Facetheory

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Facetheory

Ben je op zoek naar huidverzorgingsproducten? Wellicht kun jij bij Facetheory je slag slaan. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Facetheory bekend zijn. Je leest hier puur en alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews. 


Wat is Facetheory?


Facetheory is een bedrijf welke huidverzorgingsproducten verkoopt. Ze stellen zichzelf als missie om de allerbeste huidverzorgingsproducten te maken. Ze vinden het belangrijk om deze tegen betaalbare prijzen te verkopen. Het bedrijf is gevestigd in Sheffield. Deze plaats ligt in het Verenigd Koninkrijk. Daar worden alle producten gemaakt. Er wordt wel wereldwijd geleverd. Op het moment van schrijven worden de producten geleverd aan meer dan 40 landen. 


Er zijn veel ingrediënten die ze niet gebruiken. Er wordt aangegeven dat mensen vrij zijn om de producten te vergelijken met Paula's Choice, EWG, CosDNA of welke ingrediëntendatabase je ook verkiest. Sommige van de producten die door het bedrijf worden verkocht zijn als optie verkrijgbaar met geur. Sinds ze een paar jaar geleden zijn begonnen, hebben ze nu meer dan 200.000 bestellingen verzonden en hebben ze meer dan 40.000 klantrecensies over hun producten. 


Bestellen en leveringen


Binnen Europa zijn de bezorgkosten € 3,99. Mocht je voor meer dan € 30,- bestellen, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen naar andere EU-landen worden ongeveer binnen drie werkdagen geleverd. Bij de rest van de wereld ligt dat aantal ergens tussen de tien en veertien dagen. Als je je buiten de EU bevindt, moet je mogelijk bij ontvangst in jouw eigen land douanekosten betalen.


Retourbeleid 


Het retourbeleid van Facetheory is afgesteld op 365 dagen. Mochten er 365 dagen verstreken zijn vanaf het moment van aankoop, kan er geen terugbetaling of omruiling meer worden gedaan. Als je je producten wilt retourneren, word je geacht om contact op te nemen met help@facetheory.com en. Het bedrijf zal je dan gratis een retourlabel toesturen. Restituties zijn exclusief eventuele bezorgkosten. Ze bieden een maximale terugbetalingslimiet van € 90,- over een periode van 365 dagen. Magnitone en andere reinigingsborstels zijn uitgesloten van dit beleid. Je kunt het binnen 30 dagen aan Facetheory retourneren of na 30 dagen aan de fabrikant als het product defect blijkt te zijn.


Wetenswaardigheden


Heb je nog geen ervaring met de huidverzorgingsproducten van dit bedrijf? Wil je met de huidverzorgingsproducten gaan starten? Er wordt geadviseerd om enkele producten te bestellen zodat je routine kunt opbouwen. Mocht je een supergevoelige huid hebben, dien je er voor te zorgen dat je een ongeparfumeerd product kiest. Voor het tot stand komen van de producten worden geen ingrediënten gebruikt die op dieren zijn getest. Er worden door het bedrijf geen samples aangeboden. 


Het aantal dagen dat je een product kunt bewaren is voor ieder product uniek. Hierbij spelen factoren een rol zoals de rol van het milieu op de duurzaamheid. Meestal zijn de producten sowieso minimaal een jaar te bewaren. Mocht je de producten openen dan zijn ze bij kamertemperatuur ten minste negen maanden houdbaar. Over het algemeen worden de producten volgens het bedrijf door iedereen goed verdragen. Mocht je specifieke problemen hebben, is het advies om eerst contact op te nemen met je eigen huisarts.


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je al klant bij Facetheory? Heb je al gebruik gemaakt van de huidverzorgingsproducten? We zijn ontzettend nieuwsgierig naar jouw bevindingen bij deze organisatie. Heb je profijt gehad van de huidverzorgingsproducten? Zijn dit speciale huidverzorgingsproducten? Jouw mening is ontzettend veel waard. We stellen het absoluut op prijs als jij je visie over Facetheory deelt op deze pagina van NederlandReview. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Diverse producten

1 keer verkeerde levering die ik gratis mocht houden. Snelle reactie op mail en snelle levering. Ook ben ik erg tevreden over de producten!

A

Ankie

27-04-2022

0