NederlandReview

    Ervaringen Farmaline

    Wow! Heb jij al gehoord wat anderen zeggen over dit bedrijf? Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees eerst meer over dit bedrijf op onze site.

    Over Farmaline

    Het bedrijf is een echte Belgische apotheker welke ook een FAGG notifcering heeft. Er zijn meer dan 40.000 producten en voorschriftvrije geneesmiddelen van meer dan 1000 verschillende merken. Onder andere merken van La Roche Posay, Accu Chek, Nutricia en XLS Medical zijn er te vinden. De producten worden vanaf 30 euro gratis geleverd. Er is een 30 dagen bedenktijd en alles wordt discreet en veilig verzonden. Wanneer je vandaag je bestelling plaatst dan krijg je het morgen bezorgd.

    Alle merken zijn gemakkelijk snel en goed te bestellen via de site. Je bestelt het allemaal bij een echte apotheker en krijgt er ook een goed apothekersadvies bij op maat. Je kunt alle dagen van de week en ieder uur van de dag een bestelling plaatsen. Het gebeurt allemaal snel en discreet. Het is trouwens een gebruiksvriendelijke website om gemakkelijk te gebruiken. Wanneer de bestelling en betaling is ontvangen wordt alles verzonden.

    Het is god om de sterke klantenservice te ontdekken en om gebruik te maken van de promoties en kortingen.
    De voordelen op een rij:

    • Breed gamma
    • Discretie verzekerd
    • Eenvoudig bestellen
    • Veilig Betalen
    • Snelle levering
    • Geweldige klantenservice

    Defatyl 50+ NL

    Diensten van Farmaline

    Er is een ruim aanbod van verschillende producten bij deze apotheker. Het gaat onder andere om:

    • Schoonheid & Hygiëne
    • Afslanken
    • Geneesmiddelen
    • Vitamines & Voedingssupplementen
    • Welzijn & Gezondheid
    • Zwangerschap & Baby
    • 50+
    • Alternatieve geneeskunde
    • Seksualiteit
    • EHBO & Thuiszorg
    • Dierenverzorging

    Klachten, tips en complimenten over Farmaline

    Ben je ergens ontevreden over? Dan is er in eerste instantie de dertig dagen garantie. Het is verder ook mogelijk om contact met hun op te nemen op de bekende manieren. Natuurlijk goed.

    Heb jij ervaring met Farmaline?

    Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

    Wow! Heb jij al gehoord wat anderen zeggen over dit bedrijf? Lees nu ervaringen voordat u besteld, zodat u weet waar u aan begint!

    Farmaline
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

    4.6
    26% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    3

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Farmaline

    Uw beoordeling

    Farmaline.nl goede apotheek

    Producten besteld in het weekend. Gekozen voor bezorging via Dpd (goedkoopste optie)

    Producten werden allemaal op woensdag thuis bezorgd.

    Gewoon goed, via Dpd kost gewoon paar dagen extra, maar is wel de goedkoopste vervoerder.

    De producten zijn goed geleverd tegen de laagste prijs.

    Gewoon GOED, punt.

    Door: Pjotr23-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Drogisterij producten

    Ik ben blij dat ik bij deze online drogisterij farmaline terecht kan. Ik bestel nu discreet mijn tena lady's zonder me te hoeven schamen. Heb toch het idee dat iedereen me anders in de rij bij de kassa aankijkt.

    Door: Mia10-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Avene

    Vreselijke webshop en zeer klantonvriendelijk!
    Geven totaal geen service meer na levering.
    Zijn er alleen op uit om geld te verdienen en
    mensen zwaar te duperen.
    Dit is een bestel onwaardige webshop die zich
    voordoet als een leugenaar. Dus hier nooit bestellen!

    Door: Noodee06-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    geneesmiddelen

    14 dagen wachten op een bestelling waarvan alle producten in voorraad zijn
    gevraagd om bestelling te annuleren omdat ik al elders heb gekocht
    blijkt onmogelijk te zijn, ik moet de bestelling maar weigeren wanneer die thuis wordt aangeboden, maar dat is uiteraard onmogelijk, gezien de koeriers tegenwoordig de pakjes gewoon voor de deur afzetten

    Door: Tommy29-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Medicatie

    Wat een vreselijke service! Producten komen maar niet aan. De klantendienst helpt je niet verder. Die zeggen dat je het maar ergens anders moet halen als je het nodig hebt zo snel en een sorry kon er ook niet vanaf. Waar men pakket blijft was ook geen antwoord op! KOOP HIER NIET!

