NederlandReview

  Ervaringen EzyDog

  Is jouw hond jouw beste vriend en gaan jullie altijd samen op avontuur? Het maakt niet uit wat je gaat doen, met je hond is het altijd leuker. Je hebt voor al die avonturen alleen wel de juiste accessoires nodig. Of het nu gaat om een reddingsvest voor in het water of een riem om samen hard te lopen. Je wilt altijd het beste voor je hond. EzyDog heeft alles wat je nodig kunt hebben voor jullie volgende avontuur, maar wat vinden hun klanten zelf van de webshop en de producten? Zijn de producten veilig voor je hond? Ontdek het hier in de reviews en beoordelingen over de ervaringen van hun klanten.

  Over EzyDog

  EzyDog heeft een webshop met een uitgebreide keuze aan hondenaccessoires. Ze hebben bijvoorbeeld rugzakken voor je hond, maar je kunt in de webshop ook speeltjes vinden. De liefde van een hond is onvoorwaardelijk. Ze kunnen niet wachten om samen een wandeling te maken of gewoon lui op de bank te liggen. Ze zijn er altijd voor je en dat mag natuurlijk wel beloond worden. Met de producten van EzyDog kun je samen met je hond de hele wereld ontdekken en kunnen jullie altijd samen zijn.

  Hoe werkt de schokabsorberende riem van EzyDog eigenlijk?

  Categorieën EzyDog

  Wat is er te koop in de webshop van EzuDog? Ze hebben een uitgebreid assortiment met verschillende producten voor jou en je hond en zijn bekend om hun schokabsorberende hondenriemen, maar wat kun je precies bij EzyDog vinden? Om het winkelen voor klanten nog makkelijker te maken, hebben ze al hun producten opgedeeld in verschillende categorieën:
  • Riemen
  • Harnassen
  • Halsbanden
  • Reddingsvesten
  • Rugzakken
  Kleding
  • Accessoires
  • Speeltjes
  • Reizen


  Diensten EzyDog

  Alle producten in de webshop worden door het team van EzyDog ontwikkeld en getest. De veiligheid van je hond staat hierbij altijd voorop. EzyDog garandeert hun klanten dan ook de beste kwaliteit. Alle bestellingen komen overigens met één jaar garantie en kunnen binnen 60 dag nog retour gestuurd worden. Ook is de verzending vanaf 40,- gratis. Wil jij meer weten over de producten van EzyDog? Volg de webshop dan op Instagram en je blijft altijd op de hoogte van de nieuwste producten en diensten.

  Klachten, vragen of opmerkingen

  Wil jij voor welke reden dan ook contact opnemen met EzyDog, dat is natuurlijk geen probleem. De klantenservice van EzyDog is bereikbaar via de mail of via de telefoon. Zowel het telefoonnummer als het e-mailadres staan op de website vermeld. EzyDog is ook te vinden op Facebook en je kunt ook hier een bericht sturen. Meld klachten altijd zo snel mogelijk, maar geef ook een compliment als deze verdiend is.

  Schrijf een review over EzyDog!

  Heb jij een schokabsorberende riem gekocht in de webshop? Of is jouw hond helemaal gek van de Fido Flyer van EzyDog? Schrijf dan een review en geef jouw mening over de webshop en de producten! Wat vind je van de kwaliteit? Zijn de producten duur? Is de levering betrouwbaar? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten en vertel over jouw ervaringen met EzyDog!

  Halsbanden, reddingsvesten, rugzakken, kleding en speeltjes voor je hond, vind je bij EzyDog. Lees hier de reviews en ervaringen van andere baasjes!

  EzyDog
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over EzyDog

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is EzyDog een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over EzyDog. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is EzyDog actief?

  EzyDog is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van EzyDog gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.