NederlandReview

    Ervaringen Fashionize.nl

    Wanneer je als vrouw echt van fashion houdt en altijd supervrouwelijk gekleed wilt gaan, met alle daarbij passende hippe sieraden en accessoires dan kun je jouw look vinden bij Fashionize.nl. Ook voor de wat meer dagelijkse modieuze look kun je bij hen terecht. Wat de ervaring van andere vrouwen is met deze webshop lees je hier bij de reviews die anderen achterlieten op NederlandReview. Heb jij ervaring met Fashionize.nl? Laat dan ook jouw mening hier achter!

    Over Fashionize.nl

    Fashionize.nl is in 2005 opgestart door Bianca Bon en Patrick de Waard. Met hun beider passie voor mode en jarenlange ervaring in de modebranche willen zij je een goede collectie bieden. Net zo belangrijk vinden zij het om een prettige winkelomgeving te bieden met duidelijke productinformatie en afbeeldingen. Je vind bij hen een collectie supervrouwelijke kleding, accessoires, schoenen en sieraden. In hippe uitvoeringen, maar ook in goede basics die je zelf compleet kunt maken met accessoires. Hun doel is om jou op modegebied alles te kunnen bieden dat bij jouw look past. Fashionize is het Engelse werkwoord dat letterlijk ‘to make (more) fashionable’ betekent. Dat is wat Fashionize.nl dus probeert te doen, jou nog modieuzer voor de dag laten komen.


    De collectie van Fendi voor Herst/Winter 2017/2018

    Diensten

    Bij Fashionize.nl vind je producten in de volgende categorieën:

    Nieuw Kleding - Hier heb je de keuze uit de volgende productcategorieën: Tops en Blouses, Truien en Vesten, Blazers en Jassen, Jurken en Rokken, Jumpsuits, Broeken en Party Schoenen - Hier heb je de keuze uit de volgende productcategorieën: Laarzen, Sneakers, Pumps, Sandalen, Slip ons en Ballerina’s Accessoires - Hier heb je de keuze uit de volgende productcategorieën: Sieraden, Tassen, Sjaals, Hoeden, Portemonnees en Nagellak Shop the Look - Hier heb je de keuze uit steeds wisselende looks zoals bijv. Dress Dots Black, Blouse Flamingo, Jeans Jacket, Skirt Denim, Vest Naomi Blue, Rok Leather Look Army, Rok Leather Look Black, Jurk Plissé Black, Gilet Fluffy 3-Tone, Animal Prints etc. Sale

    Je kunt je bestelling betalen met iDeal, Paypal, vooraf overmaken via je bankrekening of betaling onder rembours. Vanaf € 75,- wordt de bestelling gratis verzonden, daaronder betaal je € 3,99. Als bedankje voor je bestelling, ontvang je bij iedere bestelling een bedankkaartje met een vouchercode voor € 5,- korting op je volgende aankoop.

    Klachten

    Vanaf het moment van bezorging van de complete bestelling heb je de artikelen 14 dagen op zicht. Binnen deze tijd mag je de artikelen bekijken en/of passen. Controleer direct na ontvangst of de artikelen onbeschadigd en compleet geleverd zijn. Zo niet, meld dit dan zo snel mogelijk via info@fashionize.nl. Binnen de zichttermijn kun je artikelen terugsturen of evt. ruilen voor een ander artikel of maat. Schoenen worden zonder doos niet geaccepteerd als ruilartikel of retour. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Bij acceptatie van de retour wordt het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen na retourmelding teruggestort op je rekening. Je kunt contact opnemen met de klantenservice van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur via: (032) 04 131 46.

    Vind je de mooiste nieuwe kleding op Fashionize,nl? Hoe is het gesteld met de leveringsvoorwaarden, retourpolicy en klantenservice? Lees de reviews!

    Fashionize.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

    6
    44% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    5.4
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    6.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Leuke kleding, unieke kleding

    Als vrouw ben je natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe kleding. Het valt me echter op dat de meeste winkels eigenlijk allemaal kleren aanbieden die zo veel op elkaar lijken dat je eigenlijk net zo goed naar een winkel zou kunnen gaan. Een vriendin van mij attendeerde mij daarom op Fashionize.nl. Echt een leuke website met een ruim assortiment aan verschillende kleren. Ik heb er een aantal producten besteld. Het bestellen ging goed, lekker overzichtelijke website, zodat je snel vindt wat echt bij je past. Ook de levering ging lekker snel, (je wilt het toch zo snel mogelijk echt in je handen hebben, of niet????). Er is echter wel een puntje dat ik zou willen benoemen: er is pas gratis verzending vanaf 75 euro. Dat vind ik echt niet van deze tijd. Als je als webshop al verzendkosten wilt rekenen doe dat dan vanaf een bedrag van 20 euro ofzo. Daarboven moet het toch gewoon gratis zijn?

