Etsy

Alle reviews

Etsy

52% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (87)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Huwelijkscadeau voor mijn ouders

  Wij hebben pas met mijn twee zussen een huwelijkscadeau voor mijn ouders bij Etsy gekocht. Die mensen hebben alles al, dus wat moet je dan.... Op Etsy zagen we een winkeltje van iemand die dus hele mooie groene Ierse knopen verkocht als mozaïek, staat symbool voor verbinding enzo. Heel mooi als huwelijkscadeau! Hele aardige mensen, we hebben een beetje over en weer gemaild want we wilden het natuurlijk wel op tijd ontvangen voor het huwelijksfeest en ook dat het mooi zou zijn. Maar we hadden het al met een week binnen. Het moest uit Ierland komen. Het was echt overdreven goed verpakt in karton en met plastic, dus het was helemaal netjes aangekomen. Dat vond ik vooraf nog wat spannend, omdat het dus om een mozaïek in glas gaat... Hij was in het echt ook heel mooi en trouwens niet eens zo duur: in totaal met verzendkosten maar iets van 25 euro voor betaald.
  Mijn ouders waren er heel blij mee, ze hebben het meteen voor het raam gehangen, dus alle buren kunnen het ook mooi zien.

  Etsy vind ik dus een hele leuke winkel en ik kan dit Ierse winkeltje ook zeker aanbevelen, hele lieve mensen en ze hadden er zelfs nog een extra cadeautje bijgedaan!

  Iemand ervaring met het kopen van een Mickey Mouse mascotte pak via Eysy?

  Iemand ervaring met het kopen van een buitenboordmotor stickerset ?
  Krijg geen reactie van etsy terug op mijn mail

  Iemand ervaring met de Nike air Max 90 airbush

  uma compra de 43 euros no site Etsy e Nao recebi nada de email,acho que me deram um golpe,empresa criminosa???

  Over 7 mnd als alles goed gaat wordt de naam Vd pasgeboren baby bekent deze naam wil ik graag op een boksbroekje van jullie laten zetten .hoelang duurt dan de verzending als ik het bestel bij u
  BVD tosca

  Ik heb prachtige KERST/NIEUWJAARS-getekende vogelkaarten gevonden op Etsy. Werkelijk gewéldig, zoo mooi. Maar wat blijkt, er is iets met het betalen via iDEAL en Etsy, ik kan niet betalen.
  Wil dat heel graag maar het lukt me niet. Heb de kaarten gelukkig kunnen bestellen via @beastofparadise maar toch Etsy, zorg ervoor dat het probleem opgelost wordt, ik heb al verschillende malen contact gezocht met het hulpcentrum, maar daar krijg ik geen reactie van terug.
  Via @beastofparadise had ik overigens de KERST/NIEUWJAARS-kaarten binnen 2 dagen in mijn bezit.

  Op 27/11/20 bestelling gedaan voor herensokken 1 x handgebreide mannensokken wol large of maat 44 prijs dan 26.30 € en één paar handgebreide sokken Large of maat 44 color 2 dan 24 € betaald met mastercard.Tot op heden geen enkele reaktie of bevestiging van bestelling ontvangen. Graag zo spoedig mogelijk antwoord op mijn vraag en opzoeking wat er is gebeurd. Dank

  adres voor bovenvermelde klacht voor antwoord per kerende. Had ze nodig nu op zondag 06/12/20

  Westhoek 15 9850 DEINZE (Belgie)

  Zie bovenvermelde klachten.

  Zijn alle producten die hier echt? En zijn jullie ook hier een keer opgelicht?

  Had op 12 november tegeltjes besteld die op voorraad waren , was een verjaardagscadeau. Achteraf toch niet voorradig , zou mijn geld teruggestort krijgen , tot op heden niets ontvangen...waardeloos. Bestel hier nooit iets meer.

  Large Luxury 100cm Red Felt - "3D" Santa Tree Skirt
  Transactie-ID: 2162729998
  Aantal: 1
  Prijs: € 11,80
  Besteld 25-11-2020 tot heden niks meer vernomen, al vele malen geprobeerd een e-mail gestuurd.
  Volgens mij zijn het gewoon OPLICHTERS

  Een poster die vanuit Engeland moest komen bestelt. Na enkele dagen keurig en track & trace code van Royal Mail. Daarna was pakket verdwenen. Een keer reactie van verkoper gehad. Inmiddels is het bedrijfje van Etsy verdwenen en heb ik geen poster en ben m’n geld kwijt.

  iemand ervaring met het terugsturen

  meer dan een maand met verzendkost van 47.50 totaal een bedrag van 55..50

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heel tevreden

  Ik heb al meerdere producten via Etsy besteld en ik ben heel tevreden over mijn aankopen.

