NederlandReview

  Ervaringen Eurotops

  Bent u benieuwd naar wat online postorderbedrijf Eurotops te bieden heeft? Lees hier de ervaringen van onze bezoekers. Een postorderbedrijf dat online zijn producten aanbiedt is niet uniek. De meeste traditionele postorderbedrijven zijn in de afgelopen jaren afgestapt van het uitbrengen van een catalogus op papier naar een online webwinkel waar het assortiment wordt aangeboden aan een breed publiek. De kosten van het laten maken van een papieren catalogus zijn immers vele malen hoger dan die van het onderhouden van een website en het bereik is vele malen groter. Daarom biedt Eurotops zijn diensten ook aan via een online webwinkel.

  Over Eurotops

  Eurotops is een postorderbedrijf dat zich volgens de eigen informatie richt op mensen van 50 jaar en ouder. Gezien het assortiment dat wordt aangeboden kan deze doelgroep verder worden gespecificeerd naar “mannen van 50 jaar en ouder”. Eurotops levert vooral technische producten, kleding en andere gebruiksartikelen voor mannen. U kunt het assortiment online bekijken en zult zien dat het een bonte verzameling is van allerlei artikelen. Eurotops streeft ernaar om uitsluitend exclusieve artikelen van over de gehele wereld in het assortiment op te nemen die niet gemakkelijk elders te verkrijgen zijn. Daarmee wil Eurotops zich onderscheiden van andere webwinkels.

  Van multitool tot herenoverhemd

  Online shop Eurotops heeft een zeer breed assortiment. U vindt er alles van herenhorloge tot functionele multitool, verlichting en vrijetijdskleding. Alles wat bijzonder en exclusief is wordt aangeboden in de webshop van Eurotops. De artikelen die worden verkocht worden over de gehele wereld ingekocht en zijn zo veel mogelijk exclusief en dus niet of beperkt elders verkrijgbaar. Bent u op zoek naar iets bijzonders voor uzelf om cadeau te geven dan is de kans aanwezig dat u hier slaagt.


  Eurotops richt zich vooral op mannen, net als deze video

  Online winkelen heeft de toekomst

  Online winkelen heeft de toekomst en dat beseffen steeds meer bedrijven. Steeds meer winkels die van oudsher via postorder of vanuit een fysieke winkel verkochten gaan over op online verkoop. Steeds meer mensen vinden het een stuk gemakkelijker om online te shoppen op een moment dat het hem uitkomt dan dat ze de stad in gaan o m te winkelen. Bovendien kan via een online winkel veel gemakkelijker een groot en regelmatig wisselend assortiment van artikelen worden aangeboden en een veel grotere doelgroep worden bereikt. Dit concept zorgt ervoor dat steeds meer winkels een online webshop starten, soms naast het bestaan van fysieke winkels of zoals in het geval van Eurotops een postorderbedrijf dat zijn oorsprong heeft in Duitsland.

  Is online winkelen wel veilig?

  Sommige mensen vragen zich af of online shoppen wel veilig is. Gaat de betaling wel goed en krijg ik mijn bestelling wel geleverd? En inderdaad gaat dat niet altijd goed. Maar als een bedrijf is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborgfonds kunt u er vanuit gaan dat u als klant goed beschermde rechten heeft. De levering kan soms wat langer duren omdat een besteld artikel wellicht niet op voorraad is. Een deugdelijk bedrijf zal zijn klanten hierover altijd informeren zodat ze niet onwetend wekenlang op hun bestelling zitten te wachten.

  Klachten

  Wanneer u een klacht heeft over de service of de producten van Eurotops dan kunt u op verschillende manieren contact met het bedrijf opnemen. U kunt bellen of een e-mail sturen om uw klacht onder hun aandacht te brengen. De winkel is ook aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborgfonds. Maar de procedure is altijd dat u eerst met de winkel in gesprek gaat om te proberen het conflict op te lossen. Eurotops moet een redelijke termijn krijgen om uw klacht in behandeling te nemen en met een oplossing te komen. Als de geboden oplossing niet naar tevredenheid is kunt u zich wenden tot het Thuiswinkel Waarborgfonds. Zij zullen in de eerste plaats proberen om tussen beide partijen te bemiddelen. Als dit nog steeds geen oplossing biedt waar u tevreden over bent kunt u een beroep doen op de Geschillencommissie Thuiswinkel. Zij doen vervolgens een bindende uitspraak. Natuurlijk kunt u daartegen gaan procederen, maar meestal zijn de bedragen van bestelling niet dusdanig hoog dat dit de moeite loont.

