NederlandReview

    Ervaringen Etsy

    Verkoopfora kunnen leuk zijn, maar dan wil je wel zeker weten dat de verkopers betrouwbaar zijn en de spullen die ze verkopen deugen. Maar als verkoper die een eigen online winkeltje wilt aanbieden, wil je natuurlijk ook weten of het wat is. Hoe zit het bijvoorbeeld met de veiligheid van beide partijen, om de kans op oplichting te verminderen? Welke maatregelen biedt Etsy? Wat voor betaalmogelijkheden zijn er mogelijk? Werkt hun app naar behoren? Deel jouw ervaring en mening vandaag nog in een review, of lees gerust de recensies van consumenten voor je.

    Zoektocht naar dat ene speciale item

    Soms vind je in de gewone winkels gewoon niet wat je zoekt. Dat kan, zeker als je qua smaak of stijl afwijkt van het gangbare, zoals met bijvoorbeeld tweedehands, antiek of curiosa uit een bepaalde tijd. Wellicht dat je graag de kleine ondernemers steunt en bijvoorbeeld liever je custom sieraden bij een kleinere goudsmid laat maken. Als je een liefhebber bent van one of a kind (ookwel OOAK) of exclusieve producten, is de kans groot dat je al meerdere uren hebt speuren op het Internet er op hebt zitten. Maar ook als je stiekem liever lui dan moe bent, is een online verkooppunt interessant.

    Etsy

    Uit de hand gelopen creatieve hobby

    Online verkoopsites waar je als particulier laagdrempelig een winkeltje kan open, zijn ideaal voor de momenten waarop je nog te klein bent voor een geheel eigen shop, of dat helemaal niet ambieert. Vaak rekent zo’n site daar welk een bepaald percentage als vergoeding voor. Ook is het mogelijk om binnen de pagina te adverteren voor jouw verkoophoekje. Best handig als je iets nog naast je huidige werk doet of nog voornamelijk vanuit hobby of passie doet/maakt. Een ander voordeel is dat klanten je kunnen vinden aan de hand van de eisen die ze stellen aan wat ze precies zoeken. Ze vinden dus eerst jouw aanbod, en daarmee automatisch jouw verkooppagina ook. Het feit dat je onderdeel bent van een soort overkoepelend of collectief geheel, maakt het ook laagdrempeliger voor de consument om tot aanschaf over te gaan, want het idee van het beleid en de regels van de website geven een idee van veiligheid. Zeker als jouw shopje al goede recensies heeft. En voor je het weet, staat er een unboxing video op YouTube over een creatie van jouw hand!


    In geval van teveel online aankopen


    Dit is zo’n online plek waar online gekocht en verkocht kan worden, zowel nationaal als internationaal. Etsy profileert zich als een plek voor creatief handgemaakt of vintage, maar de ervaring leert, dat er ook winkels en groothandels op te vinden zijn. Afhankelijk van de voorkeur van de verkoper, kan hier betaald worden met onder andere PayPal, iDeal en creditcards. De verzendkosten zijn afhankelijk van de manier waarop iets verzonden zal worden. Sommige verkopers kiezen bijvoorbeeld standaard voor verzekerd, wat extra kosten met zich meebrengt. Na afloop van iedere aankoop, kan de koper een beoordeling achterlaten. Daarbij kunnen dingen als de communicatie met de verkoper, de kwaliteit van het gekochte item, en eventuele problemen aangekaart worden. Uiteraard is het wel zo vriendelijk een verkoper eerst op de hoogte te stellen als er problemen met een product zijn, in plaats van gelijk een negatief review te schrijven.

    Recensies voor en door gebruikers

    Op Etsy kun je verkooptransacties beoordelen, hier mag je Etsy beoordelen. Kwam je er terecht als koper of verkoper? Hoe je jouw ervaring verlopen? Als er problemen waren tijden de aankoop/verkoop, waar je zelf niet meer uit kwam met de andere partij, hoe ging Etsy hiermee om? Wat wordt er met klachten gedaan? Ben je tevreden? Zou je het andere mensen aanraden hier te kopen of te verkopen? Laat ons jouw mening weten, en schrijf vandaag nog een review. Daarmee help je ook geïnteresseerden bij het maken van een keuze. Alvast bedankt!

