EngelseBladen.nl

Alle reviews

EngelseBladen.nl

25% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (16)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slam magazine

  Ik heb voor mijn zoon een abonnement genomen op Slam magazine maar het is nooit aangekomen.
  Helaas krijg ik geen enkele reactie op mijn mails.
  Verreweg het slechtste online bedrijf waar ik mee in contact ben gekomen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement Harpers Bazaar UK

  Onterechte betalingsherinnering terwijl geld ruim een maand geleden al van mijn rekening is gegaan. Op mijn mails naar de klantendienst komt ook geen enkele reactie. Conclusie: 145 euro betaald maar geen enkel tijdschrift ontvangen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Time Magazine

  Prima prijs-kwaliteitverhouding en aanvankelijk prima levering van een mooi blad. Halverwege mijn jaarabonnement stopte de levering, en mijn vele pogingen om met Engelsebladen in contact te komen werden genegeerd. Inmiddels 5 maanden later en geen Time noch een reactie van Engelsebladen gehad. Ontzettend jammer!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ID magazine

  9 maand geleden 6 uitgaven van een magazine besteld, geen enkele ontvangen.
  Op emails wordt er amper gereageerd. Totale rip off!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  collectible automobile

  vorig jaar 2020 nog abonnement betaald maar slechts 1 blad ontvangen verder niets meer na vele mails en tel geen contact meer abonnement is eens zo duur als normaal en dan schrijven ze More than 100000 titles. No shipping costs. All taxes included. Fast delivery 100% delivery guaranteed unique gift idea ... dus je bent allen gewaarschuwd blijf hier weg want zo te zien word iedereen belazerd hier OPLICHTERS eerste klas

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gardens Illustrated

  Bestelden en betaald in februari 2021. Tot op heden niets ontvangen, krijg geen reactie op mijn mails. Geen telefoonnummer, dus wat kan ik verder doen om mijn geld terug te krijgen. Gewoon ordinaire oplichters dus!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fine Woodworking

  Wordt niet geleverd wat ik gekocht heb. En krijg geen contact met Engelsebladen.nl

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fine Woodworking

  Mooi blad, maar wordt niet geleverd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  sports illustrated

  jaren abonnement gehad, de nummers kwamen zeer onregelmatig door. Het is een duur abonnement. Dit jaar betaald, echter, nog geen nummer ontvangen. Meerdere malen verzoek ingediend per mail en ook voicemail, ik krijg totaal geen react. Weggegooid geld....WAARDELOOS

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Finescale Modeller

  Pasgeleden een tijdschrift besteld en betaald via PayPal. Vrij vlot kwam er een mail terug dat ze mijn betaling nog niet binnen hadden en of ik dat alsnog wou doen.
  PayPal gecontroleerd, daar was het geld al afgeschreven. Van een ander mailadres kreeg ik later een bevestiging; betaling was binnen en bestelling onderweg. Niet dus... nu drie weken later ga ik eens op zoek naar gebruikerservaringen en ik zie hier allerlei nare ervaringen. Dat had ik drie weken geleden moeten doen, dus. Helaas. Dat was eens maar nooit meer, totaal onbetrouwbare hut, nadat ze het geld hebben gekregen geven ze niet thuis. Bah.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Time magazine

  Geld genommen van mijn rekening maar geen tijdschrift sinds april onvangen. Contact opgenomen via email en telefoon maar geen reactie gekregen. Heel slecht ervaring.

  Mijn geld is afgeschreven maar niks ontvangen.
  Bij navraag bij Hearst Magazines waar mijn blad van komt blijkt dat mijn abonnement beëindigd is en men niet weet wie de betaling gestopt heeft .
  Global Magazines??? Nooit van gehoord

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  National geographic

  Ik heb meer dan 2 maanden geleden laten weten dat ik mijn abonnement niet wenste te verlengen. Toch word ik nog voortdurend lastig gevallen met betalingsherinneringen waarop ik telkens reageer dat ik niet meer geïnteresseerd ben. Mijn berichten worden blijkbaar niet eens geopend. Ik ben het echt beu. Je betaalt beter wat meer voor een betere service. Dit is werkelijk ongehoord.
  Als ik de reviews hier lees, ben ik ook niet de enige ...

