NederlandReview

    Ervaringen EngelseBladen.nl

    Engelsebladen.nl: Ook in Nederland heel makkelijk te verkrijgen Nederland is prachtig, maar niet heel erg groot. Dit houdt in dat je in een aantal uur van Maastricht naar Groningen rijdt, maar ook dat we een stuk kleiner aanbod aan magazines en tijdschriften hebben. Gelukkig heb je met Engelsebladen.nl ook heel makkelijk toegang tot heel veel Engelse tijdschriften. Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen met Engelsebladen.nl? Lees dan snel, in het Nederlands ;), verder.

    Wat is Engelsebladen.nl?

    Engelsebladen.nl is gespecialiseerd in de levering van abonnementen op internationale tijdschriften, kranten, magazines en journals. Zij zijn hierin uniek, want er is geen enkel ander bedrijf ter wereld wat deze service aanbiedt. Engelsebladen.nl levert meer dan 250.000 verschillende publicaties in alle landen, behalve in het land waar het oorspronkelijk vandaan komt. Op de website vind je ongeveer 10% van het hele aanbod, dus als jouw magazine er niet tussen staat hoeft dat nog niets te betekenen. Voor wie is Engelsebladen.nl?

    Engelsebladen.nl is er voor iedereen die graag Engelse magazines, tijdschriften, glossy’s, dagbladen, journals en kranten leest, maar niet in het land woont waar het uitgegeven wordt. Dit kan voor jou als individu zijn, maar ook bedrijven maken gebruik van de service van deze organisatie. Zo hebben ze ook de volgende (zakelijke) klanten: - Nederlandse en buitenlandse banken
    - Overheden
    - Universiteiten en scholen
    - Mediabedrijven
    - Internationale beursgenoteerde ondernemingen
    - Multinationals
    - Hotels

    Online-shop until you drop! • Z zoekt uit

    Waarom Engelsebladen.nl?

    Met Engelsebladen.nl heb je toegang tot meer dan 250.000 publicaties, dat zou al een reden genoeg moeten zijn. Of je nou op zoek bent naar vrouwenbladen, een magazine in de categorie business & economy of naar een tijdschrift wat onder de categorie Local & Culture valt, je vindt het allemaal bij deze webshop. Andere voordelen die van jou een tevreden klant van deze organisatie kunnen maken zijn:

    - wereldwijde levering
    - mogelijkheid tot cadeauservice
    - levergarantie van 100%
    - breed en uitgebreid assortiment
    - prijzen inclusief alle kosten
    - je betaalt minder dan in de winkel.

    Wat biedt Engelsebladen.nl?

    Het is onmogelijk om hier alles te noemen wat je kunt vinden op deze website, maar de verschillende categorieën kun je hieronder vinden
    < - Vrouwenbladen.
    - Handwerken.
    - Business & Economy.
    - Sportbladen
    - Men’s
    - Home & Garden
    - Autobladen
    - Children & Parents
    - Computers & Internet
    - Entertainment & TV
    - Hobby magazines
    - Arts & Humanities
    - Health magazines
    - Science & Nature
    - Local & Regional
    - Society & Culture

    En al deze categorieën hebben ook nog verschillende subcategorieën, dus je kunt hier altijd wel iets vinden van je gading. Als je al exact weet wat je zoekt kun je ook gebruik maken van de interne zoekmachine van de website. Hiermee komt het tijdschrift van jouw keuze direct naar boven en hoef je niet alle pagina’s door te kijken met de vele verschillende magazines en tijdschriften.

    Contact opnemen met Engelsebladen.nl?

