NederlandReview

  Ervaringen Fietsenstunt

  Het kan erg fijn zijn om er lekker met de fiets opuit te trekken. Natuurlijk wil je dan wel de beste fiets en andere dingen die je fietstocht zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Fietsenstunt kan je in ieder geval aan sommige van deze producten helpen. Maar wat zal de kwaliteit van hun omafietsen fietsen zijn? Hoe ver zal je kunnen fietsen op hun elektrische fietsen voordat de accu lees is? Zullen die loopfietsen en steps nou wel zo veilig zijn? Zal de bezorgservice van Fietsenstunt het nieuwe fietsonderdeel wel bezorgen voor je je fiets weer nodig hebt? En zal de klantenservice van Fietsenstunt eventueel bereid zijn je ergens mee te helpen? Dit kun je het beste horen van fietsers die Fietsenstunt al hebben bezocht. Lees hun reviews om te ontdekken hoe betrouwbaar Fietsenstunt echt is. Hun ervaringen, cijfers, beoordelingen en meningen zullen je laten zien wat voor een soort fietsenwinkel Fietsenstunt echt is.

  Over Fietsenstunt

  Fietsenstunt is een fietsenwinkel. Je kunt bij hen terecht voor allerlei soorten fietsen. Er zijn fietsen met damesframe en herenframe. Je kunt bij hen dus zowel damesfietsen als herenfietsen vinden. Verder bevat de categorie gewone fietsen omafietsen, tandams, hybride fietsem, moederfietsen, vouwfietsen, stadsfietsen, racefietsen, opafietsen, transportfietsen, bakfietsen en mountainbikes. Een aparte categorie is gereserveerd voor hun elektrische fietsen, een soort fiets die de laatste jaren erg populair is geworden omdat de trapondersteuning gewoon behoorlijk prettig is als je tegenwind hebt of een berg op moet. Let echter wel op de plek van de motor. Deze kan namelijk je sturing en rem beïnvloeden. Sommigen vinden een middenmotor het prettigst terwijl anderen een voorwielmotor of achterwielmotor verkiezen. Voor kinderen zijn er nog jongensfietsen, loopfietsen, meisjesfietsen en steps. Mocht er een onderdeel van je fiets kapot zijn terwijl de rest nog prima werkt is het natuurlijk zonde om de gehele fiets weg te doen. Je kunt dan bij Fietsenstunt losse onderdelen halen. Ze hebben aandrijving, transportdragers, wielen, velgen, pedalen, kettingkasten, stuurinrichting, kabels, binnenbanden, buitenbanden, spatborden, zadels, toetsers, bellen, standaarden, jasbeschermers, handvaten, remmen en zijwielen. Andere accessoires kan dan weer als extra aan je fiets toegevoegd worden. Dit zijn onder andere pompen, reflectoren, verlichting, fietsaanhangers, spiegels, navigatie, kettingsloten, fietstassen, dakdragers en bidonhouders. En omdat het weer niet altijd meewerkt zijn is er ook nog een assortiment fietskleding waaronder regenkleding, fietshelmen, overschoenen, sokken, teamkleding, fietsbrikken, sportvoeding, windjacks, poncho’s, shirts, broeken en nog veel meer.


  Een Fietsenstunt commercial.

  Diensten van Fietsenstunt

  De fietsen en andere toebehoren van Fietsenstunt kunnen gewoon door de bezorgservice van Fietsenstunt bezorgd worden. Ook heeft Fietsenstunt een eigen klantenservice om je bij te staan als er toch iets niet helemaal klopt.

  Klachten, Complimenten en Tips van Fietsenstunt

  Rij jij zelf al op een fiets van Fietsenstunt? Ook als je fiets maar een paar onderdelen uit deze fietsenwinkel heeft willen wij al graag weten wat jij over Fietsenstunt te zeggen hebt. Hoe fijn rijden die fietsen nou echt? Bezorgde Fietsenstunt’s bezorgservice de regenkleding voor je door de volgende stortbui moest? En hoe denk jij over Fietsenstunt’s klantenservice? Laat een Fietsenstunt review achter en vertel ons alles over jouw ervaring met deze fietsenwinkel.

  Fietsenstunt
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  8.4
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.8
  Service
  rating
  8.2
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Koga Nove E

  Prachtige winkel, vooral veel keus en rustige en eerlijke benadering. Winkel was erg druk, goed teken, al konden ze deze drukte niet aan. Er liep wel iemand rond voor koffie en er is voldoende ruimte om rond te lopen.

  Door: Joyce 10-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Sparta M8tb dames en heren

  Fantastische winkel, dit verwacht je niet bij de naam. Heel veel aanbod en vooral deskundig advies, niet opdringerig en namen de tijd ondanks de enorme drukte in de winkel. Zeer tevreden!

  Door: Angela 02-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  2 elektrische fietsen

  De levering van de fietsen was veel te laat. Prijs is misschien aantrekkelijk, maar de service is echt waardeloos. Ze laten je compleet in de kou staan. Ze blijven in gebreke met aanleveren informatie en een reparatie van meer dan 20% van de nieuwwaarde binnen een paar jaar vinden ze normaal.

  Door: Klaartje van eck 20-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Product kennis

  Goed geholpen in de winkel en uiterst vriendelijke verkoper. Eerlijk advies en goedkoopste van Nederland voor dit model.

  Door: Joris 07-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Goed geregeld!

  Van telefonisch contact tot levering bestelling is alles goed verlopen. Prettige medewerker met kennis van zaken. Na levering werkte de versnelling niet goed. in eerste instantie kregen wij een uitleg met filmpje, maar wij kwamen er niet uit. Fietsenstunt heet een monteur langs gestuurd en binnen 2 dagen konden we heerlijk fietsen op onze Sparta M8b, fantastische fiets!

  Door: Frans Koster 28-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Aankoop Qwic RD10

  Ik zocht een Qwic rd10. Na telefonisch contact afgelopen zaterdag naar de winkel in Hoorn gereden. Ze hadden als een van de weinige alle kleuren op voorraad staan. Gezien de naam van de winkel had ik niet een winkel verwacht van deze afmeting. Uiterst vriendelijke verkoper Koen heeft mij goed geadviseerd en de fiets met accessoires kon ik 1.5 uur later ophalen! Nogmaals complimenten voor jullie aanpak en ook naar Koen! Groeten Wim

  Door: Wim 22-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  maken alle verwachtingen waar

  Levering was super snel en fiets voldoet aan alle verwachtingen. Keuring bedrijf en houden je goed op de hoogte.

  Door: Huub 14-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Prima winkel en afhandeling bestelling

  De levering was snel en contact met Huub van de klantenservice goed. Ze komen de afspraken na en levering binnen 24 uur.

  Door: Angela 13-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Batavus met aandrijfband niet goed

  De fiets is op papier ideaal maar fietsenstunt krijgt hem niet in orde. Blijft niet in spoor, maakt inmiddels lawaai, na reparatie is er ook nog ontbreken van de bel en het niet oplossen van het probleem bijgekomen. Communicatie moeizaam.

  Door: Mark 12-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Fietsenstunt

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fietsenstunt een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Fietsenstunt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fietsenstunt actief?

  Fietsenstunt is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fietsenstunt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.