NederlandReview

  Ervaringen Emma Matras

  Een goede nachtrust is essentieel als je een beetje goed de dag door wilt komen. Één vereiste daarvoor is een goed matras om op te slapen. Maar waar kun je nou het beste matras vinden? Een winkel die matrassen aanbiedt is Emma Matras. Maar wat voor kwaliteit matras zal dit matras zijn? Zal dat boxspringbed nou echt wel zo fijn liggen? Hoe comfortabel zal dat kussen zijn? Zal het lang duren voor de klantenservice van Emma Matras het dekbed of babymatras bij jou thuisbezorgd? En hoe zal de klantenservice van Emma Matras staan tegenover klachten en vragen van jou en andere trouwe klanten van hun winkel? Hier kun je alleen achter komen via echte klanten van Emma Matras. Kijk eens naar hun reviews om te zien wat zij over Emma Matras zeggen. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen de beslissing wel of geen matras bij Emma Matras te kopen makkelijker maken.

  Over Emma Matras

  Emma Matras is bedrijf dat matrassen aanbiedt. Ze richten zich hierbij niet op een grote hoeveelheid verschillende matrassen. In plaats daarvan richten ze zich op één of enkele matrassen die door henzelf zijn ontworpen en waar ze dus helemaal achterstaan. Je kunt kiezen uit het Emma Original of Emma Basic matras. Één van de verschillen tussen de twee is de hoogte. Het basismatras is 18 centimeter hoog terwijl het Original matras 25 meter is. Allebei maken ze gebruik van lichaamsvormend traagschuim, maar de Original maakt ook nog gebruik van koudschuim en airgocell schuim. Het past zich aan aan je lichaam en zorgen voor een betere houding en comfort. Naast het matras biedt Emma Matras ook nog andere dingen aan. Zo is er een boxspring bed waar je het matras op kunt leggen. Verder zijn er nog een topper, kussen, dekbed en SmartSleeve beschikbaar om een totaalplaatje te creëren. Daarnaast hebben ze nog een apart matras voor baby’s.


  Een Emma Matras reclamefilmpje.

  Diensten van Emma Matras

  Het matras van Emma Matras kan online besteld worden. Hetzelfde geldt voor de andere spullen die Emma Matras aanbiedt. Plaats dus gerust een bestelling voor een kussen, topper, boxspringbed of ander item en maak de bestelling rond. De bezorgservice van Emma Matras zal het Original matras of Basic matras dan zo snel mogelijk naar je opsturen. Zo hoef je er zelf niet zo lang mee te slepen of te proberen het in je auto te proppen. Ook heeft Emma Matras een klantenservice om je te helpen als je wat vragen hebt over het boxspring bed of kussen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Emma Matras

  Heb je al eens een matras of bed van Emma Matras gekocht? Dan willen wij graag weten wat jouw ervaring met Emma Matras was. Hoe makkelijk was het een kussen te bestellen via Emma Matras? Geeft het matras echt zoveel comfort als Emma Matras beloofd op hun website? Hoe makkelijk was het boxspring bed in elkaar te zetten? Duurde het lang voor de topper of het dekbed werd bezorgd? En wat voor een klantenservice verleent Emma Matras als je hulp nodig blijkt te hebben? Schrijf een review en laat is weten wat jouw mening over Emma Matras is.

  Emma Matras
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  7.2
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.4
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6.8
  Leveren
  rating
  7.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Emma Matras Boxbed

  Door een tip van een vriendin van mij hebben wij ook een Emma Matras aangeschaft, tijdje terug al weer. Zij had zelf al jaren rugklachten en was daarom op advies van haar fysiotherapeute op zoek naar een goed matras dat daarbij zou helpen. Haar werd toen een Emma Matras aangeraden.

  Wij zelf hebben gekozen voor een boxbed .
  Zowel mijn man als ikzelf zijn erg tevreden met het matras. Het slaapt vele malen beter dan wat wij hiervoor hadden. Dat was ook een kwaliteitsmatras, maar toch veel minder steun dan dit matras.
  het contact met de winkel en het bestellen is voor ons ook plezierig geweest dus ik zou het zeker aanraden aan een volgende klant.

  Door: Jaqueline 07-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Matras

  Mijn bestelling deed er langer over dan ik van te voren had gedacht. kennelijk ergens vertraging opgelopen in het systeem... had ik wel beter willen begrijpen

  Maar goed, hij is nu geleverd en ik moet zeggen: ik ben er heel tevreden over. Hij ligt voor mij echt heel goed, veel beter dan mijn vorige matras. Steviger en gewoon van betere kwaliteit.

