NederlandReview

    Ervaringen Florablom.com

    Een tuin is niet compleet zonder bloemen en planten. Die staan er echter niet zomaar. En als ze er eenmaal staan moet je er wel goed voor zorgen. Florablom.com. Maar wat voor een kwaliteit bloembollen zal deze winkel verkopen? Zullen die kruidenzaden wel snel genoeg ontkiemen om gebruikt te kunnen worden? Hoe mooi zullen hun planten en bloemen uiteindelijk worden? Hoe handig zal dat tuingereedschap nou echt zijn? Zal je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Florablom.com de bloemenzaadjes bij je thuisbezorgd? En hoe zal de klantenservice van Florablom.com reageren als je hulp nodig blijkt te hebben? De enigen om je hierover te informeren zijn klanten die al eens met Florablom.com in aanraking zijn geweest. Lees hier, op NederlandReview, hun reviews en kom erachter wat zij nou echt van deze bloemenwinkel vinden. Hun beoordelingen, ervaringen, cijfers en meningen kunnen je een aardig beeld van Florablom.com geven voor je er iets besteld.

    Over Florablom.com

    Florablom.com is een winkel die bloemen verkoopt. Ze verkopen echter geen gewone bloemen. Je zult de bloemen zelf moeten kweken. Je kunt bij Florablom.com namelijk alleen bollen en zaden vinden. Zo hebben ze een selectie bloembollen zoals tulpenbollen, cyclamen, anemoon bollen, leliebollen, krokusbollen, amaryllisbollen, begiona’s, freesia bollen, hyacynthen bollen en gemengde bloembollen. Ook heeft Florablom.com een assortiment moestuinzaden voor het geval je een moestuintje wil aanleggen. Er zijn zaden voor courgettes, tomaten, komkommer, pompoenen, aubergines, broccoli, artisjok, tuinkers, andijvie, boerenkool, bieten, sla, bonen, mais en aardbeien. Zo kun je zelf je eigen gekweekte groenten klaarmaken. In hun categorie bloemzaden vind je zaden voor petunia’s, edenweiss, lavendula, cactus, zonnebloemen, salvia, lupine, gerbera’s, lobella’s, korenbloemen, dahlia’s, begonia’s, madeliefjes enzovoort. Ook verkoopt Florablom.com planten zoals mandevilla, klaprozen, hosta, geraniums, rozen, lavendel en andere planten. Natuurlijk moet je goed voor de planten in je tuin zorgen. Daar heb je wat tuingereedschap voor nodig. Florablom.com heeft grasmaaiers, scharen, knielkussens, snoeischaren, emmers, tuinhandschoenen, onkruidspuiten, heggenscharen, bloemenscharen, messen, gieters en nog veel meer. En dat zijn er nog dingen die prima gegeven kunnen worden als cadeau. Een complete kweekset, bijvoorbeeld. Andere voorbeelden zijn een strooikoker en spullen om te tuinieren voor kinderen.


    Eigen Huis en Tuin plant bloembollen.

    Diensten van Florablom.com

    Het tuingereedschap van Florablom.com kan prima online besteld worden. Kies gewoon de bloembollen of moestuinzaden die je wilt en stop ze in je winkelmandje. Als de bestelling geplaatst is zal de bezorgservice van Florablom.com hun best doen de zaadjes of bollen zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Ook is er een Florablom.com klantenservice om je te helpen als dat nodig mocht zijn.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Florablom.com

    Heb jij al bloemen of planten van Florablom.com in je tuin staan? Ook als je alleen wat tuingereedschap hebt willen wij graag meer horen over jouw ervaring met deze tuinwinkel. Hoe lekker zijn die vruchten die uit hun moestuinzaden nou echt? Kwamen de kruidenzadel wel op of moest je daar lang op wachten? Kwam de bezorgservice van Florablom.com al snel aan moet je bloembollen? En wat voor een klantenservice heeft deze tuinwinkel je verleend toen je om hulp of advies vroeg? Schrijf een review en vertel ons wat jouw mening over Florablom.com is.

    Florablom.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (84)

    8.8
    85% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9
    Service
    rating
    8.8
    Prijs
    rating
    8.4
    Leveren
    rating
    9

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Florablom.com

    Uw beoordeling

    Geraniums en meer

    Waanzinnig hoeveel zaadjes er uit komen.
    Van de 50 zijn er 48 uitgekomen
    En supersnel geleverd
    Ik ga hier vaker wat bestellen

    Door: Ton Hoogmoed13-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Koeman Flowerbulbs BV.

