NederlandReview

  Ervaringen Epplejeck

  Ken jij Epplejeck al? De laaste jaren heeft deze paardenwinkel in de paardenwereld aardig aan bekendheid gewonnen. Maar wat kun je er nou precies krijgen? Zal je paard nou echt wel zo blij zijn met de borstels en andere benodigdheden? Zullen hun dekens wel warm genoeg zijn als je paard in de winter geschoren is? Zal hun beenbescherming nou echt wel genoeg doen tegen wondjes door aantikken of struikelen? Zal je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Epplejeck je nieuwe paardrijlaarzen of johdpurs heeft thuisbezorgd? En kun je de klantenservice van deze paardenzaak er wel op vertrouwen je te helpen als je cap toch niet zo stevig en veilig blijkt te zijn? Dit zijn allemaal vragen die wel eens bij je op kunnen komen als je eraan denkt iets bij Epplejeck te bestellen. De enige mensen die deze vragen eerlijk kunnen beantwoorden zijn ruiters, menners, amazones en andere paardenliefhebbers die al eens bij Epplejeck hebben gewinkeld. Lees hun reviews om je te verdiepen in hun meningen, beoordelingen en ervaringen. Op die manier kan de beslissing wel of geen nieuwe mestboy of zweetdeken bij Epplejeck te bestellen heel wat makkelijker worden.

  Over Epplejeck

  Epplejeck is een paardenwinkel. Ze noemen zich een “horse & rider superstore”. De winkel is opgericht in 2008, dus ze bestaan nog niet heel lang. Toen begonnen ze met filialen in Heemskerk, Eindhoven en Drachten gecombineerd met een webshop. De grand opening was in 2009. Later kwamen er filialen bij in Amersvoort, Zwolle en nog vele andere plekken. Hun doel is om je te voorzien van alles wat een menner, ruiter, amazone of andere paardenliefhebber wel eens nodig zou kunnen hebben. Voor jou hebben ze onder andere laarzen, sokken, paardrijbroeken, handschoenen, zwepen, caps, wedstrijdkleding, outdoorlaarzen, sporen, stalschoenen en nog veel meer. Bekende merken uit hun assortiment zijn Kingsland, Harry’s Horse, BR, Anky, Eskadron, Ariat en hun eigen merk, Epplejeck. Vele producten hebben leuke en gekke printjes. Maar als paardenliefhebber ben jij natuurlijk niets zonder je edele viervoeter. Hij of zij verdient ook de beste zorg en producten. Daarom kun je bij Epplejeck ook spullen voor je paard vinden. Denk aan zomerdekens, hoofdstellen, paardenvoer, verzorging, beenbescherming, zadeldekjes, longeerbenodigdheden, hoofdstellen, bitten, zweetdekens, halsters, halstertouwen, poetsbenodigdheden enzovoort. En natuurlijk zijn er ook spullen om je stapapotheek mee up to date te houden. Denk hierbij niet alleen aan verband en desinfecterend spul voor je paard, maar ook voor jezelf. Voor het uitmesten en onderhouden van de stal zijn er hooinetten, stalspeeltjes, rijbaanborden, voerbakken, geboortemelders, mestboys, mestvorken en nog veel meer. En ook voor je zadelkamer is er genoeg te verkrijgen. Maar een echte paardenliefhebber wil natuurlijk niet alleen op stal van deze prachtige beesten kunnen genieten. Ook thuis wil je misschien wel met paardenspullen omringt zijn. Er zijn vele kinderboeken, ansichtkaarten, schoolspullen, informatieboeken en andere leuke hebbedingetjes; ook erg leuk als cadeautje voor je paardengekke nichtje (of neefje!).


  Het verhaal van Epplejeck in een notendop.

  Diensten van Epplejeck

  Je kunt natuurlijk één van de Epplejeck winkels bezoeken. Maar als je niet in de buurt woont is het soms makkelijker iets te bestellen. Als je dat doet brengt de bezorgservice van Epplejeck het zadeldekje of de bodywarmer gewoon bij jou thuis. Kijk ook eens bij de sale sectie van Epplejeck voor wat leuke kortingen. Mocht je contact willen opemen met Epplejeck, dan kun je hun klantenservice bellen. Maar je kunt ze ook een mailtje sturen of een berichtje via WhatsApp.

  Complimenten, Klachten en Tips voor Epplejeck

  Wij verwelkomen iedere mening over Epplejeck of deze nou negatief of juist erg positief is. Je kunt hier op NederlandReview ervaringen en meningen lezen van klanten die al eens bij Epplejeck hebben geshopt. Hoe goed is de kwaliteit van die deken nou echt? Hoe lang zal die longeerzweep meegaan? En hoe vriendelijk is Epplejeck's klantenservice? Natuurlijk kun je ook zelf een review achterlaten; dit moedigen we zelfs aan. Vertel ons wat jouw mening over Epplejeck echt is en help zo anderen een beter beeld van deze paardenwinkel te krijgen.

  Epplejeck
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Epplejeck

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Epplejeck een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Epplejeck. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Epplejeck actief?

  Epplejeck is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Epplejeck gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.