NederlandReview

  Ervaringen Eromax

  Wil je lingerie, vibrators of dildo’s kopen maar kun je het niet vinden in een winkel of durf je juist niet om één van die dingen in een winkel te kopen? Dan is de website www.eromax.nl de ideale seksshop voor je! Het gaat erom wat u ervan vindt. Maar het belangrijkste, wat vinden de consumenten van de webshop? Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. De consumenten hebben reviews geplaatst over de website seksshop www.eromax.nl waar je seksspeeltjes in vele soorten, kleuren en maten kunt vinden , seksspeeltjes, glijmiddelen in vele smaken en veel meer kunt vinden. De reviews gaan onder andere over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, of je de beste prijzen krijgt voor de producten die je daar wilt kopen en of de producten van topkwaliteit zijn. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij via www.eromax.nl lingeries, dildo’s, vibrators of condooms willen kopen. Wij horen graag uw mening over www.eromax.nl zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

  Over Eromax.nl

  Wie zijn Eromax.nl en wat doen zij? Eromax.nl is een onderdeel van Shoppartners BV die opgericht is in het jaar 1999 en sindsdien is het een van de toonaangevende online shopping bedrijven met meer dan 90 online winkels.

  Shoppartners BV verkoopt vele artikelen op het gebied van kleding, speelgoed, cadeaus, gadgets, parfums, decoratie en feestartikelen via de online shop. De website eromax.nl is dus een seksshop waar zij vele producten verkopen wat te maken heeft met seks. Van DVD’s naar dildo’s en van poppen naar kunstvagina’s!
  Ken je de website eromax.nl en ken je er meer informatie over dan dat wij er over weten? Graag willen wij er meer over weten en vast ook de consumenten dus plaatst een review!

  Backstage video from Eromax set

  Diensten Eromax.nl

  Wat biedt eromax.nl nou eigenlijk aan? Eromax.nl is een seksshop waar je vele soorten producten kunt kopen die te maken hebben met seks. Er zijn vele soorten categorieën als vibrators, anaal toys, design toys, DVD’s, sieraden, bordspellen, poppen en veel meer! Hiermee heeft Eromax.nl een groot assortiment met spannende lingerie, sextoys, drogisterij producten en spannende dvd’s voor hem en haar tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
  Heb je ooit een artikel of een product besteld via de seksshop eromax.nl? Hoe lang duurde het voordat jouw artikel aankwam en waren de producten die je hebt besteld perfect? Graag willen wij en de consumenten er meer over weten! Laat een bericht achter!

  Klachten

  Heb je een klacht omdat de artikelen die je heeft besteld niet goed is, niet op tijd is geleverd of omdat je het nog steeds niet een product hebt ontvangen? Of heb je juist een opmerking of een vraag die u wilt stellen aan eromax.nl? Eromax.nl heeft een klantenservice waar je je vragen kunt stellen of een klacht kunt indienen. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen of je kan langs de gewone winkel in Alkmaar.
  Heb je ooit een vraag gesteld of een klacht ingediend? Hoe werd u daarop beantwoord en hoe verliep het? Laat een review achter!

  Is het makkelijk om ook echt anoniem te bestellen? Komen alle spullen goed aan en bent u verzekerd van discretie? Lees ervaringen van mensen die al iets bestelde bij Eromax. Lees ze allemaal op NederlandReview!

  Eromax
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  6.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  5.4
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Eromax

  Uw beoordeling

  Leuke dingen gekocht voor vrijgezellenfeest

  Voor het vrijgezellenfeest van onze vriendin moesten we nog een aantal leuke cadeautjes kopen. Zoals dat gaat bij een vrijgezellenfeest zijn het vaak niet de meest 'normale' cadeautjes. Onze vriendin is jarenlang vrijgezel geweest en heeft eigenlijk nog niet eens zo lang een relatie. Ze vermaakte zich voorheen altijd zelf met speeltjes en dergelijke en vertelde hier dan ook honderduit over. Vandaar dat we besloten om wat leuke speeltjes voor haar te kopen bij Eromax. We hebben wel speeltjes gekocht die ze dan straks samen met haar man kan gebruiken, want alleen spelen is er waarschijnlijk niet meer bij ;). Spullen werden keurig op tijd en geleverd en de prijs viel me 100 procent mee.

  Door: mw. Groote16-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Prijs te hoog, kwaliteit te laag

  Onlangs product besteld bij Eromax. Overzichtelijke website waarop veel aangeboden wordt, in mijn ogen zelfs iets teveel. Van vrijwel alle producten worden diverse varianten aangeboden, wat het bestellen niet makkelijker maakt. Daarnaast schrok ik behoorlijk van de prijs. Nadat ik het product besteld had, ben ik eens rond gaan kijken bij andere webshops die dergelijke producten aanbieden en daar was het veel goedkoper. Natuurlijk ook niet slim van me om eerst te bestellen... Maar goed, de bestelling geplaatst en binnen een paar dagen in huis (prima levering). De kwaliteit liet echter te wensen over en het product lag al snel in de container.

  Door: Tim C. 05-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Voorbinddildo gekocht bij Eromax

  Sinds een jaar ben ik uit de kast en heb ik een vriendin. Ik heb regelmatig seks gehad met jongens, maar dit was toch niet mijn ding. Om de spanning in onze relatie wat te vergroten, hebben we een voorbind dildo besteld bij Eromax. We genieten er allebei heel erg van, want we kunnen elkaar zo nog meer verwennen. De prijs was top en we hadden het snel in huis. Toppie!

  Door: gast12-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Eromax een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Eromax. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Eromax actief?

  Eromax is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Eromax gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.