NederlandReview

  Ervaringen Eurotops

  Bent u benieuwd naar wat online postorderbedrijf Eurotops te bieden heeft? Lees hier de ervaringen van onze bezoekers. Een postorderbedrijf dat online zijn producten aanbiedt is niet uniek. De meeste traditionele postorderbedrijven zijn in de afgelopen jaren afgestapt van het uitbrengen van een catalogus op papier naar een online webwinkel waar het assortiment wordt aangeboden aan een breed publiek. De kosten van het laten maken van een papieren catalogus zijn immers vele malen hoger dan die van het onderhouden van een website en het bereik is vele malen groter. Daarom biedt Eurotops zijn diensten ook aan via een online webwinkel.

  Over Eurotops

  Eurotops is een postorderbedrijf dat zich volgens de eigen informatie richt op mensen van 50 jaar en ouder. Gezien het assortiment dat wordt aangeboden kan deze doelgroep verder worden gespecificeerd naar “mannen van 50 jaar en ouder”. Eurotops levert vooral technische producten, kleding en andere gebruiksartikelen voor mannen. U kunt het assortiment online bekijken en zult zien dat het een bonte verzameling is van allerlei artikelen. Eurotops streeft ernaar om uitsluitend exclusieve artikelen van over de gehele wereld in het assortiment op te nemen die niet gemakkelijk elders te verkrijgen zijn. Daarmee wil Eurotops zich onderscheiden van andere webwinkels.

  Eurotops richt zich vooral op mannen, net als deze video

  Van multitool tot herenoverhemd

  Online shop Eurotops heeft een zeer breed assortiment. U vindt er alles van herenhorloge tot functionele multitool, verlichting en vrijetijdskleding. Alles wat bijzonder en exclusief is wordt aangeboden in de webshop van Eurotops. De artikelen die worden verkocht worden over de gehele wereld ingekocht en zijn zo veel mogelijk exclusief en dus niet of beperkt elders verkrijgbaar. Bent u op zoek naar iets bijzonders voor uzelf om cadeau te geven dan is de kans aanwezig dat u hier slaagt.


  Online winkelen heeft de toekomst

  Online winkelen heeft de toekomst en dat beseffen steeds meer bedrijven. Steeds meer winkels die van oudsher via postorder of vanuit een fysieke winkel verkochten gaan over op online verkoop. Steeds meer mensen vinden het een stuk gemakkelijker om online te shoppen op een moment dat het hem uitkomt dan dat ze de stad in gaan o m te winkelen. Bovendien kan via een online winkel veel gemakkelijker een groot en regelmatig wisselend assortiment van artikelen worden aangeboden en een veel grotere doelgroep worden bereikt. Dit concept zorgt ervoor dat steeds meer winkels een online webshop starten, soms naast het bestaan van fysieke winkels of zoals in het geval van Eurotops een postorderbedrijf dat zijn oorsprong heeft in Duitsland.

  Is online winkelen wel veilig?

  Sommige mensen vragen zich af of online shoppen wel veilig is. Gaat de betaling wel goed en krijg ik mijn bestelling wel geleverd? En inderdaad gaat dat niet altijd goed. Maar als een bedrijf is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborgfonds kunt u er vanuit gaan dat u als klant goed beschermde rechten heeft. De levering kan soms wat langer duren omdat een besteld artikel wellicht niet op voorraad is. Een deugdelijk bedrijf zal zijn klanten hierover altijd informeren zodat ze niet onwetend wekenlang op hun bestelling zitten te wachten.

