NederlandReview

    Ervaringen Florablom.com

    Een tuin is niet compleet zonder bloemen en planten. Die staan er echter niet zomaar. En als ze er eenmaal staan moet je er wel goed voor zorgen. Florablom.com. Maar wat voor een kwaliteit bloembollen zal deze winkel verkopen? Zullen die kruidenzaden wel snel genoeg ontkiemen om gebruikt te kunnen worden? Hoe mooi zullen hun planten en bloemen uiteindelijk worden? Hoe handig zal dat tuingereedschap nou echt zijn? Zal je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Florablom.com de bloemenzaadjes bij je thuisbezorgd? En hoe zal de klantenservice van Florablom.com reageren als je hulp nodig blijkt te hebben? De enigen om je hierover te informeren zijn klanten die al eens met Florablom.com in aanraking zijn geweest. Lees hier, op NederlandReview, hun reviews en kom erachter wat zij nou echt van deze bloemenwinkel vinden. Hun beoordelingen, ervaringen, cijfers en meningen kunnen je een aardig beeld van Florablom.com geven voor je er iets besteld.

    Over Florablom.com

    Florablom.com is een winkel die bloemen verkoopt. Ze verkopen echter geen gewone bloemen. Je zult de bloemen zelf moeten kweken. Je kunt bij Florablom.com namelijk alleen bollen en zaden vinden. Zo hebben ze een selectie bloembollen zoals tulpenbollen, cyclamen, anemoon bollen, leliebollen, krokusbollen, amaryllisbollen, begiona’s, freesia bollen, hyacynthen bollen en gemengde bloembollen. Ook heeft Florablom.com een assortiment moestuinzaden voor het geval je een moestuintje wil aanleggen. Er zijn zaden voor courgettes, tomaten, komkommer, pompoenen, aubergines, broccoli, artisjok, tuinkers, andijvie, boerenkool, bieten, sla, bonen, mais en aardbeien. Zo kun je zelf je eigen gekweekte groenten klaarmaken. In hun categorie bloemzaden vind je zaden voor petunia’s, edenweiss, lavendula, cactus, zonnebloemen, salvia, lupine, gerbera’s, lobella’s, korenbloemen, dahlia’s, begonia’s, madeliefjes enzovoort. Ook verkoopt Florablom.com planten zoals mandevilla, klaprozen, hosta, geraniums, rozen, lavendel en andere planten. Natuurlijk moet je goed voor de planten in je tuin zorgen. Daar heb je wat tuingereedschap voor nodig. Florablom.com heeft grasmaaiers, scharen, knielkussens, snoeischaren, emmers, tuinhandschoenen, onkruidspuiten, heggenscharen, bloemenscharen, messen, gieters en nog veel meer. En dat zijn er nog dingen die prima gegeven kunnen worden als cadeau. Een complete kweekset, bijvoorbeeld. Andere voorbeelden zijn een strooikoker en spullen om te tuinieren voor kinderen.


    Eigen Huis en Tuin plant bloembollen.

    Diensten van Florablom.com

    Het tuingereedschap van Florablom.com kan prima online besteld worden. Kies gewoon de bloembollen of moestuinzaden die je wilt en stop ze in je winkelmandje. Als de bestelling geplaatst is zal de bezorgservice van Florablom.com hun best doen de zaadjes of bollen zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Ook is er een Florablom.com klantenservice om je te helpen als dat nodig mocht zijn.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Florablom.com

    Heb jij al bloemen of planten van Florablom.com in je tuin staan? Ook als je alleen wat tuingereedschap hebt willen wij graag meer horen over jouw ervaring met deze tuinwinkel. Hoe lekker zijn die vruchten die uit hun moestuinzaden nou echt? Kwamen de kruidenzadel wel op of moest je daar lang op wachten? Kwam de bezorgservice van Florablom.com al snel aan moet je bloembollen? En wat voor een klantenservice heeft deze tuinwinkel je verleend toen je om hulp of advies vroeg? Schrijf een review en vertel ons wat jouw mening over Florablom.com is.