  Was of bent u klant van Eurotops?

  En bent u tevreden of toch niet? Wij horen graag van u. Als u uw ervaringen met Eurotops deelt op de website van Nederland Review kunnen onze bezoekers hun voordeel doen met uw beoordeling van deze webshop. Mede aan de hand van uw review kunnen andere potentiële klanten beslissen of ze er wel of niet een bestelling zullen doen. Wij stellen iedere mening op prijs, of deze nu negatief of positief is.

  Wat vinden klanten van Eurotops? Voordat je bij deze grote webshop bestelt, moet je weten of ze wel leveren! Hoe gaan ze met klachten om? Wanneer is er uitverkoop?

  Eurotops
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

  5,4
  35% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5,6
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  4,8
  Leveren
  rating
  6,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  adventkalender

  Pure fraude!

  Bestelling t.w.v. 105 euro een dag na aankoop herroepen omdat ik niet zeker was van de kwaliteit. Meteen melding gekregen dat het in orde was. 3 uur later kreeg ik een e-mail dat het pakket toch verzonden was. Geen probleem volgens eurotops, ik moest het pakket gewoon niet aanvaarden.

  Volgende 9 dagen werden geen enkele van mijn e-mails beantwoord. Mijn geduld was op en de volgende mail was iets minder vriendelijk. Toen kreeg ik eindelijk antwoord. Het pakket was zogezegd geleverd en ik zou ervoor getekend hebben. Vreemd, ik heb echter nooit een pakket ontvangen, en moesten ze aan de deur gestaan hebben zou ik de instructies van eurotops gevolgd hebben en het pakket vriendelijk geweigerd hebben.

  Terug een vriendelijke mail gestuurd met de vraag aan welk adres het geleverd was en door wie het getekend was, want zowel ik als mijn partner hebben niets gezien.

  Uiteraard weer lang wachten op een antwoord. Dagen later zelfde e-mail opnieuw doorgestuurd met de vraag of ze me nu eindelijk willen helpen. Antwoord gekregen dat het mijn fout is en dat ik het pakket maar niet moest ontvangen en tekenen voor ontvangst. Ik moest hun intstructies maar gevolgd hebben.

  Nu gaan ze me zogezegd een bewijs sturen dat ik op 4 november zou getekend hebben voor ontvangst. Daar ben ik heel benieuwd naar. Ik vraag me namelijk af hoe ik of mijn partner kan tekenen voor ontvangst terwijl we 50 km verder aan het werken waren.

  Kortom NOOIT KOPEN! Schandalige service en pure fraude. Dit heb ik nog nooit meegemaakt.

  Door: Sais Cortebeeck 14-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  bladblazer

  De reviews liegen er niet om , ik heb voor het eerst bij eurotops wat besteld . maar na de reviews gelezen te hebben was ik wel een beetje huiverig, in dit geval een kleine bladblazer donderdags besteld en hij werd al dinsdag de week erop keurig bezorgd. Dus ik heb niets te klagen. jammer dat het bij zoveel mensen verkeerd gaat.

  Door: Rob 16-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  schoenen

  BIJ EUROTOPS GAAT VRIJWEL ALLES FOUT !

  - LEVERTIJD VAN DRIE WEKEN WERD ZELFS NOG OVERSCHREDEN !
  - OP DE BEZORGDAG WERD ER NIETS BEZORGD ...
  - KLANTENSERVICE BEANTWOORDT GEEN VRAGEN DAAROVER
  - EN BIEDT DAARVOOR ZELFS GEEN EXCUSES AAN
  - ALS JE WITTE SCHOENEN HEBT BESTELD, ONTVANG JE GRIJZE ...

  Op 14 juni witte schoenen besteld. Men kon kiezen uit zwarte en witte.
  De levertijd bleek achteraf liefst drie weken te zijn. 
  Eurotops vindt dit zelf "betrouwbare en snelle levering".

  Op vrijdag 5 juli dan eindelijk het bericht dat de schoenen door Eurotops waren verzonden
  en de eerstvolgende werkdag zouden worden bezorgd.
  Dan blijf je daarvoor thuis, maar tevergeefs: het langverwachte pakje werd niet bezorgd.
  Volgens de track&trace "wegens bijzondere omstandigheden". 

  Als je de volgende dag per e-mail aan de klantenservice vraagt wat de reden is van het niet-bezorgen, 
  krijg je geen enkel antwoord op die vraag.

