NederlandReview

    Ervaringen Emma Sleep

    Een goede nachtrust is essentieel als je een beetje goed de dag door wilt komen. Één vereiste daarvoor is een goed matras om op te slapen. Maar waar kun je nou het beste matras vinden? Een winkel die matrassen aanbiedt is Emma. Maar wat voor kwaliteit matras zal dit matras zijn? Zal dat boxspringbed nou echt wel zo fijn liggen? Hoe comfortabel zal dat kussen zijn? Zal het lang duren voor de klantenservice van Emma het dekbed of babymatras bij jou thuisbezorgd? En hoe zal de klantenservice van Emma staan tegenover klachten en vragen van jou en andere trouwe klanten van hun winkel? Hier kun je alleen achter komen via echte klanten van Emma. Kijk eens naar hun reviews om te zien wat zij over Emma zeggen. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen de beslissing wel of geen matras bij Emma te kopen makkelijker maken.

    Over Emma Sleep

    Emma is bedrijf dat matrassen bedden en andere slaapproducten verkoopt. Ze richten zich hierbij niet op een grote hoeveelheid verschillende matrassen. In plaats daarvan richten ze zich op één of enkele matrassen die door henzelf zijn ontworpen en waar ze dus helemaal achterstaan. Online kun je kiezen uit het Emma O2 - Consumentenbond's 5 keer best geteste matras - of Emma Hybrid matras - die de tweede plek overnam en wordt beschouwd als het beste pocketvering matras op de markt. Naast het matras biedt Emma ook nog andere dingen aan. Zo is er een boxspring bed waar je het matras op kunt leggen. Verder zijn er nog een topper, kussen, dekbed en SmartSleeve beschikbaar om een totaalplaatje te creëren. Daarnaast hebben ze nog een apart matras voor baby’s.

    Een Emma Sleep reclamefilmpje.

    Diensten van Emma Sleep

    Het matras van Emma kan online besteld worden. Hetzelfde geldt voor de andere spullen die Emma aanbiedt. Plaats dus gerust een bestelling voor een kussen, topper, boxspringbed of ander item en maak de bestelling rond. De bezorgservice van Emma zal het Original matras of Basic matras dan zo snel mogelijk naar je opsturen. Zo hoef je er zelf niet zo lang mee te slepen of te proberen het in je auto te proppen. Ook heeft Emma een klantenservice om je te helpen als je wat vragen hebt over het boxspring bed of kussen.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Emma Sleep

    Heb je al eens een matras of bed van Emma gekocht? Dan willen wij graag weten wat jouw ervaring met Emma was. Hoe makkelijk was het een kussen te bestellen via Emma ? Geeft het matras echt zoveel comfort als Emma beloofd op hun website? Hoe makkelijk was het boxspring bed in elkaar te zetten? Duurde het lang voor de topper of het dekbed werd bezorgd? En wat voor een klantenservice verleent Emma als je hulp nodig blijkt te hebben? Schrijf een review en laat is weten wat jouw mening over Emma is.

    Emma Sleep
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (105)

    4.4
    40% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Emma Sleep

    Uw beoordeling

    O2 Matrassen 90×200 1.60x200 en kussens

    Wij hebben onlangs 2 Emma matrassen aangeschaft.
    Afgelopen week zijn ze geleverd.
    Levertijd was voor ons nog geen week.
    Onze maten waren op voorraad.
    Eén voor ons en één voor ons kind.
    Ons kind slaapt er fantastisch op.
    Wij moeten nog even wennen aan het nieuwe matras. Dit heeft met de stevigheid te maken vermoed ik.
    Wat zouden we hieraan kunnen doen evt Emma mocht dit zo blijven?
    Voordeel is wel nu we een groot matras hebben we toch niet merken dat één van twee draait.
    We hebben nu geen last meer van de koude gleuf tussen de matrassen.
    De geur viel me mee, ons is verteld dat je de matras even moet luchten na het uitpakken, dus netjes gedaan.
    Over de levering niks te klagen. Verliep keurig. Ben keurig gebeld ivm tijdstip levering.
    De kussens heb ik besteld, deze verwachten we binnekort. Bij beter bed uitgeprobeerd en nog naverteld.

