Fanatical

10

Bestellen

10

Service

6

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Fanatical

Fanatical is een organisatie die zijn vestiging heeft in Engeland en onder andere games verkoopt voor verschillende platformen en ebooks over (game)development. Ook kun je via Fanatical verschillende gamebundels kopen, onder andere voor het Steam platform.


Geschiedenis

Fanatical is opgericht in 2012 in Engeland onder de toenmalige naam Bundle Stars. Bundle Stars verkocht game collections voor het Steam platform. En dat allemaal tegen wel zeer lage prijzen. In november 2017 werd het bedrijf hernoemt tot hoe we het nu kennen, Fanatical. Fanatical zet zichzelf nu in de markt als een zogenaamde digitaal distributie platform. Op een dergelijk platform worden games aangeboden en verschillende bundels. Allemaal geschikt voor verschillende Linux platforms, Mac en Windows. En zoals we al eerder zeiden vindt je op hun website een zeer ruime keuze aan ebooks over verschillende onderwerpen maar met de nadruk op developement. Daarnaast vindt je ook nog wat andere ebook titels over blockchain, security en projectplanning. En we kunnen ook zeggen dat de ebooks bijzonder scherp geprijsd zijn. De gemiddelde prijs ligt namelijk rond de € 10,00. De prijzen van de games liggen uiteraard iets hoger maar zijn nog steeds bijzonder voordelig. Zo betaal je hier voor GTA V (premium online Edition) € 13,99.


Diensten en collecties

Bekijk je de online catalogus, dan kun je niets anders doen dan onder de indruk raken. De grootte van de catalogus bevat namelijk meer dan 5.950 game titels van meer dan 900 game uitgevers. En daar staan niet de minste namen tussen. Je moet dan denken aan bedrijven zoals Codemasters, Deep Silver, Bethesda Softworks, THQ en ga zo maar door. Gewoon teveel om hier allemaal op te noemen. Je moet het zien om het te geloven. En de games en bundels kunnen gekocht worden tegen belachelijk lage prijzen. En ben je opzoek naar de nieuwste games tegen dumpprijzen, dan zou je wellicht eens op deze website kunnen kijken.


Ervaringen en reviews

Het klinkt als je het zo leest en de website bekijkt, wellicht allemaal wel heel erg mooi. Waar we benieuwd naar zijn, zijn jouw ervaringen met Fanatical? Verloopt de dienstverlening soepel? En als er iets is met een door jou aangekochte game, hoe verloopt dan de service? Krijg je gemakkelijk je geld terug bijvoorbeeld? We zijn dus op zoek naar jullie reviews. Heb je ervaringen met het kopen bij en de ondersteuning van Fanatical? Laat dan hier jouw ervaring achter voor anderen. Of lees wat de beoordelingen zijn van andere ervaringsdeskundigen die een of meerdere aankopen hebben gedaan bij Fanatical.

Is het allemaal wel zo fantastisch bij Fanatical? Goedkope games en ook nog eens een prima klantenservice? Lees beoordelingen van andere klanten en vertel ons ook jouw mening!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

good

very gvery good jobood job and very good service

A

alexbihi

15-07-2023

0