Fashionize.nl

7.9

Bestellen

7

Service

7.5

Prijs

8

Levering

57.9%

Zou hier weer kopen

Fashionize.nl

Wanneer je als vrouw echt van fashion houdt en altijd supervrouwelijk gekleed wilt gaan, met alle daarbij passende hippe sieraden en accessoires dan kun je jouw look vinden bij Fashionize.nl. Ook voor de wat meer dagelijkse modieuze look kun je bij hen terecht. Wat de ervaring van andere vrouwen is met deze webshop lees je hier bij de reviews die anderen achterlieten op NederlandReview. Heb jij ervaring met Fashionize.nl? Laat dan ook jouw mening hier achter!


Over Fashionize.nl

Fashionize.nl is in 2005 opgestart door Bianca Bon en Patrick de Waard. Met hun beider passie voor mode en jarenlange ervaring in de modebranche willen zij je een goede collectie bieden. Net zo belangrijk vinden zij het om een prettige winkelomgeving te bieden met duidelijke productinformatie en afbeeldingen. Je vind bij hen een collectie supervrouwelijke kleding, accessoires, schoenen en sieraden. In hippe uitvoeringen, maar ook in goede basics die je zelf compleet kunt maken met accessoires.  Hun doel is om jou op modegebied alles te kunnen bieden dat bij jouw look past. Fashionize is het Engelse werkwoord dat letterlijk ‘to make (more) fashionable’ betekent. Dat is wat Fashionize.nl dus probeert te doen, jou nog modieuzer voor de dag laten komen.


 


Diensten

Bij Fashionize.nl vind je producten in de volgende categorieën:


Nieuw Kleding - Hier heb je de keuze uit de volgende productcategorieën:  Tops en Blouses, Truien en Vesten, Blazers en Jassen, Jurken en Rokken, Jumpsuits, Broeken en Party Schoenen - Hier heb je de keuze uit de volgende productcategorieën: Laarzen, Sneakers, Pumps, Sandalen, Slip ons en Ballerina’s Accessoires - Hier heb je de keuze uit de volgende productcategorieën: Sieraden, Tassen, Sjaals, Hoeden, Portemonnees en Nagellak Shop the Look - Hier heb je de keuze uit steeds wisselende looks zoals bijv. Dress Dots Black, Blouse Flamingo, Jeans Jacket, Skirt Denim, Vest Naomi Blue, Rok Leather Look Army, Rok Leather Look Black, Jurk Plissé Black, Gilet Fluffy 3-Tone, Animal Prints etc. Sale      


Je kunt je bestelling betalen met iDeal, Paypal, vooraf overmaken via je bankrekening of betaling onder rembours. Vanaf € 75,- wordt de bestelling gratis verzonden, daaronder betaal je € 3,99. Als bedankje voor je bestelling, ontvang je bij iedere bestelling een bedankkaartje met een vouchercode voor € 5,- korting op je volgende aankoop.


Klachten

Vanaf het moment van bezorging van de complete bestelling heb je de artikelen 14 dagen op zicht. Binnen deze tijd mag je de artikelen bekijken en/of passen. Controleer direct na ontvangst of de artikelen onbeschadigd en compleet geleverd zijn. Zo niet, meld dit dan zo snel mogelijk via info@fashionize.nl. Binnen de zichttermijn kun je artikelen terugsturen of evt. ruilen voor een ander artikel of maat. Schoenen worden zonder doos niet geaccepteerd als ruilartikel of retour. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Bij acceptatie van de retour wordt het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen na retourmelding teruggestort op je rekening. Je kunt contact opnemen met de klantenservice van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur via: (032) 04 131 46.


Vind je de mooiste nieuwe kleding op Fashionize,nl? Hoe is het gesteld met de leveringsvoorwaarden, retourpolicy en klantenservice? Lees de reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (19)

Casual jurken

Voor het eerst wat bij Fashionize gekocht. Was er wat huiverig voor na wat mindere reacties, maar ik zag zulke leuke jurken en combinaties, dus toch de gok maar gewaagd. Ben heel erg blij met de twee jurken welke ik gekocht heb. Bij 1 jurk bijpassend vestje gekocht, maar de kleur combineerde helemaal niet met de kleuren in de jurk. Ook vond ik het vestje zijn geld niet waard. Vestje retour gestuurd, jurken behouden. Melding gekregen dat het vestje retour is ontvangen. Verwacht dus binnenkort de terugstorting. Ondertussen nog twee jurken besteld en een colbert. Ben tot nu toe zeer tevreden over Fashionize.

