Fiets Magazine

6

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Fiets Magazine

Wanneer je een fervent volger bent van alles op wielrengebied of MTB races of wanneer je zelf een actief beoefenaar bent van deze sporten dan is het natuurlijk fijn om hier alles over te weten te komen. Dit kan onder andere door een abonnement te nemen op Fiets Magazine. Met de maandelijkse uitgaves van dit blad, het online forum en de specials blijf jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wat de abonnees vinden van het blad lees je hier.


Over Fiets Magazine

 
Fiets Magazine is al ruim 35 jaar hét race en MTB tijdschrift op het gebied van sportief fietsen en de hele belevingswereld daaromheen. Het blad verschijnt maandelijks en vertelt je hoe jij ook het meeste uit jouw hobby kunt halen. In iedere editie is er aandacht voor techniek, training, voeding, materiaal, de wielersport, evenementen als de Giro d'Italia en de Tour de France, interviews met profs en ex profs en achtergronden.
Diensten

 
Fiets Magazine is één van de 23 bladen die worden uitgegeven door New Skool Media. Dit is een multimediale uitgeverij van consumentenmedia, die haar doelgroep via tijdschriften, websites en evenementen bereikt en sinds 2014 bestaat. Het blad is bedoeld voor iedereen die zeer geïnteresseerd is in alles wat met racefietsen en mountainbiken te maken heeft. Op de website van Fiets Magazine kun je allerlei artikelen en informatie vinden onderverdeeld onder de volgende kopjes:

  • Wielrennen
  • MTB
  • Know-How
  • Reviews
  • Video
  • Shop

Shop

 
In de shop van Fiets Magazine kun je de volgende dingen bestellen:


Abonnementen

 
Er zijn vele verschillende soorten abonnementen te verkrijgen, voor 6, 12 of 24 nummers met daarbij ook eventuele specials. Bij sommige abonnementen krijg je een cadeau toegestuurd zoals Artivelo stuurdoppen of een Sockeleon cadeaubon. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een cadeauabonnement van 3 nummers te kopen dat vanzelf afloopt na 3 maanden.


Losse nummers

 
Er zijn een aantal losse nummers te koop die op dit moment uitgegeven worden of kortgeleden uitgegeven zijn met bij sommige edities een special zoals bijvoorbeeld een koopgids, trainingsgids of tourpakket.


Producten

 
In deze categorie kun je een aantal specials vinden. Bijvoorbeeld een Fiets onderhoud en reparatiegids, een Tom Dumoulin Bewaarspecial of De officiële Tour de France gids en meer.


De producten uit de shop kun je betalen met je Creditcard, iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal. Voor het verzenden van de verschillende uitgaves wordt standaard € 1,95 berekend.


Wat vind jij van Fiets Magazine?

 
Ben jij al jaren lid van dit blad en ben je er zeer enthousiast over of heb je het blad na een kort proefabonnement meteen opgezegd omdat het blad je juist tegenviel en waarom? Wat vind je van de prijzen van het abonnement, is het blad dit waard of vind je dat het goedkoper kan? Vertel ons er alles over, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen!


Zijn de abonnees van het blad Fiets Magazine tevreden over de informatie en tips die zij hierin kunnen vinden of missen zij nog essentiële onderdelen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Het blad fiets

Ik heb op 14-01-2024 het blad fiets via blad cadeau aangeschaft, nu is er waarschijnlijk een overgang naar een ander systeem en kreeg ik op mijn mail te horen dat er vanaf 16-01-2024 pas weer gereageerd kan worden, tot vandaag 21-02-2024 niets gehoord. Ik heb weer een mail gestuurd en kreeg nu terug, dat er vanwege de overgang naar een nieuw systeem vanaf 23-02-2024 pas gereageerd kan worden, ik heb inmiddels wel de €60,- betaald.

S

Sjaak

21-02-2024

0