Fantasie Shop

Alle reviews

Fantasie Shop

75% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jurkje

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Privé

  Snelle levering. Bruine doos zonder vermelding sexshop. Er stond ‘postorder’ op ;)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Toppers!

  Goed geprijsd en snel geleverd. Klasse!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vriendelijke klantenservice

  Ik zocht een opzetstukje voor een Magic Wand. Dat was wel even puzzelen op de site. Ik vond echter een mogelijkheid om te chatten, en dat om 11 uur 's-avonds. Ik ben prima geholpen door een vriendelijke dame. Hier kom ik graag nog eens terug.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Handig

  Kon het pakje gewoon laten bezorgen bij de Primera. Hebben ze thuis namelijk niks mee te maken :) Snel geleverd, volgende dag.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle levering

  Ik stond versteld van de snelle levering. Topklasse!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen gratis verzending

  Ze hebben best een paar leuke dingetjes hier, maar het is jammer dat de verzending pas gratis is boven de 50 euro.... Dat vind ik niet de beste service, want veel producten zijn best goedkoop en dan kom je lang niet aan dat bedrag.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Matige website en dure producten

  Ik heb hier niets gekocht, maar dat ben ik ook niet van plan als ik de website al zie. Ik vind het er bijzonder matig uitzien en het nodigt mij in ieder geval niet uit om hier iets te kopen. Als ik daarnaast de prijzen zie, vind ik ze ook behoorlijk hoog vergeleken bij andere aanbieders. Ik weet niet hoe ze voor wat betreft de levering en de service zijn, maar daar kom ik waarschijnlijk ook nooit achter. Lijkt mij namelijk niet de moeite waard om hier wat te bestellen.

Anderen bekeken ook

Hotplay.nl
5 reviews

Het is gewoon goed! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Hotplay.nl is een online webshop met erotische artikelen. Het is een webshop waar veel mens...

Durexshop.nl
3 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Condoom.nl
7 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft je het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel omdat je denkt dat u voor sch...

Willie.nl
11 reviews

Lees nu! Ervaringen over Willie.nl, een online sexshop. Er zijn natuurlijk meerdere online sexshops waar je online kunt gaan shoppen. Het is e...

Fantasie Shop

Lees nu ervaringen van andere mensen die aankopen bij Fantasie Shop hebben gedaan. Hier kunt u alle reviews lezen. Fantasieshop.nl is één van de bekendste webshops voor artikelen die het leven iets spannender maken. De webshop is dan ook al vaak in de media geweest in bijvoorbeeld Belgische en Nederlandse kranten. Om echter echt te weten wat u kunt verwachten kunnen meningen van andere consumenten u een goed handvat bieden. Dit kunt u natuurlijk zelf ook voor anderen zijn. Als u ervaringen heeft met Fantasie Shop dan kunt u die in een review delen met anderen. Zo kan iedereen een goed beeld vormen van wat de webshop biedt en of de kwaliteit goed is.

Over Fantasie Shop
De webshop Fantasie Shop biedt artikelen aan die te maken hebben met seks en erotiek. Dat kan al zoiets kleins zijn als dagelijks ondergoed dat net iets spannender is afgewerkt dan normaal ondergoed. De winkel staat erom bekend dat het niet alleen naar de kwaliteit van de producten kijkt, maar ook naar de kwaliteit van de service. Omdat veel mensen uiteraard enige discretie wensen is dit zeer belangrijk. Ook de veiligheid van het betaalsysteem is een belangrijk punt voor Fantasie Shop. Zo kunt u er met een gerust hart winkelen zonder dat u wordt opgelicht en zonder dat iedereen weet wat u in de slaapkamer of een andere ruimte van uw eigen woning uitvoert.


Diensten van Fantasie Shop
Bij Fantasie Shop kunt u eigenlijk alles bestellen wat u kunt bedenken om het leven in de slaapkamer, maar ook daarbuiten spannender te maken. Dat kan uiteenlopen van lingerie en dameskleding tot speeltjes, boeken en films. Om u te helpen een keuze te maken voor de juiste artikelen houdt de webshop een actuele top 25 bij van best verkopende items. De webshop probeert de klanten tegemoet te komen door de prijzen laag te houden. Dat kan het doen doordat het het inkoopvoordeel dat het zelf ontvangt bij groothandels doorberekend in de prijzen die het vraag voor de artikelen. Zo kunt u voor een redelijke prijs winkelen bij Fantasie Shop.

Klachten, opmerkingen, complimenten, problemen, tips voor Fantasie Shop
Het kan natuurlijk dat u ondanks alle maatregelen die Fantasie Shop heeft genomen toch ontevreden bent over de producten of de service. Dan hoeft u niet met uw klacht te blijven rondlopen. Er zijn namelijk vele manieren waarop u in contact kunt komen met medewerkers van de online winkel in erotische artikelen. Zo kunt u uiteraard een e-mailbericht sturen. Dit kan via het contactformulier op de website. Ook kunt u op de website een postadres in Nederland en een postadres in België vinden. U kunt dus ook per post uw ongenoegen uiten.

Makkelijker is het echter om direct contact op te nemen via de chatfunctie die op de website te vinden is. Hier kunt u direct uw vragen of opmerkingen achterlaten en wordt u geholpen door de klantenservice. Het is wel aan te raden om voordat u dit doet de algemene voorwaarden en de bestelprocedure door te nemen. Hierin staan alle bepalingen die gelden opgenomen zodat de webshop niet in problemen kan komen door bijvoorbeeld overmacht of door gebruikte artikelen die u wilt terug zenden. Als u uw klacht buiten deze voorwaarden vindt vallen, dan kunt u naast de chat ook direct mailen naar het e-mailadres van de klantenservice dat op de website vermeld staat. Tot slot is ook een telefoonnummer van de vestiging in Nederland te vinden dat gebruikt kan worden.

Veilig betalen
De mogelijkheid om veilig te kunnen betalen is belangrijk voor Fantasie Shop. U kunt betalen via de gebruikelijke methoden die u online vaak tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan iDeal of aan overschrijving. Het is zelfs mogelijk om een afbetaling in termijnen te doen. Hiervoor zijn mogelijkheden met behulp van het bureau Klarna dat gespecialiseerd is in online betalen en met vele webshops samenwerkt. Hiermee wil de webshop tonen dat u vertrouwen kunt hebben in de werkwijze die het hanteert.

Lees hier de beoordelingen van echte klanten van Fantasie Shop. Hoe discreet en anoniem bestel je hier? Is het veilig en betrouwbaar? Kun je retourneren?

}