    Heb jij interesse in een abonnement op Vogue USA? Of wil jij the Sunday Times thuis ontvangen?
    Dan is het zeker interessant om wat beter naar deze organisatie te kijken. Of misschien heb je al een internationaal abonnement afgesloten en heb je een vraag, suggestie of klacht? Je kunt altijd even op de pagina met veelgestelde vragen kijken of het antwoord op jouw vraag hierbij staat. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je op verschillende manieren direct contact opnemen met Engelsebladen.nl

    Je kunt dit doen per e-mail, per telefoon (let op! Er is een Nederlands nummer en een internationaal nummer) of per post door jouw opmerking naar het postadres te sturen. Ze zullen in alle gevallen zo snel mogelijk jouw vraag te beantwoorden.

    Wat vind jij van Engelsebladen.nl?

    Ontvang jij elke maand de Vanity Fair gewoon op de deurmat in plaats van maand(en) later via de boekhandel? Lees jij trouw de People Weekly terwijl jij niet in Groot Brittannië woont? Dan heb je ervaring met de services van Engelsebladen.nl. Zie je kans om jouw ervaringen met deze grote aanbieder van internationale tijdschriften te delen met andere mensen? Je helpt hen door jouw mening te geven over de service van deze organisatie. Zo kunnen zij wellicht ook genieten van het enorme assortiment van Engelsebladen.nl

    Wat zijn de ervaringen van klanten van EngelseBladen.nl? Hoe groot is het assortiment? Kun je hier een leuk abonnement vinden? Lees reviews!

    EngelseBladen.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    3.2
    29% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.2
    Service
    rating
    2.4
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    2.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over EngelseBladen.nl

    Uw beoordeling

    Time Magazine

    Prima prijs-kwaliteitverhouding en aanvankelijk prima levering van een mooi blad. Halverwege mijn jaarabonnement stopte de levering, en mijn vele pogingen om met Engelsebladen in contact te komen werden genegeerd. Inmiddels 5 maanden later en geen Time noch een reactie van Engelsebladen gehad. Ontzettend jammer!

    Door: Jos Boesten27-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    ID magazine

    9 maand geleden 6 uitgaven van een magazine besteld, geen enkele ontvangen.
    Op emails wordt er amper gereageerd. Totale rip off!

    Door: Anke19-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    collectible automobile

    vorig jaar 2020 nog abonnement betaald maar slechts 1 blad ontvangen verder niets meer na vele mails en tel geen contact meer abonnement is eens zo duur als normaal en dan schrijven ze More than 100000 titles. No shipping costs. All taxes included. Fast delivery 100% delivery guaranteed unique gift idea ... dus je bent allen gewaarschuwd blijf hier weg want zo te zien word iedereen belazerd hier OPLICHTERS eerste klas

    Door: MI04-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gardens Illustrated

    Bestelden en betaald in februari 2021. Tot op heden niets ontvangen, krijg geen reactie op mijn mails. Geen telefoonnummer, dus wat kan ik verder doen om mijn geld terug te krijgen. Gewoon ordinaire oplichters dus!

    Door: Sharon Janssen11-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Fine Woodworking

    Wordt niet geleverd wat ik gekocht heb. En krijg geen contact met Engelsebladen.nl

    Door: G14-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Fine Woodworking

    Mooi blad, maar wordt niet geleverd.

    Door: Jj25-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    sports illustrated

    jaren abonnement gehad, de nummers kwamen zeer onregelmatig door. Het is een duur abonnement. Dit jaar betaald, echter, nog geen nummer ontvangen. Meerdere malen verzoek ingediend per mail en ook voicemail, ik krijg totaal geen react. Weggegooid geld....WAARDELOOS

    Door: A. Thunnissen26-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Finescale Modeller

    Pasgeleden een tijdschrift besteld en betaald via PayPal. Vrij vlot kwam er een mail terug dat ze mijn betaling nog niet binnen hadden en of ik dat alsnog wou doen.
    PayPal gecontroleerd, daar was het geld al afgeschreven. Van een ander mailadres kreeg ik later een bevestiging; betaling was binnen en bestelling onderweg. Niet dus... nu drie weken later ga ik eens op zoek naar gebruikerservaringen en ik zie hier allerlei nare ervaringen. Dat had ik drie weken geleden moeten doen, dus. Helaas. Dat was eens maar nooit meer, totaal onbetrouwbare hut, nadat ze het geld hebben gekregen geven ze niet thuis. Bah.

