NederlandReview

  Ervaringen eve Sleep

  Om de dag goed en vol energie te beginnen, moet je in de nacht goed geslapen hebben. In de nacht blijven draaien op een matras dat nooit lekker ligt, zorgt er ook overdag voor dat je niet lekker in je vel zit . Eve Sleep gelooft dat zij met hun matras de oplossing hebben gevonden en iedereen de perfecte nachtrust kunnen bieden. Wat hun klanten echter vinden van de matrassen, lees je hier op NederlandReview. In de beoordelingen van hun klanten ontdek je alles over hun ervaringen met eve Sleep. Geen verkooppraatjes, maar onafhankelijke reviews over de kwaliteit. Zoek dus niet verder en lees de reviews. Misschien lig je binnenkort dan op een heerlijk nieuw matras.

  Over eve Sleep
  We zeggen natuurlijk allemaal dat we de expert zijn op het gebied van slapen. We slapen in totaal heel wat uurtjes weg tijdens ons leven. Eve Sleep wil dan ook niet beweren dat ze de slaapexpert zijn, maar ze zijn wel de specialist op het gebied van matrassen. Ze weten namelijk hoe belangrijk een goede nachtrust is voor de mens. Ze willen dan ook dat iedereen weer van hun slaap kan genieten. Ze ontdekten dat veel matrassen verkochten worden voor hoge prijzen en dat vonden zij nergens voor nodig. Ze willen voor hun klanten dan ook altijd betaalbaar blijven. 


  Heb jij last van één van deze kenmerken?

  Waarom eve Sleep?
  Volgens het merk verloopt het kopen van matrassen meestal ongeveer zo:
  Je hebt een matras nodig en je gaat langs bij verschillende winkels. Je weet nooit waar de matrassen geproduceerd worden. Je wordt overvallen door onbegrijpelijke jargon en er worden verwarrende beloftes gedaan. Je bezoekt nog meer winkels, krijg pijnlijke voeten en vindt alleen maar saaie matrassen. Niets is op voorraad en matrassen zijn veel te zwaar om zelf te tillen. Je bestelt uiteindelijk een matras en moet weken wachten op de levering, er is geen proefperiode en er zijn verborgen kosten

  Zo koop je een matras bij eve Sleep:
  Je weet altijd dat de matrassen ontworpen worden in de UK en gemaakt worden in Duitsland. Je kunt alles online in de webshop bestellen, waardoor je nooit hoeft te betalen voor hoge winkelkosten. De levering bij eve Sleep is gratis en je hebt je matras binnen twee werkdagen binnen. Gewoon simpel en comfortabel.

  Contactgegevens eve Sleep
  Ondanks dat je de matrassen alleen online kunt bestellen, wil eve Sleep klanten wel advies kunnen geven. Je kunt voor vragen en klachten daarom contact opnemen met de klantenservice. Op de website vind je het telefoonnummer en e-mailadres. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via Social Media. Stuur je bericht dan via Facebook of Twitter.

  Schrijf een review over eve Sleep!
  Heb jij een matras gekocht in de webshop en lig je nu elke avond heerlijk in bed? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met het matras. Wat vind je van de prijs? Is het matras van hoge kwaliteit? En was de levering op tijd? Geef jouw beoordeling en laat andere klanten weten of je eve Sleep aanraadt.

  Wat vinden klanten van de matrassen, de bedden en het beddengoed van eve Sleep? Hebben ze de hoogste kwaliteit? Lees hier de reviews en ervaringen.

  eve Sleep
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  5,6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  4

  Prijs

  4

  Leveren

  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  plots niet meer verkrijgbaar

  H03-09-2018

  Het kussen gekocht maar was toch niet erg bijzonder. En ik keek laatst en toen bleek dat het bedrijf is opgedoekt. Bestellen is niet meer mogelijk. De site ligt er uit.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5,5

  Schrijf zelf een review over eve Sleep

  Uw beoordeling