Emma Sleep

4.8

Bestellen

2.9

Service

4.4

Prijs

3.2

Levering

25.1%

Zou hier weer kopen

Emma Sleep

Een goede nachtrust is essentieel als je een beetje goed de dag door wilt komen. Één vereiste daarvoor is een goed matras om op te slapen. Maar waar kun je nou het beste matras vinden? Een winkel die matrassen aanbiedt is Emma. Maar wat voor kwaliteit matras zal dit matras zijn? Zal dat boxspringbed nou echt wel zo fijn liggen? Hoe comfortabel zal dat kussen zijn? Zal het lang duren voor de klantenservice van Emma het dekbed of babymatras bij jou thuisbezorgd? En hoe zal de klantenservice van Emma staan tegenover klachten en vragen van jou en andere trouwe klanten van hun winkel? Hier kun je alleen achter komen via echte klanten van Emma. Kijk eens naar hun reviews om te zien wat zij over Emma zeggen. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen de beslissing wel of geen matras bij Emma te kopen makkelijker maken.


Over Emma Sleep

Emma is bedrijf dat matrassen bedden en andere slaapproducten verkoopt. Ze richten zich hierbij niet op een grote hoeveelheid verschillende matrassen. In plaats daarvan richten ze zich op één of enkele matrassen die door henzelf zijn ontworpen en waar ze dus helemaal achterstaan. Online kun je kiezen uit het Emma O2 - Consumentenbond's 5 keer best geteste matras - of Emma Hybrid matras - die de tweede plek overnam en wordt beschouwd als het beste pocketvering matras op de markt. Naast het matras biedt Emma ook nog andere dingen aan. Zo is er een boxspring bed waar je het matras op kunt leggen. Verder zijn er nog een topper, kussen, dekbed en SmartSleeve beschikbaar om een totaalplaatje te creëren. Daarnaast hebben ze nog een apart matras voor baby’s.


 


Diensten van Emma Sleep

Het matras van Emma kan online besteld worden. Hetzelfde geldt voor de andere spullen die Emma aanbiedt. Plaats dus gerust een bestelling voor een kussen, topper, boxspringbed of ander item en maak de bestelling rond. De bezorgservice van Emma zal het Original matras of Basic matras dan zo snel mogelijk naar je opsturen. Zo hoef je er zelf niet zo lang mee te slepen of te proberen het in je auto te proppen. Ook heeft Emma een klantenservice om je te helpen als je wat vragen hebt over het boxspring bed of kussen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Emma Sleep

Heb je al eens een matras of bed van Emma gekocht? Dan willen wij graag weten wat jouw ervaring met Emma was. Hoe makkelijk was het een kussen te bestellen via Emma ? Geeft het matras echt zoveel comfort als Emma beloofd op hun website? Hoe makkelijk was het boxspring bed in elkaar te zetten? Duurde het lang voor de topper of het dekbed werd bezorgd? En wat voor een klantenservice verleent Emma  als je hulp nodig blijkt te hebben? Schrijf een review en laat is weten wat jouw mening over Emma is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (311)

Kussen

Zeer slechte service en communicatie. Twee kussens besteld, eerste kussen keurig op tijd geleverd, tweede kussen nooit ontvangen. Meerdere berichten gestuurd, twee keer meer dan een half uur in de wacht gestaan bij de klantenservice om vervolgens afgescheept te worden met een kul-smoes over protocollen. Anderhalve maand na bestelling maar een annulering aangevraagd en een klacht ingediend. Wat een stelletje leugenaars zijn ze bij Emma Sleep. Aub NOOIT hier bestellen, bespaart flink wat stress!

Y

Yvonne

23-01-2024

0

Slaapbundel

Slaapbundel gekocht, Zou binnen 7 werkdagen worden bezorgd. Uiteindelijk slechts een deel ontvangen in deelzendingen op verschillende dagen,. Vertragingen worden niet gecommuniceerd. Status niet online te volgen. Klantenservice is nauwelijks te bereiken en weet niks, doet niks of verkoopt onwaarheden. Retourafspraak werd niet nagekomen. Ben heeeel benieuwd wanneer ik mijn geld terugzie. Allerslechtste koopervaring ooit. Ik zou liefst - 10 sterren geven.

N

Nathalie

17-01-2024

0

Matras

Slechtste retourservice ooit. 2 maanden geleden heb ik een retourverzoek ingediend voor een matras. De matras was van goede kwaliteit, maar te hard voor mij. Inmiddels staat de matras al 2 maanden in de gang en hebben ze de matras nog steeds niet opgehaald. Elke keer als ik bel krijg ik te horen dat ik nog 1 week moet wachten en dan weer terug moet bellen. Inmiddels wacht ik dus ook al honderden maanden tot ik mijn honderden euro's terugkrijg. Dat geven ze pas als het matras is opgehaald.

