NederlandReview

    Ervaringen Emma Matras

    Een goede nachtrust is essentieel als je een beetje goed de dag door wilt komen. Één vereiste daarvoor is een goed matras om op te slapen. Maar waar kun je nou het beste matras vinden? Een winkel die matrassen aanbiedt is Emma Matras. Maar wat voor kwaliteit matras zal dit matras zijn? Zal dat boxspringbed nou echt wel zo fijn liggen? Hoe comfortabel zal dat kussen zijn? Zal het lang duren voor de klantenservice van Emma Matras het dekbed of babymatras bij jou thuisbezorgd? En hoe zal de klantenservice van Emma Matras staan tegenover klachten en vragen van jou en andere trouwe klanten van hun winkel? Hier kun je alleen achter komen via echte klanten van Emma Matras. Kijk eens naar hun reviews om te zien wat zij over Emma Matras zeggen. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen de beslissing wel of geen matras bij Emma Matras te kopen makkelijker maken.

    Over Emma Matras

    Emma Matras is bedrijf dat matrassen aanbiedt. Ze richten zich hierbij niet op een grote hoeveelheid verschillende matrassen. In plaats daarvan richten ze zich op één of enkele matrassen die door henzelf zijn ontworpen en waar ze dus helemaal achterstaan. Je kunt kiezen uit het Emma Original of Emma Basic matras. Één van de verschillen tussen de twee is de hoogte. Het basismatras is 18 centimeter hoog terwijl het Original matras 25 meter is. Allebei maken ze gebruik van lichaamsvormend traagschuim, maar de Original maakt ook nog gebruik van koudschuim en airgocell schuim. Het past zich aan aan je lichaam en zorgen voor een betere houding en comfort. Naast het matras biedt Emma Matras ook nog andere dingen aan. Zo is er een boxspring bed waar je het matras op kunt leggen. Verder zijn er nog een topper, kussen, dekbed en SmartSleeve beschikbaar om een totaalplaatje te creëren. Daarnaast hebben ze nog een apart matras voor baby’s.


    Een Emma Matras reclamefilmpje.

    Diensten van Emma Matras

    Het matras van Emma Matras kan online besteld worden. Hetzelfde geldt voor de andere spullen die Emma Matras aanbiedt. Plaats dus gerust een bestelling voor een kussen, topper, boxspringbed of ander item en maak de bestelling rond. De bezorgservice van Emma Matras zal het Original matras of Basic matras dan zo snel mogelijk naar je opsturen. Zo hoef je er zelf niet zo lang mee te slepen of te proberen het in je auto te proppen. Ook heeft Emma Matras een klantenservice om je te helpen als je wat vragen hebt over het boxspring bed of kussen.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Emma Matras

    Heb je al eens een matras of bed van Emma Matras gekocht? Dan willen wij graag weten wat jouw ervaring met Emma Matras was. Hoe makkelijk was het een kussen te bestellen via Emma Matras? Geeft het matras echt zoveel comfort als Emma Matras beloofd op hun website? Hoe makkelijk was het boxspring bed in elkaar te zetten? Duurde het lang voor de topper of het dekbed werd bezorgd? En wat voor een klantenservice verleent Emma Matras als je hulp nodig blijkt te hebben? Schrijf een review en laat is weten wat jouw mening over Emma Matras is.

    Emma Matras
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (63)

    5.2
    43% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    5.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Emma Matras

    Uw beoordeling

    O2 Matrassen 90×200 1.60x200 en kussens

    Wij hebben onlangs 2 Emma matrassen aangeschaft.
    Afgelopen week zijn ze geleverd.
    Levertijd was voor ons nog geen week.
    Onze maten waren op voorraad.
    Eén voor ons en één voor ons kind.
    Ons kind slaapt er fantastisch op.
    Wij moeten nog even wennen aan het nieuwe matras. Dit heeft met de stevigheid te maken vermoed ik.
    Wat zouden we hieraan kunnen doen evt Emma mocht dit zo blijven?
    Voordeel is wel nu we een groot matras hebben we toch niet merken dat één van twee draait.
    We hebben nu geen last meer van de koude gleuf tussen de matrassen.
    De geur viel me mee, ons is verteld dat je de matras even moet luchten na het uitpakken, dus netjes gedaan.
    Over de levering niks te klagen. Verliep keurig. Ben keurig gebeld ivm tijdstip levering.
    De kussens heb ik besteld, deze verwachten we binnekort. Bij beter bed uitgeprobeerd en nog naverteld.