  Slechts de mededeling: "U gaat het pakket vandaag ontvangen. GLS doet de levering."

  Dat lijkt toch echt helemaal nergens op, zo'n reactie.
  Zelfs een excuusje van die mevr. Drummer kon er niet af. Zeer fatsoenlijk!
  Op een volgende mail kwam trouwens helemaal geen antwoord meer van mevr. Drummer.

  Bij openmaken van het pakket toch een verrassing: er zitten GRIJZE schoenen in, terwijl WITTE besteld zijn...
  Bijzonder vreemd omdat men die schoenen helemaal niet in de kleur grijs kon bestellen.
  Men moest kiezen uit wit en zwart...
  Dit voorleggen aan mevr. Drummer van de Klantenservice heeft geen zin, want die antwoordt toch niet.
  Als dat het "Professionele advies voor en na uw aankoop" is, waarmee Eurotops schermt...

  Voor een bedrijf dat 30 jaar ervaring zegt te hebben zijn het allemaal ontstellend slechte prestaties!

  En wat te denken van het bericht op 28 juni, (toen Eurotops nog niets geleverd had):

  "U heeft recent 3 producten op eurotops.nl gekocht.
  Wij hopen dat u blij bent met de door u gekochte producten en horen graag uw mening."

  Het kan toch niet gekker worden. 
  Moet je artikelen gaan beoordelen, die helemaal niet geleverd zijn.   
  En waarom zijn die artikelen nog niet geleverd?  
  Ik kan dit bedrijf moeilijk nog serieus nemen!

  Ook op die vraag kwam geen zinnig antwoord van mevr. Drummer van de Klantenservice.
  De aangeschreven Directie reageerde niet. 

  Potentiële klanten weten nu wat ze te wachten staat bij Eurotops.

  Door: M List 11-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Reclameblad van Eurotops is ongewenst maar het lukt me niet dat stop te zetten.

  Reclame blad van Eurotops is ongewenst. Ik heb hierover vaker gemaild en gebeld maar ik blijf het blad ontvangen. Graag stoppen hiermee.

  Door: K. Tjon Soei Sjoe 14-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  2 Plasma aanstekers

  Ik bestelde er twee plasma aanstekers omdat mijn vrouw door Reuma niet met reguliere aanstekers overweg kan. Geen wereldschokkende bedragen 15 euro per aansteker.

  Nou verwacht ik niet dat zo'n ding een jaar meegaat maar deze gingen al binnen de 2 weken zichttermijn kapot. Mail gestuurd, geen reactie. gebeld er zou vervanging worden gestuurd. Deze ontvangen, de kapotte teruggestuurd naar het door hun verstrekte antwoordnummer.

  Ook deze vervangende aanstekers waren binnen een week ter ziele. Kortom troep! Ik dacht voor die drie tientjes les geleerd en bestelde goede aanstekers bij bol.com(Deze werken nog steeds zelfde prijs)

  Niets meer gehoord tot ik alsnog een rekening kreeg voor aanstekers. Deze verscheurd en nu heb ik een deurwaarder aan mijn broek voor iets wat al bij de bestelling is betaald.

  Mijn advies KOOP nooit bij deze puinshop!

  Door: Everwijn Overberg 13-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  klacht

  de laatste bestelling was zeer slecht.

  Door: jcm Tieland Dam 31-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6
  rating

  'tis maar wat je wilt/zoekt

  Ik heb nu een aantal keren besteld bij Eurotops. In alle gevallen geen probleem en de producten (voor zover aanwezig) op tijd ontvangen.
  (een beetje angst ivm de geplaatste reviews was bij mij niet nodig)
  Of iets duur is of niet is betrekkelijk. Het is maar net hoe je portemonnaie gevuld is. Maar, gemiddeld, vind ik de producten zeker niet goedkoop. Het mooie is uiteraard dat je dan oo k niets hoeft te kopen. Over evt. iets terugsturen kan iik niet beoordelen omdat dat nog niet is voorgekomen. In principe koop is geen kleding, muv de laatste keer een broek. Voordeel in een fysieke winkel is natuurlijk de mogelijkheid van passen en beooordelen.
  De broek die ik kocht (ong. €70-) pakt wel ellerlei pluisjes op. Heb er op zich geen spijt van maar ik blijf toch maar weer gewoon kopen in de fysieke winkel. (houden we de leefbaarheid (stad/dorp) ook enigszins in stand.
  De goederen die ik bestelde waren goed verpakt.