  Omdat Etsy bestaat uit allemaal kleine winkeltjes, kan het zijn dat het soms wat langer duurt, voordat je iets ontvangt (omdat het winkeltje waar je iets gekocht hebt bijv. in de VS gevestigd is).

  Ik bestel meestal bij Nederlandse shops en ik krijg altijd alles snel in huis.

  Je moet wel even opletten of de shop waar je besteld binnen de EU gevestigd is, zodat je geen invoerrechten hoeft te betalen (wanneer de waarde van jouw zending uit een land buiten de EU hoger is dan €22, dan moet je invoerrechten betalen).

  He nikki ik heb iets gezien bij etsy maar woord gemaak in rusland heb jij ervaring daar mee enkan ik het vertrouwen en hoelang heb jij op je parketje moeten wachten ik zou het graag van je willen horen groette jolanda

  14 dagen moeten wachten op bestelling.
  Lipgloss plumping kaneel olie besteld, kreeg een eye dipuffer toegestuurd, dit product niet besteld, waardeloze site, bestel hier niks , eerst twee weken op product moeten wachten, dan geven ze je nog iets wat je niet besteld hebt.
  Waardeloos dus.
  Onbetrouwbaar site
  Nooit meer

  Waardeloos site

  Echt vreselijke ervaring,Bestelling gedaan en betaald(IDEAL)echter nooit bij de verkoopster aangekomen!En dan begint de ellende:geen telefonisch contact mogelijk,alleen chatsessies die eerst in het Engels moeten worden vertaald,loze beloftes over "gel;d terug binnen 5 werkdagen",vergeet het maar,geld is verdwenen,Ga hier NOOIT wat bestellen! SLECHT!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  afhankelijk van de verkoper

  Het is sterk afhankelijk van de verkoper hoe goed deze shop is. Etsy zelf is alleen maar het platform en daar ben ik echt fan van.

  Van een verkoper in Italië heb ik al veel dingen gekocht: haar vertrouw ik gewoon en daarom kan ik hier blijven bestellen.

  Meestal begin ik met een kleine aankoop en als dat bevalt dan koop ik misschien meer. Maar soms bieden ze geen kleine dingen aan, dan kan dat niet.

  Heel leuk initiatief dat je zo allerlei leuke originele dingen kunt kopen en de grote winkels kan vermijden.

  Ik hoop hier vaak cadeaus want die zijn origineel dan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  breiwerkjes (verkopen)

  Ik heb een eigen winkeltje op Etsy want ik maak leuke breiwerkjes als cadeautjes. Had het eerst via een webshop geprobeerd te verkopen maar ik had toen helemaal geen bestellingen. Met Etsy gaat het veel beter en heb ik al een paar keer wat verkocht. Heel leuk. Als ik alleen voor mijzelf brei dan weet ik niet meer wat ik moet maken maar als andere mensen het willen bestellen dan heb ik weer een leuke reden om dingen te maken. veel sjaals en dekentjes maar ook poppetjes enzo, en die verkopen nog het beste! Ik vind Etsy echt leuk en bestel er zelf ook wel eens wat, want anderen verkopen ook leuke dingetjes vind ik.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Trui

  Etsy reageerd goed op de mail, maar een apkketje is lang kwijt geqeest doordat er geen huisnummer bij stond. Helaas heeft het opsporen me telefonisch veel geld gekost en is het pakket retour gestuurd. Ik krijg nu geen geld terug, waardoor ik niet heb maar een hoop geld armer ben. Nooit meer bestel ik daar iets. Gaat via Lithouwen, dus je bent gewaarschuwd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sabra kussenshoes a €39.95

  Kussenhoes is na 1 jaar nig steeds niet geleverd ondanks mijn vele mails ,totaal geen reactie gehad.
  Waardeloos..oplichters zijn het.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sieraden

  Koop regelmatig wat bij een Etsy shop,meestal zeer tevreden ook over een evemtuele retour zending en een terug betaling maar deze keer baal ik wel heb een paar gouden oorbellen gekocht vragen gesteld en foto,s gezien zelfs een clipje,en allees leek oke.Duirde wel.ff dat ik mijn pakketje ontving maar kreeg een enorme terleurstelling de oornellen waren super dun en de stekertjes te kort echt gewoon kinder oorbelletjes!Berichtje gestuurd om ze retour te sturen,geen amtwoord dis nogmaals een berichtje gestuurd en nu afwachten maar.Was trouwems stevig en mooi verpakt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sieraden en hobby dingen

  Paar keer besteld bij Etsy en nooit teleurgesteld.

  Ik let altijd wel goed op of ik het winkeltje betrouwbaar vind overkomen.
  Ziet het er netjes uit. Reageren ze snel op berichtjes. Duidelijke foto's. Et cetera. Misschien dat het daarom altijd goed gaat.

  Het zijn natuurlijk veel amateur verkopers dus daar moet je wel rekening mee houden!!

