NederlandReview

    Ervaringen Eurotops

    Bent u benieuwd naar wat online postorderbedrijf Eurotops te bieden heeft? Lees hier de ervaringen van onze bezoekers. Een postorderbedrijf dat online zijn producten aanbiedt is niet uniek. De meeste traditionele postorderbedrijven zijn in de afgelopen jaren afgestapt van het uitbrengen van een catalogus op papier naar een online webwinkel waar het assortiment wordt aangeboden aan een breed publiek. De kosten van het laten maken van een papieren catalogus zijn immers vele malen hoger dan die van het onderhouden van een website en het bereik is vele malen groter. Daarom biedt Eurotops zijn diensten ook aan via een online webwinkel.

    Over Eurotops

    Eurotops is een postorderbedrijf dat zich volgens de eigen informatie richt op mensen van 50 jaar en ouder. Gezien het assortiment dat wordt aangeboden kan deze doelgroep verder worden gespecificeerd naar “mannen van 50 jaar en ouder”. Eurotops levert vooral technische producten, kleding en andere gebruiksartikelen voor mannen. U kunt het assortiment online bekijken en zult zien dat het een bonte verzameling is van allerlei artikelen. Eurotops streeft ernaar om uitsluitend exclusieve artikelen van over de gehele wereld in het assortiment op te nemen die niet gemakkelijk elders te verkrijgen zijn. Daarmee wil Eurotops zich onderscheiden van andere webwinkels.

    Eurotops richt zich vooral op mannen, net als deze video

    Van multitool tot herenoverhemd

    Online shop Eurotops heeft een zeer breed assortiment. U vindt er alles van herenhorloge tot functionele multitool, verlichting en vrijetijdskleding. Alles wat bijzonder en exclusief is wordt aangeboden in de webshop van Eurotops. De artikelen die worden verkocht worden over de gehele wereld ingekocht en zijn zo veel mogelijk exclusief en dus niet of beperkt elders verkrijgbaar. Bent u op zoek naar iets bijzonders voor uzelf om cadeau te geven dan is de kans aanwezig dat u hier slaagt.


    Online winkelen heeft de toekomst

    Online winkelen heeft de toekomst en dat beseffen steeds meer bedrijven. Steeds meer winkels die van oudsher via postorder of vanuit een fysieke winkel verkochten gaan over op online verkoop. Steeds meer mensen vinden het een stuk gemakkelijker om online te shoppen op een moment dat het hem uitkomt dan dat ze de stad in gaan o m te winkelen. Bovendien kan via een online winkel veel gemakkelijker een groot en regelmatig wisselend assortiment van artikelen worden aangeboden en een veel grotere doelgroep worden bereikt. Dit concept zorgt ervoor dat steeds meer winkels een online webshop starten, soms naast het bestaan van fysieke winkels of zoals in het geval van Eurotops een postorderbedrijf dat zijn oorsprong heeft in Duitsland.

    Is online winkelen wel veilig?

    Sommige mensen vragen zich af of online shoppen wel veilig is. Gaat de betaling wel goed en krijg ik mijn bestelling wel geleverd? En inderdaad gaat dat niet altijd goed. Maar als een bedrijf is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborgfonds kunt u er vanuit gaan dat u als klant goed beschermde rechten heeft. De levering kan soms wat langer duren omdat een besteld artikel wellicht niet op voorraad is. Een deugdelijk bedrijf zal zijn klanten hierover altijd informeren zodat ze niet onwetend wekenlang op hun bestelling zitten te wachten.