L

Lisa

10-01-2024

0

Matras

Slechtste retourservice ooit. 2 maanden geleden heb ik een retourverzoek ingediend voor een matras. De matras was van goede kwaliteit, maar te hard voor mij. Inmiddels staat de matras al 2 maanden in de gang en hebben ze de matras nog steeds niet opgehaald. Elke keer als ik bel krijg ik te horen dat ik nog 1 week moet wachten en dan weer terug moet bellen. Inmiddels wacht ik dus ook al honderden maanden tot ik mijn honderden euro's terugkrijg. Dat geven ze pas als het matras is opgehaald.

L

Lisa

10-01-2024

0

Slaapbundel, matrassen, dekbedden, kussens en bedframe

Ik wacht al 4 maanden op mijn bestelling bij Emma-Sleep. De klantenservice is teleurstellend en geeft steeds hetzelfde standaard antwoord. Het bestellen van meerdere producten is een nachtmerrie, met losse leveringen en gebrek aan communicatie. Nu hebben ze zelfs een AI-gestuurde klantenservice, wat resulteert in trage reacties en geen persoonlijke benadering. Ik ben enorm teleurgesteld in Emma-Sleep en raad anderen af om hier te bestellen. Het is een verspilling van tijd, geld en energie.

S

Steven

13-12-2023

0

Slaapbundel pakket - waarschuwing - bestel hier niet!

In augustus bestelling gedaan en nog steeds niet compleet geleverd. Klantenservice is waardeloos en aan de telefoon of per email kom je niet verder dan gestandaardiseerde berichten zonder een oplossing! Onderdelen die ik heb gekregen zijn beschadigd en het bedframe wiebelt en is van super slechte kwaliteit!! BESTEL HIER NOOIT. Ik ben hoogzwanger en word niet geholpen/serieus genomen en ben nu 5 maanden verder met een incomplete bestelling en een bed van super slechte kwaliteit en geen oplossing!

N

Nona

01-12-2023

1

Compleet pakket

Verschrikkelijk bedrijf!!! In augustus ons nieuwe bed besteld! Na talloze telefoontjes steeds hetzelfde verhaal, sorry mevrouw kan niet geleverd worden.... Manasse (medewerker Emma Sleep) dacht slim te zijn, ik zet gewoon een nieuwe order in.... gevolg... nog langer wachten en levering gehoopt tussen 15 december en 30 december! Ik verwacht helemaal niets meer!! En bestelling annuleren durf ik ook niet gezien alle reacties op het niet terugbetalen van de kosten. Ik kan mijn kussens al niet meer terugsturen want daar heb ik al 30 dgn op geslapen!!! Dus de pakketkosten kan ik niet in zijn geheel terugkrijgen! Dit is de omgekeerde wereld!! Wij als klanten worden in een hoek gedreven en kunnen nergens heen!!!!

M

Melanie

17-11-2023

1

Matras

Onbegrijpelijk waarom een goed product zo een verschrikkelijk slechte klantenservice heeft. Zo erg dat ik iedereen daarom zou afraden een product van Emma te kopen. Inmiddels ben ik al twee maanden bezig en heb ik al ontelbare keren gebeld om mijn matras die ik in de verkeerde maat had besteld op te laten halen. Steeds zegt een andere klantenservice medewerker dat de vorige medewerker een fout heeft gemaakt maar dat het probleem is verholpen en er nu wel een goede retourzending is aangemaakt, daar heb ik inmiddels 6 bevestigings mails van maar er gebeurt niks. Ik kreeg ook van de klantenservice het advies dan zelf maar te bellen met het bedrijf wat de matras moet ophalen, gevolgd door een telefoon nummer van een totaal ander bedrijf wat er niks mee te had. Toen ik wel met juiste transportbedrijf had gevonden liet dat bedrijf weten dat er een opdracht nummer vanuit Emma nodig zou zijn, en dat hadden ze niet. En je raad het al, Emma klantenservice heeft het opdracht nummer ook niet, de klantenservice medewerkers hebben ook geen idee om wat voor opdracht nummer het zou gaan. Geen idee hoe ik nu mijn matras kan terugsturen en mijn geld kan terugkrijgen. Een manager kan je ook niet te spreken hebben. Ik heb al een andere Emms matras in de juiste maat, anders had ik deze wel gehouden en een groter bed gekocht want dat was, achteraf bezien waarschijnlijk simpeler geweest. En hoe krijg ik nu in mijn matras retour? En Emma als jullie dit lezen, kom dan niet met het nummer van jullie klantenservice en jullie email, want zoals je hierboven kan lezen, die functioneren niet. Dus dat heeft geen zin. Graag een mail vanuit management met een oplossing. Jullie helpen jullie eigen bedrijf om zeep op deze manier..

