NederlandReview

  Ervaringen Fietsuniek

  Fietsen is een populaire bezigheid voor zowel sporters als mensen die er graag even op uit willen trekken. Maar voor de beste fietsbeleving heb je natuurlijk wel wat spullen nodig. Een goede fiets is hiervan het belangrijkst. Maar waar kun je die vinden? Een winkel die fietsen verkoopt is FietsUniek. Maar wat zal de kwaliteit van hun damesfietsen zijn? Zullen hun omafietsen nog wel in de mode zijn? Hoe handig zijn hun elektrische fietsen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van deze fietsenwinkel de bakfiets bij je thuis bezorgd heeft? En heeft FietsUniek’s klantenservice wel tijd en aandacht voor je als met een klacht of probleem zit? Dat zijn allemaal dingen die alleen echte klanten van Fietsuniek je kunnen vertellen. Lees hun reviews om te ontekken wat voor winkel Fietsuniek echt is. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en andere opmerkingen kunnen je helpen te beslissen of FietsUniek de beste fiets is om een fiets te kopen.

  Over FietsUniek

  FietsUniek is een winkel die fietsen aanbiedt. Ze beweren de snelst groeiende fietsenwinkel te zijn van Nederland en België. Hun winkel kun je vinden in Hillegom. Hun assortiment bestaan uit zo’n ruim 1500 fietsen voor het hele gezin. Er zijn bijvoorbeeld vele soorten reguliere damesfietsen en herenfietsen. Verder bieden ze nog een hele selectie aparte fietsen aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ouderwetse omafiets? Die zijn tegenwoordig weer helemaal hip. Of misschien juist een bakfiets waarin je je kinderen of juist een hoop spullen gemakkelijk kunt vervoeren. Er zijn ook wat sportieve fietsen zoals racefietsen en mountainbikes. Een vouwfiets kun je gemakkelijk meenemen in de trein. Ook neemt die fiets in de opslag weinig ruimte in. Mocht je iets meer comfort willen, dan kan een elektrische fiets ervoor zorgen dat je weinig last hebt van wind en makkelijk over heuvels heen gaat. Op die manier kost fietsen weinig inspanning. Voor kinderen zijn er skelters, driewielers, kinderomafietsen, meisjesfietsen, jongensfietsen, loopfietsen, crossfietsen enzovoort. En verder heeft FietsUniek nog een heel assortiment onderdelen en accessoires zoals fietsbellen, zadelpennen, wielen, aandrijving, versnellingen, fietscomputers, fietstassen, windschermen, fietsmanden, standaarden bagagedragers en nog veel meer.


  Een fiets kopen bij FietsUniek.

  Diensten van FietsUniek

  De fietsen en onderdelen van FietsUniek kunnen gewoon via hun website worden besteld. Er is een FietsUniek bezorgservice die de mountainbike, kinderfiets of stadsfiets gewoon netjes bij je thuis komt afleveren zodat je zelf niet moeilijk hoeft te doen met ophalen. Ook is er de FietsUniek klantenservice die je bij kan staan als je een vraag over hun fietsen of fietsonderdelen mocht hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor FietsUniek

  Rijd jij al rond op een fiets van FietsUniek? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze fietsenwinkel. Hoe prettig rijden die stadsfietsen of omafietsen nou echt? Ben je met zo’n elektrische fiets inderdaad sneller op je bestemming? Hoe stevig zijn die kinderfietsen voor je zoon of dochter? Moest je lang wachten op de bezorging van je moederfiets of vouwfiets? En kon de klantenservice van FietsUniek je helpen toen de wielen toch niet bij je fiets bleken te passen? Laat je eigen FietsUniek review achter en vertel ons wat jouw mening over deze fietsenwinkel nou echt is.

  Fietsuniek
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fietsuniek

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fietsuniek een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fietsuniek. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fietsuniek actief?

  Fietsuniek is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fietsuniek gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.