NederlandReview

  Ervaringen Florablom.com

  Een tuin is niet compleet zonder bloemen en planten. Die staan er echter niet zomaar. En als ze er eenmaal staan moet je er wel goed voor zorgen. Florablom.com. Maar wat voor een kwaliteit bloembollen zal deze winkel verkopen? Zullen die kruidenzaden wel snel genoeg ontkiemen om gebruikt te kunnen worden? Hoe mooi zullen hun planten en bloemen uiteindelijk worden? Hoe handig zal dat tuingereedschap nou echt zijn? Zal je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Florablom.com de bloemenzaadjes bij je thuisbezorgd? En hoe zal de klantenservice van Florablom.com reageren als je hulp nodig blijkt te hebben? De enigen om je hierover te informeren zijn klanten die al eens met Florablom.com in aanraking zijn geweest. Lees hier, op NederlandReview, hun reviews en kom erachter wat zij nou echt van deze bloemenwinkel vinden. Hun beoordelingen, ervaringen, cijfers en meningen kunnen je een aardig beeld van Florablom.com geven voor je er iets besteld.

  Over Florablom.com

  Florablom.com is een winkel die bloemen verkoopt. Ze verkopen echter geen gewone bloemen. Je zult de bloemen zelf moeten kweken. Je kunt bij Florablom.com namelijk alleen bollen en zaden vinden. Zo hebben ze een selectie bloembollen zoals tulpenbollen, cyclamen, anemoon bollen, leliebollen, krokusbollen, amaryllisbollen, begiona’s, freesia bollen, hyacynthen bollen en gemengde bloembollen. Ook heeft Florablom.com een assortiment moestuinzaden voor het geval je een moestuintje wil aanleggen. Er zijn zaden voor courgettes, tomaten, komkommer, pompoenen, aubergines, broccoli, artisjok, tuinkers, andijvie, boerenkool, bieten, sla, bonen, mais en aardbeien. Zo kun je zelf je eigen gekweekte groenten klaarmaken. In hun categorie bloemzaden vind je zaden voor petunia’s, edenweiss, lavendula, cactus, zonnebloemen, salvia, lupine, gerbera’s, lobella’s, korenbloemen, dahlia’s, begonia’s, madeliefjes enzovoort. Ook verkoopt Florablom.com planten zoals mandevilla, klaprozen, hosta, geraniums, rozen, lavendel en andere planten. Natuurlijk moet je goed voor de planten in je tuin zorgen. Daar heb je wat tuingereedschap voor nodig. Florablom.com heeft grasmaaiers, scharen, knielkussens, snoeischaren, emmers, tuinhandschoenen, onkruidspuiten, heggenscharen, bloemenscharen, messen, gieters en nog veel meer. En dat zijn er nog dingen die prima gegeven kunnen worden als cadeau. Een complete kweekset, bijvoorbeeld. Andere voorbeelden zijn een strooikoker en spullen om te tuinieren voor kinderen.


  Eigen Huis en Tuin plant bloembollen.

  Diensten van Florablom.com

  Het tuingereedschap van Florablom.com kan prima online besteld worden. Kies gewoon de bloembollen of moestuinzaden die je wilt en stop ze in je winkelmandje. Als de bestelling geplaatst is zal de bezorgservice van Florablom.com hun best doen de zaadjes of bollen zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Ook is er een Florablom.com klantenservice om je te helpen als dat nodig mocht zijn.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Florablom.com

  Heb jij al bloemen of planten van Florablom.com in je tuin staan? Ook als je alleen wat tuingereedschap hebt willen wij graag meer horen over jouw ervaring met deze tuinwinkel. Hoe lekker zijn die vruchten die uit hun moestuinzaden nou echt? Kwamen de kruidenzadel wel op of moest je daar lang op wachten? Kwam de bezorgservice van Florablom.com al snel aan moet je bloembollen? En wat voor een klantenservice heeft deze tuinwinkel je verleend toen je om hulp of advies vroeg? Schrijf een review en vertel ons wat jouw mening over Florablom.com is.

  Florablom.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7,8
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,6

  Service

  6,6

  Prijs

  8,6

  Leveren

  7,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Mooi assortiment

  Mooi assortiment en snel geleverd. In het voorjaar kan de bestelling echter iets langer op zich laten wachten.

  Door: Peter07-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  ronduit slecht

  geen pluspunten op te noemen, trage levering rotte producten slecht of geen reactie op mail.

  Door: stef01-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  bestelling

  bestelling snel in huis, bedankt!!

  Door: annelie22-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over Florablom.com

  Uw beoordeling