  Klachten

  Wanneer u een klacht heeft over de service of de producten van Eurotops dan kunt u op verschillende manieren contact met het bedrijf opnemen. U kunt bellen of een e-mail sturen om uw klacht onder hun aandacht te brengen. De winkel is ook aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborgfonds. Maar de procedure is altijd dat u eerst met de winkel in gesprek gaat om te proberen het conflict op te lossen. Eurotops moet een redelijke termijn krijgen om uw klacht in behandeling te nemen en met een oplossing te komen. Als de geboden oplossing niet naar tevredenheid is kunt u zich wenden tot het Thuiswinkel Waarborgfonds. Zij zullen in de eerste plaats proberen om tussen beide partijen te bemiddelen. Als dit nog steeds geen oplossing biedt waar u tevreden over bent kunt u een beroep doen op de Geschillencommissie Thuiswinkel. Zij doen vervolgens een bindende uitspraak. Natuurlijk kunt u daartegen gaan procederen, maar meestal zijn de bedragen van bestelling niet dusdanig hoog dat dit de moeite loont.

  Was of bent u klant van Eurotops?

  En bent u tevreden of toch niet? Wij horen graag van u. Als u uw ervaringen met Eurotops deelt op de website van NederlandReview kunnen onze bezoekers hun voordeel doen met uw beoordeling van deze webshop. Mede aan de hand van uw review kunnen andere potentiële klanten beslissen of ze er wel of niet een bestelling zullen doen. Wij stellen iedere mening op prijs, of deze nu negatief of positief is.

  Wat vinden klanten van Eurotops? Voordat je bij deze grote webshop bestelt, moet je weten of ze wel leveren! Hoe gaan ze met klachten om? Wanneer is er uitverkoop?

  Eurotops
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (27)

  5
  44% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.8
  Service
  rating
  4.2
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  5.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  'tis maar wat je wilt/zoekt

  Ik heb nu een aantal keren besteld bij Eurotops. In alle gevallen geen probleem en de producten (voor zover aanwezig) op tijd ontvangen.
  (een beetje angst ivm de geplaatste reviews was bij mij niet nodig)
  Of iets duur is of niet is betrekkelijk. Het is maar net hoe je portemonnaie gevuld is. Maar, gemiddeld, vind ik de producten zeker niet goedkoop. Het mooie is uiteraard dat je dan oo k niets hoeft te kopen. Over evt. iets terugsturen kan iik niet beoordelen omdat dat nog niet is voorgekomen. In principe koop is geen kleding, muv de laatste keer een broek. Voordeel in een fysieke winkel is natuurlijk de mogelijkheid van passen en beooordelen.
  De broek die ik kocht (ong. €70-) pakt wel ellerlei pluisjes op. Heb er op zich geen spijt van maar ik blijf toch maar weer gewoon kopen in de fysieke winkel. (houden we de leefbaarheid (stad/dorp) ook enigszins in stand.
  De goederen die ik bestelde waren goed verpakt.

  Door: H.J. Prins27-10-2018
  Anneke Olmberg-Korver26-06-2020

  Artikelen besteld en prima ontvangen. Daarbij oom een ER horloge ontvangen. Deze doet het echter niet. Wel jammer.

  H.de Boer10-07-2020

  Ik heb een bestelling van jullie ontvangen, met als cado een maritime horloge, maar dit horloge loopt niet goed, blijft stilstaan. kunnen jullie een nieuwe sturen ? bij voorbaat hartelijk dank , vr.gr. henk de boer, actiecodeEAJB01

  jhm esser23-10-2020

  ben nieuwe klanten heb al slechte ervaring met het bedrijf ze boeken mijn betaling bij mijn creditcard dubbel af en heb de artiekelen nog niet ontvangen ik koop hier niets meer ben teleur gesteld ook de levering duurt te lang

  Huub Smets17-11-2020

  Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en heb de indruk, na een viertal emailberichten aan hun , dat zij mijn bestelling niet willen leveren en ik kan fluiten naar mijn geld!

