Eneba

4
4.4

Bestellen

3.3

Service

4.5

Prijs

3.7

Levering

25%

Zou hier weer kopen

Eneba

Zoek je een webshop voor digitale games? Eneba is een bedrijf waar je allerlei digitale games kunt kopen. Lees via NederlandReview wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn.  

Wat is Eneba?

 

Eneba is een online webshop voor digitale games. Het bedrijf stelt dat het verzamelen van games in de markt toeneemt en dat iedereen op hun website iets kan vinden wat hij leuk vindt. Van frisse nieuwe games, wereldberoemde gametitels tot aan verschillende consolegeschenkenkaarten. Je kunt producten die zijn in te delen in de volgende categoriesoorten: store, games, git cards, game points, xbox, PSN, nintendo en software.  

Geschiedenis

 

Eneba wordt ontwikkeld door Helis. Dit is een internationale groep van softwareontwikkelings-, creatieve en esports-bedrijven. Het hoofdkantoor is gelegen in Kaunas in Litouwen. Eneba.com is een nieuw opgerichte winkel voor digitale games. Het bedrijf stelt een enorme selectie titels te hebben die volgens het bedrijf voor de scherpste prijs verkocht worden. Volgens het bedrijf is Eneba de plek om de beste game deals te vinden. De game collectie groeit met de dag. Iedereen kan volgens het bedrijf iets naar de zin vinden. Je moet dan onder andere denken aan frisse nieuwe games, wereldberoemde gametitels of verschillende console cadeaubonnen. Er worden allerlei acties in het leven geroepen om games onder de aandacht van spelers te brengen. Ze bieden een verscheidenheid aan geweldige deals via hun wekelijkse verkoop, sociale media-weggeefacties en andere dingen.

Het bedrijf verkoopt niet alleen games. Eneba stelt een echte community te zijn van gamers. Zij delen kennis en inzichten om mensen een favoriete vorm van digitaal entertainment te kunnen aanbieden. Er wordt aangegeven dat het bedrijf erin gelooft dat games een vorm van kunst is. Zij vinden dat informatie delen over deze games de moeite waard is en bloggen constant over favoriete games. De community bestaat uit gamers van over de hele wereld.  

Wetenswaardigheden

 

Mocht je contact willen opnemen met het bedrijf dan kun je online een ticket inschieten. Je kunt ook een e-mail sturen. Het e-mail adres dat je kunt gebruiken is support@eneba.com. Als je iets wil bestellen dan zul je een account moeten hebben. Als je deze nog niet hebt zul je je moeten registreren. Je kunt op de website de taal instellen waarmee je bediend wilt worden. Er zijn diverse manieren waarop je betalingen kunt verrichten. Betaalwijzen die onder andere op de website worden aangegeven zijn iDEAL, PayPal, Mastercard, VISA, paysafe card en Sofort banking. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat games interactieve en boeiende vormen van entertainment zijn. Een game is langer dan een film en voor velen aantrekkelijker dan een boek. Er wordt geadviseerd dat je je vooraf moet verdiepen in de desbetreffende game de je wil kopen voordat je tot aankopen over zal gaan. Het bedrijf geeft aan dat games een perfecte manier zijn om te ontspannen na een gespannen dag of week.  

Welke klantervaringen zijn er bij Eneba?

 

Ben jij al klant bij Eneba? We zijn reuze benieuwd naar jouw bevindingen bij dit bedrijf. Welke digitale games heb jij bij Eneba gekocht? Ben je nog steeds tevreden over deze games? Wat is de prijs die je voor de games betaald hebt? Ga je in de toekomst vaker artikelen bij Eneba kopen? Door jouw visie te delen via NederlandReview help je andere mensen een betere keuze te maken. NederlandReview is het online platform voor objectieve en onafhankelijke reviews over bedrijven.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (24)

Anderen bekeken ook

close

Eneba

Vergelijk reviews en bekijk Eneba