    Door: Louis11-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    tandpasta

    heb het verkeerde product geleverd gekregen na dagen mailen en bellen zou ik het terug kunnen sturen moest wel zelf ff 8 euro portokosten betalen en een retour bon regelen. maar ben bang als ik het terug stuur dat ik en het product kwijt ben maar ook naar me geld kan fluiten. servies is nul kom nul en klantvriendelijkheid hebben ze ook nog nooit van gehoord

    Door: pronk06-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    4 flessen Floradix

    Ik heb deze flessen besteld en betaald, maar ze worden niet geleverd "het systeem houdt dat tegen".
    Ik kreeg geen antwoord op mjn mail, die ik Farmaline.nl stuurde, ondanks de telefonische belofte dat die middag beantwoord zou worden:

    "beste mensen van farmaline, waar blijft mijn bestelling van 13 februari 2021 "Salus Floradix IJzer-Elixir t.w.v. € 67,48, Ik kan zo 50 stuks bestellen, dus kennelijk ruim op voorraad.
    Ik verzoek u per omgaande te leveren"

    Het is nu 2 maart en ik heb nog niets van hen gehoord.

    Door: Henk Wijga02-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Supplement

    Geen terugbetaling bij annulering / retour

    Product gekocht maar voor verzending geannuleerd. Bleek overigens niet op voorraad te zijn terwijl dit wel op de website staat.

    Nu maand laten nog geen geld retour. Meerdere keren contact gehad. Zogenaamd had mevrouw mijn bankrekening nummer niet... Ten eerste heb ik met Ideal betaald dus dat is bekend. Ten tweede waarom wordt dit medegedeeld pas als ik e- mail. Als ik niet had gemaild was dat dus eindeloos doorgegaan en had ik sowieso nooit een terugboeking gehad.

    Een bedrijf dat zichzelf serieus neemt boekt binnen enkele werkdagen dt bedrag terug. Dit is opzettelijk en beleid om zo lang mogelijk bedragen in kas te houden. 1 druk op de knop en dit is geregeld.

    Door: Bart01-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Producten Farmaline

    Farmaline belooft een snelle levering.
    Nog nooit iets op tijd gekregen. Meestal een week, vaak ook langer.
    De belofte van een snelle levering mogen ze wat mij betreft van hun site afhalen.
    Dit is de laatste keer geweest dat ik bij Farmaline bestel.

    Door: Lien24-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    miscommunicatie in beloofde levertermijn en werkelijke levertermijn

    Bestellen is geen probleem, betalen ook niet maar je goederen geleverd krijgen is wat anders.
    Bij mij gaat het om 2 bestel/picklijnen babyvoeding nan 4 en nan 5. Eenvoudiger om te picken bestaat niet. Toch slagen ze er niet in om binnen 1 à 2 werkdagen te lveren zoals voorzien op hun website. Bij telefonisch contact en krijg je gewoon te horen dat je 2 opties hebt : ofwel bestelling annuleren (krijg je geld dan maar weer terug...) of wachten to het geleverd is. Wanneer het dan geleverd wordt ? Zucht, maar dat weten ze echt niet. Hier echt niet bestellen tenzij het prijsverschil met een andere winkel echt groot zou zijn (stresscompensatie) en je echt lang genoeg (1 maand) op je bestelling kan wachten.

    Door: patricia06-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Slechte service - te late levering

    Ontbetrouwbare dienst. Geld wordt onmiddellijk van je rekening gehaald. Maar wanneer je producten geleverd worden kunnen ze jou wel niet meedelen. Ik ben bovendien zelf ten rade moeten gaan. Want ik ontving geen mail of niets van communicatie. Ookal was hun leverdatum overschreden.

    Door: Alexis Verschueren31-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    ik koop niet meer bij Farmaline maar wel bij Viata

    Verschillende bestellingen niet gelopen zoals beloofd bij Farmaline, altijd te laat en een keer een verkeerd product. Duurde hele tijd eer ik oplossing had. Daarna overgeschakeld naar Viata.nl. Veel betere service. Werd ook echt verdergeholpen door lieve dames via chat. Ik kreeg inhoudelijk goede antwoorden. Zeer tevreden van Viata, ook een echte apotheek.

    Door: Gerda D.21-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gedaan met Farmaline

    Mijn 3e bestelling 2 weken geleden gemaakt. Geen één van de 3 was zoals beloofd binnen de 24 uur in 't huis. Trouwens, de laatste bestelling van 2 weken geleden wacht ik nog steeds op!
    Zeer slechte communicatie, geen antwoord op mijn emails. Ondertussen van een ander online drogisterij besteld. Zoals beloofd was mijn bestelling snel geleverd, zonder een enkele probleem.
    Farmaline...nee, nooit meer.

    Door: Therapeut18-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Komen afspraken niet na!

    Ik heb 2 januari een bestelling geplaatst en nog steeds niks ontvangen. De bestelling blijkt niet voorradig te zijn. Qua prijs vind ik de producten zeer acceptabel, maar nu moet ik alsnog elders iets kopen. ???? Dus afspraak "vandaag besteld, morgen in huis" komen ze niet na.

    Door: Brigitta15-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    FAQ

    Is Farmaline een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 23 ervaringen geplaatst over Farmaline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 26% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Farmaline actief?

    Farmaline is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Voedingsadvies, Fit(ness), Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Farmaline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.