NederlandReview

  Ervaringen FashionMania

  De kleding die je koopt moet natuurlijk wel voldoen aan de nieuwe mode en trends van het moment. Misschien kan FashionMania je hier wel aan helpen. Maar zal die mode die ze verkopen nou echt zo hip zijn? Wat zal de kwaliteit van hun jurken en rokken zijn? Hoe prettig zullen die schoenen nou echt zitten? Hoe lang zullen die tops echt meegaan? Zullen die truien en vesten nou wel lekker warm zijn? Zal de bezorgservice van FashionMania jouw tas wel snel genoeg komen bezorgen? En hoe zal FashionMania’s klantenservice jou behandelen als je een vraag over hun broeken of andere kledingstukken hebt? Alleen mensen die al kleding van FashionMania in de kast hebben hangen, al is het maar één kledingstuk, kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat FashionMania nou echt aanbiedt. Hun cijfers, meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je een goed beeld van deze kledingwinkel geven.

  Over FashionMania

  FashionMania is een kledingwinkel. De winkel is onlangs overgenomen. Daarom zit er een nieuw team in dat een frisse wind laat waaien door het bedrijf. Ze willen je graag voorzien van trends van nu. Deze mode moet natuurlijk wel net iets anders zijn dan die van de grote ketens. Ze richten zich nu alleen op vrouwen, maar er ligt een afdeling voor kinderkleding en herenkleding in het verschiet. Ze zijn dus een online shop voor echte fashion addicts. De winkel opereert onder het mom van “never a dull moment”. Daarom hebben ze dus steeds een wisselende collectie waarin je betaalbare topitems vindt. Je kunt er terecht voor wat leuke blouses, shirts en andere tops. Er overheen kun je een vestje of trui dragen. Als het echt koud is dan kun je één van hun jassen omslaan. En voor warme dagen zijn er dan juist weer luchtige jurken en rokken te vinden. Kijk eens naar de collecties zoals Erka Fashion, Royal Temptation en de Party Collectie. Naast de kleding zelf hebben ze ook nog wat tassen en andere accessoires zodat je jouw kledingstijl helemaal af kunt maken.


  Wat is nou de beste kleding voor jouw figuur?

  Diensten van FashionMania

  De kleding van FashionMania kan gewoon online worden besteld. Kies een leuke jurk of broek en plaats een bestelling op de website. De bezorgservice van FashionMania komt jouw jas of vestje dan gewoon bij je thuis bezorgen/ Ook heeft de kledingwinkel een eigen FashionMania klantenservice waar je met eventuele vragen en problemen altijd terecht kunt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor FashionMania

  Heb je wel eens een nieuw kledingstuk bij FashionMania vandaan gehaald? Dan ben je de juiste persoon om ons meer over deze kledingwinkel te vertellen. Hoe prettig zitten die jassen nou echt? Zijn die truien warm genoeg voor binnenshuis? Hoe lang zul je op de schoenen van FashionMania kunnen lopen? En zal de klantenservice van FashionMania ten minste naar je luisteren als je topje al heel snel kapot blijkt te zijn gegaan? Laat een FashionMania review achter en vertel ons alles over jouw ervaring met deze kledingwinkel. Op die manier weet iedereen hoe jij over FashionMania denkt.

  FashionMania
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over FashionMania

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is FashionMania een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over FashionMania. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is FashionMania actief?

  FashionMania is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FashionMania gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.