    Door: Annemarie25-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Emma topper

    Lang nagedacht over het aanschaffen van een Emma topper daar de reviews niet altijd veelbelovend waren. Over de topper zijn er minder ervaringen terug te vinden. Emma matras komt uiterst positief uit testen, vergelijkingen enz… klantenservice lijkt eerder negatief. Aangezien er een mogelijkheid is tot 100 dagen uittesten en afterpay toch besloten tot aankoop. Zeer correcte correspondentie, track and tracé updates ontvangen. Levering vroeger dan verwacht. Na enkele nachten slapen op de Topper ( ligt op pocket veren matras Swissair - ) sta ik niet meer op met lage rugpijn. Er is wel degelijk een positieve evaluatie te motiveren. Tot op heden tevreden, hopelijk
    Blijft dit zo. Via afterpay uitstel van betaling zodat ik de matras nog langer kan testen alvorens tot betaling over te gaan.

    Door: linds10-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    matras

    Ik heb enige tijd moeten wennen aan mijn nieuwe matras van Emma Matras. Dat heb ik altijd met een nieuw matras, zeker als die heel anders is. En dat was deze voor mij, want ik sliep voorheen op een matras van de Ikea. Maar daarvan kreeg ik rugklachten op de langere termijn. Nu ik al een tijdje op mijn nieuwe matras slaap, gaan die klachten langzamerhand weg. Ik ben daar heel blij mee. Ik wist niet zeker dat het aan mijn matras lag, maar omdat een vriend van mij (die is fysio) zei dat ik mijn matras eens moest vervangen, heb ik dat toch maar gedaan.

    Ik ben dus heel tevreden met mijn matras van Emma Matras, maar moest wel eerst even wennen. Maar volgens mij is dat normaal?

    Door: Lisanne Pieters11-07-2020
    Nu22-03-2021

    Ik wacht al een maand op mijn bed bestel nr 1002847275 en ik hoor of zie geen een teken dat het onderweg is ik wil graag op de op de hoogte gehouden te worden

    Diana25-03-2021

    Wij hebben 23-2 onze matrassen besteld,,en een paar keer gebeld, maar wij zouden het wel fijn vinden als we eens zouden horen wanneer ze gebracht worden.

    Beste Lisanne,17-08-2021

    Hoe is je ervaring nu na een jaar? Hoe zijn je rugklachten? Ben daar erg benieuwd naar. Mag ik ook vragen welk matras je van de Ikea had? Groet, Souad

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Emma Matras Boxbed

    Door een tip van een vriendin van mij hebben wij ook een Emma Matras aangeschaft, tijdje terug al weer. Zij had zelf al jaren rugklachten en was daarom op advies van haar fysiotherapeute op zoek naar een goed matras dat daarbij zou helpen. Haar werd toen een Emma Matras aangeraden.

    Wij zelf hebben gekozen voor een boxbed .
    Zowel mijn man als ikzelf zijn erg tevreden met het matras. Het slaapt vele malen beter dan wat wij hiervoor hadden. Dat was ook een kwaliteitsmatras, maar toch veel minder steun dan dit matras.
    het contact met de winkel en het bestellen is voor ons ook plezierig geweest dus ik zou het zeker aanraden aan een volgende klant.

    Door: Jaqueline07-12-2019
    Anja24-04-2020

    Ik heb nu drie nachten op het Emma matras doorgebracht. De eerste nacht ging nog redelijk. Slechts met lichte rugpijn bij de schouderbladen wakker geworden die na een miniut of 10 al minder werd. De tweede nacht heb ik bijna geen oog dicht gedaan en stond ik op met pijn in mijn rug van mijn schouders tot mijn billen waar ik de hele dag last van heb gehad. na de derde nacht loop ik letterlijk krom van de pijn in mijn rug. Elke beweging doet zeer, ik weet niet waar ik het zoeken moet van de pijn.