    Klachten

    Wanneer u een klacht heeft over de service of de producten van Eurotops dan kunt u op verschillende manieren contact met het bedrijf opnemen. U kunt bellen of een e-mail sturen om uw klacht onder hun aandacht te brengen. De winkel is ook aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborgfonds. Maar de procedure is altijd dat u eerst met de winkel in gesprek gaat om te proberen het conflict op te lossen. Eurotops moet een redelijke termijn krijgen om uw klacht in behandeling te nemen en met een oplossing te komen. Als de geboden oplossing niet naar tevredenheid is kunt u zich wenden tot het Thuiswinkel Waarborgfonds. Zij zullen in de eerste plaats proberen om tussen beide partijen te bemiddelen. Als dit nog steeds geen oplossing biedt waar u tevreden over bent kunt u een beroep doen op de Geschillencommissie Thuiswinkel. Zij doen vervolgens een bindende uitspraak. Natuurlijk kunt u daartegen gaan procederen, maar meestal zijn de bedragen van bestelling niet dusdanig hoog dat dit de moeite loont.

    Was of bent u klant van Eurotops?

    En bent u tevreden of toch niet? Wij horen graag van u. Als u uw ervaringen met Eurotops deelt op de website van NederlandReview kunnen onze bezoekers hun voordeel doen met uw beoordeling van deze webshop. Mede aan de hand van uw review kunnen andere potentiële klanten beslissen of ze er wel of niet een bestelling zullen doen. Wij stellen iedere mening op prijs, of deze nu negatief of positief is.

    Wat vinden klanten van Eurotops? Voordat je bij deze grote webshop bestelt, moet je weten of ze wel leveren! Hoe gaan ze met klachten om? Wanneer is er uitverkoop?

    Eurotops
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (35)

    5
    43% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    5

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Eurotops

    Uw beoordeling

    'tis maar wat je wilt/zoekt

    Ik heb nu een aantal keren besteld bij Eurotops. In alle gevallen geen probleem en de producten (voor zover aanwezig) op tijd ontvangen.
    (een beetje angst ivm de geplaatste reviews was bij mij niet nodig)
    Of iets duur is of niet is betrekkelijk. Het is maar net hoe je portemonnaie gevuld is. Maar, gemiddeld, vind ik de producten zeker niet goedkoop. Het mooie is uiteraard dat je dan oo k niets hoeft te kopen. Over evt. iets terugsturen kan iik niet beoordelen omdat dat nog niet is voorgekomen. In principe koop is geen kleding, muv de laatste keer een broek. Voordeel in een fysieke winkel is natuurlijk de mogelijkheid van passen en beooordelen.
    De broek die ik kocht (ong. €70-) pakt wel ellerlei pluisjes op. Heb er op zich geen spijt van maar ik blijf toch maar weer gewoon kopen in de fysieke winkel. (houden we de leefbaarheid (stad/dorp) ook enigszins in stand.
    De goederen die ik bestelde waren goed verpakt.

    Door: H.J. Prins27-10-2018
    Anneke Olmberg-Korver26-06-2020

    Artikelen besteld en prima ontvangen. Daarbij oom een ER horloge ontvangen. Deze doet het echter niet. Wel jammer.

    H.de Boer10-07-2020

    Ik heb een bestelling van jullie ontvangen, met als cado een maritime horloge, maar dit horloge loopt niet goed, blijft stilstaan. kunnen jullie een nieuwe sturen ? bij voorbaat hartelijk dank , vr.gr. henk de boer, actiecodeEAJB01

    jhm esser23-10-2020

    ben nieuwe klanten heb al slechte ervaring met het bedrijf ze boeken mijn betaling bij mijn creditcard dubbel af en heb de artiekelen nog niet ontvangen ik koop hier niets meer ben teleur gesteld ook de levering duurt te lang

    Huub Smets17-11-2020

    Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en heb de indruk, na een viertal emailberichten aan hun , dat zij mijn bestelling niet willen leveren en ik kan fluiten naar mijn geld!

