Fiets-stoeltje.nl

4.8
5.5

Bestellen

4

Service

5.5

Prijs

4

Levering

25%

Zou hier weer kopen

Fiets-stoeltje.nl

Hoe kun je je kind nou het beste en handigste vervoeren als je met de fiets wilt en je zoon of dochter nog niet (zo lang) zelf kan fietsen? Een fietsstoeltje kan een uitkomst zijn, maar de juiste fietsstoel vinden is nog niet zo makkelijk. Één winkel die je van zo’n fietsstoeltje kan voorzien is Fiets-stoeltje.nl. Maar wat zal de kwaliteit van deze stoeltjes zijn? Zal je kind wel veilig zijn in zo’n stoeltje? Hoe makkelijk is de fiets te bevestigen aan je fiets? Zal het lang duren voor Fiets-stoeltje.nl je stoeltje geleverd heeft? En zul je veel hebben aan de hulp van de klantenservice van dit fietsstoeltjesbedrijf? Hier kun je alleen achter komen via reviews van echte klanten van Fiets-stoeltje.nl. Werp een blik op deze reviews om te ontekken hoe Fiets-stoeltje.nl nou echt werkt. Hun meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je helpen om te zien of Fiets-stoeltje.nl een goede oplossing heeft om jouw kind met de fiets te vervoeren.

Over Fiets-stoeltje.nl

Fiets-stoeltje.nl is een winkel die fietsstoeltjes aanbiedt. Ze beweren te boek te staan als een betrouwbare specialist van Bobike fiets stoeltjes. Maar natuurlijk zijn er ook stoeltjes van andere merken zoals Yepp, Thule en Polisport. Er zijn voorstoeltjes die je aan je stuur kunt bevestigen. Op deze manier zit je kind voor je en kun je hem of haar goed in de gaten houden. Ook zijn er achterstoeltjes voor achter op de fiets. Deze stoeltjes worden geplaatst op de bagagedrager van je fiets. Een windscherm kan ervoor zorgen dat zowel jij als je kind uit de wind en regen zitten. Een fietshelm zorgt ervoor dat je kind veilig is als je eens een keer mocht vallen. Voor de wat oudere kinderen die inmiddels te groot zijn voor een fiets stoeltje zijn er bagagedragerkussentjes. Ook heeft Fiets-stoeltje.nl andere accessoires zoals merkonderdelen, regenkleding, dubbele standaarden, voetenbeschermers, kinderfietshandschoenen, maxi cosi’s, fietstassen, kinderfietsen, bakfiets afdekzeilen en nog veel meer. Op die manier kun je er zeker van zijn dat jij en je kind veilig en droog aankomen waar jullie dan ook morgen zijn.


Diensten van Fiets-stoeltje.nl

De fiets stoeltjes en andere producten van Fiets-stoeltje.nl zijn online verkrijgbaar. Zoek het stoeltje dat je wilt en plaats een bestelling. De bezorgservice van Fiets-stoeltje.nl zal er dan voor zorgen dat het stoeltje veilig bij je aankomt. Ook heeft Fiets-stoeltje.nl een klantenservice om je bij te staan in geval van problemen, klachten of vragen. Ze zijn altijd bereid om je te helpen.

Klachten, Complimenten en Tips voor Fiets-stoeltje.nl

Vervoer jij je kind al met een fietsstoeltje van Fiets-stoeltje.nl? Dan ben jij de juiste ouder om ons meer te vertellen over deze leveraar van fiets stoeltjes. Hoe makkelijk was het om een achterstoeltje of windscherm te bestellen via hun website? Was de stoel makkelijk op je fiets te bevestigen? Heb je het gevoel dat je kind veilig zit in het fietsstoeltje dat je hebt gekocht? En wat voor ervaring heb jij met hun bezorgservice en klantenservice? Schrijf een review en vertel ons alles over jouw persoonlijke ervaring met Fiets-stoeltje.nl.

Zal je kind veilig en makkelijk vervoerd kunnen worden met een fietsstoeltje van Fiets-stoeltje.nl? Lees reviews over voorstoeltjes & achterstoeltjes

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Anderen bekeken ook

close

Fiets-stoeltje.nl

Vergelijk reviews en bekijk Fiets-stoeltje.nl