NederlandReview

  Ervaringen EngelseBladen.nl

  Engelsebladen.nl: Ook in Nederland heel makkelijk te verkrijgen Nederland is prachtig, maar niet heel erg groot. Dit houdt in dat je in een aantal uur van Maastricht naar Groningen rijdt, maar ook dat we een stuk kleiner aanbod aan magazines en tijdschriften hebben. Gelukkig heb je met Engelsebladen.nl ook heel makkelijk toegang tot heel veel Engelse tijdschriften. Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen met Engelsebladen.nl? Lees dan snel, in het Nederlands ;), verder.

  Wat is Engelsebladen.nl?

  Engelsebladen.nl is gespecialiseerd in de levering van abonnementen op internationale tijdschriften, kranten, magazines en journals. Zij zijn hierin uniek, want er is geen enkel ander bedrijf ter wereld wat deze service aanbiedt. Engelsebladen.nl levert meer dan 250.000 verschillende publicaties in alle landen, behalve in het land waar het oorspronkelijk vandaan komt. Op de website vind je ongeveer 10% van het hele aanbod, dus als jouw magazine er niet tussen staat hoeft dat nog niets te betekenen. Voor wie is Engelsebladen.nl?

  Engelsebladen.nl is er voor iedereen die graag Engelse magazines, tijdschriften, glossy’s, dagbladen, journals en kranten leest, maar niet in het land woont waar het uitgegeven wordt. Dit kan voor jou als individu zijn, maar ook bedrijven maken gebruik van de service van deze organisatie. Zo hebben ze ook de volgende (zakelijke) klanten: - Nederlandse en buitenlandse banken
  - Overheden
  - Universiteiten en scholen
  - Mediabedrijven
  - Internationale beursgenoteerde ondernemingen
  - Multinationals
  - Hotels

  Waarom Engelsebladen.nl?

  Met Engelsebladen.nl heb je toegang tot meer dan 250.000 publicaties, dat zou al een reden genoeg moeten zijn. Of je nou op zoek bent naar vrouwenbladen, een magazine in de categorie business & economy of naar een tijdschrift wat onder de categorie Local & Culture valt, je vindt het allemaal bij deze webshop. Andere voordelen die van jou een tevreden klant van deze organisatie kunnen maken zijn:

  - wereldwijde levering
  - mogelijkheid tot cadeauservice
  - levergarantie van 100%
  - breed en uitgebreid assortiment
  - prijzen inclusief alle kosten
  - je betaalt minder dan in de winkel.

  Wat biedt Engelsebladen.nl?

  Het is onmogelijk om hier alles te noemen wat je kunt vinden op deze website, maar de verschillende categorieën kun je hieronder vinden
  < - Vrouwenbladen.
  - Handwerken.
  - Business & Economy.
  - Sportbladen
  - Men’s
  - Home & Garden
  - Autobladen
  - Children & Parents
  - Computers & Internet
  - Entertainment & TV
  - Hobby magazines
  - Arts & Humanities
  - Health magazines
  - Science & Nature
  - Local & Regional
  - Society & Culture

  En al deze categorieën hebben ook nog verschillende subcategorieën, dus je kunt hier altijd wel iets vinden van je gading. Als je al exact weet wat je zoekt kun je ook gebruik maken van de interne zoekmachine van de website. Hiermee komt het tijdschrift van jouw keuze direct naar boven en hoef je niet alle pagina’s door te kijken met de vele verschillende magazines en tijdschriften.

  Contact opnemen met Engelsebladen.nl?

  Heb jij interesse in een abonnement op Vogue USA? Of wil jij the Sunday Times thuis ontvangen?
  Dan is het zeker interessant om wat beter naar deze organisatie te kijken. Of misschien heb je al een internationaal abonnement afgesloten en heb je een vraag, suggestie of klacht? Je kunt altijd even op de pagina met veelgestelde vragen kijken of het antwoord op jouw vraag hierbij staat. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je op verschillende manieren direct contact opnemen met Engelsebladen.nl

  Je kunt dit doen per e-mail, per telefoon (let op! Er is een Nederlands nummer en een internationaal nummer) of per post door jouw opmerking naar het postadres te sturen. Ze zullen in alle gevallen zo snel mogelijk jouw vraag te beantwoorden.

  Wat vind jij van Engelsebladen.nl?

  Ontvang jij elke maand de Vanity Fair gewoon op de deurmat in plaats van maand(en) later via de boekhandel? Lees jij trouw de People Weekly terwijl jij niet in Groot Brittannië woont? Dan heb je ervaring met de services van Engelsebladen.nl. Zie je kans om jouw ervaringen met deze grote aanbieder van internationale tijdschriften te delen met andere mensen? Je helpt hen door jouw mening te geven over de service van deze organisatie. Zo kunnen zij wellicht ook genieten van het enorme assortiment van Engelsebladen.nl

  Wat zijn de ervaringen van klanten van EngelseBladen.nl? Hoe groot is het assortiment? Kun je hier een leuk abonnement vinden? Lees reviews!

  EngelseBladen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5

  Service

  5

  Prijs

  5

  Leveren

  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Wel betaald, niks geleverd

  Ik heb 1,5 week geleden besteld en betaald, vanaf dat moment alleen maar mails ontvangen met betalingsverzoeken, terwijl het al was overgemaakt. Krijg geen gehoor als ik probeer te bellen, mega mega slechte service.

  Door: Rosanne Koet08-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Fijn, weer lezen.

  In het verleden heb ik een aantal jaar in het Verenigd Koninkrijk gewoond. Daar heb ik een aantal favoriete bladen gelezen die helaas niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Nu heb ik de site EngelseBladen.nl ontdekt. Via deze website kan ik eenvoudig aan engelse bladen komen en kan ik de tijdschriften die ik in Engeland heb gelezen hier ook lezen.

  Ik had verwacht dat de prijs voor deze tijdschriften behoorlijk hoog zou zijn, maar dat blijkt alles mee te vallen. De prijs is lager dan je in de winkel zou betalen. Ik ben heel tevreden dat ik door van deze website gebruik te maken weer mijn bladen kan lezen en dat tegen een scherpe prijs. Lijkt me ook echt een aanrader voor grote bedrijven en dergelijke. Hotels wellicht. Helemaal goed. Mocht je overigens geen abonnement af willen nemen, dan is het ook mogelijk om te kiezen om losse nummers af te nemen. De kosten hiervan zijn echter wel wat hoger dan bij een abonnement.

  Door: Jacobje van Hell28-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  Internationale Topbladen

  Schrijf zelf een review over EngelseBladen.nl

  Uw beoordeling