  Ellie22-11-2020

  Ik heb mijn bestelling ook niet onvangen

  Theo Bertels 09-12-2020

  Waarom duur het zo lang als je bellen wanneer ze oppakken ik heef 11min aan de telefoon gestaan en nog plekken jullie niet op dat is lang hè dat tegen 30zent per 1min

  Theo Bertels 09-12-2020

  Waarom duur het zo lang als je bellen wanneer ze oppakken ik heef 11min aan de telefoon gestaan en nog plekken jullie niet op dat is lang hè dat tegen 30zent per 1min

  Theo Bertels 09-12-2020

  Waarom duur het zo lang als je bellen wanneer ze oppakken ik heef 11min aan de telefoon gestaan en nog plekken jullie niet op dat is lang hè dat tegen 30zent per 1min

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  diversen zie factuur 5 cq 6

  Gisterenmiddag (2 december) werd aan mijn adres afgeleverd 2 dozen. Na het openen van deze dozen bleek in beide dozen dezelfde artikelen te zitten. Ik kan niet begrijpen hoe dit is kunnen gebeuren Ik heb 1 doos geretourneerd en wat schetst mijn verbazing ik moest namelijk 6,75 euro aan verzendkosten betalen. Ik heb U catalogus bekeken en kon daarover niets vinden. Daarom moge ik U beleefd verzoeken genoemd bedrag terug te storten op NL91RABO0174300336. Bij voorbaat dank.

  Door: Walther Heijnen03-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Weinig of geen klachten

  Sinds de eerste bestelling bij Eurotops heb ik eigenlijk nooit problemen gehad. Wat ik uit de reviews haal, is dat sommige mensen andere (negetieve) ervaringen hebben. Het kan computerstoring zijn, of mis-communicatie. Het is en blijft mensenwerk, dus feilbaar. Wat Eurotops toch nog duur kan maken, zijn de bezorgkosten. Verder heb ik altijd snelle levering gehad en ook met event. refunds had ik geen problemen. Ik ken geen bedrijf waar zoveel gadgets zijn te vinden.

  Door: Rijks04-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  bladblazer

  De reviews liegen er niet om , ik heb voor het eerst bij eurotops wat besteld . maar na de reviews gelezen te hebben was ik wel een beetje huiverig, in dit geval een kleine bladblazer donderdags besteld en hij werd al dinsdag de week erop keurig bezorgd. Dus ik heb niets te klagen. jammer dat het bij zoveel mensen verkeerd gaat.

  Door: Rob16-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Overhemden

  2 november besteld en nu 2 dec nog niet geleverd.

  Door: Willem Wollinga02-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  Schoenen en zaklantaarn

  Dit schreef de dame van de klachtenafhandeling na mijn vraag, na ruim 20 dagen wachten op de levering.
  “U ontvang het pakket over drie à vier werkdagen.
  Excuses voor het ongemak. “
  Jammer, gemiste kans op een klantvriendelijker antwoord. Opfriscursus?

  Door: Wim Bruins19-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  goede webshop

  Hier een aantal inkopen gedaan voor de winter.
  Goede webshop, ruim aanbod.
  Niet de goedkoopste, maar wel de mogelijkheid te kopen op rekening, voor mij erg prettig.

  Door: Sjaak g.02-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Kerstdorp met verlichting

  Leuk kerstdorp gekocht. Helaas na 10 minuten waren de lichtjes al kapot. Geen aanrader dus

  Door: Scheltens09-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  2106358

  Bestelling gedaan,betaling gedaan (bancontact),doch NIETS ontvangen! Gaven zelf toe per mail dat er NIETS verzonden is. Beloofden terugbetaling,doch er werd NIETS terugbetaald ! Klacht bij Politie (oplichting via internet,valse verkoopspraktijken) en klacht bij de FOD Ekonomische Inspektie gedaan.
  Conclusie: BEDRIEGERS !

  Door: Johnny De Schrijver16-10-2020
  Huub Smets17-11-2020

  Net als bovenstaande klant van eurtops zal mij dit ook gaan gebeuren

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Vergrotende bril

  Nooit meer!

  Product geretourneerd, alles mooi gedaan volgens de richtlijnen van Eurotops en toch nooit mijn geld teruggekregen! Hiervoor meerdere mails gestuurd en nooit een antwoord gekregen!