T

Taatske

16-11-2023

1

Boxspring

Alles gaat fout. Niet overleggen over de datum leveren van het bed. Foute en incomplete bestelling. Slechte klantenservice. Geen snelle oplossing. Lang verhaal kort. Bestelling terug gestuurd en nooit meer bestellen bij Emma.

D

Denise

16-11-2023

1

Bedframe

Krijg nu opnieuw een bericht dat bed bezorgd is dat terwijl ik na vele mailtjes en telefoontjes mijn juiste huisnummer tw 102 aan emma heb doorgegeven. Opnieuw thuis voor niets en de medewerkers......sorry niet opgeleid....duurt telkens vele minuten voordat ze iets hebben opgezocht cq uitgezocht. Nooit maar dan ook nooit meer ga ik iets bij emma bestellen. Vanmiddag telefonisch order geannuleerd en dus nu de mail dat het bezorgd is.......in en in triest. Hoop dat ik snel mijn geld teruggestort krij

B

Bianca Koole

14-11-2023

0

Boxspring

Bizar hoe slecht dit bedrijf is. Ik heb een leveringsdatum gekregen 5 weken na mijn besteldatum. Niets is geleverd in die tijd en ook nooit een update ontvangen, want het lag aan de "leveranciers" (ze leveren zelf niet...!). Ik moest maar een paar weken wachten. na een paar weken wachten toonde de Track and Trace pagina dat mijn bestelling niet eens door was gekomen. Enkele dagen daarna deed plots de Track and Trace pagina het niet meer en had ik niet eens een bestelling gedaan. Nogmaals gebeld en het excuus was "pagina wordt geupdate" (ja, al 2 weken lang...) en ik moest nog maar een weekje wachten. Alles natuurlijk in bizar gebrekking Nederlands en Engels.

M

Max

13-11-2023

1

Bed + matras

Nog nooit zo’n absurd slecht bedrijf meegemaakt met een waardeloze klantenservice! Bed gekocht en betaald, het wordt gewoon niet geleverd. Sinds juli (!) probeer ik een poot aan de grond te krijgen, niet te geloven. Het zijn gemene oplichters!

D

Dick Advocaat

07-11-2023

2

4 jaar geleden kochten we zowel matrassen als kussens bij Emma. Toen zeer tevreden, maar nu helemaal niet meer! Ik heb per mail een paar weken geleden advies gevraagd. Kreeg steeds mails van de klantenservice (Indische namen) dat ik niet bereikbaar was. Terwijl ik niet één gemiste oproep heb. Ben nu 3 weken verder en na de zoveelste mail dat mijn 'zaak' gesloten wordt omdat ik niet bereikbaar ben, ben ik nu helemaal klaar met Emma. Vanmiddag heb ik hun 1e telefoontje gehad van een niet verstaanbare (Indische?) mevrouw waar ik niets mee kon. Helaas Emma, de klantenservice is om te huilen...

J

Jolanda Lanslots

06-11-2023

1

Emma matras

Koop hier niks mensen! Het is gewoon oplichting! Lees eerst alle reviews op internet, ik wou dat ik dit gedaan had! Matras beviel niet en ben nu 2,5 maand bezig om de retour te sturen, ze maken fout op fout waardoor het retourlabel niet aangemaakt word. Klantenservice verteld mij 19x hetzelfde verhaal aan de telefoon, sorry fout gegaan en we maken hem opnieuw aan! Op mails reageren ze niet! Nog nooit zo slecht bedrijf meegemaakt!

C

Caroline Spijkers

05-11-2023

1

Mattress

Bought a mattress and did not receive it. There are no updates on the website and service does not reply! Absurd!!!!!!

L

Lais

01-11-2023

1

Met Emma Matras beleef je een ware nachtmerrie!

