NederlandReview

    Ervaringen Eurotops

    Bent u benieuwd naar wat online postorderbedrijf Eurotops te bieden heeft? Lees hier de ervaringen van onze bezoekers. Een postorderbedrijf dat online zijn producten aanbiedt is niet uniek. De meeste traditionele postorderbedrijven zijn in de afgelopen jaren afgestapt van het uitbrengen van een catalogus op papier naar een online webwinkel waar het assortiment wordt aangeboden aan een breed publiek. De kosten van het laten maken van een papieren catalogus zijn immers vele malen hoger dan die van het onderhouden van een website en het bereik is vele malen groter. Daarom biedt Eurotops zijn diensten ook aan via een online webwinkel.

    Over Eurotops

    Eurotops is een postorderbedrijf dat zich volgens de eigen informatie richt op mensen van 50 jaar en ouder. Gezien het assortiment dat wordt aangeboden kan deze doelgroep verder worden gespecificeerd naar “mannen van 50 jaar en ouder”. Eurotops levert vooral technische producten, kleding en andere gebruiksartikelen voor mannen. U kunt het assortiment online bekijken en zult zien dat het een bonte verzameling is van allerlei artikelen. Eurotops streeft ernaar om uitsluitend exclusieve artikelen van over de gehele wereld in het assortiment op te nemen die niet gemakkelijk elders te verkrijgen zijn. Daarmee wil Eurotops zich onderscheiden van andere webwinkels.

    Eurotops richt zich vooral op mannen, net als deze video

    Van multitool tot herenoverhemd

    Online shop Eurotops heeft een zeer breed assortiment. U vindt er alles van herenhorloge tot functionele multitool, verlichting en vrijetijdskleding. Alles wat bijzonder en exclusief is wordt aangeboden in de webshop van Eurotops. De artikelen die worden verkocht worden over de gehele wereld ingekocht en zijn zo veel mogelijk exclusief en dus niet of beperkt elders verkrijgbaar. Bent u op zoek naar iets bijzonders voor uzelf om cadeau te geven dan is de kans aanwezig dat u hier slaagt.


    Online winkelen heeft de toekomst

    Online winkelen heeft de toekomst en dat beseffen steeds meer bedrijven. Steeds meer winkels die van oudsher via postorder of vanuit een fysieke winkel verkochten gaan over op online verkoop. Steeds meer mensen vinden het een stuk gemakkelijker om online te shoppen op een moment dat het hem uitkomt dan dat ze de stad in gaan o m te winkelen. Bovendien kan via een online winkel veel gemakkelijker een groot en regelmatig wisselend assortiment van artikelen worden aangeboden en een veel grotere doelgroep worden bereikt. Dit concept zorgt ervoor dat steeds meer winkels een online webshop starten, soms naast het bestaan van fysieke winkels of zoals in het geval van Eurotops een postorderbedrijf dat zijn oorsprong heeft in Duitsland.

    Is online winkelen wel veilig?

    Sommige mensen vragen zich af of online shoppen wel veilig is. Gaat de betaling wel goed en krijg ik mijn bestelling wel geleverd? En inderdaad gaat dat niet altijd goed. Maar als een bedrijf is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborgfonds kunt u er vanuit gaan dat u als klant goed beschermde rechten heeft. De levering kan soms wat langer duren omdat een besteld artikel wellicht niet op voorraad is. Een deugdelijk bedrijf zal zijn klanten hierover altijd informeren zodat ze niet onwetend wekenlang op hun bestelling zitten te wachten.

    Klachten

    Wanneer u een klacht heeft over de service of de producten van Eurotops dan kunt u op verschillende manieren contact met het bedrijf opnemen. U kunt bellen of een e-mail sturen om uw klacht onder hun aandacht te brengen. De winkel is ook aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborgfonds. Maar de procedure is altijd dat u eerst met de winkel in gesprek gaat om te proberen het conflict op te lossen. Eurotops moet een redelijke termijn krijgen om uw klacht in behandeling te nemen en met een oplossing te komen. Als de geboden oplossing niet naar tevredenheid is kunt u zich wenden tot het Thuiswinkel Waarborgfonds. Zij zullen in de eerste plaats proberen om tussen beide partijen te bemiddelen. Als dit nog steeds geen oplossing biedt waar u tevreden over bent kunt u een beroep doen op de Geschillencommissie Thuiswinkel. Zij doen vervolgens een bindende uitspraak. Natuurlijk kunt u daartegen gaan procederen, maar meestal zijn de bedragen van bestelling niet dusdanig hoog dat dit de moeite loont.