    Florablom.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (32)

    8.6
    88% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.8
    Service
    rating
    8.6
    Prijs
    rating
    8.2
    Leveren
    rating
    8.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Kiemgroenten en kiemglazen

    Hele fijne service, helemaal omdat het online betalen aanvankelijk niet lukte. Kreeg netjes een link via de mail waarmee alles snel geregeld was. Daarna ook snel geleverd voor een nette prijs en goed verpakt. Ik hem zin om met mijn kiemgroenten aan de slag te gaan!

    Door: Eva06-03-2021
    Alie Kroon07-03-2021

    best snel geleverd. Alles was keurig verpakt en stond duidelijk wat te doen. Leuk om als cadeautje ook nog een zakje klaprooszaadjes in de doos te vinden.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    groente en bloemzaden

    Zaadzakjes snel ontvangen, Was met zorg ingepakt.
    Zag er uitnodigend uit, ben gelijk begonnen te zaaien d.m.v.
    duidelijke aanwijzingen op achterkant.
    Laat het voorjaar nu maar komen, ik heb er zin in.
    ik zal ook zeker dit jaar weer bestelling plaatsen.
    Bedankt voor uw correcte afhandeling.

    Door: Jittie Bosma02-03-2021
    Rikus Wijnholds03-03-2021

    snelle prima levering tegen mooie prijzen

    Hendrik Vandeurzen03-03-2021

    Nog niets ontvangen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Diverse Bollen: alliums, anemoon, enz 2 keer besteld

    Makkelijk kunnen bestellen, grote aanbod, snel geleverd. Bollen zagen er goed/gezond uit. Geplant, benieuwd hoe ze opkomen.

    Verzendkosten blijven aan hoge kant voor een particulier. Tip: koppel het aan bepaald bedrag om geen verzendkosten te vragen. Zo stimuleer je meer aankoop en is wat vriendelijker.

    Door: Olga28-12-2020
    Bart Kesimaat03-01-2021

    Alles is prima verlopen, mijn dank daarvoor

    Annelies Noordzij04-02-2021

    keurig verzorgd, duidelijk wanneer wij het pakje konden verwachten. Dit adres opgeslagen en volgend jaar komt er weer een zaadbestelling. De site is duidelijk, en alles was makkelijk te vinden.

    lida van wijk05-02-2021

    bollen bestellen, hoe dan? natuurlijk bij fleur koeman vriendelijke site, snel besteld, ruime keuze voor weinig geld

    toon biemans14-02-2021

    niets dan lof

    Rianne Kornmann16-02-2021

    Snelle en accurate levering. Fijne website.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Diverse bliembollen

    Ik ben woonachtig in Oostenrijk en heb een doosje vol bollen besteld. En ja ik zou het zo weer doen. Ten eerst hebben ze een duidelijke Webseite. Ten tweede hebben ze mij per mail prima op de hoogte gehouden van de bestelling. Ten derde werd het keurig bij mij thuis afgeleverd.... Ik zeg Super Service 👍

    Door: Wendy01-03-2021
    jan posthumus01-03-2021

    prima verpakt ontvangen bedankt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Groentezaden

    Een prachtige belevenis om hier je zaden te bestellen. Gebruikersvriendelijk en goed informatieve site. Na vergelijking met andere bedrijven waren de kosten hier beduidend lager. De bestelling werd na twee dagen keurig verpakt afgeleverd.

    Door: Rob van Rooijen21-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima... erg tevreden

    Snelle levering, keurig verpakt etc... in de herfst weet ik, of de zaadjes van goede kwaliteit zijn.

    Door: Yvonne Boersma04-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bloembollen

    Over de levering is niks te klagen,alleen kreeg ik na een paar dagen. Dat de goederen er niet op voorraad waren,maar dat was maar een paar dagen.

