Energy+

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Energy+

Ben je op zoek naar een nieuw matras en kwam je bij Energy+ terecht? Misschien heb je al een matras gevonden in de webshop en wil je meer weten over de ervaringen van andere klanten. Of misschien wil je meer weten over de kwaliteit van de matrassen voordat je bestelt. De reviews van andere klanten kunnen je dan een handje helpen. Een slimme klant koopt namelijk niet zomaar een nieuw matras. Een slimme klant leest eerst de beoordelingen van andere klanten om altijd de beste keuze te kunnen maken. Op NederlandReview hebben we daarom de onafhankelijke reviews van klanten over Energy+ voor je verzameld. 


Over Energy+

Het bedrijf werd opgericht door Peter Trompert. Zijn loopbaan begon als ontwerper van producten en verpakking, maar hij had altijd al en droom om zijn eigen bedrijf te beginnen. In 1998 kreeg hij de kans om een waterbeddenfabriek over te nemen en besloot ervoor te gaan. De waterbedden waren toen bij iedereen bekend en iedereen wilde ze hebben. Peter zocht echter verder en ontdekte al snel de voordelen van koudschuim- en traagschuim matrassen. In 2005 ontwikkelde hij samen met TNO een nieuw matras en de samenwerking met LivingComfort bracht nieuwe mogelijkheden. Nu zijn de matrassen te koop in de webshop en te bezichtigen in 21 verschillende showrooms.Slaap jij binnenkort op een nieuw matras van Energy+?


De 7 zekerheden van Energy+

Er zijn online vele matrassen te vinden. Energy+ wil zichzelf dan ook onderscheiden van andere online shops door hun zeven zekerheden. De beste winkelervaring voor klanten is namelijk het allerbelangrijkste voor Energy+. Kunnen de zeven zekerheden jouw overtuigen om te bestellen bij de webshop?


– Klanten krijgen altijd de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
– Je hebt al een matras vanaf 199,-
– Alle matrassen krijg je 365 nachten op proef
– Je krijgt altijd 10 jaar garantie
– Betaal achteraf na 14 nachten proefslapen
– Alle matrassen worden gratis verzonden en kunnen zonder kosten geretourneerd worden


Vragen of klachten

De klantenservice van Energy+ is altijd bereikbaar voor klanten met vragen. Je kunt advies vragen via de LiveChat of je kunt langsgaan bij één van de showrooms. De medewerkers van Energy+ komen op afspraak zelfs bij je thuis voor advies. Verder kun je ook gebruikmaken van het e-mailadres of het telefoonnummer. Kijk voor alle openingstijden ook op de webshop. Je kunt overigens ook via Facebook of Twitter je vraag stellen. Voor klanten met klachten heeft Energy+ een contactformulier. Ze horen graag van hun klanten om hun service te verbeteren. Meld je klacht dus bij de klantenservice en ze zullen altijd proberen een oplossing te vinden. 


Geef jouw mening over Energy+!

Heb jij een matras besteld in de webshop? Lig jij nu elke avond heerlijk te dromen of ben je eerder de Prinses op de Erwt? Geef dan jouw mening over Energy+ en vertel over jouw ervaringen met de matrassen. Krijg je comfort en kwaliteit? Wat vind je van de prijzen? En worden de matrassen snel geleverd? Laat het in jouw review allemaal weten en laat andere klanten weten of jij de matrassen van Energy+ aanraadt.


Lig je elke avond comfortabel te slapen met het matras van Energy+? Wat zijn de ervaringen van andere klanten? Lees hier reviews en ontdek het zelf!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)