    Bestelling had wat vertraging om verzonden te worden maar mijn bestelling is goed aangekomen. Ik heb mijn bestelde lelietjes van dalen gelijk in mijn tuin geplaatst. De Calla's gaan een dag later de grond in. Zo blij met mijn aankoop bij Fleur Koeman van Koeman Flowerbulbs BV en tuincentrum Koeman. De kwaliteit van de bestelde bollen of 'stekjes' is goed, ziet er goed uit. Hopelijk is de grond in mijn tuin een goede bodem voor deze aangeschafte planten voor in mijn tuin. Super leuk om alles in de grond te stoppen en te zien groeien en bloeien. Bedankt voor jullie levering van mijn geliefde bloemen en planten. Echt geweldig blij mee.
    Met vriendelijke groeten, Mariëtte Kok, Gouda

    Door: Mariëtte Kok 13-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    6-packs

    This review would have been 5 stars if the website indicated the size of the plants. I bought 3 x 6-pack of the Trachelospermum Jasminoides and 2 x 6-pack of the Liriope Muscari. I had expected them to be bigger and was disappointed to find them very small. It would have been good to have the plants pictured on the site so it is not misleading. Other than that, everything came as it should, very nicely packaged and the plants well watered.

    Door: Gia Schibli20-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    aardbeien en kruiden

    De levering was, zeker in deze coronatijd, vrij vlot. Wij hebben wel eens langer gewacht op post vanuit NL om ons in het zuiden van Spanje te bereiken.
    De verpakking was uitstekend, de inhoud ook. We verheugen ons al op de aardbeien die we hopelijk kunnen gaan eten.
    Pluspunten: Verpakking, kwaliteit, snelheid verzending.
    Minpunten? Ik heb er geen.
    Ik weet waar ik een volgende keer weer kan shoppen voor zaden.

    Door: Miriam kevin27-03-2021
    l de Baaij27-03-2021

    Keurig op tijd geleverd! Netjes verpakt. De bollen zagen er goed uit!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    diverse Canna's, diverse pioenrozen, diverse Akelei en een stokroos

    Goed en ruim assortiment bij Fleur Koeman uit Hem, wat eenvoudig is te bestellen. Snelle bezorging en degelijk verpakt. De bollen zien er kwalitatief goed uit met de aarde. Naast de extra korting bij een volgende bestelling nu al een extra zakje met snijbloemenmengsel cadeau. Kijk dit jaar al uit naar een fleurige bloemenzee. Hartelijk bedankt. Marcel

    Door: Marcel Martherus04-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kruidenzaden

    3 mei besteld en tot op heden niets ontvangen. Mail ontvangen dat het zou zijn verstuurd afgelopen zaterdag maar noppes.
    Vandaag is het 13 mei. Ook zijn ze niet bereikbaar......

    Door: s.offenberg13-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zaden besteld

    Goede uitkomst van de zaden. Ze geven ook netjes aan dat het wat langer duurt en wanneer het op de post is gegaan.

    Door: Suna Kanis13-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    groente en bloemzaden

    Zaadzakjes snel ontvangen, Was met zorg ingepakt.
    Zag er uitnodigend uit, ben gelijk begonnen te zaaien d.m.v.
    duidelijke aanwijzingen op achterkant.
    Laat het voorjaar nu maar komen, ik heb er zin in.
    ik zal ook zeker dit jaar weer bestelling plaatsen.
    Bedankt voor uw correcte afhandeling.

    Door: Jittie Bosma02-03-2021
    Rikus Wijnholds03-03-2021

    snelle prima levering tegen mooie prijzen

    Hendrik Vandeurzen03-03-2021

    Nog niets ontvangen

    G.J. van Aarsen19-03-2021

    de fout is direct hersteld. Prima tevreden

    Egbert Van der Weide22-03-2021

    Heldere site met goed overzicht, snelle levering en keurig verpakt ontvangen. Gunstige prijzen. Niets dan lof!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bollenpakket groot

    Voor het eerst gebruik gemaakt van dit bedrijf en ben onder de indruk van de service die telefonisch werd verleend . Vriendelijk, begripvol en gericht op de klant.
    Mede hierdoor een zeer snelle bezorging aan huis en een heel positief gevoel over gehouden aan de aankoop. De volgende keer kies ik weer voor dezelfde firma.

