NederlandReview

    Ervaringen Farmaline

    Wow! Heb jij al gehoord wat anderen zeggen over dit bedrijf? Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees eerst meer over dit bedrijf op onze site.

    Over Farmaline

    Het bedrijf is een echte Belgische apotheker welke ook een FAGG notifcering heeft. Er zijn meer dan 40.000 producten en voorschriftvrije geneesmiddelen van meer dan 1000 verschillende merken. Onder andere merken van La Roche Posay, Accu Chek, Nutricia en XLS Medical zijn er te vinden. De producten worden vanaf 30 euro gratis geleverd. Er is een 30 dagen bedenktijd en alles wordt discreet en veilig verzonden. Wanneer je vandaag je bestelling plaatst dan krijg je het morgen bezorgd.

    Alle merken zijn gemakkelijk snel en goed te bestellen via de site. Je bestelt het allemaal bij een echte apotheker en krijgt er ook een goed apothekersadvies bij op maat. Je kunt alle dagen van de week en ieder uur van de dag een bestelling plaatsen. Het gebeurt allemaal snel en discreet. Het is trouwens een gebruiksvriendelijke website om gemakkelijk te gebruiken. Wanneer de bestelling en betaling is ontvangen wordt alles verzonden.

    Het is god om de sterke klantenservice te ontdekken en om gebruik te maken van de promoties en kortingen.
    De voordelen op een rij:

    • Breed gamma
    • Discretie verzekerd
    • Eenvoudig bestellen
    • Veilig Betalen
    • Snelle levering
    • Geweldige klantenservice

    Defatyl 50+ NL

    Diensten van Farmaline

    Er is een ruim aanbod van verschillende producten bij deze apotheker. Het gaat onder andere om:

    • Schoonheid & Hygiëne
    • Afslanken
    • Geneesmiddelen
    • Vitamines & Voedingssupplementen
    • Welzijn & Gezondheid
    • Zwangerschap & Baby
    • 50+
    • Alternatieve geneeskunde
    • Seksualiteit
    • EHBO & Thuiszorg
    • Dierenverzorging

    Klachten, tips en complimenten over Farmaline

    Ben je ergens ontevreden over? Dan is er in eerste instantie de dertig dagen garantie. Het is verder ook mogelijk om contact met hun op te nemen op de bekende manieren. Natuurlijk goed.

    Heb jij ervaring met Farmaline?

    Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

    Wow! Heb jij al gehoord wat anderen zeggen over dit bedrijf? Lees nu ervaringen voordat u besteld, zodat u weet waar u aan begint!

    Farmaline
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    4.8
    29% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.8
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    3.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Farmaline.nl goede apotheek

    Producten besteld in het weekend. Gekozen voor bezorging via Dpd (goedkoopste optie)

    Producten werden allemaal op woensdag thuis bezorgd.

    Gewoon goed, via Dpd kost gewoon paar dagen extra, maar is wel de goedkoopste vervoerder.

    De producten zijn goed geleverd tegen de laagste prijs.

    Gewoon GOED, punt.

    Door: Pjotr23-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Drogisterij producten

    Ik ben blij dat ik bij deze online drogisterij farmaline terecht kan. Ik bestel nu discreet mijn tena lady's zonder me te hoeven schamen. Heb toch het idee dat iedereen me anders in de rij bij de kassa aankijkt.

    Door: Mia10-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Producten Farmaline

    Farmaline belooft een snelle levering.
    Nog nooit iets op tijd gekregen. Meestal een week, vaak ook langer.
    De belofte van een snelle levering mogen ze wat mij betreft van hun site afhalen.
    Dit is de laatste keer geweest dat ik bij Farmaline bestel.

    Door: Lien24-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    miscommunicatie in beloofde levertermijn en werkelijke levertermijn

    Bestellen is geen probleem, betalen ook niet maar je goederen geleverd krijgen is wat anders.
    Bij mij gaat het om 2 bestel/picklijnen babyvoeding nan 4 en nan 5. Eenvoudiger om te picken bestaat niet. Toch slagen ze er niet in om binnen 1 à 2 werkdagen te lveren zoals voorzien op hun website. Bij telefonisch contact en krijg je gewoon te horen dat je 2 opties hebt : ofwel bestelling annuleren (krijg je geld dan maar weer terug...) of wachten to het geleverd is. Wanneer het dan geleverd wordt ? Zucht, maar dat weten ze echt niet. Hier echt niet bestellen tenzij het prijsverschil met een andere winkel echt groot zou zijn (stresscompensatie) en je echt lang genoeg (1 maand) op je bestelling kan wachten.

    Door: patricia06-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Slechte service - te late levering

    Ontbetrouwbare dienst. Geld wordt onmiddellijk van je rekening gehaald. Maar wanneer je producten geleverd worden kunnen ze jou wel niet meedelen. Ik ben bovendien zelf ten rade moeten gaan. Want ik ontving geen mail of niets van communicatie. Ookal was hun leverdatum overschreden.

    Door: Alexis Verschueren31-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    ik koop niet meer bij Farmaline maar wel bij Viata

    Verschillende bestellingen niet gelopen zoals beloofd bij Farmaline, altijd te laat en een keer een verkeerd product. Duurde hele tijd eer ik oplossing had. Daarna overgeschakeld naar Viata.nl. Veel betere service. Werd ook echt verdergeholpen door lieve dames via chat. Ik kreeg inhoudelijk goede antwoorden. Zeer tevreden van Viata, ook een echte apotheek.