    Anna30-10-2020

    Slaap nu verlopig weer op mijn ouwe matras ook last van mijn rug maar wel stuk minder.. Als goed is is er nu een extra laag gestuurd die in op mijn matras in de hoes kan doen.Hoop zo dat dit werkt maar ben bang van niet.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Emma matras O2

    Waardeloos!!
    We zitten nog steeds te wachten op levering. Op de website staat er 10-15 werkdagen levertijd is voor onze matras maat. Maar na een maand nog steeds niets ontvangen. Bestelling is geplaatst op 14 september!
    Slechte klantenservice, lijken niet geïnteresseerd in de klant en doen totaal geen moeite om de klant tevreden te stellen.

    Door: Anita14-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Boxspring Emma

    Wij hebben al sinds 6 weken slapeloze nachten door Emma.
    De belofte/ verkooptruc om een boxspring te leveren binnen 3 weken moet je niet maken indien je dit niet na kan komen! Tweemaal is de bezorgdatum verplaatst naar enkele weken later waarbij er niet gereageerd wordt op onze mails en telefoontjes. In de ochtend op de dag van eigenlijke bezorging (tweede poging) werd er een lullig appje gestuurd met daarin de tekst dat het bed wederom niet bezorgd wordt die dag en dat het weer minimaal 10-14 dagen duurt voordat de bezorging kan plaatsvinden. Dus dat is twee maanden later na bestelling!
    Dit terwijl er vrij is genomen van werk om het bed te ontvangen.
    We liggen al weken lang op een matje...Wat een uitermate slechte service!

    Door: Hannah11-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Emma 160x200x25

    De matras werd afgeleverd in een kapotte doos maar was zelf ongeschonden.
    Ik heb nu drie nachten op het Emma matras doorgebracht. De eerste nacht ging nog redelijk. Slechts met lichte rugpijn bij de schouderbladen wakker geworden die na een miniut of 10 al minder werd. De tweede nacht heb ik bijna geen oog dicht gedaan en stond ik op met pijn in mijn rug van mijn schouders tot mijn billen waar ik de hele dag last van heb gehad. na de derde nacht loop ik letterlijk krom van de pijn in mijn rug. Elke beweging doet zeer, ik weet niet waar ik het zoeken moet van de pijn.

    Door: Anja24-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Emma O2 matras 140x200 en toppet

    Levering verliep naar wens. Heb aantal dagen op matras geslapen maar heb nu erg veel pijn in mijn rug en schouders. Hopelijk komt het goed en ik zal braaf de drie weken die er voor staan om aan een matras te wennen, volhouden. Verder zit er een zeer doordringende geur in de matras, het ruikt naar lijm en terpentine. Ik vind dat vreemd, lees daar ook niets over op de website en in reviews. Gebeld met de klantenservice en die liet weten dat deze geur na een paar uur minder zou moeten worden. Niet dus. Morgen maar weer eens bellen. Heb ik dan toch een miskoop gedaan?!

    Door: Saskia Duwaer22-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Emma matras. Even wennen maar nu helemaal top

    Mijn matras werd gelukkig best wel snel geleverd.

    De eerste nacht moest ik nog een beetje wennen en heb ik nog niet perfect geslapen. Maar de tweede nacht ging het voor mij al een stuk beter. Vanaf de derde nacht heb ik gewoon heel goed geslapen en werd veel beter wakker dan eerst met mijn eerdere matras van de Ikea.

    Ik heb een Emma matras gekocht omdat ik zo nu en dan last van mijn rust had bij het opstaan. Ik wist ook helemaal niet dat ik af en toe mijn matras moest vervangen; ik had mijn oude matras namelijk al meer dan 7 jaar!

    Door: Paulien28-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Matras

    Mijn bestelling deed er langer over dan ik van te voren had gedacht. kennelijk ergens vertraging opgelopen in het systeem... had ik wel beter willen begrijpen

    Maar goed, hij is nu geleverd en ik moet zeggen: ik ben er heel tevreden over. Hij ligt voor mij echt heel goed, veel beter dan mijn vorige matras. Steviger en gewoon van betere kwaliteit.

    Dus ook al deed mijn bestelling er langer over dan beloofd, ik ben wel heel tevreden over het uiteindelijke matras.

    Door: Josefien04-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Bed + matrassen

    Geen pluspunten want wachten al bijna 2 maanden op de matrassen. Veel beloftes die keer op keer niet nagekomen worden. Durven de koop niet te ontbinden want je leest ook veel klachten van mensen die het geld niet terug kijken. Tip aan een ieder, betaal achteraf als je bij hun iets besteld!!

