NederlandReview

  Ervaringen ffShoppen.nl

  Je hebt iets nodig, maar geen tijd om een winkel te bezoeken. Online shoppen is dan een uitkomst. Bij ffShoppen.nl kun je dit makkelijk doen voor alles wat je nodig hebt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen met deze webshop? Kijk dan hier.

  Wat is ffShoppen.nl?

  ffShoppen.nl is een hele uitgebreide webshop waar jij duizenden producten snel, makkelijk en efficiënt kunt bestellen. Het is een online warenhuis met een enorm groot assortiment. Of je nou op zoek bent naar een cadeautje voor je neefje, nieuwe accessoires voor in huis nodig hebt of je sportinventaris uit wilt breiden: je vindt het allemaal onder het online dag van deze winkel. Sommige producten worden direct vanaf de leverancier naar jou verstuurd, andere producten vanuit het eigen magazijn van ffShoppen.nl.


  Daar heb je bij online winkelen toch minder last van: mensen die voordringen. De Viswinkel van Kassa besteedt er een komisch filmpje aan

  Waarom online winkelen bij ffShoppen.nl?

  Je kunt tegenwoordig niet meer om de online winkels heen. Tijdens het online winkelen heb je nog veel meer keuze dan in de gemiddelde winkelstraat van een grote stad. Waarom zou je dan voor deze webshop kiezen?

  Hieronder vind je een aantal voordelen van ffShoppen.nl op een rijtje.
  — Shop je bij deze webshop, dan heb je een omruilgarantie van zestig dagen.
  — Ben je niet tevreden? Dan geldt de 'niet-goed-geld-terug-garantie'. Deze duurt maar liefst 60 dagen en je stuurt je producten gewoon gratis retour.
  — Liever ruilen voor iets anders? Ook dat kan binnen zestig dagen.
  — — Online shoppen moet efficiënt zijn, daarom hebben ze een snelle klantenservice en snelle levertijden.
  — Je wilt flexibiliteit als je online winkelt. Daarom kun jij je bestelling thuis laten bezorgen of afhalen bij een afhaalpunt van Kiala, PostNL of DHL

  Wie shoppen er bij ffShoppen.nl?

  Bij deze winkel shoppen zowel particulieren als bedrijven. Bovendien kun je als bedrijf ook jouw assortiment aanbieden in de webshop van ffShoppen.nl. Door het uitgebreide aanbod van deze winkel kan iedereen hier makkelijk op een plek vinden wat hij of zij zoekt. Hun slogan is dan ook niet voor niets: 'ffShoppen.nl - Het online warenhuis'

  Contact opnemen met ffShoppen.nl

  Heb jij iets gekocht bij deze online shop of wil je eerst meer weten? Om wat voor reden dan ook je contact op wilt nemen, dat moet makkelijk gaan vinden ze bij deze organisatie. Je kunt hen dan ook op meerdere manieren bereiken, zodat er altijd een manier tussen zit die voor jou het makkelijkst is. Je kunt hen per post bereiken, maar ook per telefoon of met een berichtje naar het mailadres

  Ervaringen met ffShoppen.nl

  Heb jij al iets besteld bij deze webshop? Hoe beviel het? Was het net zo makkelijk en snel als je van tevoren werd beloofd? Andere mensen zijn hartstikke nieuwsgierig naar jouw review. Heb je tijd om hen te helpen nog makkelijker online te shoppen en jouw ervaringen te delen in een review? Dan kun je die hier achterlaten. Schrijf nu jouw ervaringen en meningen over dit online warenhuis op en deel ze met anderen.

  ffShoppen.nl: de place to be om online te winkelen of beter te vermijden? Volg het oordeel van hun klanten en lees ervaringen, reviews en feedback!

  ffShoppen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ffShoppen.nl

  Uw beoordeling

  Pow patrol bellenblaas gun

  Helaas was zowel de verpakking als het product zelf beschadigd. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Vervolgens dien je een klacht in en verloopt het proces uiterst moeizaam. Ik ga hier niks meer bestellen.

  Door: Anoniem21-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Alles te vinden

  Als je op zoek bent naar een bedrijf waar je van alles kunt vinden en zo bijvoorbeeld een leuk kado wilt scoren, dan moet je echt eens gaan kijken op de website van ffShoppen.nl. Je zou deze website kunnen vergelijken met een hele grote winkel met allerlei verschillende producten, tegen zeer scherpe prijzen. Zelf ga ik eigenlijk altijd naar ffShoppen als ik een kado moet kopen en ik eigenlijk niet weet wat te kopen. (Ik moet eerlijk toegeven: ik vind het ook gewoon leuk om voor mezelf hier dingen te kopen, maar dat terzijde). Je kunt op de website van alles vinden, van een robotarm tot aan whiskyglazen. Als je op zoek bent naar een origineel kado, dan moet je hier zijn. Bestellen gaat eigenlijk altijd goed, heb je snel een kado nodig, zorg dan dat je voor 18;00 uur bestelt, dan heb je het namelijk de volgende dag in huis. Leuk website.

  Door: Anoniem31-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is ffShoppen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over ffShoppen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ffShoppen.nl actief?

  ffShoppen.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ffShoppen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.