  Beste,
  Wij hebben idem hetzelfde.
  Geen contact met hun na veel pogingen tot mail, telefoon etc.
  Misschien kunnen we gezamenlijk een klacht neerleggen tegen hun zeker na wat ik allemaal lees hier?!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Forbes magazine

  Ik heb in januari het forbes magazine bij hun besteld. Het bedrag is van mijn rekening afgeschreven maar heb er nooit meer iets van gehoord. Ik heb ze meerdere keren gebeld en gemaild maar krijg geen reactie. Koop hier absoluut niks het zijn een stel oplichters.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  wired magazine

  besteld via abonnement.nl, geregeld door Engelsebladen.nl, helemaal geen klantenservice. Probeer ze sinds april te bereiken, maar er wordt niet teruggebeld en/of contact met mij op genomen. Mailtjes worden geopend maar niet op gereageerd. Heel onprofessioneel dit.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wel betaald, niks geleverd

  Ik heb 1,5 week geleden besteld en betaald, vanaf dat moment alleen maar mails ontvangen met betalingsverzoeken, terwijl het al was overgemaakt. Krijg geen gehoor als ik probeer te bellen, mega mega slechte service.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fijn, weer lezen.

  In het verleden heb ik een aantal jaar in het Verenigd Koninkrijk gewoond. Daar heb ik een aantal favoriete bladen gelezen die helaas niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Nu heb ik de site EngelseBladen.nl ontdekt. Via deze website kan ik eenvoudig aan engelse bladen komen en kan ik de tijdschriften die ik in Engeland heb gelezen hier ook lezen.

  Ik had verwacht dat de prijs voor deze tijdschriften behoorlijk hoog zou zijn, maar dat blijkt alles mee te vallen. De prijs is lager dan je in de winkel zou betalen. Ik ben heel tevreden dat ik door van deze website gebruik te maken weer mijn bladen kan lezen en dat tegen een scherpe prijs. Lijkt me ook echt een aanrader voor grote bedrijven en dergelijke. Hotels wellicht. Helemaal goed. Mocht je overigens geen abonnement af willen nemen, dan is het ook mogelijk om te kiezen om losse nummers af te nemen. De kosten hiervan zijn echter wel wat hoger dan bij een abonnement.

Anderen bekeken ook

Reisboekwinkel de Zwerver
3 reviews

Reisboekenwinkel de Zwerver: Reisgidsen en kaart voor waar je reis ook heengaat. Wil jij het liefst in een boek lezen en kijken als je je reis voo...

Geeektech.com
53 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Luisterboeken.nl
2 reviews

Luisterboeken.nl: Al luisterend lees je de leukste boeken. Lezen is heerlijk, alleen heb je niet altijd zin om een boek vast te houden, voor j...

Gezinnig
2 reviews

Je groeit op, ontmoet een leuke partner, en op een gegeven moment krijg je kinderen. Ieder kind is anders, en wat handige hulpmiddelen en producten...

EngelseBladen.nl

Engelsebladen.nl: Ook in Nederland heel makkelijk te verkrijgen Nederland is prachtig, maar niet heel erg groot. Dit houdt in dat je in een aantal uur van Maastricht naar Groningen rijdt, maar ook dat we een stuk kleiner aanbod aan magazines en tijdschriften hebben. Gelukkig heb je met Engelsebladen.nl ook heel makkelijk toegang tot heel veel Engelse tijdschriften. Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen met Engelsebladen.nl? Lees dan snel, in het Nederlands ;), verder.

Wat is Engelsebladen.nl?
Engelsebladen.nl is gespecialiseerd in de levering van abonnementen op internationale tijdschriften, kranten, magazines en journals. Zij zijn hierin uniek, want er is geen enkel ander bedrijf ter wereld wat deze service aanbiedt. Engelsebladen.nl levert meer dan 250.000 verschillende publicaties in alle landen, behalve in het land waar het oorspronkelijk vandaan komt. Op de website vind je ongeveer 10% van het hele aanbod, dus als jouw magazine er niet tussen staat hoeft dat nog niets te betekenen. Voor wie is Engelsebladen.nl?