    Ellie22-11-2020

    Ik heb mijn bestelling ook niet onvangen

    Theo Bertels 09-12-2020

    Waarom duur het zo lang als je bellen wanneer ze oppakken ik heef 11min aan de telefoon gestaan en nog plekken jullie niet op dat is lang hè dat tegen 30zent per 1min

    Theo Bertels 09-12-2020

    Waarom duur het zo lang als je bellen wanneer ze oppakken ik heef 11min aan de telefoon gestaan en nog plekken jullie niet op dat is lang hè dat tegen 30zent per 1min

    Theo Bertels 09-12-2020

    Waarom duur het zo lang als je bellen wanneer ze oppakken ik heef 11min aan de telefoon gestaan en nog plekken jullie niet op dat is lang hè dat tegen 30zent per 1min

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    diversen zie factuur 5 cq 6

    Gisterenmiddag (2 december) werd aan mijn adres afgeleverd 2 dozen. Na het openen van deze dozen bleek in beide dozen dezelfde artikelen te zitten. Ik kan niet begrijpen hoe dit is kunnen gebeuren Ik heb 1 doos geretourneerd en wat schetst mijn verbazing ik moest namelijk 6,75 euro aan verzendkosten betalen. Ik heb U catalogus bekeken en kon daarover niets vinden. Daarom moge ik U beleefd verzoeken genoemd bedrag terug te storten op NL91RABO0174300336. Bij voorbaat dank.

    Door: Walther Heijnen03-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Weinig of geen klachten

    Sinds de eerste bestelling bij Eurotops heb ik eigenlijk nooit problemen gehad. Wat ik uit de reviews haal, is dat sommige mensen andere (negetieve) ervaringen hebben. Het kan computerstoring zijn, of mis-communicatie. Het is en blijft mensenwerk, dus feilbaar. Wat Eurotops toch nog duur kan maken, zijn de bezorgkosten. Verder heb ik altijd snelle levering gehad en ook met event. refunds had ik geen problemen. Ik ken geen bedrijf waar zoveel gadgets zijn te vinden.

    Door: Rijks04-09-2018
    Ylp Van der veen15-03-2021

    Vandaag mn eerste bestelling ontvangen binnen de 10 dagen tot nu toe geen klachten ben wel benieuwd of ik positieve reacties ksn blijven schrijven naafe eerste positieve aankoop

    John Tijmstra23-03-2021

    Ik wil uw blad niet meer ontvangen. Kan dat bij de klantenservice geregeld worden.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    bladblazer

    De reviews liegen er niet om , ik heb voor het eerst bij eurotops wat besteld . maar na de reviews gelezen te hebben was ik wel een beetje huiverig, in dit geval een kleine bladblazer donderdags besteld en hij werd al dinsdag de week erop keurig bezorgd. Dus ik heb niets te klagen. jammer dat het bij zoveel mensen verkeerd gaat.

    Door: Rob16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Carduster 45711

    Reeds maanden geleden 1 Carduster 45711 besteld in promotieperiode -20% Tot op heden nog altijd niets ontvangen na herhaalde emails.
    Is deze Eurotops nog wel waard dat ze één artikel verkopen of wa,
    dat is echt geen service, shame on you.
    JDR

    Door: Jozef De Roeck03-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    e-microscoop

    wel goed geleverd , product is niet aan te sluiten op laptop of smartphone, vier weken na terugsturen nog niets van terugbetaling gezien ,

    Door: guido wauman24-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Hoekstsandaard tuin gereedschap

    Voot het eerst besteld vandaag ontvangen binnen de gestelde 10 dgn
    Ik ben positief zat goef en correct verpakt product ziet er goed uit.
    Als ik nog eems bestel hoop ook nog een een positieve reactie tr kunnen melden.

    Door: Y.L.P. Veen15-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    goede webshop

    Hier een aantal inkopen gedaan voor de winter.
    Goede webshop, ruim aanbod.
    Niet de goedkoopste, maar wel de mogelijkheid te kopen op rekening, voor mij erg prettig.

    Door: Sjaak g.02-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    2 broeken

    2 broeken besteld, de maat was veel te groot, dus teruggestuurd. Ik heb reeds 3 mail een mail gestuurd met bewijs dat het pakket geleverd is, maar geen reactie. Ze blijven facturen sturen, dus heb ik een klacht neergelegd bij de ombudsdienst. Ze zijn blijkbaar of te dom om een mail te lezen of ze willen gewoon geen retour inboeken. In elk geval ik betaal de factuur niet. Nooit meer eurotops, ze zijn overduidelijk gericht op een doelpubliek waar ze denken van te kunnen profiteren.