    Door: Herbert11-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Time magazine

    Geld genommen van mijn rekening maar geen tijdschrift sinds april onvangen. Contact opgenomen via email en telefoon maar geen reactie gekregen. Heel slecht ervaring.

    Door: Wade23-08-2020
    Carla16-11-2020

    Mijn geld is afgeschreven maar niks ontvangen. Bij navraag bij Hearst Magazines waar mijn blad van komt blijkt dat mijn abonnement beëindigd is en men niet weet wie de betaling gestopt heeft . Global Magazines??? Nooit van gehoord

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    National geographic

    Ik heb meer dan 2 maanden geleden laten weten dat ik mijn abonnement niet wenste te verlengen. Toch word ik nog voortdurend lastig gevallen met betalingsherinneringen waarop ik telkens reageer dat ik niet meer geïnteresseerd ben. Mijn berichten worden blijkbaar niet eens geopend. Ik ben het echt beu. Je betaalt beter wat meer voor een betere service. Dit is werkelijk ongehoord.
    Als ik de reviews hier lees, ben ik ook niet de enige ...

    Door: Inge Mylemans16-05-2020
    Josette14-06-2020

    Beste, Wij hebben idem hetzelfde. Geen contact met hun na veel pogingen tot mail, telefoon etc. Misschien kunnen we gezamenlijk een klacht neerleggen tegen hun zeker na wat ik allemaal lees hier?!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Forbes magazine

    Ik heb in januari het forbes magazine bij hun besteld. Het bedrag is van mijn rekening afgeschreven maar heb er nooit meer iets van gehoord. Ik heb ze meerdere keren gebeld en gemaild maar krijg geen reactie. Koop hier absoluut niks het zijn een stel oplichters.

    Door: Brent18-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    wired magazine

    besteld via abonnement.nl, geregeld door Engelsebladen.nl, helemaal geen klantenservice. Probeer ze sinds april te bereiken, maar er wordt niet teruggebeld en/of contact met mij op genomen. Mailtjes worden geopend maar niet op gereageerd. Heel onprofessioneel dit.

    Door: Kayan Luk20-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Wel betaald, niks geleverd

    Ik heb 1,5 week geleden besteld en betaald, vanaf dat moment alleen maar mails ontvangen met betalingsverzoeken, terwijl het al was overgemaakt. Krijg geen gehoor als ik probeer te bellen, mega mega slechte service.

    Door: Rosanne Koet08-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Fijn, weer lezen.

    In het verleden heb ik een aantal jaar in het Verenigd Koninkrijk gewoond. Daar heb ik een aantal favoriete bladen gelezen die helaas niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Nu heb ik de site EngelseBladen.nl ontdekt. Via deze website kan ik eenvoudig aan engelse bladen komen en kan ik de tijdschriften die ik in Engeland heb gelezen hier ook lezen.

    Ik had verwacht dat de prijs voor deze tijdschriften behoorlijk hoog zou zijn, maar dat blijkt alles mee te vallen. De prijs is lager dan je in de winkel zou betalen. Ik ben heel tevreden dat ik door van deze website gebruik te maken weer mijn bladen kan lezen en dat tegen een scherpe prijs. Lijkt me ook echt een aanrader voor grote bedrijven en dergelijke. Hotels wellicht. Helemaal goed. Mocht je overigens geen abonnement af willen nemen, dan is het ook mogelijk om te kiezen om losse nummers af te nemen. De kosten hiervan zijn echter wel wat hoger dan bij een abonnement.

    Door: Jacobje van Hell28-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    FAQ

    Is EngelseBladen.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 14 ervaringen geplaatst over EngelseBladen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is EngelseBladen.nl actief?

    EngelseBladen.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van EngelseBladen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.