Engelsebladen.nl is er voor iedereen die graag Engelse magazines, tijdschriften, glossy’s, dagbladen, journals en kranten leest, maar niet in het land woont waar het uitgegeven wordt. Dit kan voor jou als individu zijn, maar ook bedrijven maken gebruik van de service van deze organisatie. Zo hebben ze ook de volgende (zakelijke) klanten: - Nederlandse en buitenlandse banken
- Overheden
- Universiteiten en scholen
- Mediabedrijven
- Internationale beursgenoteerde ondernemingen
- Multinationals
- Hotels

Waarom Engelsebladen.nl?
Met Engelsebladen.nl heb je toegang tot meer dan 250.000 publicaties, dat zou al een reden genoeg moeten zijn. Of je nou op zoek bent naar vrouwenbladen, een magazine in de categorie business & economy of naar een tijdschrift wat onder de categorie Local & Culture valt, je vindt het allemaal bij deze webshop. Andere voordelen die van jou een tevreden klant van deze organisatie kunnen maken zijn:

- wereldwijde levering
- mogelijkheid tot cadeauservice
- levergarantie van 100%
- breed en uitgebreid assortiment
- prijzen inclusief alle kosten
- je betaalt minder dan in de winkel.

Wat biedt Engelsebladen.nl?
Het is onmogelijk om hier alles te noemen wat je kunt vinden op deze website, maar de verschillende categorieën kun je hieronder vinden
< - Vrouwenbladen.
- Handwerken.
- Business & Economy.
- Sportbladen
- Men’s
- Home & Garden
- Autobladen
- Children & Parents
- Computers & Internet
- Entertainment & TV
- Hobby magazines
- Arts & Humanities
- Health magazines
- Science & Nature
- Local & Regional
- Society & Culture

En al deze categorieën hebben ook nog verschillende subcategorieën, dus je kunt hier altijd wel iets vinden van je gading. Als je al exact weet wat je zoekt kun je ook gebruik maken van de interne zoekmachine van de website. Hiermee komt het tijdschrift van jouw keuze direct naar boven en hoef je niet alle pagina’s door te kijken met de vele verschillende magazines en tijdschriften.

Contact opnemen met Engelsebladen.nl?
Heb jij interesse in een abonnement op Vogue USA? Of wil jij the Sunday Times thuis ontvangen?
Dan is het zeker interessant om wat beter naar deze organisatie te kijken. Of misschien heb je al een internationaal abonnement afgesloten en heb je een vraag, suggestie of klacht? Je kunt altijd even op de pagina met veelgestelde vragen kijken of het antwoord op jouw vraag hierbij staat. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je op verschillende manieren direct contact opnemen met Engelsebladen.nl

Je kunt dit doen per e-mail, per telefoon (let op! Er is een Nederlands nummer en een internationaal nummer) of per post door jouw opmerking naar het postadres te sturen. Ze zullen in alle gevallen zo snel mogelijk jouw vraag te beantwoorden.

Wat vind jij van Engelsebladen.nl?
Ontvang jij elke maand de Vanity Fair gewoon op de deurmat in plaats van maand(en) later via de boekhandel? Lees jij trouw de People Weekly terwijl jij niet in Groot Brittannië woont? Dan heb je ervaring met de services van Engelsebladen.nl. Zie je kans om jouw ervaringen met deze grote aanbieder van internationale tijdschriften te delen met andere mensen? Je helpt hen door jouw mening te geven over de service van deze organisatie. Zo kunnen zij wellicht ook genieten van het enorme assortiment van Engelsebladen.nl

Wat zijn de ervaringen van klanten van EngelseBladen.nl? Hoe groot is het assortiment? Kun je hier een leuk abonnement vinden? Lees reviews!

}