NederlandReview

  Ervaringen Feestartikelen.nl

  Wanneer je naar een themafeestje gaat of zelf een verjaardagsfeestje geeft dan wil je jezelf en de feestlocatie natuurlijk leuk aankleden. Voor ballonnen, pruiken, slingers, decoraties voor aan de wand en dergelijke, kun je terecht bij Feestartikelen.nl. Zij hebben een zeer ruim assortiment fun- en feestartikelen, die zij snel bij je af kunnen leveren. Wat de klanten zeggen over de service van deze webshop lees je hier bij NederlandReview.

  Over Feestartikelen.nl


  Feestartikelen.nl is ontstaan uit de winkel Henk van Zon feestartikelen BV, die sinds 1993 in Zwolle gevestigd is als speciaalzaak in feestartikelen. In 1999 begonnen zij met het online aanbieden van feestartikelen wat in 2002 leidde tot de lancering van Feestartikelen.nl. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot de bekendste online feestwinkel van Nederland, waarbij ze op feestartikelengebied veelal de trendsetter zijn. Ook zijn zij een specialist op het gebied van unieke feestdecoraties. De website wordt ook alom gewaardeerd, want zij zijn in de afgelopen vijf jaar onafgebroken genomineerd voor beste webwinkel van Nederland door de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards. Zij hebben in het verleden al de gouden Starters Award voor de beste nieuw komende webwinkel van Nederland gewonnen.

  Feestartikelen.nl

  Diensten


  Bij Feestartikelen.nl kun je de grootste collectie feestartikelen van Nederland vinden waarvan vele nergens anders te verkrijgen zijn. Zij worden veelal door Feestartikelen.nl zelf geïmporteerd. Ook werken zij samen met een eigen agent in Amerika die steeds zoekt naar de nieuwste gadgets. Omdat zij geen aanstoot willen geven verkopen zij geen seksartikelen, Halloween- of andere griezel/occulte artikelen. Het ruime assortiment van Feestartikelen.nl is onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Nieuw
  • 50 jaar
  • Ballonnen
  • Slingers
  • Versiering decoraties
  • Leeftijd en verjaardag
  • Kinderfeestje
  • Themafeestversiering
  • Feest & Fun
  • Trouwartikelen
  • Hoeden
  • Pruiken

  Via deze categorieën vind je vele artikelen en kun je de nodige ideeën opdoen voor het versieren van jouw feestje.

  Levering en betaling


  Wanneer je je bestelling op werkdagen vóór 16.00 uur besteld en betaald, dan ontvang je deze de volgende dag in huis. Bestel je voor een bedrag dat hoger ligt dan € 40,-? Dan is de verzending gratis. Bestel je voor een lager bedrag dan betaal je € 4,75 verzendkosten. Je bestelling wordt altijd als een traceerbaar pakketje verzonden, ook als het door de brievenbus past. Je kunt je bestelling betalen via iDeal, Creditcard, via Mister Cash, Paypal of achteraf via Afterpay.

  Klachten


  Wanneer je een klacht hebt over de uitvoering van de koopovereenkomst door Feestartikelen.nl dan moet je dit zo snel mogelijk duidelijk communiceren naar hen. Een ingediende klacht wordt doorgaans binnen 14 dagen na ontvangst beantwoord. Een klacht over een product, dienst of service kan ook via het klachtenformulier van Thuiswinkel.org ingediend worden. Hij wordt dan naar Feestartikelen.nl én naar Thuiswinkel.org gestuurd. Je dient hen 4 weken de tijd te geven om de klacht in onderling overleg op te lossen. Na deze termijn ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Schrijf hier jouw review over Feestartikelen.nl!


  Heb jij ervaring in het bestellen bij deze webshop? Dan horen wij graag jouw mening zodat anderen hier ook van kunnen profiteren!

  Zijn klanten na plaatsing van een bestelling bij Feestartikelen.nl nog steeds blij met de aan hen geleverde producten of vallen de ervaringen tegen?

  Feestartikelen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Feestartikelen.nl

  Uw beoordeling

  Metallic hartvormige ballonnen

  Service ten top!

  Mijn mail werd binnen 5 minuten beantwoord en daar bovenop kreeg ik direct een passende oplossing!

  Als ik voortaan feestartikelen nodig heb dan weet ik waar ik moet zijn.

  Hier mogen veel webshops een voorbeeld aan nemen.

  Door: Saloua06-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Ballonnen met 8

  Levert niet volgens eigen voorwaarden op site met als gevolg dat ik op tijdstip dat spul nodig is met lege handen sta. Na enorme discussie woord sorry niet langs zien komen, heel jammer

  Door: IM Oort17-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  FAQ

  Is Feestartikelen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Feestartikelen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Feestartikelen.nl actief?

  Feestartikelen.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Feestartikelen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.