NederlandReview

    Ervaringen Florablom.com

    Een tuin is niet compleet zonder bloemen en planten. Die staan er echter niet zomaar. En als ze er eenmaal staan moet je er wel goed voor zorgen. Florablom.com. Maar wat voor een kwaliteit bloembollen zal deze winkel verkopen? Zullen die kruidenzaden wel snel genoeg ontkiemen om gebruikt te kunnen worden? Hoe mooi zullen hun planten en bloemen uiteindelijk worden? Hoe handig zal dat tuingereedschap nou echt zijn? Zal je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Florablom.com de bloemenzaadjes bij je thuisbezorgd? En hoe zal de klantenservice van Florablom.com reageren als je hulp nodig blijkt te hebben? De enigen om je hierover te informeren zijn klanten die al eens met Florablom.com in aanraking zijn geweest. Lees hier, op NederlandReview, hun reviews en kom erachter wat zij nou echt van deze bloemenwinkel vinden. Hun beoordelingen, ervaringen, cijfers en meningen kunnen je een aardig beeld van Florablom.com geven voor je er iets besteld.

    Over Florablom.com

    Florablom.com is een winkel die bloemen verkoopt. Ze verkopen echter geen gewone bloemen. Je zult de bloemen zelf moeten kweken. Je kunt bij Florablom.com namelijk alleen bollen en zaden vinden. Zo hebben ze een selectie bloembollen zoals tulpenbollen, cyclamen, anemoon bollen, leliebollen, krokusbollen, amaryllisbollen, begiona’s, freesia bollen, hyacynthen bollen en gemengde bloembollen. Ook heeft Florablom.com een assortiment moestuinzaden voor het geval je een moestuintje wil aanleggen. Er zijn zaden voor courgettes, tomaten, komkommer, pompoenen, aubergines, broccoli, artisjok, tuinkers, andijvie, boerenkool, bieten, sla, bonen, mais en aardbeien. Zo kun je zelf je eigen gekweekte groenten klaarmaken. In hun categorie bloemzaden vind je zaden voor petunia’s, edenweiss, lavendula, cactus, zonnebloemen, salvia, lupine, gerbera’s, lobella’s, korenbloemen, dahlia’s, begonia’s, madeliefjes enzovoort. Ook verkoopt Florablom.com planten zoals mandevilla, klaprozen, hosta, geraniums, rozen, lavendel en andere planten. Natuurlijk moet je goed voor de planten in je tuin zorgen. Daar heb je wat tuingereedschap voor nodig. Florablom.com heeft grasmaaiers, scharen, knielkussens, snoeischaren, emmers, tuinhandschoenen, onkruidspuiten, heggenscharen, bloemenscharen, messen, gieters en nog veel meer. En dat zijn er nog dingen die prima gegeven kunnen worden als cadeau. Een complete kweekset, bijvoorbeeld. Andere voorbeelden zijn een strooikoker en spullen om te tuinieren voor kinderen.


    Eigen Huis en Tuin plant bloembollen.

    Diensten van Florablom.com

    Het tuingereedschap van Florablom.com kan prima online besteld worden. Kies gewoon de bloembollen of moestuinzaden die je wilt en stop ze in je winkelmandje. Als de bestelling geplaatst is zal de bezorgservice van Florablom.com hun best doen de zaadjes of bollen zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Ook is er een Florablom.com klantenservice om je te helpen als dat nodig mocht zijn.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Florablom.com

    Heb jij al bloemen of planten van Florablom.com in je tuin staan? Ook als je alleen wat tuingereedschap hebt willen wij graag meer horen over jouw ervaring met deze tuinwinkel. Hoe lekker zijn die vruchten die uit hun moestuinzaden nou echt? Kwamen de kruidenzadel wel op of moest je daar lang op wachten? Kwam de bezorgservice van Florablom.com al snel aan moet je bloembollen? En wat voor een klantenservice heeft deze tuinwinkel je verleend toen je om hulp of advies vroeg? Schrijf een review en vertel ons wat jouw mening over Florablom.com is.

