NederlandReview

    Ervaringen Emob

    Op zoek naar leuk meubilair van goede kwaliteit voor correcte prijzen? Dan moet je bij Emob zijn. Wat klanten vinden van het aanboden de service van Emob lees je op deze pagina!

    Over Emob

    Bij Emob kan je terecht voor meubelen en decoratieartikelen van hoogwaardige kwaliteit en betaalbare prijzen. Het bedrijf werd opgericht in 2009 onder de naam Emob4kids. De webwinkel stond al snel bekend als de referentie op het vlak van kinderkamerinrichting in Nederland, België en Frankrijk. Al snel groeide het verlangen om uit te breiden tot een volwaardige webshop met meer dan enkel kinderkamer meubilair. In 2016 werd een vernieuwde webshop gelanceerd die alle zusterondernemingen onder 1 dak bracht.


    Een van de producten van Emob!

    Diensten van Emob

    Bij Emob kan je terecht voor meubels en decoratieartikelen. Heel wat van hun producten hebben ze op voorraad zodat ze binnen enkele werkdagen bijna overal in Europa kunnen leveren, ze hanteren correcte prijzen en ze staan altijd paraat om je te helpen. Je vindt er spullen voor baby's, kindermeubels, meubilair voor in de slaap-, woon- en badkamer maar ook voor in de keuken, de bar, hal en berging. Je vindt er ook heel wat decoratie en verlichting en zelfs tuinmeubelen en speelgoed. Ook artikelen voor op kantoor kan je bij Emob vinden. Je kan er dus praktisch je hele interieur bestellen, handig toch?

    Vragen of klachten voor Emob

    Heb je vragen of een klacht over Emob? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail, de telefoon op werkdagen van 9 uur tot 17 uur of een online contactformulier. Emob heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

    Schrijf je eigen review!
    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Emob? Verloopt de service vlot en heb je geen problemen? Hoe is de kwaliteit van de producten? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Emob. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

    Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Emob? Lees dan zeker enkele van de reviews op NederlandReview! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op NederlandReview.

    Emob
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (27)

    3.6
    22% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    2.6
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    3.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Emob

    Uw beoordeling

    Kledingkast ray

    ondanks de slechte revieuws die ik zag, ben ik uitermate tevreden. Snelle reactie per mail, nette bezorgservice met een belletje van tevoren en ren goede kwaliteit kast. Dit bedrijf raad ik zeker aan!

    Door: Nicole Dijk26-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Side table en spiegel

    Na 8 weken nog steeds niks geleverd

    Door: Mathilde Miedema03-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    bureau

    plus: geen
    minpunten: misleidende afmetingen van het bureau. Hierover met hen gebeld. Zeer onvriendelijk aan de telefoon. Deze dame zou ik geen klanten meer te woord laten staan. Volgens mij begrijpt zij niet wat service is. Zij verbrak zelfs de verbinding. Succes Emob!

    Door: Richard van Houwelingen09-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    kinderpicknick tafel

    We kochten een kinderpicknicktafel voor 75 euro. Afgeleverd in nat karton, alleen een vel, niet eens een doos. Tafel volledig beschimmeld, heel gevaarlijk, zeker voor kinderen! Bij reclame zeer onprettig te woord gestaan, deze vrouw zou nooit mee met klanten moeten praten, wat een kreng! Ze wilden alleen de beschimmelde delen vervangen, die moesten we per onderdeel fotograferen en het nummer opzoeken. De onzichtbare schimmel op de rest van het product mocht ik mijn kinderen aan blootstellen. Nooit meer zaken doen met emob!

    Door: Erwin Welbergen08-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Slaapkamer meubels

    Slecht ervaring
    Levertijd zou 3 a 4 weken zijn, worden nu 9 a 10 weken worden!! 3 x zolang dan aangegeven!! Ik geef 0 sterren overal voor!!

    Door: Carolien Bosman11-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Make up tafel en bureau

    Wat een bagger bedrijf met een afschuwelijk slechte service...Nooit iets kopen. Geen zin er nu over uit te wijden maar nog nooit zo'n slechte service en bereikbaarheid meegemaakt. Dat vind ik echt een prestatie.

    Door: Anoniem04-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    keukenkasten

    Wij bestelden eind augustus 2 keukenkasten, er werd bij bestelling gezegd 2 tot 6 dagen levertijd. Na een week stuurden we een mail toen werd er ons gezegd 4 tot 6 weken. Na 6 weken terug een mail gestuurd en dan werd er ons terug een datum gezegd: eind oktober, eind november, eind december, begin januari, eind januari ONVOORSTELBAAR. NU begin maart zijn de kasten er nog steeds niet. Het is enorm frustrerend dat je telkens een datum wordt gezegd maar dat die meer dan 6 maanden na bestelling nog steeds niet geleverd zijn. Duidelijke communicatie en waarheidsgetrouwe info lukken bij emob totaal niet. Ook de mensen van de klantendienst blijven niet altijd vriendelijk en beleefd. Ze hebben ook de grootste moeite (lukt hen niet) om toe te geven dat dit geen manier van werken is. We hebben uiteindelijk onze bestelling geannuleerd. Ik raad dit bedrijf ten stelligste af!!!!!!

    Door: stien roelens04-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schommelstoel Suzan Grijs

    Waardeloze service. Kapot product ontvangen (2 maanden geleden), Bjorn van Emob "ziet het probleem niet". Bjorn mag een bril bestellen.

    Door: Frans22-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    ladekastje

    plussen - geen
    minpunten:
    - pakket in delen over verschillende dagen geleverd
    - materiaal bedroevend slechte kwaliteit, de splinters vliegen er vanaf bij het indraaien van (voorgeboorde!!!) schroefgaten
    - beschadigde onderdelen
    - niet netjes te monteren, waardoor laatjes niet goed sluiten en scheef hangen.

    Door: Caroline van Steenbergen22-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    A bed

    The service were terrible and the bed broke within 6 months. Even though there is a 2 year warranty, they are asking me to pay 60 Euros to fix it. Terrible company.

    Door: Tatiana28-01-2021
    Tatiana28-01-2021

    No I would not buy here again!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Gaming bureau

    Alles geleverd en inelkaar gestoken. Bleek dat de ledstrip niet functioneerde naar behoren. Dit gemeld moest ik deze terug opsturen. Vandaag dezelfde terug in de bus gekregen "die nu niet meer plakt" en volgens hun perfect werkt. Mail gestuurd of dit normaal is en zei vinden van wel. FLOP Service vind ik dit nog te gierig om een nieuwe ledstrip op te sturen die wel plakt

    Door: Tom21-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Bovenkastjes

    8 november besteld en tot op heden nog niets geleverd.
    Contact via mail wordt beantwoord met een standaard antwoord over ‘erg druk’ en telefoon wordt niet opgenomen.

    Door: Alex de Boer07-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Stapelbed

    De kwaliteit van het bed is slecht. Retour aanmelden blijkt niet mogelijk op hun website. Mijn mails worden niet beantwoordt. Telefoon wordt niet opgenomen

    Door: Adine12-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    FAQ

    Is Emob een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 27 ervaringen geplaatst over Emob. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 22% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Emob actief?

    Emob is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Emob gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.