FlexiSpot

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

FlexiSpot

Wil je graag kantoormeubilair kopen wat ergonomisch verantwoord is? Dan is FlexiSpot wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn. Je leest hier louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is FlexiSpot?


FlexiSpot verkoopt ergonomisch kantoormeubilair. Ze stellen een nieuwe definitie te bieden van liefde, zorg en gezondheid. Door het verzinnen van ergonomische oplossingen willen ze dat mensen een beter en gezonder leven kunnen leiden. Er wordt aangegeven dat ze al vele klanten bedienen. Ook wordt er vermeld dat er tot 10 jaar garantie wordt geboden. FlexiSpot stelt zich ook in te zetten voor een duurzamere wereld. Duurzaamheid staat naar eigen zeggen hoog in het vaandel. Deze onderneming heeft wereldwijd magazijnen. Er wordt ingezet op snelle, veilige en gratis bezorging.


Bestelinformatie


Ben je op zoek naar een product? Dan kun je rustig over de site navigeren. Er kan bijvoorbeeld op een gewenste productgroep geklikt worden. Daarna kies je een categorie waar je interesse ligt. Er verschijnt dan een lijst met producten met meer informatie en de prijs die je moet betalen. Bestellen op deze site is volgens FlexiSpot veilig. Er wordt aangegeven dat ze op verantwoorde wijze met jouw gegevens omspringen. Een bestelling is definitief geplaatst als de betaling is ontvangen. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Deze worden getoond tijdens het bestelproces. Om af te rekenen kunnen kortingscodes worden ingezet. Deze zorgen ervoor dat men minder hoeft te betalen.


Annuleren


Klanten kunnen een beroep doen op het recht tot annulering. Je hoeft hier geen verzekering voor af te sluiten. De termijn om te annuleren is vastgesteld op 30 dagen. Tijdens deze fase hoef je geen opgave van reden door te geven. De annuleringstermijn gaat van start op het moment dat jij de goederen hebt ontvangen. Voor het uitoefenen van het annuleringsrecht moet je het bedrijf op de hoogte stellen. Dit kan per brief, via e-mail of telefonisch. Je kan hiervoor een modelformulier gebruiken, dit is echter geen verplichting.


Klantenservice


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback? Dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met de klantenservice. Je kan dan een e-mail sturen naar info.nl@flexispot.de. Een andere optie is om telefonisch contact op te nemen. Het telefoonnummer dat je kunt gebruiken is +49 211 368 74223. Je kunt van tevoren ook een kijkje nemen bij de veel gestelde vragen. Wellicht dat hier je antwoord al tussenstaat.


Klachtenprocedure


Het kan voorkomen dat je als klant een klacht hebt. Alle klachten worden behandeld volgens een vooraf opgestelde klachtenprocedure. Je ongenoegen kan telefonisch, per e-mail of per post doorgegeven worden. De termijn om op klachten te reageren is vastgesteld op 30 dagen. Soms heeft het bedrijf langer de tijd nodig om een goede oplossing te vinden. De consument krijgt dan een indicatie wanneer er een voorstel verwacht kan worden. Het kan gebeuren dat er iets wordt voorgesteld waar je je als koper niet in kunt vinden. Dan is het goed om te weten dat klachten eveneens ingediend kunnen worden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij FlexiSpot? Dan zijn we enorm benieuwd naar jouw ervaringen. Welke artikelen heb jij hier besteld? Ben je tevreden met hetgeen dat je hebt gekocht? Hoe heb je de service ervaren? We stellen het enorm op prijs als jij je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Zit sta bureau in bamboe Q8

Heel erg tevreden met deze aankoop! Echte aanrader! Ik was op zoek naar een stevig bureau dat mijn 2 meter lange partner en ik (ben zelf maar een ukkie van 1.59 meter) samen kunnen delen. Het zit-sta bureau met geheugen is een echte uitkomst! Ik ben zo blij met onze nieuwe aankoop! De montage viel reuze mee. Het uitpakken en opzetten kostte ons niet meer dan 20 minuten. En dat voor een stel met 4 linkerhanden! Het bamboe tafelblad staat supermooi in ons moderne interieur, en mijn partner is helemaal blij dat hij het bureau nu met 1 druk op de knop op juiste hoogte kan zetten. Ik ben ook erg te spreken over hoe netjes het eruit ziet, met behulp van de kabelgoot met ruimte voor de stekkerdoos. Wat ook enorm handig is, is de ingebouwde oplader! Hoe heb ik ooit zonder kunnen leven?! Dit geweldige flexibele bureau krijgt van ons 10 punten!!

R

Rose Kuipers

10-01-2023

0