    Florablom.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (102)

    8.8
    85% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.2
    Service
    rating
    8.8
    Prijs
    rating
    8.4
    Leveren
    rating
    9

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Florablom.com

    Uw beoordeling

    Koeman Flowerbulbs BV.

    Bestelling had wat vertraging om verzonden te worden maar mijn bestelling is goed aangekomen. Ik heb mijn bestelde lelietjes van dalen gelijk in mijn tuin geplaatst. De Calla's gaan een dag later de grond in. Zo blij met mijn aankoop bij Fleur Koeman van Koeman Flowerbulbs BV en tuincentrum Koeman. De kwaliteit van de bestelde bollen of 'stekjes' is goed, ziet er goed uit. Hopelijk is de grond in mijn tuin een goede bodem voor deze aangeschafte planten voor in mijn tuin. Super leuk om alles in de grond te stoppen en te zien groeien en bloeien. Bedankt voor jullie levering van mijn geliefde bloemen en planten. Echt geweldig blij mee.
    Met vriendelijke groeten, Mariëtte Kok, Gouda

    Door: Mariëtte Kok 13-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    6-packs

    This review would have been 5 stars if the website indicated the size of the plants. I bought 3 x 6-pack of the Trachelospermum Jasminoides and 2 x 6-pack of the Liriope Muscari. I had expected them to be bigger and was disappointed to find them very small. It would have been good to have the plants pictured on the site so it is not misleading. Other than that, everything came as it should, very nicely packaged and the plants well watered.

    Door: Gia Schibli20-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    aardbeien en kruiden

    De levering was, zeker in deze coronatijd, vrij vlot. Wij hebben wel eens langer gewacht op post vanuit NL om ons in het zuiden van Spanje te bereiken.
    De verpakking was uitstekend, de inhoud ook. We verheugen ons al op de aardbeien die we hopelijk kunnen gaan eten.
    Pluspunten: Verpakking, kwaliteit, snelheid verzending.
    Minpunten? Ik heb er geen.
    Ik weet waar ik een volgende keer weer kan shoppen voor zaden.

    Door: Miriam kevin27-03-2021
    l de Baaij27-03-2021

    Keurig op tijd geleverd! Netjes verpakt. De bollen zagen er goed uit!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    diverse Canna's, diverse pioenrozen, diverse Akelei en een stokroos

    Goed en ruim assortiment bij Fleur Koeman uit Hem, wat eenvoudig is te bestellen. Snelle bezorging en degelijk verpakt. De bollen zien er kwalitatief goed uit met de aarde. Naast de extra korting bij een volgende bestelling nu al een extra zakje met snijbloemenmengsel cadeau. Kijk dit jaar al uit naar een fleurige bloemenzee. Hartelijk bedankt. Marcel

    Door: Marcel Martherus04-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zaden voor diverse pompoenensoorten en klaprozen

    Site is duidelijk, makkelijk te bestellen. Levering was snel. Zaden zien er netjes verzorgd uit. Ik ben benieuwd naar het resultaat.

    Door: Petra Ammerlaan21-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Gazonet.

    Beter dan ik België.

    Door: Johny Gaens20-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    groente en bloemzaden

    Zaadzakjes snel ontvangen, Was met zorg ingepakt.
    Zag er uitnodigend uit, ben gelijk begonnen te zaaien d.m.v.
    duidelijke aanwijzingen op achterkant.
    Laat het voorjaar nu maar komen, ik heb er zin in.
    ik zal ook zeker dit jaar weer bestelling plaatsen.
    Bedankt voor uw correcte afhandeling.

    Door: Jittie Bosma02-03-2021
    Rikus Wijnholds03-03-2021

    snelle prima levering tegen mooie prijzen

    Hendrik Vandeurzen03-03-2021

    Nog niets ontvangen

    G.J. van Aarsen19-03-2021

    de fout is direct hersteld. Prima tevreden

    Egbert Van der Weide22-03-2021

    Heldere site met goed overzicht, snelle levering en keurig verpakt ontvangen. Gunstige prijzen. Niets dan lof!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bollenpakket groot

    Voor het eerst gebruik gemaakt van dit bedrijf en ben onder de indruk van de service die telefonisch werd verleend . Vriendelijk, begripvol en gericht op de klant.
    Mede hierdoor een zeer snelle bezorging aan huis en een heel positief gevoel over gehouden aan de aankoop. De volgende keer kies ik weer voor dezelfde firma.