    Door: Rob12-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Diverse Bollen: alliums, anemoon, enz 2 keer besteld

    Makkelijk kunnen bestellen, grote aanbod, snel geleverd. Bollen zagen er goed/gezond uit. Geplant, benieuwd hoe ze opkomen.

    Verzendkosten blijven aan hoge kant voor een particulier. Tip: koppel het aan bepaald bedrag om geen verzendkosten te vragen. Zo stimuleer je meer aankoop en is wat vriendelijker.

    Door: Olga28-12-2020
    Bart Kesimaat03-01-2021

    Alles is prima verlopen, mijn dank daarvoor

    Annelies Noordzij04-02-2021

    keurig verzorgd, duidelijk wanneer wij het pakje konden verwachten. Dit adres opgeslagen en volgend jaar komt er weer een zaadbestelling. De site is duidelijk, en alles was makkelijk te vinden.

    lida van wijk05-02-2021

    bollen bestellen, hoe dan? natuurlijk bij fleur koeman vriendelijke site, snel besteld, ruime keuze voor weinig geld

    toon biemans14-02-2021

    niets dan lof

    Rianne Kornmann16-02-2021

    Snelle en accurate levering. Fijne website.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Diverse bliembollen

    Ik ben woonachtig in Oostenrijk en heb een doosje vol bollen besteld. En ja ik zou het zo weer doen. Ten eerst hebben ze een duidelijke Webseite. Ten tweede hebben ze mij per mail prima op de hoogte gehouden van de bestelling. Ten derde werd het keurig bij mij thuis afgeleverd.... Ik zeg Super Service 👍

    Door: Wendy01-03-2021
    jan posthumus01-03-2021

    prima verpakt ontvangen bedankt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    zaden voor groenten

    geen minpunten

    Door: christophe kerkhove13-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bloembollen

    Ik heb bloembollen gekocht, goede prijs en snel geleverd.

    Door: Vallipuram 10-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Seeds order

    It was a very nice experience . Delivery was spot on time

    Door: Mona10-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Korenbloemen, reukerwten en oostindische kers zaden

    Goed verpakt. Prima levering. 'k Kom zeker weer eens terug als 'k vind dat de tuin wat nodig heeft. Ben er blij mee en kan niet wachten dat het allemaal gaat bloeien. Dank je wel.

    Door: Anneke B. Ferwerda07-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    zaden voor moestuin

    Gewoon prima

    Door: Caroline de Groot04-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Verschillende bloemzaden

    Er is een ruime keus aan bloemzaad. Het bestellen ging vlot, en de levering was snel. Dus nu zit het in de grond en wacht ik op de bloemen.

    Door: Jan van Loon03-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    magnolia en vlinderstruik

    Net pas gekregen en gepland. Hoop dat ze aangaan.

    Door: J.L. Bisschops02-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    magnolia, helleborus, klimroos, vlambloem

    de magnoliastruik was 1 takje van 15 cm. Deze krijgt nu blaadjes en doet dapper zijn best om groter te worden.
    Helleborus heeft zijn blaadjes laten vallen, ik denk dat hij het in mijn tuin niet prettig leven vond.
    Klimroos heeft zoveel wax aan zijn takjes dat scheutjes geen kans krijgen om hier doorheen te groeien. Ook klimroos is gaan hemelen, (snif snif.)
    Vlambloem....een dapper plantje dat schijnbaar wel zich bij mij thuis voelt, hij doet het tenminste goed.

    Door: hagelwitje02-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Zaden van papaver en veldbloemen

    De website is handig , en de bestelling is correct toegekomen .En nu maar hopen dat we kunnen genieten van de papavers

    Door: Greta De Schoenmacker01-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    o.a.klimplanten

    de planten zien er goed fris uit
    prima verpakt in plastic container
    alleen jammer dat er contact mogelijk is met de website

    Door: gerard01-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    FAQ

    Is Florablom.com een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 84 ervaringen geplaatst over Florablom.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 85% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Florablom.com actief?

    Florablom.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Florablom.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.