit meer!

    Door: AK20-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Spa wonder

    4 mei spa wonder geleverd. Het is nu 12 mei. Helaas doet de jacuzzi het nog steeds niet. De jacuzzi lekt inmiddels ook nog. We hebben meerdere gefrustreerde telefoontjes en email achter de rug. Echter nog steeds geen oplossing. Weinig medewerking in het zoeken van een oplossing. Corona wordt voortdurend als excuus gebruikt. Werknemers weten van elkaar niet wat er reeds gedaan/afgesproken is.
    Zeer slechte service bij dit bedrijf! Ik hoop dat er toch op korte termijn een monteur komt kijken!
    U begrijpt dat ik nooit meer iets zal kopen bij dit bedrijf.

    Door: MK S20-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    jaccuzi

    na alle slechte reacties wilde ik zeker geen spa van Fonteyn dus bij een jacuzzi winkel gekocht ...
    kom er later achter toch een jacuzzi van Fonteyn !
    na veel moeite de 1 ste jacuzzi geplaatst blijkt het de verkeerde te zijn
    de 2 de keer weer verkeerd nu een zwarte prima toch gehouden ....
    de display werkt niet als er water op komt erg vreemd voor een jacuzzi
    gebeld met Fonteyn probleem is bekend ??? en toch de jacuzzi leveren ?
    duurt 3 tot 9 maand ???
    en nu
    later blijkt de jacuzzi te lekken en de pomp stuk te zijn ....
    de zaak van de jacuzzi werkt erg mee en haalt persoonlijk een nieuwe pomp ...
    nu is het filter stuk?
    jacuzzi nog geen 3 maand oud en nog niet kunnen gebruiken!
    jacuzzi zaak belt weer met Fonteyn moet hij zelf maar oplossen heeft de jacuzzi verkocht ???
    hun doen niets er mee echt te gek voor woorden
    toen maar zelf gebeld en conclusie zoeken geen oplossing
    wat een rot zaak die Fonteyn
    dus de
    Recencies kloppen erg slechte service.........

    Door: rita kattenpoel05-05-2021
    Trud12-05-2021

    Vreselijk ik houd mijn hart vast vandaag zouden ze onze spa komen leveren,sterker nog ze zijn gewoon niet op komen dagen ( had nota bene edn kijskraan gehuurd om hem over de garage te laten tillen) we hebben xe volledige jacuzzi betaald! En als ik dan alle reviews lees,slaat de schrik me om het hart! Wij hebben de spa mallorca besteld welke had u die steeds kapot is? Kortom we hebben hem niet eens en het is nu al ee drama! Wie kan ons helpen met een tip wat te doen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    geannuleerd

    Meest slechtste bedrijf ooit, super slechte service, niet of nauwelijks contact mee te krijgen, mails die niet worden gelezen en/of op gereageerd, terugbel verzoeken die worden genegeerd, levertijden die spontaan van "op voorraad" 10 weken doorgeschoven worden, echt een asociaal beleid wordt daar gehandhaafd.

    Door: Franka van Hennik22-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Spa Tenerife Superior

    Tijdens de verkoop van een spa werd ons beloofd dat de levertijd 4 tot 6 weken zou zijn, geen enkel probleem omdat het een voorraad artikel was vertelde verkoper Mario ons. Omdat de leverdatum dichterbij kwam maar eens een mail gestuurd. Van de planning kregen wij het antwoord dat de levertijd minstens 14! weken was en dat de verkoper dit "als het goed is ook gezegd zou hebben". Na ettelijke mails en telefoontjes die niet beantwoord werden of ik niet teruggebeld werd, maar besloten om de koop te annuleren. Ik ben benieuwd of onze aanbetaling snel teruggestort gaat worden. De enige die ons netjes en vlot beantwoord heeft is Talitha van de financiële administratie! Ik ben benieuwd. Ik had het bedrijf de voordeel van de twijfel gegeven gezien de slechte recensies maar helaas is dit blijkbaar hun manier van werken. Ik koop er nooit meer iets.

    Door: Johan Bruijninckx21-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Fonteyn een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 53 ervaringen geplaatst over Fonteyn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 23% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Fonteyn actief?

    Fonteyn is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fonteyn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.