    Door: Rob12-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bloembollen

    Ik ben heel blij met alle bloembollen en aanbiedingen.
    Alleen in het surprise pakket zat een pakje met beschimmelde bloembollen. Ik had geprobeerd om te bellen om dit aan te geven.
    Onbereikbaar. Ik heb ook een e-mail gestuurd en kreeg ook geen antwoord. Het zit me wel dwars dat ik geen contact krijg of antwoord.

    Door: E. Raat07-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Diverse Bollen: alliums, anemoon, enz 2 keer besteld

    Makkelijk kunnen bestellen, grote aanbod, snel geleverd. Bollen zagen er goed/gezond uit. Geplant, benieuwd hoe ze opkomen.

    Verzendkosten blijven aan hoge kant voor een particulier. Tip: koppel het aan bepaald bedrag om geen verzendkosten te vragen. Zo stimuleer je meer aankoop en is wat vriendelijker.

    Door: Olga28-12-2020
    Bart Kesimaat03-01-2021

    Alles is prima verlopen, mijn dank daarvoor

    Annelies Noordzij04-02-2021

    keurig verzorgd, duidelijk wanneer wij het pakje konden verwachten. Dit adres opgeslagen en volgend jaar komt er weer een zaadbestelling. De site is duidelijk, en alles was makkelijk te vinden.

    lida van wijk05-02-2021

    bollen bestellen, hoe dan? natuurlijk bij fleur koeman vriendelijke site, snel besteld, ruime keuze voor weinig geld

    toon biemans14-02-2021

    niets dan lof

    Rianne Kornmann16-02-2021

    Snelle en accurate levering. Fijne website.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    vaste planten plus 2 citrusboomjes.

    goed afgeleverd prima verpakt.
    alleen jammer dat 1boomje zijn top mist.

    Door: M Mouwen14-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    zaden

    groente zaden komkommers , bloemkool , prei etc...welke van prima kwaliteit zijn.

    Door: Wiel Dohmen14-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zaden

    Goede omschrijving/informatie, nette prijs, degelijk verpakt en snelle levering. Dat is qan de slag met een lach: bedankt!

    Door: Steenvoorden11-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    tuinnetten

    Deze netten kon ik prima gebruiken, waren van goede kwaliteit en goed te bevestigen.

    Door: Daan van den Broek08-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    cana bloembollen

    ++++++++

    Door: GASTON FOUBERT06-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zaden van groenten , kruiden en bloemen

    Nette levering en ook de correspondentie met uitleg. Ben benieuwd naar resultaat, maar verwacht goede oogst. Wat ik fijn vind en meer dan blij mee bent dat ze biologische zaden hebben.

    Door: M van Amerongen 30-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vlinderstruiken

    Besteld en even niet voorradig.
    Netjes dmv mail vertraging door leverancier gemeld.
    Vandaag netjes verpakt geleverd en ziet er goed uit,nu maar wachten of ze aanslaan.

    Door: R.Rhebergen29-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2x Gazon-Net Ultra tegen onkruid in gazon en weide 40 ml - Bayer

    Af ! zoals het hoort. Fijne transactie en uiterst tevreden op elk gebied.

    Door: Xavier Deprez27-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Zaden

    Snelle levering! Netjes goed verpakt. Nu zaaien en genieten van al het moois

    Door: Tonny27-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Bogonia s zomerbollen

    Zomer bloembollen parket en begonia’s
    Prima afgeleverd

    Door: C.j.van Rheenen26-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    FAQ

    Is Florablom.com een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 102 ervaringen geplaatst over Florablom.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 85% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Florablom.com actief?

    Florablom.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Florablom.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.