    Door: Jarno08-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Een emma bed incl matras

    Ik zou niemand adviseren bij emma te bestellen. Ik slaap inmiddels als 2 weken op de grond doordat emma de matras veel te laat bezoegt heeft en een doos van hen bed tot op heden nog ontbreekt. Enig gevoel voor urgentie kennen ze bij emma niet.

    Door: Bilal05-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Matras

    Slechte levering bovendien enorm slechte matras rugpijn is erger geworden leuke verhaaltjes maar kwaliteit ver te zoeken.

    Door: Slechter dan Emma kan niet29-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Emma matras

    Geen goede reclame 100 dagen erop slapen en dan retour kunnen
    sturen. Zeer onhygiënisch als je de volgende gebruiker bent door de transpiratie van de vorige gebruiker.
    Bij het begin zijn er geen klachten maar na drie jaar is de veerkracht uit het matras en lig je in een kuil

    Door: L.Amman25-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Emma O2 matras

    Ontzettend slechte ervaring met dit bedrijf ! Slechte reclame op de site m.b.t de levertermijnen die niet gerespecteerd worden. Als het matras na weken eindelijk binnen is is hij beschadigd ! Het matras is zo slecht verpakt (volledig op elkaar gerold) waardoor hij scheuren krijgt die niet meer weg gaan ! Foto op jullie site via facebook gezet ! Dit is schandalig ! En nu ? Voor een bedrijf dat haar matrassen als de beste matrassen profileert . Mensen, niet intrappen !

    Door: Lassuille21-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Emma matras en Emma original bed

    Wat een shit service.
    In de bevestiging van de bestelling wordt gezegd dat dozen in verschillende leveringen bezorgd kunnen worden. Dus een mens moet dan al gelijk gewaarschuwd zijn, zo blijkt nu.
    De service is echt onacceptabele en een manier om de klant met een kluitje in het riet te sturen. Ik wacht al bijna 2 maanden. Iedere keer als ik bel dan voeren ze opnieuw een bestelling in (nu de 3e keer hetzelfde verhaal van een, oh zo vriendelijke dame, die graag herhaalt wat er al eerder gezegd is) om een (doos 1 geleverd, doos 2 niet) 2de doos van het bed te ontvangen. Het protocol riedeltje wordt iedere keer verteld. "Sorry, maar er is iets fout gegaan in ons systeem en we hebben een nieuwe bestelling ervoor aangemaakt."
    Bestelling gedaan van beide (matras en bed) in juli en nog steeds ligt de matras op de grond, omdat geen compleet bed gestuurd is. De dame vraagt je het hemd van het lijf. Wel -tig bevestigingen of ik wel de juiste persoon ben die de bestelling heeft gedaan. Alsof het noemen van het bestelnummer niet voldoende is. Dan wil ze ook nog weten wat we allemaal ontvangen hebben. Of ik even wil beschrijven wat er in doos 1 zit. Nou, die heb ik niet uitgepakt, omdat doos 2 essentieel is om een ombouw in elkaar te zetten en met allerlei losse onderdelen we nog steeds geen bed in elkaar kunnen zetten en het risico niet willen lopen dat er onderdelen verdwijnen. Dat Emma bestel systeem moet wel echt fucked-up zijn als dat zolang aanhoudt.
    Ik ga kijken welke juridische stappen ik kan ondernemen om er zeker van te zijn dat mijn geld ook direct wordt teruggestort en in zijn geheel. Want: de mededeling van de dame in kwestie was behoorlijk verontrustend "zodra de spullen terug zijn, dan kijken we welk bedrag teruggestort wordt??"
    De dame van het call-center weigert of heeft geen mogelijkheid voor verdere stappen te ondernemen. Ze blijft haar standaard riedel herhalen en ik ben inmiddels behoorlijk geirriteerd en geef haar geen gelegenheid meer deze te blijven herhalen. Ik laat haar daarom niet meer uitspreken. Ik kan wel bij Emma gaan werken, want ondertussen ken ik het hele call protocol herhalen. Helaas wil ze dat ik luister, maar luistert ze niet naar mij. Dan beroept ze zich op het feit dat ze niet mag doorverbinden en als ze dat doet, ik hetzelfde verhaal te horen krijg.
    Nou echt, wat een zooitje. Als ik zo met mijn eigen klanten omga, dan heb ik aan het eind van de maand een heel groot probleem en verdien ik geen stuiver. Klaarblijkelijk werken de reclames op televisie goed genoeg en verdient Emma voldoende om dit soort acties te kunnen veroorloven.
    Ik ben een zeer ontevreden klant over de service van Emma als er iets niet goed gaat. Vanwege de slechte service zal ik Emma niet bij anderen aanraden en zelfs afraden.
    Ik wil nu dat die spullen hier weggehaald worden en dat ze mijn geld volledig teruggeven.
    Het is ook niet zo dat je een heel goedkope aanschaf doet, want je betaald bijn € 1.100 om zo'n set compleet op je slaapkamer te hebben staan.