    Etsy
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (49)

    5.6
    59% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.4
    Service
    rating
    5.2
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    5.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Etsy

    Uw beoordeling

    golfclub labels

    besteld, betaald, bericht ontvangen van versturing.
    Nooit ontvangen!
    vele reminders gestuurd zonder antwoord te hebben ontvangen.
    Onbetrouwbaar!!!!

    Door: RM Speijer23-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Huwelijkscadeau voor mijn ouders

    Wij hebben pas met mijn twee zussen een huwelijkscadeau voor mijn ouders bij Etsy gekocht. Die mensen hebben alles al, dus wat moet je dan.... Op Etsy zagen we een winkeltje van iemand die dus hele mooie groene Ierse knopen verkocht als mozaïek, staat symbool voor verbinding enzo. Heel mooi als huwelijkscadeau! Hele aardige mensen, we hebben een beetje over en weer gemaild want we wilden het natuurlijk wel op tijd ontvangen voor het huwelijksfeest en ook dat het mooi zou zijn. Maar we hadden het al met een week binnen. Het moest uit Ierland komen. Het was echt overdreven goed verpakt in karton en met plastic, dus het was helemaal netjes aangekomen. Dat vond ik vooraf nog wat spannend, omdat het dus om een mozaïek in glas gaat... Hij was in het echt ook heel mooi en trouwens niet eens zo duur: in totaal met verzendkosten maar iets van 25 euro voor betaald.
    Mijn ouders waren er heel blij mee, ze hebben het meteen voor het raam gehangen, dus alle buren kunnen het ook mooi zien.

    Etsy vind ik dus een hele leuke winkel en ik kan dit Ierse winkeltje ook zeker aanbevelen, hele lieve mensen en ze hadden er zelfs nog een extra cadeautje bijgedaan!

    Door: Suzan12-12-2019
    Edwin 17-05-2020

    Iemand ervaring met het kopen van een Mickey Mouse mascotte pak via Eysy?

    Ruud Heintjes03-06-2020

    Iemand ervaring met het kopen van een buitenboordmotor stickerset ? Krijg geen reactie van etsy terug op mijn mail

    Roxanne Sijtsma11-07-2020

    Iemand ervaring met de Nike air Max 90 airbush

    Eu fiz uma compra de 43 euros no site Etsy e parece que nao vou receber, site criminoso???27-08-2020

    uma compra de 43 euros no site Etsy e Nao recebi nada de email,acho que me deram um golpe,empresa criminosa???

    Tosca23-10-2020

    Over 7 mnd als alles goed gaat wordt de naam Vd pasgeboren baby bekent deze naam wil ik graag op een boksbroekje van jullie laten zetten .hoelang duurt dan de verzending als ik het bestel bij u BVD tosca

    Ingrid28-10-2020

    Ik heb prachtige KERST/NIEUWJAARS-getekende vogelkaarten gevonden op Etsy. Werkelijk gewéldig, zoo mooi. Maar wat blijkt, er is iets met het betalen via iDEAL en Etsy, ik kan niet betalen. Wil dat heel graag maar het lukt me niet. Heb de kaarten gelukkig kunnen bestellen via @beastofparadise maar toch Etsy, zorg ervoor dat het probleem opgelost wordt, ik heb al verschillende malen contact gezocht met het hulpcentrum, maar daar krijg ik geen reactie van terug. Via @beastofparadise had ik overigens de KERST/NIEUWJAARS-kaarten binnen 2 dagen in mijn bezit.

    Yde - Vanpoucke Leon en Lucrèce06-12-2020

    Op 27/11/20 bestelling gedaan voor herensokken 1 x handgebreide mannensokken wol large of maat 44 prijs dan 26.30 € en één paar handgebreide sokken Large of maat 44 color 2 dan 24 € betaald met mastercard.Tot op heden geen enkele reaktie of bevestiging van bestelling ontvangen. Graag zo spoedig mogelijk antwoord op mijn vraag en opzoeking wat er is gebeurd. Dank

    Leon YDE06-12-2020

    adres voor bovenvermelde klacht voor antwoord per kerende. Had ze nodig nu op zondag 06/12/20

    Yde Leon06-12-2020

    Westhoek 15 9850 DEINZE (Belgie)

    Yde Leon06-12-2020

    Zie bovenvermelde klachten.

    Bjay07-12-2020

    Zijn alle producten die hier echt? En zijn jullie ook hier een keer opgelicht?

