NederlandReview

  Ervaringen Foka

  Wie kijkt er niet wel eens tv of luistert naar muziek? Maar daar heb je wel wat dingen voor nodig. De vraag zal dus zijn waar je die kunt krijgen. Één winkel die gespecialiseerd is in dit soort spullen is Foka. Maar wat zal de kwaliteit van hun computers zijn? Hoe goed en scherp zal het beeld van hun tv’s zijn? Zullen hun tweedehands apparaten wel net zo goed zijn als een nieuw product of loop je een groot risico? Hoe lang zal het duren voor je videocamera bezorgd wordt door de bezorgservice van Foka? En zal de klantenservice van Foka je wel echt proberen te helpen als je dat nodig hebt? De enige mensen die je hierover kunnen informeren zijn de klanten die al eens eerder iets bij Foka gekocht hebben. Lees hun reviews om erachter te komen hoe zij over Foka denken. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen in de beslissing wel of niet zelf klant bij Foka te worden.

  Over Foka

  Foka is een winkel die elektronica verkoopt. De winkel is opgericht in 1924. Ze zijn dus al een hele tijd een speler op de markt. In hun winkel kun je allemaal elektronica vinden. In hun categorie beeld vind je televisies, tablets, mediaspelers, monitors, LED tv’s, tekentablets, VR brillen, Apple apparaten, digitale fotolijsten, eReaders, 3D-brillen, Blu-rayspelers en nog veel meer. Ook afstandsbedieningen en de kabels om het apparaat aan te sluiten of op te laden horen hierbij. Maar natuurlijk wil je niet alleen het beste beeld maar ook geluid hebben. Foka heeft home cinema sets, CD spelers, internetradio’s, Hifi sets, koptelefoons, audiokabels, Bluetooth speakers enzovoort. Ook hebben ze alles om een mooie foto te maken. Hierbij hoort natuurlijk een videocamera. Je kunt kiezen tussen een spiegelreflexcamera, instant camera, compact camera of systeemcamera. Ook vindt je er geheugen zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de hoeveelheid foto’s je kunt maken. Hetzelfde geldt eigenlijk voor videocamera’s. Er zijn zowel camcorders als professionele videocamera’s en actioncams. In deze categorie kun je ook drones tegenkomen. Een goede camera heeft natuurlijk een goede lens nodig. Je vindt groothoeklenzen, fisheye lenzen, macrolenzen en nog veel meer in de categorie objectieven. Maar Foka heeft ook computers en toebehoren. Dus of je een printer, scanner of smartphone zoekt, Foka kan je eraan helpen. Verder is er nog een afdeling tweedehands spullen. Die bevat spullen die al een vorige eigenaar hebben gehad maar nog prima een ronde mee kunnen. Denk bijvoorbeeld aan een outlet voor statieven, flitsers, camera’s of batterygrips.


  Wie weet maak je nog eens een memorabele video.

  Diensten van Foka

  Foka heeft een bezorgservice die de videocamera, televisie of ander apparaat naar je op kan sturen. Als je een product bij Foka koopt, of je het nou besteld of zelf ophaalt, komt altijd met 5 jaar garantie. Mocht er voor die tijd iets gebeuren met je fotocamera of kijker dan zal Foka je helpen. Ook heeft de winkel een klantenservice om je te helpen als je wat assistentie nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Foka

  Maak jij al foto’s of video’s met een camera van Foka? Of misschien kijk je wel iedere avond je favoriete show op één van hun televisies. Als dat zo is zouden wij het erg op prijs stellen als je ons via een review zou willen laten weten wat jij van Foka vindt.

  Foka
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Foka

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Foka een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Foka. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Foka actief?

  Foka is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Foka gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.