NederlandReview

    Ervaringen Farfetch

    Je wilt er natuurlijk iedere dag opnieuw leuk uitzien. Maar waar kun je nou de allerbeste outfits vinden? Een van de winkels die je zou kunnen bezoeken is Farfetch. Maar wat voor soort kleding zal deze winkel verkopen? Zullen kun jasjes en tops wel van goede kwaliteit zijn? Hoe lekker zullen hun jumpsuits nou echt zitten? Hoe lang zul je het kunnen volhouden om hun schoenen te dragen? Zal het lang duren voor je sieraden of accessoires worden bezorgd door de klantenservice van Farfetch? En wat voor een klantenservice zal je van deze kledingwinkel kunnen verwachten als je met een probleem of klacht zit en dus wat hulp nodig hebt? De enige manier om deze vragen voor jezelf te beantwoorden is door de luisteren naar wat echte klanten van dit bedrijf te zeggen hebben. Lees hun reviews om te ontdekken wat hun ervaring met dit bedrijf is. Hun meningen en beoordelingen kunnen je helpen bij de beslissing wel of niet hun raad aan te nemen om wel of niet bij Farfetch te shoppen.

    Over Farfetch

    Farfetch is een kledingwinkel. De winkel is begonnen in 20058, dus ze bestaan al meer dan 10 jaar. De oprichter was de Portugese entrepreneur José Neves. Ze noemen zichzelf een “online platform voor mode en fashion”. Ze verkopen kleding voor zowel dames als heren. Voor vrouwen hebben ze een selectie jassen, gebreide kleding, spijkerkleding, lingerie, jurken, rokken, jumpsuits, topjes, korte broeken, strandkleding, jasjes en nog veel meer. Je kunt er ook terecht voor sportieve kleding die je kan dragen tijdens het sporten. Voor mannen zijn er vesten, polo shirts, jassen, ondergoed, pakken, jasjes, broeken, T-shirts, sokken, korte broeken enzovoort. Natuurlijk heeft Farfetch ook schoenen. Je kunt kiezen tussen sandalen, laarzen, ballerina schoentjes, slippers, espadrilles, pumps, sneakers, instappers en nog veel meer. In hun categorie tassen vind je clutches, rugtassen, vintage tassen, schoudertassen, koffers, heuptasjes enzovoort. En hun selectie accessoires bestaat uit portemonnees, sleutelhangers, riemen, handtassen, handschoenen, brillen, make-up, briefpapier, paraplu’s, sjaals, haaraccessoires, boeken, tijdschriften en ga zo maar door. En als laatste hebben ze nog wat sieraden zoals horloges, oorbellen, kettingen, armbanden en brooches.



    Een commercial waarin je wat van de kleding van Farfetch kunt zien.

    Diensten van Farfetch

    De kleding van Farfetch kan vrij makkelijk online besteld worden. Er is een Farfetch bezorgservice die je kan helpen om de kleding bij jou thuis te krijgen. Je kunt ervoor kiezen dat de website de prijzen in Euro’s laat zien, maar je kunt de website zelf niet op Nederlands zetten en zult het dus moeten doen met de Engelse benaming van de artikelen. Ook is er een Farfetch klantenservice die vragen kan beantwoorden of problemen kan oplossen.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Farfetch

    Heb jij al een kledingstuk van Farfetch in de kast hangen? Dan ben jij de perfecte persoon om uit te wijden over deze kledingwinkel. Hoe comfortabel zijn hun broeken nou echt? Was het makkelijk om een sieraad te bestellen via hun website? Duurde het lang voor het vest of jurkje werd thuisbezorgd? En wat zei de klantenservice van Farfetch toen je ze om hulp vroeg? Schrijf een review over Farfetch en laat ons weten wat jouw mening over dit bedrijf is.

    Farfetch
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    4.2
    31% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    4.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Farfetch

    Uw beoordeling

    Gucci Pet

    Echt top service!

    Ik begrijp die negatieve reacties niet.
    Ik heb een gucci pet besteld op dinsdag en donderdag ochtend binnen gekregen en ja de juiste maat en kleur!

    Kijk als je geen geld hebt voor dure dingen.... dat is wat anders ahahah!

    Maar zeer tevreden over Farfetch!

    Door: Idris11-06-2020
    Kevin Heijboer28-06-2020

    Wat een klote service besteld voor bijna 2000 euro! Sturen ze me gewoon een ralph lauren tshirt wat ik niet besteld heb! Twv 60 euro In plaats daarvan krijg ik mijn bestelde stone island trui twv 210 euro niet meer... omdat wel het juiste aantal pakketjes is geleverd zeggen ze dat ik alles gekregen heb! WAARDELOOS na meerdere telefoontjes en emailtjes case closed zeggen ze daar Nooit bestellen bah bah

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Balmain

    ik heb bailman sneakers besteld. Keurig netjes op tijd. Verpakking was heel mooi.