    Door: Gerda D.21-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gedaan met Farmaline

    Mijn 3e bestelling 2 weken geleden gemaakt. Geen één van de 3 was zoals beloofd binnen de 24 uur in 't huis. Trouwens, de laatste bestelling van 2 weken geleden wacht ik nog steeds op!
    Zeer slechte communicatie, geen antwoord op mijn emails. Ondertussen van een ander online drogisterij besteld. Zoals beloofd was mijn bestelling snel geleverd, zonder een enkele probleem.
    Farmaline...nee, nooit meer.

    Door: Therapeut18-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Komen afspraken niet na!

    Ik heb 2 januari een bestelling geplaatst en nog steeds niks ontvangen. De bestelling blijkt niet voorradig te zijn. Qua prijs vind ik de producten zeer acceptabel, maar nu moet ik alsnog elders iets kopen. ???? Dus afspraak "vandaag besteld, morgen in huis" komen ze niet na.

    Door: Brigitta15-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Unreliable

    I always pay extra for delivery to the address and their courtier is leaving the package every time to the collection point. The customer service of Farmaline is down. You call during the working hours and answering machine answers as saying that they are closed and you should call again during working hours(!?!) There are many other websites which are certainly more reliable and have a proper customer center with real staff that answers your questions. Farmaline is only 1-2 Euro cheaper than the rest, which doesn't compensate the stress they gave you

    Door: Anonymous11-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Lange levertijd

    Levering = 1 à 2 werkdagen
    Ik heb, als ik het mij correct herinner, nog maar 1x mijn levering binnnen die termijn mogen ontvangen.
    Laatste levering was bijna een week!
    Onaanvaardbaar.
    Ik bestel hier nooit meer. Zal voortaan wel bij een andere online pharma bestellen.

    Door: Peeters07-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    terugbetaling van mijn bestelling

    ik heb een bestelling geretourneerd, 2 weken later nog geen bevestiging van retour, contact opgenomen, daar zeiden ze dat het vreemd is dat dit nog niet behandeld is, ze gingen mij binnen de dag met een email bevestigen aldus de telefonist, maar nog steeds niets.
    Echt schandalig,
    van mij krijgen zij 0,0000000000000000000000 sterren

    Door: Aglaoui Malek25-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Zogenaamd verzonden, maar niks ontvangen

    Prima prijzen en een groot assortiment. Redenen om er voor de eerste keer te bestellen. Is waarschijnlijk ook de laatste keer. Ik wacht al een ruime week op de bestelling. Deze is zogenaamd op 30 augustus 2017 verzonden, maar vrijdag 8 september is de bestelling nog steeds niet geleverd. Ook de beloofde track en tracecode is niet gestuurd. Gisteren een mail gestuurd, maar geen reactie gekregen.

    Door: A. Verburg08-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    DPD levering van Farmaline waar je niet kan op rekenen

    Op 13/08/17 bestelde ik diverse producten bij Farmaline.be. De levering zou gebeuren met DPD op 16/08/17. Op 16 augustus 17 ontving ik een SMS van DPD met de mededeling "levering vandaag tussen 13u18 en 14u18". Helaas na een ganse dag van wachten GEEN levering. Op 17/08/17 nam ik contact op het de klantendienst van DPD. Op deze BETALENDE telefoon(070/.. nummer) kreeg ik na enige tijd van wachten iemand aan de lijn. De uitleg van deze dame was onduidelijk en leek er op dat de verantwoordelijkheid van DPD afgeschoven werd naar de koerier, Farmaline, en de klant. Een ding was "bijna " zeker; het pakje zou vandaag op de routing zitten voor levering. Na een heel lang, en duur gesprek dus geen oplossing op mijn vragen. Verder wenste de dame van de klantendienst niet meer de communiceren en legde doodleuk de telefoon in. Ik stelde mij vervolgens in verbinding met Farmaline. Deze online "apotheek" zou het even nakijken. In april dit jaar ging het gelijkaardig mis. Een ding is voor mij nu duidelijk geworden: indien Farmaline nog verder blijft leveren met DPD plaats ik geen bestellingen meer. Nog even dit: het pakje kwam van Farmaline.nl en alle producten waren open in het pakje.

    Door: Opgemerkt17-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    NIET DOEN!

    Wat een firma. Bestelling geplaatst, even later krijg ik bericht dat men nog wachtende is op 2 producten. Tien dagen later niets gezien. Ik contacteer de firma en ze gingen me onmiddellijk een antwoord via mail bezorgen. Hierop heb ik nog eens 2 dagen mogen wachten. Men vertelde dat er een "euvel" was in hun magazijn en dat het wel in orde zou komen. Ter compensatie zou ik 5 euro besteltegoed krijgen. Alvast mijn bestelling geannuleerd en bij een andere webshop (goedkoper!) herplaatst. Nu, meer dan een week later, wacht ik op een terugbetaling. Ik hoop dat ik ooit mijn geld nog mag weerzien...

    Door: Peeters02-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Farmaline

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Farmaline een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 17 ervaringen geplaatst over Farmaline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Farmaline actief?

    Farmaline is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Voedingsadvies, Fit(ness), Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Farmaline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.