  Door: Delphine Vandermeeren13-06-2020
  Annie Van Lancker16-06-2020

  Bril met vergrootglas product terug gestuurd maar na 3 maand nog steeds geen geld terug. Zeer goede service noem ik dat. Nooit meer koop ik daar wat.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  riem en klak

  eergisteren op adres ontvangen 09.06.2020
  vandaag een herinnering van niet-betaling 11.06.2020
  datum van levering op jullie papier is : 07.05.2020


  weken terug schoenen besteld mocassins zwart, niet aangekomen , niets gezien
  gebeld
  terug besteld langs ontvangen email van jullie
  nog steeds niets !


  toch allemaal niet zo netjes , niet ?

  Boterman Mario

  Door: Boterman11-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Batterij opbergbox

  Besteld, betaald maar nooit geleverd. Eurotops schuift het af op GLS en die zegt wel geleverd te hebben.

  Door: Jan Doets22-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  horloge en riem

  Bestelling geplaatst, enkele dagen later een bericht dat eea was overgedragen aan GLS. Daar staat aangemeld, maar nog niet overgedragen. Na een paar dagen daarover gemaild en kreeg redelijk snel antwoord: "morgen of overmorgen". Nog steeds niets ontvangen en de status bij GLS nog steeds hetzelfde. Daar weer over gemaild en Eurotops in gebreke gesteld met datum waarop men zou moeten leveren. Geen antwoord...opeens na 2 dagen een antwoord. Corona zat de boel dwars. Week later, status bij GLS? Nog steeds hetzelfde. Voor ik bestelde heb ik ff gegoogled en niks raars gevonden m.b.t Eurotops. Nu opeens zie ik dat men al eerder problemen ondervindt. Ik wacht nog 1 week.

  Door: Bram01-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Potje allesreiniger

  Mooie katalogus, makkelijk te bestellen. Hoefde niet vooraf te betalen. Snelle levering. Maar toen begon het. Pakketje zou afgeleverd worden.. Niets ontvangen. Volgens site vervoerder afgeleverd met handtekening. Handtekening opgevraagd, is niet van ons. Mailen bellen naar eurotops. Moesten zelf kontakt opnemen met de vervoerder. Doen we niet, is aan euro tops om dat uit te zoeken. Aanmaning en herinneringen ontvangen. Deurwaarder volgt. Weer gebeld. We hebben het pakketje niet ontvangen. Gaan ook niet betalen. Zouden formulier opsturen om vervoerder aansprakelijk te stellen, nog geen formulier ontvangen....veel personen bij eurotops aan de telf gehad. Vandaag weer een dame. Blijkt van mijn gesprekken niets genoteerd te zijn....

  Door: Mevr van Poppel 26-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  adventkalender

  Pure fraude!

  Bestelling t.w.v. 105 euro een dag na aankoop herroepen omdat ik niet zeker was van de kwaliteit. Meteen melding gekregen dat het in orde was. 3 uur later kreeg ik een e-mail dat het pakket toch verzonden was. Geen probleem volgens eurotops, ik moest het pakket gewoon niet aanvaarden.

  Volgende 9 dagen werden geen enkele van mijn e-mails beantwoord. Mijn geduld was op en de volgende mail was iets minder vriendelijk. Toen kreeg ik eindelijk antwoord. Het pakket was zogezegd geleverd en ik zou ervoor getekend hebben. Vreemd, ik heb echter nooit een pakket ontvangen, en moesten ze aan de deur gestaan hebben zou ik de instructies van eurotops gevolgd hebben en het pakket vriendelijk geweigerd hebben.

  Terug een vriendelijke mail gestuurd met de vraag aan welk adres het geleverd was en door wie het getekend was, want zowel ik als mijn partner hebben niets gezien.

  Uiteraard weer lang wachten op een antwoord. Dagen later zelfde e-mail opnieuw doorgestuurd met de vraag of ze me nu eindelijk willen helpen. Antwoord gekregen dat het mijn fout is en dat ik het pakket maar niet moest ontvangen en tekenen voor ontvangst. Ik moest hun intstructies maar gevolgd hebben.

