NederlandReview

  Ervaringen Filippa K

  Ben je op zoek naar een bedrijf waar je kleding kunt kopen? Wellicht is Filippa K voor jou dan een prachtig bedrijf. Lees eerst via NederlandReview wat de klantervaringen zijn bij Filippa K.

  Wat is Filippa K?

  Filippa K is een Zweeds kledingmerk. Deze onderneming is opgericht in 1993. Oprichters van het bedrijf zijn Filippa Knutsson en Patrik Kihlborg.

  Filippa K | Fall Winter 2018/2019 Full Fashion Show | Exclusive

  Historie

  Het bedrijf laat via haar website weten een duurzaam modemerk te zijn. Er worden volgens het bedrijf verantwoorde oplossingen geboden voor moderne mode en in tijdloze stijlen. Filippa K is ontworpen met Scandinavisch minimalisme en langdurige kwaliteit. Je kunt de kleding online kopen termijn het ook over de hele wereld verkrijgbaar is.

  Wat zij belangrijk vinden

  De drie kledinglijnen worden volgens het bedrijf via verantwoorde normen vervaardigd met ethisch gewonnen materialen. Daarnaast stelt Filippa K dat zowel de dames- als herenlijn van het bedrijf bestaat uit milieuvriendelijke kleding die minstens zo stijlvol als comfortabel is. Het assortiment wordt ieder seizoen samengesteld. Volgens het bedrijf gebeurt dit met de nodige aandacht. Achterliggende gedachte hiervan is dat klanten goede looks krijgen. De sporttak biedt ecovriendelijke sportkleding met dezelfde aandacht voor functie en vorm. Vrijetijdsstijlen zijn geschikt voor work-out, werk en nog veel meer dingen.

  Contactmogelijkheden

  Je kunt via diverse manieren contact opnemen met de medewerkers van Filippa K, bijvoorbeeld als je wilt weten hoe je kleding kunt retourneren. Het team van de klantenservice spreekt Zweeds en Engels. De eerste mogelijkheid die we aan je toelichten is contact opnemen via de chat. Je kunt dan op 'start de chat' klikken in het 'help' menu. Mocht je een e-mail willen sturen dan kun je het volgende e-mail adres gebruiken: customercare@filippa-k.com. Je hebt verschillende telefoonnummers voor de landen België, Denemarken, Finland, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Openingstijden van de klantenservice zijn van maandag tot en met donderdag van 09:00 uur 's ochtends tot en met 20:00 uur 's avonds. Op vrijdag kun je van 09:00 uur tot 19:00 uur contact opnemen. In het weekend is de customerservice van 12:00 uur 's middags tot en met 17:00 uur 's middags te bereiken. Mocht je een brief willen sturen dan kun je dit doen aan het hoofdkantoor. De adresgegevens staan op de website vermeld.

  Betalingen

  Je kunt op diverse wijze betalingen verrichten. Bij de online winkel van Filippa K worden de volgende betalingsmethoden geaccepteerd: creditcards, Klarna Invoice & Rekening, PayPal, iDEAL en via de Filippa K cadeaubon. Er kan ook achteraf via een factuur worden betaald. De betaling moet dan binnen 14 dagen voldaan worden. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt er door het bedrijf aangegeven dat er vertragingskosten in rekening worden gebracht.

  Wat zijn de klantervaringen bij Filippa K?

  Ben je al klant bij Filippa K? We zijn ontzettend benieuwd of jij tevreden bent over dit bedrijf. Welke artikelen heb je via Filippa K gekocht? Ben je tevreden over de gedane aankopen? Wat vind je van de kwaliteit? Heb je de spullen thuis laten bezorgen? Hoe is dat proces verlopen? Kun je hier eenvoudig betalen? Ga jij in de toekomst vaker iets bestellen bij Filippa K? Zou je andere mensen aanbevelen om hier een aankoop te doen? Jouw mening is goud waard. Door je visie te delen via NederlandReview help je andere mensen een goede beslissing te nemen. Adviseer je ze wel of niet in ze te gaan met dit bedrijf? NederlandReview is hét platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.

  Filippa K
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  twee truitjes

  Een van mijn favoriete merken!!

  Had twee truitjes besteld en die waren heel snel verstuurd! Maat is helemaal top, maar ik wist mijn maat al want ik had al eerder besteld.

  Door: Catrina van Roosendaal18-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  twee shirts

  heel fijn merk, goede kwaliteit en het is eco.

  mijn bestelling had ik supersnel ontvangen.

  Door: remco05-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over Filippa K

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Filippa K een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Filippa K. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Filippa K actief?

  Filippa K is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Filippa K gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.