NederlandReview

  Ervaringen FietsWeb.nl

  Heb je zin om een keer te gaan fietsen naar je werk in plaats van met de auto te gaan? Of wil je gewoon wat milieubewuster bezig zijn? Mis je bepaalde onderdelen voor je fiets? Of wil je je fiets opfleuren met wat fietsaccessoires? Bij FietsWeb.nl bieden ze dit allemaal aan. Maar hoe goed is de kwaliteit van hun producten? Is de prijs/kwaliteit verhouding realistisch? En is de service goed? Lees alle reviews en beoordelingen van klanten die jou voor waren hier bij NederlandReview.

  Over FietsWeb.nl

  FietsWeb.nl, opgericht in 2012, is een webshop die allerlei fietsen en fietsonderdelen verkoopt. Met hun brede assortiment dat zich strekt van kinderfietsen, fietskarren en kinderzitjes tot rieten manden, navigatie en sportscams noemen ze zichzelf dé fietsspecialist van Nederland. Ze staan voor uitdaging, ontwikkeling, kwaliteit en duurzaamheid, maar streven vooral naar 100% tevredenheid van klanten. Spreken de klanten inderdaad met lof over FietsWeb.nl?

  Op YouTube plaatst FietsWeb.nl vooral filmpjes met uitleg over producten die ze nieuw hebben toegevoegd aan de webshop. Hier een filmpje over de Movanext Lux Fietsendrager.

  Diensten FietsWeb.nl

  Om op de hoogte te blijven van alle acties en nieuwtjes van FietsWeb.nl kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief. Ook kun je ze volgen op Twitter, Facebook en YouTube.

  Als je al je artikelen hebt gevonden, is het tijd om ze te bestellen. Bij FietsWeb.nl kun je betalen met iDeal, Visa Mastercard, Paypal, Rembours, Afterpay of door vooruit te betalen per bank/giro. Als je je bestelling voor 17.30 uur bestelt, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Een fiets wordt meestal bezorgd binnen 2 tot 3 werkdagen. De verzendkosten bedragen €4,95. Bij bestellingen vanaf €75 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten naar België en Duitsland zijn voor elk bestelbedrag €7,50.

  Garantie, vragen en klachten bij FietsWeb.nl

  Voor alle artikelen bij FietsWeb.nl geldt de wettelijke garantie. Dat houdt in dat een product moet functioneren zoals behoren of moet doen wat de consument ervan kan verwachten. Als dit niet zo is, voorziet FietsWeb.nl je van vervanging, reparatie of terugbetaling. Daarnaast geldt ook de fabrieksgarantie. Deze wordt bepaald door de importeur of fabrikant.

  Als je vragen hebt kun je een kijkje nemen bij de FAQ-pagina van de webshop. Als je vraag hier niet tussen zit of als je een klacht hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van FietsWeb.nl. Dit kan je doen door een mailtje te sturen naar info@fietsweb.nl of door te bellen naar 085 – 2735416. Uiterlijk binnen 48 uur ontvang je een reactie op je e-mail. Ook is er een live-chat waar je gebruik van kunt maken.

  De klantenservice is op maandag van 10.00 tot 12.30 uur en 14.00 tot 17.30 uur te bereiken. Dinsdag t/m vrijdag kan je ze bereiken van 09.00 tot 12.30 uur en 14.00 tot 17.30 uur.

  Heb jij al weleens iets gekocht bij FietsWeb.nl? Zo ja, wat heb je gekocht en hoe bevalt het product? Is het van goede kwaliteit of valt er nog het een en ander aan op te merken? Laat je mening hier achter!

  FietsWeb.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over FietsWeb.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is FietsWeb.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over FietsWeb.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is FietsWeb.nl actief?

  FietsWeb.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FietsWeb.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.