  Door: H.J. Prins 27-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Weinig of geen klachten

  Sinds de eerste bestelling bij Eurotops heb ik eigenlijk nooit problemen gehad. Wat ik uit de reviews haal, is dat sommige mensen andere (negetieve) ervaringen hebben. Het kan computerstoring zijn, of mis-communicatie. Het is en blijft mensenwerk, dus feilbaar. Wat Eurotops toch nog duur kan maken, zijn de bezorgkosten. Verder heb ik altijd snelle levering gehad en ook met event. refunds had ik geen problemen. Ik ken geen bedrijf waar zoveel gadgets zijn te vinden.

  Door: Rijks 04-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Bericht voor euro tops

  Product stat goedkoper in catalogs Dan dat je Moët betalen oplichterij moeten beter Kijken

  Door: Willem v d Zwan 23-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6
  rating

  nooit meer eurotops

  26 maart product besteld en via IDeal betaald, werd echter binnen 1 minuut dubbel afgeschreven. ondanks diverse telefoontjes, mails en toezeggingen 10 mei nog geen terugbetaling ontvangen. Zou 5 april zijn overgemaakt en mijn bank moest maar uitzoeken waar het geld gebleven was. Onbetrouwbaar duits bedrijf !

  Door: p v loon 10-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6
  rating

  Malafide bedrijf

  Ze proberen klanten te doen betalen voor niet bestelde goederen als men al een tijdje vaste klant is.
  Waarschijnlijk dus niet als respect en genegenheid naar de klant want ze sturen dan brieven met bijkomende
  kosten en bedreigingen met incasso bureau dit zonder poot om op te staan, triestiggaards.
  Maar menige mensen trappen er in en laten zich intimideren, neen, die soorten firma's met hun malafide praktijken
  massaal aanklagen bij de Federale économische inspectie, daar alleen zullen ze oren naar hebben van moeten
  want telefonisch of per mail wordt je genegeerd, wie zich verbergt kan niet zuiver op de graat zijn !

  Door: Van Daele 02-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Goedkoop ???????

  Pas op met bestelliingen bij Eurotops. Vaak zie de de prijs van het artikel dat je net bestelde in de volgende catalogus voor bijna 50% afgeprijsd. En dan zijn ze verbaasd als je om een refund vraagt......

  Door: P. Binnenkade 27-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Retour opdracht N° 1506592

  OpdrachtN°1506592 teruggestuurrd per 04/05/2017 .Nog steeds mijn vooraf betaald bedrag van 129€ niet
  terug betaald gekregen,na herhaaldelijke aanmaningen via E mail?
  Is dit uw service naar een trouwe klant toe?

  Mvg,
  Ir. Leo.simons
  Heykavel 3 bus 8
  9170 De Klinge Belgie

  Door: Simons Leo 27-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  online

  ik had ooit een bestelling geplaatst online om dat die in de cataloog niet meer stond twee tot 2 maal heb ik een mail gestuurd voor al eer ik een antwoord kreeg. ze zeiden mij dat ik een code moest invullen dat bij het artikel staat. nochtans had ik hen gezegd om welk artikel het ging maar neen u moet de code invullen die er naast staat?code nergens geen code te zien. ook wat betreft bij u bestelling de gratise artikels die je er bij krijgt is niets waard. en er staat nochtans bij je bestelbon een kruis dat je dat niet moet hebben maar toch sturen ze het met je mee in je pakket.

  Door: daniel CLAEYS 16-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5
  rating

  Keurige kleding voor heer op leeftijd.

  Keurige kleding voor heer op leeftijd.
  Ik bestel hier graag, het is niet duur

  Door: Melvin 20-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7
  rating

  goede webshop

  Hier een aantal inkopen gedaan voor de winter.
  Goede webshop, ruim aanbod.
  Niet de goedkoopste, maar wel de mogelijkheid te kopen op rekening, voor mij erg prettig.

  Door: Sjaak g. 02-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Kerstpakket van EuroTops was niet bijzonder

  Vorig jaar een kerstpakket besteld voor mijn personeelsleden bij Eurotops, maar dat doe ik vast niet weer. Ik schrok nogal van het uiteindelijke bedrag dat ik moest betalen, want dat week behoorlijk af van de offerte. Daarnaast was de inhoud van het pakket niet spectaculair en daarnaast heb ik al van verscheidene medewerkers gehoord dat er dingen uit hun pakket zijn gesneuveld. Dit gun ik mijn medewerkers niet.

  Door: Dhr. Looijers 22-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Eurotops

  Uw beoordeling