NederlandReview

  Ervaringen EO Eva

  Benieuwd naar dit tijdschrift of sta je op het punt er een abonnement op te nemen? Hier kun je reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen lezen van lezeressen die je voor zijn gegaan. Maar je kunt hier net zo goed terecht zijn gekomen, omdat je al een doorgewinterd en trouw lid bent, die graag een recensie wilt schrijven voor alle dames die nog twijfelen. En het mooie is: dat kan allemaal hier!

  Het tijdschriftenrek bij de kiosk
  Zelfs als je al ergens een abonnement hebt lopen, is het verleidelijk om die muur met tijdschriften te bekijken bij de kiosk of boekwinkel. Vaak loop je een paar minuten later met een magazine in je tas naar buiten. Er is ook zoveel te vinden en het lijkt haast wel over ieder onderwerp zijn eigen tijdschrift heeft tegenwoordig. Of meerdere. Baby’s, kinderen, home decoration, tuinen, mode, lifestyle, haken, breien, geloof en spiritualiteit, auto’s, motoren, de natuur en wildlife, de wereld, voor jongens, voor mannen, voor meiden, voor vrouwen, muziek, dieren, paarden, showbizz, en ga zo maar door. Best irritant, want er zit altijd wat interessants tussen, dus voor je het weet gaat die impulsbeheersing weer verkeerd tijdens het wachten bij de kassa.

  Momentje voor jezelf
  Het lezen van een fijn tijdschrift is niet alleen interessant, maar ook even een momentje voor jezelf hebben. Even tot rust komen, de boel de boel laten en lekker knus op de bank met een kop thee.


  Als een weekblad of maandblad succes heeft, kan het concept een aantal jaar mee gaan

  Eva Magazine
  Dit christelijke tijdschrift voor vrouwen is een initiatief van de EO. Iedere maand komen er artikelen en onderwerpen aan de orde over het uitdragen van je geloof, je zijn en jezelf tot je recht laten komen. Naar eigen zeggen draait het daarbij om diepgang, inspiratie en een positieve insteek. Voor wie nieuwsgierig is, maar niet blind een abonnement wilt nemen, is het mogelijk om een proefexemplaar of proefabonnement ter kennismaking aan te vragen of om de inhoud online in te zien. Nieuwe leden kunnen vaak kiezen uit een welkomstgeschenk bij het nemen van het abonnement. Wat het is verschilt, want je kunt een halfjaarabonnement, een jaarabonnement of zelfs een tweejarig abonnement nemen. Een lidmaatschap geeft ook toegang tot Eva evenementen.

  Recensies: van lezeressen voor aankomende lezeressen
  Zijn die echt zo diep of toch oppervlakkig? Inspireert het je? Is dit tijdschrift een toevoeging op jouw leven en het belijden van je geloof in het leven van alledag? Wat is jouw mening? Deel hem hier gerust door het schrijven van een review. De layout mag je natuurlijk ook beoordelen, net als de kwaliteit van bijvoorbeeld de interviews. Op die manier help je geïnteresseerden bij het maken van hun keuze.

  EO Eva
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over EO Eva

  Uw beoordeling