NederlandReview

  Ervaringen Fiets Magazine

  Wanneer je een fervent volger bent van alles op wielrengebied of MTB races of wanneer je zelf een actief beoefenaar bent van deze sporten dan is het natuurlijk fijn om hier alles over te weten te komen. Dit kan onder andere door een abonnement te nemen op Fiets Magazine. Met de maandelijkse uitgaves van dit blad, het online forum en de specials blijf jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wat de abonnees vinden van het blad lees je hier.

  Over Fiets Magazine


  Fiets Magazine is al ruim 35 jaar hét race en MTB tijdschrift op het gebied van sportief fietsen en de hele belevingswereld daaromheen. Het blad verschijnt maandelijks en vertelt je hoe jij ook het meeste uit jouw hobby kunt halen. In iedere editie is er aandacht voor techniek, training, voeding, materiaal, de wielersport, evenementen als de Giro d'Italia en de Tour de France, interviews met profs en ex profs en achtergronden.


  Tom Dumoulin wint de Giro d'Italia

  Diensten


  Fiets Magazine is één van de 23 bladen die worden uitgegeven door New Skool Media. Dit is een multimediale uitgeverij van consumentenmedia, die haar doelgroep via tijdschriften, websites en evenementen bereikt en sinds 2014 bestaat. Het blad is bedoeld voor iedereen die zeer geïnteresseerd is in alles wat met racefietsen en mountainbiken te maken heeft. Op de website van Fiets Magazine kun je allerlei artikelen en informatie vinden onderverdeeld onder de volgende kopjes:

  • Wielrennen
  • MTB
  • Know-How
  • Reviews
  • Video
  • Shop

  Shop


  In de shop van Fiets Magazine kun je de volgende dingen bestellen:

  Abonnementen


  Er zijn vele verschillende soorten abonnementen te verkrijgen, voor 6, 12 of 24 nummers met daarbij ook eventuele specials. Bij sommige abonnementen krijg je een cadeau toegestuurd zoals Artivelo stuurdoppen of een Sockeleon cadeaubon. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een cadeauabonnement van 3 nummers te kopen dat vanzelf afloopt na 3 maanden.

  Losse nummers


  Er zijn een aantal losse nummers te koop die op dit moment uitgegeven worden of kortgeleden uitgegeven zijn met bij sommige edities een special zoals bijvoorbeeld een koopgids, trainingsgids of tourpakket.

  Producten


  In deze categorie kun je een aantal specials vinden. Bijvoorbeeld een Fiets onderhoud en reparatiegids, een Tom Dumoulin Bewaarspecial of De officiële Tour de France gids en meer.

  De producten uit de shop kun je betalen met je Creditcard, iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal. Voor het verzenden van de verschillende uitgaves wordt standaard € 1,95 berekend.

  Wat vind jij van Fiets Magazine?


  Ben jij al jaren lid van dit blad en ben je er zeer enthousiast over of heb je het blad na een kort proefabonnement meteen opgezegd omdat het blad je juist tegenviel en waarom? Wat vind je van de prijzen van het abonnement, is het blad dit waard of vind je dat het goedkoper kan? Vertel ons er alles over, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen!

  Zijn de abonnees van het blad Fiets Magazine tevreden over de informatie en tips die zij hierin kunnen vinden of missen zij nog essentiële onderdelen?

  Fiets Magazine
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fiets Magazine

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fiets Magazine een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fiets Magazine. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fiets Magazine actief?

  Fiets Magazine is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fiets Magazine gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.