    Door: F. Zomer04-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Bloembollen

    In de webshop stond dat de sneeuwklokbolletjes niet leverbaar waren maar je kon je inschrijven voor een mail als het weer leverbaar was, die mail kwam pl/m met een week, heb ze besteld met nog andere bollen.
    Keurige levering.

    Door: Kroesbergen21-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Zakjes groentenzaadjes en bate rooted aardbeien en kersenboom

    Perfecte service alles netjes verpakt en afgeleverd door de bezorger aan de deur.

    Een boek gratis erbij gekregen over allerlei groenten enzo voor alle uitleg.

    Gewoon top

    Door: Ilhame Tanane19-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Zaden

    Heb mijn zaden vlug ontvangen zal zeker weer bij u bestellen ,maar moet deze denk ik weer vlug opnieuw bestellen de muizen hebben feest gehad in de tuinkas bijna alle zaadjes op pff

    Door: M spierings02-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Weidebloemzaden

    Keurig verpakt zaten de pakjes in enveloppe. Kon prima door de brievenbus. Ik moet nog zaaien maar vertrouw op mooi resultaat. Verheug op de rode klaprozen en blauwe korenbloemen

    Door: Bep Verwoert04-03-2021
    Gonnie Milder04-03-2021

    Akelei plantjes snel ontvangen en echt supergoed verpakt. Plantjes zijn heel mooi en goed verzorgd aangekomen, ze staan al in de tuin en doen het goed. Ondanks dat ze pas geplant zijn zie je toch al dat ze goed groeien. Zou hier direct weer bestellen en zeker een 5 sterren aanrader voor iedereen die goede planten zoekt

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Verschillende soorten zaden

    De zaden waren snel en goed geleverd.

    Door: TOP TUIN02-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Groentezaden

    Grote keuze met duidelijke omschrijving. Bestellen is gemakkelijk, goede service, duidelijke communicatie. 👍

    Door: D. Meuwissen 28-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bloemzaden

    Alles helemaal prima geregeld

    Door: Ineke van der Linden26-02-2021
    els26-02-2021

    goede website,snelle service.

    D. Meuwissen 28-02-2021

    Prima producten, duidelijke communicatie en goede service. 👍

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dahliabollen

    Veelzijdig assortiment, en ondanks de waarschuwing dat de levering wel even kon duren toch verrassend snel geleverd.
    Netjes verpakt en ik ga er deze zomer van genieten.

    Door: Emme Koster22-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Bollen

    Levering was snel en correct,
    helaas door weersomstandigheden nog niet mogelijk tot planten

    Door: g.m. kuster17-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    zaden

    snel en betrouwbaar ontvangen

    Door: Nico Rader15-02-2021
    Herman Heremans17-02-2021

    Snelle, vlotte en verzorgde levering.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    40 zakjes bloemenzade.

    Snelle bezorging, goed ingepakt, goed van prijs, enorm groot assortiment.. Makkelijk via online bestellen en overzichtelijk.

    Door: Paula Waterbeek10-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Zaden

    Perfecte levering. goede communicatie.

    Door: P. Meijer09-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Bloemenzaden

    Bestelling was dezelfde week binnen. Vind belachelijk dat het verzenden€4,99 kost voor een envelop die door de brievenbus gaat gr Joseph

    Door: Joseph Driessen03-02-2021
    Sandra Huntink03-02-2021

    snel, mooi en nu maar hopen dat ze snel gaan bloeien

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Zaden

    Keurig verpakt en verzonden naar het buitenland.

    Door: Kruitwagen26-01-2021
    Kruitwagen JMC26-01-2021

    Keurig verpakt en verzonden naar het buitenland.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Schrijf zelf een review over Florablom.com

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Florablom.com een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 32 ervaringen geplaatst over Florablom.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 88% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Florablom.com actief?

    Florablom.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Florablom.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.