    Door: Walburg08-01-2018
    Marion06-04-2020

    Als je onder de 30 euro bestelt en de rest retourneert, moet je 5 euro verzendkosten EN 5 euro retourkosten betalen. Nog nooit mee gemaakt, echt waardeloos

    Patrick de Waard | Fashionize.nl16-06-2020

    Beste Marion, Wij hebben een heel vriendelijk én helder verzend- en retourbeleid: gratis verzending bij behoud van tenminste € 75 aan items en gratis retour bij behoud van tenminste € 29,99 aan items. Dit wordt op iedere productpagina en op onze pagina's met informatie over verzenden en retourneren uitgelegd in eenvoudige taal. We vinden het erg jammer dat je hier vooraf geen kennis van hebt genomen. Extra spijtig vinden we het dat je hier ook na verdere uitleg per e-mail en later ook telefonisch geen begrip voor op wilt brengen. Je hebt voor € 124,97 besteld en besloten alles, op een afgeprijsd t-shirt van € 5,00 na, te retourneren. Het lijkt me niet meer dan logisch dat als je gebruik maakt van onze verzend- én retourservice, we een bijdrage vragen als je netto voor maar een luttele € 5 besteed. Denk aan alle mensen die bezig zijn geweest om je bestelling te verwerken, om je bestelling administratief te verwerken, de bestelde producten te verzamelen en in te pakken, de bezorger die het pakketje brengt en vervolgens dit hele proces andersom als je besluit de bestelling te retourneren. Mensen die allemaal betaald moeten worden en wel wat respect verdienen voor de inspanningen die ze verrichten zodat jij kunt genieten van je fashion items... #doeslief

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Super!

    Een jurkje besteld en meteen dag erna in huis! Helaas was er een stikfout gemaakt dus heb meteen telefonisch contact opgenomen. Er werd gevraagd foto’s via de mail te sturen, waarop ik als reactie kreeg dat ze het kosteloos voor mij wilden omruilen! Meteen de dag erna netjes een nieuwe jurk en retourlabel ontvangen. Super service en het jurkje is helemaal top!

    Door: Josca15-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Super service!

    Wil jullie even bedanken voor het goede advies en super service dat jullie mij hebben geleverd! Heb telefonisch contact opgenomen over een jurkje en werd ter plekke meteen voor mij opgemeten. Het jurkje zit perfect en ben er heel blij mee. Bedankt Fashionize.nl ik kom zeker terug!

    Door: Natascha W.14-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Jurk en laarsjes

    Ik heb 2 weken geleden een bestelling geplaatst. De levering was iets later dan vermeld op website, maar het is er wel.
    Ik ben super tevreden over beide artikelen en zal zeker nog wel eens iets bestellen.

    Door: Sas06-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Spijker jack

    Retour gestuurd en nog altijd geen geld terug.
    Waardeloos!!!
    Nooit weer.

    Door: M Jager24-07-2020
    Mariska24-07-2020

    Telefonisch niet bereikbaar en geen reactie op voicemail of e-mail. Waardeloos!!!

    Mariska24-07-2020

    Telefonisch niet bereikbaar en geen reactie op voicemail of e-mail. Bestel hier nooit weer. Waardeloos!!!

    Patrick de Waard | Fashionize.nl07-08-2020

    Beste Mariska, we vinden het erg spijtig dat je niet tevreden bent. Ik heb het voor je nagekeken en je retour is ruimschoots binnen de betalingstermijn terugbetaald zoals je deze terugvindt in onze webshop en conform de voorwaarden van het door de Consumentenbond geaccrediteerde Webshop Keurmerk waar we bij zijn aangesloten. We streven er altijd naar om retourzendingen zo spoedig mogelijk te verwerken. Op 23/7 was ons familiebedrijf vanwege privéomstandigheden gesloten en heb je ons antwoordapparaat ingesproken. De dag erna was je retour al verwerkt en hadden we al gereageerd op je bericht op ons antwoordapparaat. Jammer dat je vooraf geen kennis hebt genomen van onze retourverwerkingstermijn en dat je onze reactie niet hebt afgewacht alvorens deze review te plaatsen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Nikz

    Alleen al de manier hoe meneer de Waard hier zich zelf zit te verdedigen en hoe hij dit aanpakt met privegevoelige info te delen zoals iemand echte naam te geven, is voor mij een reden om hier nooit een item te bestellen. Dank allen voor jullie reviews.