    Was of bent u klant van Eurotops?

    En bent u tevreden of toch niet? Wij horen graag van u. Als u uw ervaringen met Eurotops deelt op de website van NederlandReview kunnen onze bezoekers hun voordeel doen met uw beoordeling van deze webshop. Mede aan de hand van uw review kunnen andere potentiële klanten beslissen of ze er wel of niet een bestelling zullen doen. Wij stellen iedere mening op prijs, of deze nu negatief of positief is.

    Wat vinden klanten van Eurotops? Voordat je bij deze grote webshop bestelt, moet je weten of ze wel leveren! Hoe gaan ze met klachten om? Wanneer is er uitverkoop?

    Eurotops
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

    5
    41% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    5.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    'tis maar wat je wilt/zoekt

    Ik heb nu een aantal keren besteld bij Eurotops. In alle gevallen geen probleem en de producten (voor zover aanwezig) op tijd ontvangen.
    (een beetje angst ivm de geplaatste reviews was bij mij niet nodig)
    Of iets duur is of niet is betrekkelijk. Het is maar net hoe je portemonnaie gevuld is. Maar, gemiddeld, vind ik de producten zeker niet goedkoop. Het mooie is uiteraard dat je dan oo k niets hoeft te kopen. Over evt. iets terugsturen kan iik niet beoordelen omdat dat nog niet is voorgekomen. In principe koop is geen kleding, muv de laatste keer een broek. Voordeel in een fysieke winkel is natuurlijk de mogelijkheid van passen en beooordelen.
    De broek die ik kocht (ong. €70-) pakt wel ellerlei pluisjes op. Heb er op zich geen spijt van maar ik blijf toch maar weer gewoon kopen in de fysieke winkel. (houden we de leefbaarheid (stad/dorp) ook enigszins in stand.
    De goederen die ik bestelde waren goed verpakt.

    Door: H.J. Prins 27-10-2018
    Anneke Olmberg-Korver 26-06-2020

    Artikelen besteld en prima ontvangen. Daarbij oom een ER horloge ontvangen. Deze doet het echter niet. Wel jammer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Weinig of geen klachten

    Sinds de eerste bestelling bij Eurotops heb ik eigenlijk nooit problemen gehad. Wat ik uit de reviews haal, is dat sommige mensen andere (negetieve) ervaringen hebben. Het kan computerstoring zijn, of mis-communicatie. Het is en blijft mensenwerk, dus feilbaar. Wat Eurotops toch nog duur kan maken, zijn de bezorgkosten. Verder heb ik altijd snelle levering gehad en ook met event. refunds had ik geen problemen. Ik ken geen bedrijf waar zoveel gadgets zijn te vinden.

    Door: Rijks 04-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    bladblazer

    De reviews liegen er niet om , ik heb voor het eerst bij eurotops wat besteld . maar na de reviews gelezen te hebben was ik wel een beetje huiverig, in dit geval een kleine bladblazer donderdags besteld en hij werd al dinsdag de week erop keurig bezorgd. Dus ik heb niets te klagen. jammer dat het bij zoveel mensen verkeerd gaat.

    Door: Rob 16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    goede webshop

    Hier een aantal inkopen gedaan voor de winter.
    Goede webshop, ruim aanbod.
    Niet de goedkoopste, maar wel de mogelijkheid te kopen op rekening, voor mij erg prettig.

    Door: Sjaak g. 02-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Vergrotende bril

    Nooit meer!

    Product geretourneerd, alles mooi gedaan volgens de richtlijnen van Eurotops en toch nooit mijn geld teruggekregen! Hiervoor meerdere mails gestuurd en nooit een antwoord gekregen!

    Door: Delphine Vandermeeren 13-06-2020
    Annie Van Lancker 16-06-2020

    Bril met vergrootglas product terug gestuurd maar na 3 maand nog steeds geen geld terug. Zeer goede service noem ik dat. Nooit meer koop ik daar wat.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    riem en klak

    eergisteren op adres ontvangen 09.06.2020
    vandaag een herinnering van niet-betaling 11.06.2020
    datum van levering op jullie papier is : 07.05.2020


    weken terug schoenen besteld mocassins zwart, niet aangekomen , niets gezien
    gebeld
    terug besteld langs ontvangen email van jullie
    nog steeds niets !


    toch allemaal niet zo netjes , niet ?

    Boterman Mario

    Door: Boterman 11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Batterij opbergbox

    Besteld, betaald maar nooit geleverd. Eurotops schuift het af op GLS en die zegt wel geleverd te hebben.