    Harold Meeuwsen30-12-2020

    Had op 12 november tegeltjes besteld die op voorraad waren , was een verjaardagscadeau. Achteraf toch niet voorradig , zou mijn geld teruggestort krijgen , tot op heden niets ontvangen...waardeloos. Bestel hier nooit iets meer.

    André Petitjean02-01-2021

    Large Luxury 100cm Red Felt - "3D" Santa Tree Skirt Transactie-ID: 2162729998 Aantal: 1 Prijs: € 11,80 Besteld 25-11-2020 tot heden niks meer vernomen, al vele malen geprobeerd een e-mail gestuurd. Volgens mij zijn het gewoon OPLICHTERS

    Petra06-01-2021

    Een poster die vanuit Engeland moest komen bestelt. Na enkele dagen keurig en track & trace code van Royal Mail. Daarna was pakket verdwenen. Een keer reactie van verkoper gehad. Inmiddels is het bedrijfje van Etsy verdwenen en heb ik geen poster en ben m’n geld kwijt.

    britt11-01-2021

    iemand ervaring met het terugsturen

    LML Pablo10-03-2021

    meer dan een maand met verzendkost van 47.50 totaal een bedrag van 55..50

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Heel tevreden

    Ik heb al meerdere producten via Etsy besteld en ik ben heel tevreden over mijn aankopen.

    Omdat Etsy bestaat uit allemaal kleine winkeltjes, kan het zijn dat het soms wat langer duurt, voordat je iets ontvangt (omdat het winkeltje waar je iets gekocht hebt bijv. in de VS gevestigd is).

    Ik bestel meestal bij Nederlandse shops en ik krijg altijd alles snel in huis.

    Je moet wel even opletten of de shop waar je besteld binnen de EU gevestigd is, zodat je geen invoerrechten hoeft te betalen (wanneer de waarde van jouw zending uit een land buiten de EU hoger is dan €22, dan moet je invoerrechten betalen).

    Door: Nikki02-04-2019
    Jcj Jolanda Van reeuwijk22-05-2019

    He nikki ik heb iets gezien bij etsy maar woord gemaak in rusland heb jij ervaring daar mee enkan ik het vertrouwen en hoelang heb jij op je parketje moeten wachten ik zou het graag van je willen horen groette jolanda

    Bianca V30-01-2020

    14 dagen moeten wachten op bestelling. Lipgloss plumping kaneel olie besteld, kreeg een eye dipuffer toegestuurd, dit product niet besteld, waardeloze site, bestel hier niks , eerst twee weken op product moeten wachten, dan geven ze je nog iets wat je niet besteld hebt. Waardeloos dus. Onbetrouwbaar site Nooit meer

    Het is gewoon een kut site29-10-2020

    Waardeloos site

    Carien Moloney-Coomanss17-11-2020

    Echt vreselijke ervaring,Bestelling gedaan en betaald(IDEAL)echter nooit bij de verkoopster aangekomen!En dan begint de ellende:geen telefonisch contact mogelijk,alleen chatsessies die eerst in het Engels moeten worden vertaald,loze beloftes over "gel;d terug binnen 5 werkdagen",vergeet het maar,geld is verdwenen,Ga hier NOOIT wat bestellen! SLECHT!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    afhankelijk van de verkoper

    Het is sterk afhankelijk van de verkoper hoe goed deze shop is. Etsy zelf is alleen maar het platform en daar ben ik echt fan van.

    Van een verkoper in Italië heb ik al veel dingen gekocht: haar vertrouw ik gewoon en daarom kan ik hier blijven bestellen.

    Meestal begin ik met een kleine aankoop en als dat bevalt dan koop ik misschien meer. Maar soms bieden ze geen kleine dingen aan, dan kan dat niet.

    Heel leuk initiatief dat je zo allerlei leuke originele dingen kunt kopen en de grote winkels kan vermijden.

    Ik hoop hier vaak cadeaus want die zijn origineel dan.

    Door: Hannelore12-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    breiwerkjes (verkopen)

    Ik heb een eigen winkeltje op Etsy want ik maak leuke breiwerkjes als cadeautjes. Had het eerst via een webshop geprobeerd te verkopen maar ik had toen helemaal geen bestellingen. Met Etsy gaat het veel beter en heb ik al een paar keer wat verkocht. Heel leuk. Als ik alleen voor mijzelf brei dan weet ik niet meer wat ik moet maken maar als andere mensen het willen bestellen dan heb ik weer een leuke reden om dingen te maken. veel sjaals en dekentjes maar ook poppetjes enzo, en die verkopen nog het beste! Ik vind Etsy echt leuk en bestel er zelf ook wel eens wat, want anderen verkopen ook leuke dingetjes vind ik.