    Door: Fonzje21-07-2020
    Patrick de Waard | Fashionize.nl22-07-2020

    Beste Fonzje, vanzelfsprekend reageren we op een review zodat lezers deze in perspectief kunnen plaatsen en zelf een oordeel kunnen vormen over onze producten en service. We vinden het nogal opmerkelijk dat je een review plaatst over Fashionize.nl zonder dat je ooit iets bij ons hebt besteld. Je hebt géén persoonlijke ervaring met ons opgedaan, je kunt dus geen enkel oordeel vellen over "bestellen", "service", "prijs" of "levering" bij Fashionize.nl. We delen op deze pagina geen informatie die kan worden herleid naar bepaalde personen. Als iemand een eigen naam vermeld, dan is dat de keuze van de betreffende persoon.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Niet gelukt

    Ik wou een tuniek bestellen met afterpay, dit wil maar niet lukken. Vraagt srreeds opnieuw naar wachtwoord en is dat klaar dan wil het verzenden niet. Bovendien lees ik in een aantal reviews dat terug zenden moeilijkheden leverde. Dit maakt alles voor mij uit om dan niet te bestellen daar dat geen service is.

    Door: K van der Veer 13-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Kleding stinkt naar vis!

    Ik had via Instagram een blazer besteld en toen de blazer binnenkwam rook deze erg penetrant naar vis. Ik dacht dat het bedrijf naar de visafslag gevestigd was ofzo want dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ook na het wassen van de blazer blijft hij naar vis stinken. Ik heb dat gemeld via mail en telefoon en kreeg te horen dat ze geen gewassen artikelen retour konden nemen en dat alle kleren naar deze vis geur ruiken omdat ze zogenaamd vers gemaakt zijn. En dat dat de geur is van een bepaald spul waar de kleding van gemaakt wordt. Ik heb nog nooit zon onzin gehoord! Ik wilde mijn geld terug maar dat deden ze niet! Ik heb het jasje weg moeten gooien omdat alles naar vis stonk door dit jasje! NOOIT KOPEN DUS!

    Door: M. Willems 09-04-2019
    Patrick de Waard | Fashionize.nl20-06-2019

    Beste M. Willems, erg jammer dat je niet tevreden bent ondanks ons telefonisch contact. Ik legde je uit dat de blazers net vanuit de fabriek bij ons waren binnengekomen en direct daarna vanuit de doos bij je bestelling is gevoegd en verzonden. De zogenaamde visgeur is van het kleuringsproces afkomstig en vervliegt snel in de lucht, binnen een paar dagen is de geur weg. Dit was ook het geval bij de uitgepakte blazers die daarna in ons magazijn hingen. Als je voorafgaand aan het wassen contact met ons had opgenomen hadden we je dit kunnen uitleggen. Nu nam je pas contact met ons op nadat je de blazer had gewassen en gewassen items kunnen we niet retour nemen. Erg jammer dat je deze mooie blazer hebt weggegooid, als je deze had laten luchten was de geur volledig verdwenen en had je er net als vele andere mensen heerlijk van kunnen genieten...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zeer teleurstellend

    Mensen nooit hier bestellen, bespaard je een hoop tijd en geld. Geld krijg je niet terug en bedenken smoesje zoals ruikt naar rook of pluisjes blabla. Terwijl ik niet eens rook, had de jas alleen gepast en daarna direct terug gedaan en retour gezonden. 6.95 betaald en gelijk volgende dag met de mail we kunnen de retour niet accepteren met een hoop smoesjes erbij. Ik ben een influencer heb veel volgers op insta, ik ga zowiezo hierover posten zodat toekomstige klanten niet teleurgesteld gaan worden met deze onzin website met alleen maar goedkope materiaal. Dus mensen bestel hier nooit ga beter op een andere bekendere site shoppen waarvan je zeker weet dat ze zich aan hun regels houden. Ik twijfelde erg bij deze aankoop had ik het maar niet gedaan.

    Door: Daimond04-12-2018
    Patrick de Waard | Fashionize.nl14-01-2019

    Beste Daimond, vol verbazing lezen we deze review. Ten eerste klopt de naam die je hier gebruikt niet, je hebt besteld onder de naam Eva. We hebben je inderdaad gemeld de retour niet te accepteren omdat deze een sterke rookgeur had en omdat er pluizen op zaten. Hier hebben we je ook een foto van gemaild. Het was overduidelijk dat de jas niet alleen is gepast maar ook langdurig gedragen in een rokerige omgeving. Dit is hier door 2 mensen vastgesteld. Je begrijpt vast dat we de jas in deze staat niet meer aan iemand anders konden verkopen en deze daardoor geen economische waarde meer vertegenwoordigde. Je bent zonder enig protest akkoord gegaan met deze weigering waarna we zo vriendelijk waren om de jas op onze kosten aan je terug te sturen. Tot slot is de voering van de jas van een type dat niet kan pluizen, je hebt ons gewoonweg een jas toegezonden die onder de pluizen van iets anders zat. Retourkosten zijn inderdaad voor eigen rekening maar daar staat een shoptegoed van € 7,50 tegenover. Het komt zeer zelden voor dat we retourzendingen afwijzen want we willen onze klanten gewoonweg blij maken, maar als familiebedrijf laten we natuurlijk geen misbruik van ons maken.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Fashionize.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Fashionize.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Fashionize.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Fashionize.nl actief?

    Fashionize.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fashionize.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.