H

Heleen Akerboom

22-11-2022

0forum

Jurkjes

Bestel hier regelmatig en Fashionize is echt mijn webwinkel geworden. De looks die ze maken zijn super en maken het heel makkelijk voor mij om te bestellen. Krijg altijd veel complimenten van mijn vriendinnen. Fashionize jullie geven goede service en ga zo door!

S

Suzanne

14-10-2022

0forum

Jurkjes jas

Ik heb fashionize ontdekt via 't internet ik heb al een paar leuke jurkjes en een leuke jas gekocht. Ik ben erg tevreden en de kwaliteit is erg goed. Ik vind het dus een aanrader om bij Fashionize te bestellen.

T

Trijntje

10-09-2022

0forum

Retour

Door omstandigheden pakket niet op kunnen halen op ophaal locatie. De reden uitgelegd, maakt ze allemaal niets uit. Nu 14,99 moeten betalen en ik heb niks. Nooit meer voor mij.

M

Marguerite

18-05-2022

0forum

Vestje beige

Mooi vestje, bleek een gaatje in te zijn. Keurig opgelost door Fasionize! Dik tevreden! Mooie en leuke spullen.

K

K. Gunzel

09-03-2022

0forum

Zwart gehaakt vest (Met ster op rug)

De levering was snel. Het materiaal was ook goed. Alleen op de foto stond een lang vest (tot net boven de knieën), maar het vest kwam tot op de billen. Wel gehouden, omdat ik reacties zag dat mensen hun geld niet terug kregen. En dochter wilde 'm eventueel overnemen.

W

Wup

13-10-2021

0forum

Jurken

Super leuke jurken besteld op deze site, volgende dag al in huis, 2 stuks retour gestuurd en prima afgehandeld! Ga hier zeker vaker bestellen!

K

Kelly

20-08-2021

0forum

Blauw jurkje

De bestelling had ik snel binnen en op de plaatjes op Facebook zag het er veelbelovend uit. Alleen de realiteit is anders. Ik had het dezelfde dag retour gestuurd. Precies zoals op de site staat aangegeven. Ik wilde het niet via dhl versturen dus betaal 7.20 om te verzenden. Ik had via de site de retour netjes aangemeld maar omdat ik niet via dhl verstuurt had kreeg ik hier geen bevestiging van. Toen ik hier over belde werd ik nogal kortaf te woord gestaan. En werdt er gezegd omdat u niet via ons retour portaal hebt verstuurd. Nemen we het meer ter kennisgeving aan en sturen geen bevestiging. Voor mij was dit de eerste maar ook zeker de láátste keer dat ik hier besteld heb.

E

Elise

15-05-2021

0forum

Diverse jurken

Altijd goede levering en mooie jurken. Ik herken mezelf totaal niet in de mindere reacties. En ik heb er al regelmatig gekocht...

L

Lorraine

03-04-2021

0forum

Jurk Roos Zwart

prachtige jurk. ik draag normaal 40/42. De maten van de maattabel gaven echter aan dat ik een 38 moest bestellen. dat heb ik dus gedaan. het past prima, helemaal top. de maattabel klopt dus. heel fijn.

I

ivk

19-02-2021

0forum

Jurk en laarsjes

Ik heb 2 weken geleden een bestelling geplaatst. De levering was iets later dan vermeld op website, maar het is er wel. Ik ben super tevreden over beide artikelen en zal zeker nog wel eens iets bestellen.

S

Sas

06-09-2020

0forum

Spijker jack

Retour gestuurd en nog altijd geen geld terug. Waardeloos!!! Nooit weer.

M

M Jager

24-07-2020

3forum

Nikz

Alleen al de manier hoe meneer de Waard hier zich zelf zit te verdedigen en hoe hij dit aanpakt met privegevoelige info te delen zoals iemand echte naam te geven, is voor mij een reden om hier nooit een item te bestellen. Dank allen voor jullie reviews.

