Ervaringen FixjeiPhone.nl

Interesse in dit bedrijf, maar geen idee of het wat is? Gelukkig zijn er consumenten voor jou geweest die hun mening en ervaring in een review hebben gezet. Hun beoordeling helpt jou bij het maken van een keuze om wel of niet met een bedrijf in zee te gaan. En kom gerust nog eens terug als je straks zelf een recensie wilt schrijven.

Niet weer!

Ongelukjes gebeuren. Iedereen heeft zijn of haar smartphone wel eens laten vallen. Met een beetje geluk op een kussen op de bank, maar met wat pech op een stenen vloer of zelfs de wc. Ja, dat appen tijdens toiletbezoekjes zijn niet zonder risico. Maar als je iPhone na dat nachtje op droge rijst nog niet doet, zit je wel even. Gelukkig is het nog niet direct einde oefening, want er zijn shops die gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van mobiele telefoons.

Doe-het-zelver: de smartphone editie

Maar als je zelf een beetje handig bent, kun je ook zelf aan de gang. Van veel merken en types zijn wel reparatiehandleidingen te vinden. Enige is wel dat je in bezit van het juiste materiaal of gereedschap moet zijn, want een iPhone gaat bijvoorbeeld niet zomaar open. Gelukkig zijn er reparatiesets te koop die het openen makkelijker en zonder schade mogelijk maken. Daarnaast is het handig als je de aan de juiste reserveonderdelen kunt komen, want het is al vervelend genoeg als het beeldscherm of de batterij overleden is, maar niet verder kunnen omdat je de juiste onderdelen niet hebt, is ronduit frustrerend.


Deze klant in een telecomwinkel demonstreert hier dat in een batterij bijten geen goed idee is om de authenticiteit vast te stellen

Nog meer onderdelen die stuk en kapot kunnen

Niet alleen de accu en het LCD scherm kunnen ergernissen opleveren, ook delen als de voor-camera, achter-camera, simkaart-houder, oorspeaker en oorgaasjes, de home button, de geluidsbox, trilmotor voor de trilfunctie, aan-uit-knop, wifi-antenne, audiokabel en schroeven. Let wel goed op welke reparatiekit er nodig is, want sommige schroeven gaan door middel van een tri-wing-schroevendraaier. Er zijn sets voor zowel beginners als professionals, maar dat is een kwestie van even zoeken. Die magnetischeschroefmat is wellicht sowieso wel handig.

FixjeiPhone

Dit is zo’n webshop waar je terecht kunt om zelf je smartphone te maken. Zoals de naam al zegt, is deze shop gespecialiseerd in de iPhone, maar ze doen ook de iPad, de tablet van Apple. Naast de gewone iPad, kun je hier ook terecht voor de Mini en de Air modellen. Voor de iPhone kun je hier terecht voor de 4, 4s, 5, 5c, 5s, 6 (plus), 6s, SE, 7 (plus) en de 8 (plus).

Je vindt hier zowel de handleidingen als onderdelen en reparatiesets. Daarnaast verkopen ze hoesjes, accessoires (waaronder opladers en kabels) en refurbished versies van allerlei iPhone-modellen. Durf je het zelf repareren niet aan? Dan hebben ze ook een reparatieservice. De reparatietarieven staan per model vermeld op de website. Ze rekenen geen onderzoekskosten als reparatie van het probleem niet mogelijk blijkt. Reparaties krijgen zes maanden garantie.

iVaringen

Heb jij ervaring met deze webwinkel en wil je daar graag een review over schrijven? Ging je die telefoon zelf repareren of heb je de reparatie door hun laten uitvoeren? Of heb je hier een refurbishede iPhone gekocht? Wat is jouw mening over het proces? Deel jouw oordeel door middel van een recensie. Zo help je ook nog eens de consumenten na jou bij het maken van hun keuze.

FixjeiPhone.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

9,6
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

9,4

Prijs

8,6

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Nieuw scherm

Kwam alleen om te vragen wat er aan de hand was met het toestel,nog geen 15 minuten later toestel klaar terwijl ik wacht.Perfecte EN snelle service

Door: Martin vos04-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Echt een top totaal concept

Gewelig concept! Ik wist niet dat je zelf je iphone kan repareren! Maar bij fixjeiphone heb ik een A plus kwaliteit 6s scherm gekocht met het 15 in 1 reparatieset. En met de meegeleverde instructie video is de reparatie vlekkeloos verlopen. Heb wat nieuws geleerd en geld bespaard. Top! Ik heb eigenlijk geen min punten.

Door: Bas21-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Vervangen batterij iPhone 6s

Pluspunten gemakkelijk bestellen,snelle levering,goed bezorgt in goede verpakking,en in brievenbus.Dus je hoeft niet thuis te blijven.Goede reparatie begeleiding op.internet.Het gereedschapsetje wat ik er bij had besteld was voldoende voor batterij reparatie. Minpuntje was in de framesticker zat een foutje waardoor ik de framesticker niet goed kreeg. Maar hij werkt ook zonder frame sticker.

Door: Jurgen08-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Schrijf zelf een review over FixjeiPhone.nl

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)