    Door: Ingrid14-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Emma matras

    Zeer slecht matras raad u af deze tekopen is na een jaar al een kuil ontstaan dit doorgegeven kreeg als antwoord u mag er een foto van maken maar je mag er niet op gaan liggen ik heb nu rug pijn ervan nee weg ermee

    Door: Paul Van den Berg12-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Emma matras 180x200

    Had een matras besteld en het duurde bij a 7 weken voordat ik een verzend bericht kreeg. Maar ik had per ongeluk verkeerde postcode ingevoerd. Ik bellen dik uur met post.nl toen moest ik naar Emma bellen en kreeg n ouwe vent aan de lijn die zei dat dit een groot probleem zou worden en lang kon duren. Gvd je hoeft toch alleen maar n postcode te veranderen?! Onmogelijk, duurt weken zei hij en klaagde over zijn baas in Duitsland. Nou zijn wij gewoon bij het verkeerde adres dat ik ingevuld heb aan de deur gegaan of die meneer m wou aannemen. Gelukkig wou hij het en heb nu eindelijk m'n matras. Maar Emma wat n kut service. Wat een lange weg voor ik lekker kon slapen. Maar het matras slaapt heerlijk.

    Door: Jimi Van Polen11-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    O2 Matras

    Pluspunt: Geen

    Minpunt: Ondertussen wacht ik al 37 dagen op mijn bestelling terwijl duidelijk aangegeven staat op de website dat een product binnen 7 tot 10 werkdagen wordt geleverd. Tot op heden heb ik niet één mail of bericht ontvangen over het feit dat (en waarom) de levering vertraagd is. Ondertussen heb ik zelf al 4x telefonisch contact opgenomen. De helpdesk is ronduit waardeloos. Ze zeggen steeds een nieuwe datum toe wanneer het product geleverd zal worden, echter is er op deze datums niks geleverd. Nog steeds ben ik wachtende, nieuwe toegezegde deadline is 8 september. Indien ik dan nog niks heb ontvangen ga ik de koopovereenkomst ontbinden.

    Inhoudelijk kan ik (nog) niet oordelen over het matras, wel over de service die het bedrijf verleent. Ik zal nooit meer iets kopen bij Emma.

    Door: Pieter06-09-2021
    Nikki27-09-2021

    Deze ervaring hebben wij ook. Matras duurt al 6 weken, zou binnen 10 werkdagen geleverd worden. Steeds maar zelf bellen en vragen, ben er klaar mee. Het bestelde bed willen wij retourneren maar dat duurt ook lang. Eerst 1,5 week wachten op de dozen en nu wachten we al weer een week op een telefoontje van het transportbedrijf. Het is echt ongelooflijk.. Matras kunnen wij niet annuleren maar moet geweigerd worden aan de deur. Dat is toch wel erg raar. Emma reageert niet op emails of het contactformulier via de website.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Bed matras matrasbeschermer

    Slechte ervaring. Mei bed besteld. Pad eind juli compleet. Veel moeten mailen, geen reacties. Veel gebeld, nooit teruggebeld. Geleverd op natte zand achter nieuwbouw huis. Matras krom, past niet. Heel lang geduurd voordat alles retour genomen is. Nog steeds niet volledige geld bedrag terug. Kortom, NOOIT geen EMMA meer!

    Door: Erika 03-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    FAQ

    Is Emma Matras een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 63 ervaringen geplaatst over Emma Matras. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Emma Matras actief?

    Emma Matras is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Emma Matras gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.