NederlandReview

  Ervaringen Eyerim

  Of je nu een bril op sterkte draagt of een fashionstatement wilt maken, het is altijd leuk om een nieuwe bril uit te zoeken. Eyerim heeft een uitgebreid assortiment met brillen en het fijne is, je hoeft er niet eens de deur voor uit. Je kunt de brillen gewoon online bestellen. Heb jij al een bril gevonden in de webshop? Wacht dan nog even voordat je op bestellen drukt. Lees eerst de reviews van andere klanten die hun bril al binnen hebben op NederlandReview. Leer van hun ervaringen en je weer precies wat je van Eyerim kunt verwachten. De klanten laten in hun beoordeling weten wat ze van de levering, prijs en service vinden.

  Over Eyerim
  Brillen, brillen en nog eens brillen. Eyerim is een webshop voor brillen. Ze hebben echter niet alleen leesbrillen, zonnebrillen of brillen met mooie monturen. Ze verkopen ook skibrillen en speciale sportbrillen. De webshop richt zich alleen op brillen van bekende merken om klanten altijd de beste kwaliteit te kunnen bieden. 


  Draag jij binnenkort ook een bril van Eyerim?

  De best verkochte merken
  • Ray-Ban
  • Carrera
  • Oakley
  • Prada
  • Persol
  • Burberry
  • Giorgio Armani
  • Michael Kors
  • Tommy Hilfiger
  • Polaroid
  • Marc Jacobs
  • Vrsace
  • Boss

  De brillen van Eyerim
  Iedereen die een bril zoekt vanwege het mooie montuur en verder geen bril op sterkte nodig heeft, kan zonder problemen rondkijken in de webshop. Voor klanten die een bril op sterkte nodig hebben, is het iets lastiger. Eyerim heeft namelijk jouw sterkte nodig om de perfecte bril te kunnen leveren. Ze geven echter uitgebreide informatie over de verschillende gegevens die ze nodig hebben. Iedereen wil echter weten of een bril ook goed staat. Daarom heeft Eyerim een virtuele spiegel. Je kunt met de spiegel de monturen makkelijk uitproberen voordat je ze koopt.

  Diensten Eyerim
  De verzending van de brillen is voor alle klanten gratis. Je betaalt dus nooit extra verzendkosten. Mocht de bril overigens toch niet leuk staan of de verkeerde sterkte hebben, dan kun je binnen 30 dagen na ontvangst de bril nog retourneren. Betalingen gaan ook veilig en snel met PayPal, Visa, MasterCard, American Express, iDeal of Bitcoin.

  Klantenservice Eyerim
  Heb je vragen over de brillen? Ben je op zoek naar advies? Of wil je een klacht melden? Neem dan contact op met de klantenservice van Eyerim. Je kunt op de website het contactformulier invullen, maar het is ook mogelijk om zelf een mail te sturen. Het e-mailadres en telefoonnummer staat namelijk ook vermeld. Het is ook mogelijk om via Facebook of Instagram contact op te nemen. 

  Geef jouw mening over Eyerim!
  Heb jij een bril op sterkte gekocht in de webshop? Of zocht je nog een bril die past bij je nieuwe outfit en had Eyerim het perfecte montuur? Geef dan jouw mening over Eyerim en vertel over jouw ervaringen met de brillen. Zijn de brillen duur? Worden de brillen snel geleverd? En wat vind je van de kwaliteit? Geef jouw beoordeling en laat het in je review allemaal weten.

  Wat zijn de ervaringen van klanten met de designer brillen? Zijn ze goedkoop? Verkopen ze kwaliteit? Lees hier reviews en beoordelingen over Eyerim.

  Eyerim
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Eyerim

  Uw beoordeling