    Door: Natasja07-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Flesopener

    Een prachtige flesopener in de vorm van een tijger gekocht. Je kunt er de origineelste dingen kopen. Verkopers krijgen reviews. Vaker gekocht via Etsy USA en ook Frankrijk. Het is altijd goed gegaan. Ik raad Etsy aan omdat er veel bijzonder spullen te koop zijn.

    Door: A zandvliet15-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Beeld Michelangelo

    Beeld gekocht nooit iets binnen gekregen ook niets meer gehoord van Etsy. Verkoper is verdwenen en mijn geld ook. Echt Echt niets kopen op deze site je kunt beter naar Amazone gaan dan weet je dat er een goede organisatie achter zit.

    Dit is werkelijk heel slecht.

    Door: Philenne van Arkel13-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Sieraden

    Koop regelmatig wat bij een Etsy shop,meestal zeer tevreden ook over een evemtuele retour zending en een terug betaling maar deze keer baal ik wel heb een paar gouden oorbellen gekocht vragen gesteld en foto,s gezien zelfs een clipje,en allees leek oke.Duirde wel.ff dat ik mijn pakketje ontving maar kreeg een enorme terleurstelling de oornellen waren super dun en de stekertjes te kort echt gewoon kinder oorbelletjes!Berichtje gestuurd om ze retour te sturen,geen amtwoord dis nogmaals een berichtje gestuurd en nu afwachten maar.Was trouwems stevig en mooi verpakt.

    Door: B17-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8.5
    rating

    Sieraden en hobby dingen

    Paar keer besteld bij Etsy en nooit teleurgesteld.

    Ik let altijd wel goed op of ik het winkeltje betrouwbaar vind overkomen.
    Ziet het er netjes uit. Reageren ze snel op berichtjes. Duidelijke foto's. Et cetera. Misschien dat het daarom altijd goed gaat.

    Het zijn natuurlijk veel amateur verkopers dus daar moet je wel rekening mee houden!!

    Vind het juist charmant dat je zo nog eens iets unieks tegenkomt wat iemand zomaar even gemaakt heeft omdat die dat leuk vindt

    Door: R. van Sas28-08-2020
    Edith Merks31-08-2020

    heb 2 maanden geleden snakeskin besteld via etsy voor een project. Heb daarvoor 31 dollar betaald maar nooit iets gekregen. De leverancier is vermoedelijk een Chinees. BaoHongLiang is niet te vinden via Google. Etsy verwijst hiernaar maar ik kom geen stap verder. Heeft iemand een tip?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Gladdagh ring iridhjewelireland

    Jack from Holland
    We have order a Gladdagh ring over etsy by irishjewelireland and received the ring in good order today and are very surprised about the quality, speed and very correct working method of you and Carol irishjewelireland company you work with.
    We will definitely come back to you in the next year for the purchase of our wedding rings. Good luck and we definitely recommend people in the Netherlands to buy a piece of Jewellery from your company.
    Jack Claessens / Heerlen / Netherlands

    Door: Jack Claessens27-11-2020
    Ron27-11-2020

    I'm sick and tired of the spam that ETSY keeps sending. They do not respond to my requests to stop sending spam. Does anyone know how to stop ETSY from sending spam ?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    kleurenkaart-voor-visgraat-tapes

    Ik verkoop zelf op Etsy en het verbaasd mij hoe weinig men weet van dit platform. Het zijn individuele verkopers van over de hele wereld. Een slechte ervaring heeft dus met een individuele verkoper te maken. Verzendkosten met het land van waaruit je besteld. Ik heb nu ruim 185 verkopen gedaan en nog geen enkele ontevreden klant gehad, integendeel! Ook bestel ik zelf af en toe iets bij een winkel op Etsy en ook hierbij heb ik alleen positieve ervaringen.

    Door: Catharina C.M. Jansen18-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    ketting

    tja, wat kan je zeggen als je als 5 maanden zit te wachten op je zendig. van VS naar Amsterdam verstuurd, en daarna naar Frankrijk. terwijl de bestemming Amsterdam is. verkoper zegt dat ik geduld moet hebben.
    maar andere zending uit VS binnen 2 weken in huis.
    zal nooit meer iets via Etsy bestellen, geen goede voorwaarden wanneer een zending kwijtraakt of niet meer te traceren is. ....