    Door: Jan Doets 22-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    horloge en riem

    Bestelling geplaatst, enkele dagen later een bericht dat eea was overgedragen aan GLS. Daar staat aangemeld, maar nog niet overgedragen. Na een paar dagen daarover gemaild en kreeg redelijk snel antwoord: "morgen of overmorgen". Nog steeds niets ontvangen en de status bij GLS nog steeds hetzelfde. Daar weer over gemaild en Eurotops in gebreke gesteld met datum waarop men zou moeten leveren. Geen antwoord...opeens na 2 dagen een antwoord. Corona zat de boel dwars. Week later, status bij GLS? Nog steeds hetzelfde. Voor ik bestelde heb ik ff gegoogled en niks raars gevonden m.b.t Eurotops. Nu opeens zie ik dat men al eerder problemen ondervindt. Ik wacht nog 1 week.

    Door: Bram 01-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Potje allesreiniger

    Mooie katalogus, makkelijk te bestellen. Hoefde niet vooraf te betalen. Snelle levering. Maar toen begon het. Pakketje zou afgeleverd worden.. Niets ontvangen. Volgens site vervoerder afgeleverd met handtekening. Handtekening opgevraagd, is niet van ons. Mailen bellen naar eurotops. Moesten zelf kontakt opnemen met de vervoerder. Doen we niet, is aan euro tops om dat uit te zoeken. Aanmaning en herinneringen ontvangen. Deurwaarder volgt. Weer gebeld. We hebben het pakketje niet ontvangen. Gaan ook niet betalen. Zouden formulier opsturen om vervoerder aansprakelijk te stellen, nog geen formulier ontvangen....veel personen bij eurotops aan de telf gehad. Vandaag weer een dame. Blijkt van mijn gesprekken niets genoteerd te zijn....

    Door: Mevr van Poppel 26-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    adventkalender

    Pure fraude!

    Bestelling t.w.v. 105 euro een dag na aankoop herroepen omdat ik niet zeker was van de kwaliteit. Meteen melding gekregen dat het in orde was. 3 uur later kreeg ik een e-mail dat het pakket toch verzonden was. Geen probleem volgens eurotops, ik moest het pakket gewoon niet aanvaarden.

    Volgende 9 dagen werden geen enkele van mijn e-mails beantwoord. Mijn geduld was op en de volgende mail was iets minder vriendelijk. Toen kreeg ik eindelijk antwoord. Het pakket was zogezegd geleverd en ik zou ervoor getekend hebben. Vreemd, ik heb echter nooit een pakket ontvangen, en moesten ze aan de deur gestaan hebben zou ik de instructies van eurotops gevolgd hebben en het pakket vriendelijk geweigerd hebben.

    Terug een vriendelijke mail gestuurd met de vraag aan welk adres het geleverd was en door wie het getekend was, want zowel ik als mijn partner hebben niets gezien.

    Uiteraard weer lang wachten op een antwoord. Dagen later zelfde e-mail opnieuw doorgestuurd met de vraag of ze me nu eindelijk willen helpen. Antwoord gekregen dat het mijn fout is en dat ik het pakket maar niet moest ontvangen en tekenen voor ontvangst. Ik moest hun intstructies maar gevolgd hebben.

    Nu gaan ze me zogezegd een bewijs sturen dat ik op 4 november zou getekend hebben voor ontvangst. Daar ben ik heel benieuwd naar. Ik vraag me namelijk af hoe ik of mijn partner kan tekenen voor ontvangst terwijl we 50 km verder aan het werken waren.

    Kortom NOOIT KOPEN! Schandalige service en pure fraude. Dit heb ik nog nooit meegemaakt.

    Door: Sais Cortebeeck 14-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    schoenen

    BIJ EUROTOPS GAAT VRIJWEL ALLES FOUT !

    - LEVERTIJD VAN DRIE WEKEN WERD ZELFS NOG OVERSCHREDEN !
    - OP DE BEZORGDAG WERD ER NIETS BEZORGD ...
    - KLANTENSERVICE BEANTWOORDT GEEN VRAGEN DAAROVER
    - EN BIEDT DAARVOOR ZELFS GEEN EXCUSES AAN
    - ALS JE WITTE SCHOENEN HEBT BESTELD, ONTVANG JE GRIJZE ...

    Op 14 juni witte schoenen besteld. Men kon kiezen uit zwarte en witte.
    De levertijd bleek achteraf liefst drie weken te zijn. 
    Eurotops vindt dit zelf "betrouwbare en snelle levering".

