Fantasie Shop

8.8

Bestellen

8.8

Service

8.8

Prijs

9.3

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Fantasie Shop

Lees nu ervaringen van andere mensen die aankopen bij Fantasie Shop hebben gedaan. Hier kunt u alle reviews lezen. Fantasieshop.nl is één van de bekendste webshops voor artikelen die het leven iets spannender maken. De webshop is dan ook al vaak in de media geweest in bijvoorbeeld Belgische en Nederlandse kranten. Om echter echt te weten wat u kunt verwachten kunnen meningen van andere consumenten u een goed handvat bieden. Dit kunt u natuurlijk zelf ook voor anderen zijn. Als u ervaringen heeft met Fantasie Shop dan kunt u die in een review delen met anderen. Zo kan iedereen een goed beeld vormen van wat de webshop biedt en of de kwaliteit goed is.


Over Fantasie Shop

De webshop Fantasie Shop biedt artikelen aan die te maken hebben met seks en erotiek. Dat kan al zoiets kleins zijn als dagelijks ondergoed dat net iets spannender is afgewerkt dan normaal ondergoed. De winkel staat erom bekend dat het niet alleen naar de kwaliteit van de producten kijkt, maar ook naar de kwaliteit van de service. Omdat veel mensen uiteraard enige discretie wensen is dit zeer belangrijk. Ook de veiligheid van het betaalsysteem is een belangrijk punt voor Fantasie Shop. Zo kunt u er met een gerust hart winkelen zonder dat u wordt opgelicht en zonder dat iedereen weet wat u in de slaapkamer of een andere ruimte van uw eigen woning uitvoert.
Diensten van Fantasie Shop

Bij Fantasie Shop kunt u eigenlijk alles bestellen wat u kunt bedenken om het leven in de slaapkamer, maar ook daarbuiten spannender te maken. Dat kan uiteenlopen van lingerie en dameskleding tot speeltjes, boeken en films. Om u te helpen een keuze te maken voor de juiste artikelen houdt de webshop een actuele top 25 bij van best verkopende items. De webshop probeert de klanten tegemoet te komen door de prijzen laag te houden. Dat kan het doen doordat het het inkoopvoordeel dat het zelf ontvangt bij groothandels doorberekend in de prijzen die het vraag voor de artikelen. Zo kunt u voor een redelijke prijs winkelen bij Fantasie Shop.


Klachten, opmerkingen, complimenten, problemen, tips voor Fantasie Shop

Het kan natuurlijk dat u ondanks alle maatregelen die Fantasie Shop heeft genomen toch ontevreden bent over de producten of de service. Dan hoeft u niet met uw klacht te blijven rondlopen. Er zijn namelijk vele manieren waarop u in contact kunt komen met medewerkers van de online winkel in erotische artikelen. Zo kunt u uiteraard een e-mailbericht sturen. Dit kan via het contactformulier op de website. Ook kunt u op de website een postadres in Nederland en een postadres in België vinden. U kunt dus ook per post uw ongenoegen uiten.


Makkelijker is het echter om direct contact op te nemen via de chatfunctie die op de website te vinden is. Hier kunt u direct uw vragen of opmerkingen achterlaten en wordt u geholpen door de klantenservice. Het is wel aan te raden om voordat u dit doet de algemene voorwaarden en de bestelprocedure door te nemen. Hierin staan alle bepalingen die gelden opgenomen zodat de webshop niet in problemen kan komen door bijvoorbeeld overmacht of door gebruikte artikelen die u wilt terug zenden. Als u uw klacht buiten deze voorwaarden vindt vallen, dan kunt u naast de chat ook direct mailen naar het e-mailadres van de klantenservice dat op de website vermeld staat. Tot slot is ook een telefoonnummer van de vestiging in Nederland te vinden dat gebruikt kan worden.


Veilig betalen

De mogelijkheid om veilig te kunnen betalen is belangrijk voor Fantasie Shop. U kunt betalen via de gebruikelijke methoden die u online vaak tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan iDeal of aan overschrijving. Het is zelfs mogelijk om een afbetaling in termijnen te doen. Hiervoor zijn mogelijkheden met behulp van het bureau Klarna dat gespecialiseerd is in online betalen en met vele webshops samenwerkt. Hiermee wil de webshop tonen dat u vertrouwen kunt hebben in de werkwijze die het hanteert.


Lees hier de beoordelingen van echte klanten van Fantasie Shop. Hoe discreet en anoniem bestel je hier? Is het veilig en betrouwbaar? Kun je retourneren?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Jurkje

V

veronique

03-01-2023

0

Privé

Snelle levering. Bruine doos zonder vermelding sexshop. Er stond ‘postorder’ op ;)

M

Malinda

03-08-2020

0

Toppers!

Goed geprijsd en snel geleverd. Klasse!

G

Guido

25-04-2019

0

Vriendelijke klantenservice

Ik zocht een opzetstukje voor een Magic Wand. Dat was wel even puzzelen op de site. Ik vond echter een mogelijkheid om te chatten, en dat om 11 uur 's-avonds. Ik ben prima geholpen door een vriendelijke dame. Hier kom ik graag nog eens terug.

L

Lize

31-08-2018

0

Handig

Kon het pakje gewoon laten bezorgen bij de Primera. Hebben ze thuis namelijk niks mee te maken :) Snel geleverd, volgende dag.

R

Raymond

09-08-2018

0

Snelle levering

Ik stond versteld van de snelle levering. Topklasse!

R

Remy

06-08-2018

0

Geen gratis verzending

Ze hebben best een paar leuke dingetjes hier, maar het is jammer dat de verzending pas gratis is boven de 50 euro.... Dat vind ik niet de beste service, want veel producten zijn best goedkoop en dan kom je lang niet aan dat bedrag.

S

S. Giese

03-02-2017

0

Matige website en dure producten

Ik heb hier niets gekocht, maar dat ben ik ook niet van plan als ik de website al zie. Ik vind het er bijzonder matig uitzien en het nodigt mij in ieder geval niet uit om hier iets te kopen. Als ik daarnaast de prijzen zie, vind ik ze ook behoorlijk hoog vergeleken bij andere aanbieders. Ik weet niet hoe ze voor wat betreft de levering en de service zijn, maar daar kom ik waarschijnlijk ook nooit achter. Lijkt mij namelijk niet de moeite waard om hier wat te bestellen.

G

gast

24-01-2017

0