  Dus ook al deed mijn bestelling er langer over dan beloofd, ik ben wel heel tevreden over het uiteindelijke matras.

  Door: Josefien 04-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Matras + beschermhoes

  Ik kan alleen maar positieve dingen vertellen. Het bestellen ging vlot, je wordt bij elke stap mooi op de hoogte gehouden, de levering kwam snel en een medewerker heeft mij goed verder geholpen aan de telefoon! Van zodra ik een tijdje geslapen heb op onze nieuwe matras, laat ik zeker weten hoe het bevalt!

  Door: Lies heirman 02-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Emma 180x200

  Matras vormt kuil in het midden tussen beide slapers. Lichaam is tijdens de slaap hier tegen in verzet. Je wordt moe wakker.

  Door: J. Hegenbart 07-02-2020
  J. Hegenbart 09-03-2020

  Aanvulling op mijn eerdere review is dat het probleem zichzelf heeft opgelost. Het heeft ws te maken met het strak opgerold verpakt zijn van de matras. Het kan nl. enige dagen duren voordat alle delen van de matras zich hebben gevormd nadat de matras is uitgerold/uitgepakt.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9
  rating

  Original matras

  Tijdje terug het original matras online besteld. De levering duurt veel langer dan op de website staat en is uiteindelijk gedumpt (op 3 verschillende plekken volgens Dpd) in mijn portiek. Doos was helemaal kapot. Of dit Emma of dpd was is de vraag.
  Na een paar weken te hebben geslapen op het matras bleek het toch te stevig te zijn en niet de juiste ondersteuning te bieden. Ik werd elke ochtend wakker met rugpijn. Heb hierna heel netjes de comfortlaag opgestuurd gekregen maar helaas blijkt dit een broeikaseffect te zijn. Na 2 nachten zweten was ik hier wel klaar mee.
  Tot zover de goede klantenservice. Als je het matras retour wil sturen en hier vragen over hebt, krijg je op geen enkele manier antwoord. Ik ben nu dus heel benieuwd hoe lang het duurt voor ik mijn geld terug heb.

  Door: Vdb 31-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Emma 180x210

  Na aanraden consumentenbond gekocht. Nu 2 jaar in gebruik en het is een ramp. Kuil vorming en alle steun is eruit. Wil je gebruik maken van de garantie dan vergeet het maar . Je moet dan wel aan hele strenge eisen voldoen. Zonde van het geld

  Door: Max 28-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Kussen

  Kussen beviel niet maar dat is persoonlijk denk ik. Maar retourzenden en geld terug krijgen is een drama. Je krijg pas geld 7 tot 14 dagen nadat het kussen ontvangen is. Nu zes weken na retourzending is kussen nog steeds “onderweg”. Vraag 2x bij klantenservice om uit te zoeken hoe dit zit. Maar niks hoor. Een muur waar je op stuit van mensen die niet snappen wat klantenservice betekent.

  Door: Petra Graumans 12-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Emma matras

  Heb op het emma matras bijna 30 dagen geslapen. Naast dat het stonk sliep ik ook slecht. Daarna het anna matras getest slaapt heerlijk en stinkt niet.

  Door: Ron 28-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Prima matras, maar gebruikte boxspring geleverd

  Lang moeten wachten op het Emma matras en boxspring, maar dan kan gebeuren. Helaas bleek bij levering dat de boxspring zeker niet nieuw was. Verpakking was al eens geopend en het bed had op verschillende plekken beschadigingen / gebruikerssporen. Kennelijk het nadeel van de 100 dagen proefslapen regeling. Matras was wel nieuw. Excuses gekregen en inmiddels is een nieuw bed besteld (wel even 5 weken geduld hebben). Dus tot die tijd slapen op een bed dat al beslapen is. Geen fijn idee. Buiten de boxspring geen klachten over het matras....slaapt prima. Net nog even de beschermhoes besteld. Had wellicht een mooi gebaar ter compensatie geweest om die om niet te leveren, maar helaas neemt Emma daar geen enkel initiatief in.

  Door: Bultje 25-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Emma Matras

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Emma Matras een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Emma Matras. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Emma Matras actief?

  Emma Matras is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Emma Matras gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.