  Vind het juist charmant dat je zo nog eens iets unieks tegenkomt wat iemand zomaar even gemaakt heeft omdat die dat leuk vindt

  heb 2 maanden geleden snakeskin besteld via etsy voor een project. Heb daarvoor 31 dollar betaald maar nooit iets gekregen. De leverancier is vermoedelijk een Chinees. BaoHongLiang is niet te vinden via Google. Etsy verwijst hiernaar maar ik kom geen stap verder. Heeft iemand een tip?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gladdagh ring iridhjewelireland

  Jack from Holland
  We have order a Gladdagh ring over etsy by irishjewelireland and received the ring in good order today and are very surprised about the quality, speed and very correct working method of you and Carol irishjewelireland company you work with.
  We will definitely come back to you in the next year for the purchase of our wedding rings. Good luck and we definitely recommend people in the Netherlands to buy a piece of Jewellery from your company.
  Jack Claessens / Heerlen / Netherlands

  I'm sick and tired of the spam that ETSY keeps sending. They do not respond to my requests to stop sending spam.
  Does anyone know how to stop ETSY from sending spam ?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kleurenkaart-voor-visgraat-tapes

  Ik verkoop zelf op Etsy en het verbaasd mij hoe weinig men weet van dit platform. Het zijn individuele verkopers van over de hele wereld. Een slechte ervaring heeft dus met een individuele verkoper te maken. Verzendkosten met het land van waaruit je besteld. Ik heb nu ruim 185 verkopen gedaan en nog geen enkele ontevreden klant gehad, integendeel! Ook bestel ik zelf af en toe iets bij een winkel op Etsy en ook hierbij heb ik alleen positieve ervaringen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tiles with paintings of Mother Mary.

  I ordered 2 tiles with the paintings of Mother Mary. They're so very beautiful and made with love from the heart. They're really more than beautiful and I'm so happy with them.
  I will sure order more in the future to give them as presents to family and friends. The shipping and delivery were very, very fast. Very good service.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Posters

  Bestelling loopt ok. Echter zwaar teleurgesteld dat dit een levering is waarover ik nog 55 euro (ja) importbelasting moet betalen.
  Je betaalt in Deense kronen aan etsy in ierland, de suggestie wordt dus gewekt dat je in de EU koopt. Helaas blijkt de shipment uit buiten eu te komen.
  Er is onvoldoende nette waarschuwing hiervoor tijdens het orderproces. Ja kleine lettertjes die er altijd wel zijn. Dit is niet op orde en ik koop er niet weerl

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Chemo petje

  Bestelling gedaan welke mis ging, bestelling ging na betaling mis. Geen ordernummer ontvangen wel betaling a 89,90 afgeschreven.
  Advies gekregen bestelling opnieuw en retour betaling zou binnen 5 dagen plaatsvinden.
  Dit was 28 maart en wachten nog steeds op ons geld.
  Geen contact meer te krijgen en wordt niet gereageerd op mail.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Stickers

  Ik ben totaal on tevreden. Levertijd lang. En dan nog een invoer factuur krijgen van post NL. Niet aangeven waar het vandaan komt. Zeer slecht Nooit meer bestellen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heb 13 maart een choker besteld en betaald, maar nog steeds niets ontvangen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rory Gallagher canvas print

  Ik had de bestelling verkeerd afgesloten, waardoor er wel was betaald, maar de bestelling niet goed bij Etsy was doorgekomen. Kreeg keurig mijn geld binnen een paar dagen terug en heb toen opnieuw besteld volgens de procedure. Prima!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verkoop

  Ik lees dat mensen verschillende ervaringen hebben met Etsy. Zelf verkoop ik ook via etsy en comminiceer ik altijd netjes met de kopers.
  Zoals al eerder beschreven door mensen, het zijn allemaal individuele verkopers!!!
  Ik vind het jammer dat er meteen gezegd wordt dat Etsy onbetrouwbaar is, het zijn de individuen van een winkeltje die onbetrouwbaar zijn.
  Groetjes,
  GlitsyNl

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sleutelhanger

  10 dec besteld nooit iets aangekregen 31 euro kwijt daar zei beweren het verstuurd te hebben . Nooit bestellen op deze site

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Classiks footbalart

  Bestelling nooit ontvangen. Geen refund.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 items

  Zeer correcte verkopers en leuke producten. Jammergenoeg door brexit geen soepele leveringen vanuit Uk. Goederen worden zelfs helemaal niet geleverd. Betere leveringen vanuit China dan vanuit Uk.

Anderen bekeken ook

Verhuisdozensale.nl
1 reviews

Verhuizen is een stressvolle aangelegenheid die de meeste mensen niet al te vaak zullen doen. Daarom is het handig dat je te rade kunt gaan bij een...