    Door: vanderauwera17-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    unieke aankoop

    Heb een verkeerd artikel teruggestuurd, maar men zegt van niets te weten. Wie heeft dat dan gestolen? Ik heb het teruggestyuurd met het etiket dat ik ontvangen heb?. Hed daardoor twee keer mogen betalen. Vinden jullie dat eerlijk en correct????

    Door: PATTYN JOZEF29-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    diverse

    De prijs is niet echt een koopje maar de catalogus is wel super goed gericht op mijn doelgroep te weten wat oudere mannen.
    Alleen de verzendkosten en de kosten van retour zenden zijn niet meer van deze tijd. Ga maar eens kijken bij Coolbleu en Bol.com. Gratis verzenden en retour zenden. Zo hoort het in deze tijd. En laat die flauwekul cadeautjes dan maar zitten. En een levertijd van 4 tot 6 dagen is ook zeker niet meer van deze tijd. Ik zal ook niets meer kopen tot dat de verzendkosten en de retour gratis zijn.

    Door: Han van Gelder11-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    trimkam

    Een woord: brol! Doet niet wat het hoort te doen, weggegooid geld. Heb dit ook gemeld. Men ging mij terug contacteren, maar niks meer gehoord.

    Door: Heidi27-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Diversen

    Mijn schoonvader van 93 heeft 2x dezelfde bestelling gekregen. Bestelling door ons geretourneerd en daarna mail gestuurd aan Eurotops. Een week later nog geen reactie. Bellen gaat ook niet. Erg slechte ervaring. Mijn schoonvader koopt hier nooit meer iets. Wij zeer zeker ook niet.

    Door: Hank Mutsaers04-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Overhemden

    2 november besteld en nu 2 dec nog niet geleverd.

    Door: Willem Wollinga02-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Schoenen en zaklantaarn

    Dit schreef de dame van de klachtenafhandeling na mijn vraag, na ruim 20 dagen wachten op de levering.
    “U ontvang het pakket over drie à vier werkdagen.
    Excuses voor het ongemak. “
    Jammer, gemiste kans op een klantvriendelijker antwoord. Opfriscursus?

    Door: Wim Bruins19-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Kerstdorp met verlichting

    Leuk kerstdorp gekocht. Helaas na 10 minuten waren de lichtjes al kapot. Geen aanrader dus

    Door: Scheltens09-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    2106358

    Bestelling gedaan,betaling gedaan (bancontact),doch NIETS ontvangen! Gaven zelf toe per mail dat er NIETS verzonden is. Beloofden terugbetaling,doch er werd NIETS terugbetaald ! Klacht bij Politie (oplichting via internet,valse verkoopspraktijken) en klacht bij de FOD Ekonomische Inspektie gedaan.
    Conclusie: BEDRIEGERS !

    Door: Johnny De Schrijver16-10-2020
    Huub Smets17-11-2020

    Net als bovenstaande klant van eurtops zal mij dit ook gaan gebeuren

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Vergrotende bril

    Nooit meer!

    Product geretourneerd, alles mooi gedaan volgens de richtlijnen van Eurotops en toch nooit mijn geld teruggekregen! Hiervoor meerdere mails gestuurd en nooit een antwoord gekregen!

    Door: Delphine Vandermeeren13-06-2020
    Annie Van Lancker16-06-2020

    Bril met vergrootglas product terug gestuurd maar na 3 maand nog steeds geen geld terug. Zeer goede service noem ik dat. Nooit meer koop ik daar wat.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    FAQ

    Is Eurotops een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 35 ervaringen geplaatst over Eurotops. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Eurotops actief?

    Eurotops is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Persoonlijke verzorging, Sport & Outdoor, Wonen, Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Eurotops gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.