"Heel veel spijt dat ik een aankoop bij Emma Matras deed! Een volledig pakket dan nog wel: boxspring, matras, topper, dekbed en kussens. De bestelling deed ik op 9/9 en de levering zou tussen 7/10 en 21/10 gebeuren. Maar kort na de bestelling (nog voor 7/10) ontving ik dag na dag één stuk! Behalve de boxspring en matras. Vandaag 01/11 nog geen boxspring en matras! De levering die je na inloggen op hun website kan volgen is niet geüpdatet. Geleverde artikelen staan nog als onderweg enz. Ook eens niet één mail met wat info over de vertraging van leveren!!! Ik nam dan zelf contact op met Emma Matras maar ze bereiken is gewoonweg niet mogelijk. Het telefoonnummer klopt niet, een ander telefoonnummer is met veel wachtenden en anders iemand Engelstalig wordt er gezegd (maar die niet opneemt), de chatbox is belachelijk (het probleem niet bespreekbaar, bijgevolg is er ook geen antwoord), en op mail wordt ook niet geantwoord. Ze reageren bij sommigen alleen op Facebook. Wel altijd met een standaard antwoord (telefoonnummer, mailadres,...) en waar niemand wat aan heeft. De klantenservice is echt ondermaats!!! Bovendien is de retourperiode (1 maand) van topper, dekbed en kussen verstreken. Dus 'alles' retourneren en geld terug zal dan ook niet mogelijk zijn? Helaas ben ik niet alleen met deze slechte ervaring, zowat heel internet staat vol over de erbarmelijk slechte werking van het bedrijf Emma Matras! En had ik dat maar vroeger gaan gelezen. En nu? Ik weet het even niet meer…"

N

Nancy

01-11-2023

2

2 kussens

Na te veel problemen om op te noemen, zit ik nu nog op het geld te wachten van 2 kussens. Eerste kussen is al sinds 18 september bij ze binnen!

I

Ingrid Cranenburg

01-11-2023

0

Diamond topper

27 Augustus dit jaar een diamond topper besteld voor mij en mijn vrouw vanwege medische redenen. Deze zou uiterlijk 5 oktober geleverd worden. Tot op heden nog altijd niks ontvangen, geen topper en geen status update dat wijst op iets van een aanstaande levering. Het meest verschrikkelijke vind ik nog wel dat de klant (ik) aan het lijntje gehouden word. 3 weken geleden gebeld en toen was de topper bij de bezorg partner. 1 week later stond deze weer in het magazijn. 1 week later waren er plotseling logistieke problemen, welke deze week opgelost zouden moeten zijn en waarna de levering plaats zou moeten vinden. Vandaag wederom contact gehad en wéér geen levering deze week, ondanks de belofte dat dit wel zo zou zijn. Het ergste van alles vind ik nog wel dat de topper een kado is van de zus van mijn vrouw, en dat mijn vrouw binnen nu en enkele weken komt te overlijden en er dus niet van mag kunnen genieten door al deze uitgestelde leveringsmomenten. De waardeloze (strategische) behandeling van de klant door Emma komt daar dan nog eens bovenop. Vandaar alvast een slechte review bij deze, en als de levering er volgende week nog niet is annuleer ik de order.

R

Raymon

27-10-2023

0

matras boxspring

In augustus bestelde ik een boxspring en matras. Er werd voorturend verkeerd geleverd, andere data voorgesteld, ... Als ik iemand bel krijg ik iemand aan de lijn (na héél lang waxhtenà die me niet begrijpt. Ik heb zelf een hoesje beschadigd, en dit ook zo gemeld. Ondertussen hebben ze la vanalles opnieuw geleverd (ik kreeg de ochtend van de levering pas te horen dat mijn bestelling eraan kwam)., behalve ... het desbetreffende hoesje. Dit is het meest inefficiente en onvriendelijke bedrijf waar ik ooit mee werkte. Ik kan iedereen maar één ding aanraden: koop nooit bij Emma sliep of tis miserie, miserie, miserie

G

Gwen

27-10-2023

0

O2 matras

Een makkelijke keuze Voor wie zit te twijfelen over het aanschaffen van een Emma product. Gewoon niet doen. Twee voor de prijs voor een ,wie weet in de toekomst . Ik zit al geruime tijd op mijn betaalde 2 e Emma o2 matras te wachten en ik lees dat vele met mij hetzelfde overkomt. Ik heb zelf het eerste matras 3week na bestelling ontvangen, dat was 12-8 Het is nu inmiddels 27-10-23 en nog steeds geen 2e matras ontvangen . Tig keer mail contact gehad waarin werd verteld dat er alles aan gedaan werd om de tweede matras te bezorgen . Ik geloof niet meer dat ik mijn tweede matras ooit zal zien. Op de site waar de bestelstatus te zien is kan niet meer ingelogd worden en de klantenservice via de telefoon is helemaal niet te doen . Elke keer na een minuut of 15 wachten wordt gewoon de verbinding verbroken . Heb trouwens nog niet op de 1ste Emma matras geslapen die ik wel gekregen heb . Ik ben maar naar swiss sense gegaan met in het achterhoofd dat Emma een verloren zaak was (je moet toch wat met een verouderde matrassen)en daar 2 voor de prijs van 1 gehaald . En ben daar zeer tevreden over.

D

Driss

27-10-2023

0