    Op vrijdag 5 juli dan eindelijk het bericht dat de schoenen door Eurotops waren verzonden
    en de eerstvolgende werkdag zouden worden bezorgd.
    Dan blijf je daarvoor thuis, maar tevergeefs: het langverwachte pakje werd niet bezorgd.
    Volgens de track&trace "wegens bijzondere omstandigheden". 

    Als je de volgende dag per e-mail aan de klantenservice vraagt wat de reden is van het niet-bezorgen, 
    krijg je geen enkel antwoord op die vraag.

    Slechts de mededeling: "U gaat het pakket vandaag ontvangen. GLS doet de levering."

    Dat lijkt toch echt helemaal nergens op, zo'n reactie.
    Zelfs een excuusje van die mevr. Drummer kon er niet af. Zeer fatsoenlijk!
    Op een volgende mail kwam trouwens helemaal geen antwoord meer van mevr. Drummer.

    Bij openmaken van het pakket toch een verrassing: er zitten GRIJZE schoenen in, terwijl WITTE besteld zijn...
    Bijzonder vreemd omdat men die schoenen helemaal niet in de kleur grijs kon bestellen.
    Men moest kiezen uit wit en zwart...
    Dit voorleggen aan mevr. Drummer van de Klantenservice heeft geen zin, want die antwoordt toch niet.
    Als dat het "Professionele advies voor en na uw aankoop" is, waarmee Eurotops schermt...

    Voor een bedrijf dat 30 jaar ervaring zegt te hebben zijn het allemaal ontstellend slechte prestaties!

    En wat te denken van het bericht op 28 juni, (toen Eurotops nog niets geleverd had):

    "U heeft recent 3 producten op eurotops.nl gekocht.
    Wij hopen dat u blij bent met de door u gekochte producten en horen graag uw mening."

    Het kan toch niet gekker worden. 
    Moet je artikelen gaan beoordelen, die helemaal niet geleverd zijn.   
    En waarom zijn die artikelen nog niet geleverd?  
    Ik kan dit bedrijf moeilijk nog serieus nemen!

    Ook op die vraag kwam geen zinnig antwoord van mevr. Drummer van de Klantenservice.
    De aangeschreven Directie reageerde niet. 

    Potentiële klanten weten nu wat ze te wachten staat bij Eurotops.

    Door: M List 11-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Reclameblad van Eurotops is ongewenst maar het lukt me niet dat stop te zetten.

    Reclame blad van Eurotops is ongewenst. Ik heb hierover vaker gemaild en gebeld maar ik blijf het blad ontvangen. Graag stoppen hiermee.

    Door: K. Tjon Soei Sjoe 14-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 Plasma aanstekers

    Ik bestelde er twee plasma aanstekers omdat mijn vrouw door Reuma niet met reguliere aanstekers overweg kan. Geen wereldschokkende bedragen 15 euro per aansteker.

    Nou verwacht ik niet dat zo'n ding een jaar meegaat maar deze gingen al binnen de 2 weken zichttermijn kapot. Mail gestuurd, geen reactie. gebeld er zou vervanging worden gestuurd. Deze ontvangen, de kapotte teruggestuurd naar het door hun verstrekte antwoordnummer.

    Ook deze vervangende aanstekers waren binnen een week ter ziele. Kortom troep! Ik dacht voor die drie tientjes les geleerd en bestelde goede aanstekers bij bol.com(Deze werken nog steeds zelfde prijs)

    Niets meer gehoord tot ik alsnog een rekening kreeg voor aanstekers. Deze verscheurd en nu heb ik een deurwaarder aan mijn broek voor iets wat al bij de bestelling is betaald.

    Mijn advies KOOP nooit bij deze puinshop!

    Door: Everwijn Overberg 13-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    klacht

    de laatste bestelling was zeer slecht.

    Door: jcm Tieland Dam 31-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Bericht voor euro tops

    Product stat goedkoper in catalogs Dan dat je Moët betalen oplichterij moeten beter Kijken

    Door: Willem v d Zwan 23-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    nooit meer eurotops

    26 maart product besteld en via IDeal betaald, werd echter binnen 1 minuut dubbel afgeschreven. ondanks diverse telefoontjes, mails en toezeggingen 10 mei nog geen terugbetaling ontvangen. Zou 5 april zijn overgemaakt en mijn bank moest maar uitzoeken waar het geld gebleven was. Onbetrouwbaar duits bedrijf !

    Door: p v loon 10-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Schrijf zelf een review over Eurotops

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Eurotops een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 22 ervaringen geplaatst over Eurotops. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 41% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Eurotops actief?

    Eurotops is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Persoonlijke verzorging, Sport & Outdoor, Wonen, Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Eurotops gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.