    Door: Oguz01-05-2020
    Alyssa Brouwer03-05-2020

    Heyy is het product echt ?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Isabel Marant sneakers

    Er zouden 'nu geen verzendkosten' zijn. Mooi wel; €20. Ik dacht het op te lossen met Farfetch. Iedere keer kwam de helpdeskmedewerker met een reden waarom ik wel verzendkosten had betaald en iedere kon ik het foto's en info weerleggen en toch blijft Farfetch voet bij stuk houden en willen de verzendkosten niet vergoeden. Maar wel iedere keer afsluiten met dat ze me een fijne dag wensen (bla bla) maar met een echte oplossing komen ho maar.

    Door: Uranela de Goey13-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Bad service and too high shipping costs

    Minpunten:
    - verzendkosten in eigen land liggen hoger (20 Euro) dan een artikel laten bezorgen uit het buitenland
    - verzendkosten zijn te hoog: 10 Euro
    - alleen korting bij eerste bestelling
    - maten verschillen in prijs
    - zeer beperkte betaalmogelijkheden; via PayPal kan je alleen met creditcard betalen en niet je debetkaart
    - te korte periode om te retourneren. Farfetch wil dat je al binnen 7 dagen je retour aanmeld en het moet binnen 14 dagen bij ze binnen zijn
    - slechte klantenservice; ligt niet aan hen waardoor ze ook geen gedegen antwoord kunnen geven; ligt of aan de leverancier die de verzendkosten bepaalt. Er wordt niet verder uitgezocht waarom

    Pluspunten:
    - variatie aan artikelen
    - snelle levering
    - de afgelopen weken in juli en augustus hebben ze sale

    Door: Ann07-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Commes des garcons converse

    Ik wacht al twee maanden op een duur paar schoenen en aan de klantenservice heb je helemaal niets!!! Nooit iets kopen hier

    Door: Sascha16-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Philip plein t-shirt €487

    Een shirt van €487 gaat binnen 3 maanden kapot, omdat het slechte kwaliteit is. Grote kans dat het gewoon nep merk is. Ik heb shirts van minder dan een tiende van de prijs gehad die langer mee gaan.
    Farfetch weigert het te vervangen of terug te betalen.
    Koop hier vooral niks, het is weggegooid geld.

    Door: Marieke21-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Trui

    Slechtste service ever, trui besteld, niet geleverd en gewoon bevestigd door koerier dat dit verkeerd is gegaan. Farfetch weigert er überhaupt naar te kijken en zegt dat het bezorgt is, zelfs als ik de mail van de koerier toevoeg dat het niet bezorgd is. En als klap op de vuurpijl zijn ze wel de kosten terug gaan claimen bij de koerier. Echt schandalig deze oplichters

    Door: Hans11-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Gucci pet

    Zogenaamd volgende dag in huis
    Ik wacht al 19 dagen en hij is nogsteeds niet verstuurd
    Maar ze weigeren het geld terug te geven

    Door: R07-09-2020
    Sheba02-10-2020

    Hier net zo. Gucci riem besteld, wacht al een maand. Geen reacties op mailtjes of iets. Vieze oplichters !!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Stone island trui

    Verschillende artikelen besteld.. wel juiste aantal pakketten gekregen maar in 1 doosje zat ipv stone island trui een ralph lauren shirt..

    Verschil 210 euro en 60 euro!! Aangezien ik wel het juiste aantal paketten heb gekregen kunnen ze niets doen case closed?!?!

    Niemand reageerd meer op onze mails en telefoontjes

    Super slecht ik bestel hier nooit meer

    Door: Kevin Heijboer28-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    geen

    Zonder iets gekocht te hebben - ik kende deze winkel helemaal niet - werd mijn creditcard belast met 352 euro. Geen reactie van de klantenservice van Farfetch.
    ING heeft mijn creditcard geblokkeerd en ik krijg een nieuwe. Oppassen met deze webshop: fraude ligt op de loer.

    Door: D. van Tiggele11-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oplichters?

    Ik heb op 13 mei 2019 een Sleutelhanger gekocht, tenminste dat dacht ik.
    Nadat ik betaald had kreeg ik geen bevestigingsmail. Daarna contact gezocht klantenservice . Ze kunnen geen ordernummer vinden onder mijn naam of e-mail adres. Ik heb ze mijn bankafschrift laten zien, waar op staat dat het afgeschreven is. Hoe is dit mogelijk. Als ik naar de site ga staat er welkom Jils .

    Door: Jils de Groot05-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Dubbele betaling en geen geld terug

    In december een broek gekocht en het bedrag van 122,00 is twee keer afgeschreven. Na eindeloos mailen en de bewijsstukken doormailen nog steeds (3 mnd later) nog steeds mijn geld niet terug. Waardeloos en onacceptabel!!

    Door: Susan Coenen09-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Kan artikelen niet terug zenden

    Verkeerde artikel gekregen . Wil het terug zenden , maar de site zegt kan niet en moet contact opnemen met klantenservice, maar klantenservice reageert niet!

    Door: Li02-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Farfetch een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 13 ervaringen geplaatst over Farfetch. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Farfetch actief?

    Farfetch is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Farfetch gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.