Dartdiscounter.nl
2 reviews

Het is simpel, het is snel en iedereen kan het. Waar denk je nu aan? Misschien willen we het liever niet weten. Het gaat natuurlijk om darten....

BallonnenParade.nl
4 reviews

Wie heeft er geen goede jeugdherinneringen aan. Bij een feestje kreeg je een ballon. Nog steeds worden feestelijke gebeurtenissen opgefleurd met ba...

Zolemba
6 reviews

Heeft u een Dymo, Brother, Bixolon of Zebra printer en zoekt u naar een voordelige leverancier voor de bijpassende labels en etiketten? Dan moet u ...

Etsy

Verkoopfora kunnen leuk zijn, maar dan wil je wel zeker weten dat de verkopers betrouwbaar zijn en de spullen die ze verkopen deugen. Maar als verkoper die een eigen online winkeltje wilt aanbieden, wil je natuurlijk ook weten of het wat is. Hoe zit het bijvoorbeeld met de veiligheid van beide partijen, om de kans op oplichting te verminderen? Welke maatregelen biedt Etsy? Wat voor betaalmogelijkheden zijn er mogelijk? Werkt hun app naar behoren? Deel jouw ervaring en mening vandaag nog in een review, of lees gerust de recensies van consumenten voor je.

Zoektocht naar dat ene speciale item
Soms vind je in de gewone winkels gewoon niet wat je zoekt. Dat kan, zeker als je qua smaak of stijl afwijkt van het gangbare, zoals met bijvoorbeeld tweedehands, antiek of curiosa uit een bepaalde tijd. Wellicht dat je graag de kleine ondernemers steunt en bijvoorbeeld liever je custom sieraden bij een kleinere goudsmid laat maken. Als je een liefhebber bent van one of a kind (ookwel OOAK) of exclusieve producten, is de kans groot dat je al meerdere uren hebt speuren op het Internet er op hebt zitten. Maar ook als je stiekem liever lui dan moe bent, is een online verkooppunt interessant.

Uit de hand gelopen creatieve hobby
Online verkoopsites waar je als particulier laagdrempelig een winkeltje kan open, zijn ideaal voor de momenten waarop je nog te klein bent voor een geheel eigen shop, of dat helemaal niet ambieert. Vaak rekent zo’n site daar welk een bepaald percentage als vergoeding voor. Ook is het mogelijk om binnen de pagina te adverteren voor jouw verkoophoekje. Best handig als je iets nog naast je huidige werk doet of nog voornamelijk vanuit hobby of passie doet/maakt. Een ander voordeel is dat klanten je kunnen vinden aan de hand van de eisen die ze stellen aan wat ze precies zoeken. Ze vinden dus eerst jouw aanbod, en daarmee automatisch jouw verkooppagina ook. Het feit dat je onderdeel bent van een soort overkoepelend of collectief geheel, maakt het ook laagdrempeliger voor de consument om tot aanschaf over te gaan, want het idee van het beleid en de regels van de website geven een idee van veiligheid. Zeker als jouw shopje al goede recensies heeft. En voor je het weet, staat er een unboxing video op YouTube over een creatie van jouw hand!


In geval van teveel online aankopen


Dit is zo’n online plek waar online gekocht en verkocht kan worden, zowel nationaal als internationaal. Etsy profileert zich als een plek voor creatief handgemaakt of vintage, maar de ervaring leert, dat er ook winkels en groothandels op te vinden zijn. Afhankelijk van de voorkeur van de verkoper, kan hier betaald worden met onder andere PayPal, iDeal en creditcards. De verzendkosten zijn afhankelijk van de manier waarop iets verzonden zal worden. Sommige verkopers kiezen bijvoorbeeld standaard voor verzekerd, wat extra kosten met zich meebrengt. Na afloop van iedere aankoop, kan de koper een beoordeling achterlaten. Daarbij kunnen dingen als de communicatie met de verkoper, de kwaliteit van het gekochte item, en eventuele problemen aangekaart worden. Uiteraard is het wel zo vriendelijk een verkoper eerst op de hoogte te stellen als er problemen met een product zijn, in plaats van gelijk een negatief review te schrijven.

Recensies voor en door gebruikers
Op Etsy kun je verkooptransacties beoordelen, hier mag je Etsy beoordelen. Kwam je er terecht als koper of verkoper? Hoe je jouw ervaring verlopen? Als er problemen waren tijden de aankoop/verkoop, waar je zelf niet meer uit kwam met de andere partij, hoe ging Etsy hiermee om? Wat wordt er met klachten gedaan? Ben je tevreden? Zou je het andere mensen aanraden hier te kopen of te verkopen? Laat ons jouw mening weten, en schrijf vandaag nog een review. Daarmee help je ook geïnteresseerden bij het maken van een keuze. Alvast bedankt!

}