F

Fonzje

21-07-2020

1forum

Niet gelukt

Ik wou een tuniek bestellen met afterpay, dit wil maar niet lukken. Vraagt srreeds opnieuw naar wachtwoord en is dat klaar dan wil het verzenden niet. Bovendien lees ik in een aantal reviews dat terug zenden moeilijkheden leverde. Dit maakt alles voor mij uit om dan niet te bestellen daar dat geen service is.

K

K van der Veer

13-10-2019

0forum

Super!

Een jurkje besteld en meteen dag erna in huis! Helaas was er een stikfout gemaakt dus heb meteen telefonisch contact opgenomen. Er werd gevraagd foto’s via de mail te sturen, waarop ik als reactie kreeg dat ze het kosteloos voor mij wilden omruilen! Meteen de dag erna netjes een nieuwe jurk en retourlabel ontvangen. Super service en het jurkje is helemaal top!

J

Josca

15-05-2019

0forum

Kleding stinkt naar vis!

Ik had via Instagram een blazer besteld en toen de blazer binnenkwam rook deze erg penetrant naar vis. Ik dacht dat het bedrijf naar de visafslag gevestigd was ofzo want dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ook na het wassen van de blazer blijft hij naar vis stinken. Ik heb dat gemeld via mail en telefoon en kreeg te horen dat ze geen gewassen artikelen retour konden nemen en dat alle kleren naar deze vis geur ruiken omdat ze zogenaamd vers gemaakt zijn. En dat dat de geur is van een bepaald spul waar de kleding van gemaakt wordt. Ik heb nog nooit zon onzin gehoord! Ik wilde mijn geld terug maar dat deden ze niet! Ik heb het jasje weg moeten gooien omdat alles naar vis stonk door dit jasje! NOOIT KOPEN DUS!

M

M. Willems

09-04-2019

1forum

Super service!

Wil jullie even bedanken voor het goede advies en super service dat jullie mij hebben geleverd! Heb telefonisch contact opgenomen over een jurkje en werd ter plekke meteen voor mij opgemeten. Het jurkje zit perfect en ben er heel blij mee. Bedankt Fashionize.nl ik kom zeker terug!

N

Natascha W.

14-01-2019

0forum

Zeer teleurstellend

Mensen nooit hier bestellen, bespaard je een hoop tijd en geld. Geld krijg je niet terug en bedenken smoesje zoals ruikt naar rook of pluisjes blabla. Terwijl ik niet eens rook, had de jas alleen gepast en daarna direct terug gedaan en retour gezonden. 6.95 betaald en gelijk volgende dag met de mail we kunnen de retour niet accepteren met een hoop smoesjes erbij. Ik ben een influencer heb veel volgers op insta, ik ga zowiezo hierover posten zodat toekomstige klanten niet teleurgesteld gaan worden met deze onzin website met alleen maar goedkope materiaal. Dus mensen bestel hier nooit ga beter op een andere bekendere site shoppen waarvan je zeker weet dat ze zich aan hun regels houden. Ik twijfelde erg bij deze aankoop had ik het maar niet gedaan.

D

Daimond

04-12-2018

1forum

Leuke kleding, unieke kleding

Als vrouw ben je natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe kleding. Het valt me echter op dat de meeste winkels eigenlijk allemaal kleren aanbieden die zo veel op elkaar lijken dat je eigenlijk net zo goed naar een winkel zou kunnen gaan. Een vriendin van mij attendeerde mij daarom op Fashionize.nl. Echt een leuke website met een ruim assortiment aan verschillende kleren. Ik heb er een aantal producten besteld. Het bestellen ging goed, lekker overzichtelijke website, zodat je snel vindt wat echt bij je past. Ook de levering ging lekker snel, (je wilt het toch zo snel mogelijk echt in je handen hebben, of niet????). Er is echter wel een puntje dat ik zou willen benoemen: er is pas gratis verzending vanaf 75 euro. Dat vind ik echt niet van deze tijd. Als je als webshop al verzendkosten wilt rekenen doe dat dan vanaf een bedrag van 20 euro ofzo. Daarboven moet het toch gewoon gratis zijn?

W

Walburg

08-01-2018

2forum