    Door: ariette van der feen12-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Oorbellen ter waarde van 300€

    Volgens de tracing zouden deze oorbellen geleverd zijn. Ik heb echter niets ontvangen. Ik heb contact opgenomen met de verkoper, maar die wilde mij niet helpen. Ik heb dit meegedeeld aan Etsy en die hebben me ook in de kou laten staan. Ik zou Etsy aan niemand aanraden. Ze zijn niet te vertrouwen.

    Door: Agnes Roekens04-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Hemp jeans en chino bij Nawelohemptailors

    Twee broeken besteld bij Nawelo hemptailors.
    maten doorgegeven en worden dan per opdracht gemaakt.
    zeer goede service over pasvorm etc.
    binnen een week in huis wat ik erg snel vind en leuk dat je op insta je eigen spullen gemaakt ziet worden.

    kleur van een broek week een beetje af maar dat kan door verschillende camera's en beeldschermen toch gebeuren.
    pasvorm is geweldig.
    zou zeker nog een kopen.

    Door: joost de koning22-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    een kleed

    Wel besteld, niets gekregen en geld niet teruggekregen ondanks vele, vele verzoeken hiertoe. Ze gaven toe zelf schuldig te zijn dat ze niet leverden maar geen geld, ook geen waardebon, konden geven. Voel ik me toch opgelicht.

    Door: vincent mispelblombeyer15-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    brillen

    Geld kwijt door fout Etsy: kleine 400 euro betaald. Maar de order was niet zichtbaar. in mij account. Maar het bedrag wel afgeschreven (ideal). De verkoper kreeg ook geen order binnen. 'bekend probleem' zie je bij de FAQ van Etsy. binnen 5 dagen wordt het terug gestort. Nooit meer geld terug gezien. Heel vervelend. Nooit meer kopen dus.

    Door: R. van der Sanden07-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Surfboard art surfing

    Bestelling gedaan 3maand geleden,niets van gehoord. Mail gezonden naar verkoper en enkel mail terug dat shop gesloten is, verder geen antwoord over mijn bestelling.
    Voor een refund of klacht moet ik zelf contact opnemen met paypal dus Itsme schuift het volledig af van hem. Heel jammer van deze slechte service en geeft geen vertrouwen om hier ooit nog iets op te kopen!

    Door: Elien Van Laere06-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Alessi kettle Hot Bertaa

    Ik was al lange tijd op zoek naar de ketel van Philip Starck.
    Op de site van Etsy kwam ik hem tot mijn verrassing tegen!
    Levering door Stereogram in Wenen (Mr.Allan Voeglte).
    Dit bedrijf heeft de ketel prompt geleverd, goed verpakt en de ketel zag er uit als nieuw!
    Ik ben er zeer content mee.

    Door: A.Vrielink-Volkers10-03-2021
    LML Pablo10-03-2021

    ik wil mijn bestelling 55.14 euro meer dan een maand betaald ik stuur deze mail naar kassa

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    keramische kom set

    op 29 december deze set besteld en betaald 111,22 euro bestelling met nr. 1897458234. Tot op heden niet ontvangen. Een ook van kastje naar muur op site om dit door te geven . GEEN GELD RETOUR WAARDELOOS EN KLANTONTVRIENDELIJK BEDRIJF

    Door: Alwine Berger-de Brons16-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Halsketting

    Ketting was op voorraad, echter na 2 weken nog niet verzonden. Communicatie erg slecht en traag. Afrader!

    Door: Fred09-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Vintage kleding

    Al verschillende kledingstukken aangekocht via Etsy. Je moet wel zelf opletten bij wie je koopt. Etsy is namelijk een platform, met individuele verkopers van over de hele wereld. Je kunt veel leren door goed naar de klanten reviews van de shops te kijken. Af en toe even doorlikken om te zien wie er achter zit, waar het vandaan verstuurd wordt etc. maar dan kun je wel mooie en bijzondere items vinden. Enige minpunt is dat iDeal soms niet goed werkt.

    Door: Sunny van Zijst28-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Etsy een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 49 ervaringen geplaatst over Etsy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 59% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Etsy actief?

    Etsy is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch, Overige diensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Etsy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.