  Nu gaan ze me zogezegd een bewijs sturen dat ik op 4 november zou getekend hebben voor ontvangst. Daar ben ik heel benieuwd naar. Ik vraag me namelijk af hoe ik of mijn partner kan tekenen voor ontvangst terwijl we 50 km verder aan het werken waren.

  Kortom NOOIT KOPEN! Schandalige service en pure fraude. Dit heb ik nog nooit meegemaakt.

  Door: Sais Cortebeeck14-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  schoenen

  BIJ EUROTOPS GAAT VRIJWEL ALLES FOUT !

  - LEVERTIJD VAN DRIE WEKEN WERD ZELFS NOG OVERSCHREDEN !
  - OP DE BEZORGDAG WERD ER NIETS BEZORGD ...
  - KLANTENSERVICE BEANTWOORDT GEEN VRAGEN DAAROVER
  - EN BIEDT DAARVOOR ZELFS GEEN EXCUSES AAN
  - ALS JE WITTE SCHOENEN HEBT BESTELD, ONTVANG JE GRIJZE ...

  Op 14 juni witte schoenen besteld. Men kon kiezen uit zwarte en witte.
  De levertijd bleek achteraf liefst drie weken te zijn. 
  Eurotops vindt dit zelf "betrouwbare en snelle levering".

  Op vrijdag 5 juli dan eindelijk het bericht dat de schoenen door Eurotops waren verzonden
  en de eerstvolgende werkdag zouden worden bezorgd.
  Dan blijf je daarvoor thuis, maar tevergeefs: het langverwachte pakje werd niet bezorgd.
  Volgens de track&trace "wegens bijzondere omstandigheden". 

  Als je de volgende dag per e-mail aan de klantenservice vraagt wat de reden is van het niet-bezorgen, 
  krijg je geen enkel antwoord op die vraag.

  Slechts de mededeling: "U gaat het pakket vandaag ontvangen. GLS doet de levering."

  Dat lijkt toch echt helemaal nergens op, zo'n reactie.
  Zelfs een excuusje van die mevr. Drummer kon er niet af. Zeer fatsoenlijk!
  Op een volgende mail kwam trouwens helemaal geen antwoord meer van mevr. Drummer.

  Bij openmaken van het pakket toch een verrassing: er zitten GRIJZE schoenen in, terwijl WITTE besteld zijn...
  Bijzonder vreemd omdat men die schoenen helemaal niet in de kleur grijs kon bestellen.
  Men moest kiezen uit wit en zwart...
  Dit voorleggen aan mevr. Drummer van de Klantenservice heeft geen zin, want die antwoordt toch niet.
  Als dat het "Professionele advies voor en na uw aankoop" is, waarmee Eurotops schermt...

  Voor een bedrijf dat 30 jaar ervaring zegt te hebben zijn het allemaal ontstellend slechte prestaties!

  En wat te denken van het bericht op 28 juni, (toen Eurotops nog niets geleverd had):

  "U heeft recent 3 producten op eurotops.nl gekocht.
  Wij hopen dat u blij bent met de door u gekochte producten en horen graag uw mening."

  Het kan toch niet gekker worden. 
  Moet je artikelen gaan beoordelen, die helemaal niet geleverd zijn.   
  En waarom zijn die artikelen nog niet geleverd?  
  Ik kan dit bedrijf moeilijk nog serieus nemen!

  Ook op die vraag kwam geen zinnig antwoord van mevr. Drummer van de Klantenservice.
  De aangeschreven Directie reageerde niet. 

  Potentiële klanten weten nu wat ze te wachten staat bij Eurotops.

  Door: M List11-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Reclameblad van Eurotops is ongewenst maar het lukt me niet dat stop te zetten.

  Reclame blad van Eurotops is ongewenst. Ik heb hierover vaker gemaild en gebeld maar ik blijf het blad ontvangen. Graag stoppen hiermee.

  Door: K. Tjon Soei Sjoe14-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Eurotops

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Eurotops een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 27 ervaringen geplaatst over Eurotops. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Eurotops actief?

  Eurotops is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Persoonlijke verzorging, Sport & Outdoor, Wonen, Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Eurotops gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.