EO Voor Jou

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

EO Voor Jou

Er zijn veel programma’s en zender op tv, maar de meeste dragen nou niet bepaald een Christelijk geluid uit in de media. EO voor Jou is een organisatie die dit juist wel wil doen. Maar wat zul je nou eigenlijk van EO voor Jou kunnen verwachten? Wat voor een artikelen en programma’s zul je van ze kunnen verwachten? Zullen ze echt zo achter de boodschap van God staan als ze beweren? Hoe zal zo’n evenement als EO-Jongerendag of Nederland Zingt in zijn werk gaan? Wat zal het inhouden om lit te zijn van EO voor Jou? En zal er een EO voor Jou klantenservice zijn die je kan helpen als je ergens zelf even niet meer uit kunt komen? Alleen christenen die al lid zijn van EO voor Jou of dit in het verleden zijn geweest kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat voor een organisatie dit nou echt is.

Over EO voor Jou

EO voor Jou is een christelijke organisatie die een christelijk geluid in de media mogelijk wil maken. Ze zijn ervan overtuigd dat Gods liefde voor iedereen is. Als jij dit ook bent nodigen ze je van harte uit om lid te worden. Met een lidmaatschap kun je bijdragen aan verschillende evenementen. Een goed en bekend voorbeeld hiervan is The Passion, een stuk dat ieder jaar opnieuw in een net wat andere uitvoering groots wordt opgevoerd. Ook is er Nederland Zingt. In alle gevallen zal het evenement gedreven worden door de boodschap van Jezus.

 

Diensten van EO voor Jou

Je kunt via de website van EO voor Jou lid worden van deze organisatie. Je hoeft alleen maar wat persoonlijke gegevens en betalingsgegevens achter te laten. Daarnaast kun je ook donateur van EO voor Jou worden. Dit kun je doen door een periodieke donatie of door een eenmalige gift. Als donateur of lid zal je 6 keer per jaar het online EO Magazine toegestuurd krijgen. Deze krijg je per mail en kun je dan digitaal lezen. Ook is er een special van het EO Magazine die 1 keer per jaar per post naar je toegestuurd zal worden. Ook zal je korting krijgen op verschillende evenementen die door EO voor Jou worden georganiseerd. En eveneens ben je welkom tijdens programma’s die speciaal voor hun leden en donateurs zijn. Ook heeft EO voor Jou een klantenservice die je kan helpen als je even wat advies of raad nodig hebt.

Klachten, Complimenten en Tips voor EO voor Jou

Ben jij zelf al lid van EO voor Jou? Dan ben jij de perfecte persoon om ons meer over deze organisatie te vertellen. Wat kun je als lid van EO voor Jou allemaal verwachten? Kun je er echt gelijkgestemden vinden die net zoveel van God en Jezus houden als jij? Staan er interessante en mooie dingen in hun magazines? Was het makkelijk om lid te worden via hun website? En wat voor een klantenservice verleent EO voor Jou aan hun leden? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over EO voor Jou echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook

close

EO Voor Jou

Vergelijk reviews en bekijk EO Voor Jou