    Door: Annemarie25-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Emma topper

    Lang nagedacht over het aanschaffen van een Emma topper daar de reviews niet altijd veelbelovend waren. Over de topper zijn er minder ervaringen terug te vinden. Emma matras komt uiterst positief uit testen, vergelijkingen enz… klantenservice lijkt eerder negatief. Aangezien er een mogelijkheid is tot 100 dagen uittesten en afterpay toch besloten tot aankoop. Zeer correcte correspondentie, track and tracé updates ontvangen. Levering vroeger dan verwacht. Na enkele nachten slapen op de Topper ( ligt op pocket veren matras Swissair - ) sta ik niet meer op met lage rugpijn. Er is wel degelijk een positieve evaluatie te motiveren. Tot op heden tevreden, hopelijk
    Blijft dit zo. Via afterpay uitstel van betaling zodat ik de matras nog langer kan testen alvorens tot betaling over te gaan.

    Door: linds10-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    matras

    Ik heb enige tijd moeten wennen aan mijn nieuwe matras van Emma Matras. Dat heb ik altijd met een nieuw matras, zeker als die heel anders is. En dat was deze voor mij, want ik sliep voorheen op een matras van de Ikea. Maar daarvan kreeg ik rugklachten op de langere termijn. Nu ik al een tijdje op mijn nieuwe matras slaap, gaan die klachten langzamerhand weg. Ik ben daar heel blij mee. Ik wist niet zeker dat het aan mijn matras lag, maar omdat een vriend van mij (die is fysio) zei dat ik mijn matras eens moest vervangen, heb ik dat toch maar gedaan.

    Ik ben dus heel tevreden met mijn matras van Emma Matras, maar moest wel eerst even wennen. Maar volgens mij is dat normaal?

    Door: Lisanne Pieters11-07-2020
    Nu22-03-2021

    Ik wacht al een maand op mijn bed bestel nr 1002847275 en ik hoor of zie geen een teken dat het onderweg is ik wil graag op de op de hoogte gehouden te worden

    Diana25-03-2021

    Wij hebben 23-2 onze matrassen besteld,,en een paar keer gebeld, maar wij zouden het wel fijn vinden als we eens zouden horen wanneer ze gebracht worden.

    Beste Lisanne,17-08-2021

    Hoe is je ervaring nu na een jaar? Hoe zijn je rugklachten? Ben daar erg benieuwd naar. Mag ik ook vragen welk matras je van de Ikea had? Groet, Souad

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Emma Matras Boxbed

    Door een tip van een vriendin van mij hebben wij ook een Emma Matras aangeschaft, tijdje terug al weer. Zij had zelf al jaren rugklachten en was daarom op advies van haar fysiotherapeute op zoek naar een goed matras dat daarbij zou helpen. Haar werd toen een Emma Matras aangeraden.

    Wij zelf hebben gekozen voor een boxbed .
    Zowel mijn man als ikzelf zijn erg tevreden met het matras. Het slaapt vele malen beter dan wat wij hiervoor hadden. Dat was ook een kwaliteitsmatras, maar toch veel minder steun dan dit matras.
    het contact met de winkel en het bestellen is voor ons ook plezierig geweest dus ik zou het zeker aanraden aan een volgende klant.

    Door: Jaqueline07-12-2019
    Anja24-04-2020

    Ik heb nu drie nachten op het Emma matras doorgebracht. De eerste nacht ging nog redelijk. Slechts met lichte rugpijn bij de schouderbladen wakker geworden die na een miniut of 10 al minder werd. De tweede nacht heb ik bijna geen oog dicht gedaan en stond ik op met pijn in mijn rug van mijn schouders tot mijn billen waar ik de hele dag last van heb gehad. na de derde nacht loop ik letterlijk krom van de pijn in mijn rug. Elke beweging doet zeer, ik weet niet waar ik het zoeken moet van de pijn.

    Anna30-10-2020

    Slaap nu verlopig weer op mijn ouwe matras ook last van mijn rug maar wel stuk minder.. Als goed is is er nu een extra laag gestuurd die in op mijn matras in de hoes kan doen.Hoop zo dat dit werkt maar ben bang van niet.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Emma boxspring deluxe

    Begin december hadden wij een boxspring bij Emma besteld. Het bed werd netjes op tijd geleverd en geïnstalleerd. Alleen bleek dat we 2 linker bedhelften hadden gekregen. Monteurs gelijk gebeld en zeiden dat Emma binnen een paar dagen contact op zou nemen. Na 2 weken zelf gebeld, beleefde jongen zou de melding doorgeven en dezelfde dag nog terug bellen. Niet gebeurd. Dag erna weer gebeld en onbeleefde luie jongen aan de lijn. Hij wilde het niet telefonisch uitzoeken en zou later mailen. Dat deed hij wel, melding was door gegeven en als we vragen hadden konden we weer mailen. Na een week gemaild, geen reactie. Dus na ruim een maand nog steeds geen compleet bed..

    Door: Lisan23-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Emma Boxspring Deluxe

    8 November 2021 een mooi Emma boxspring Deluxe besteld.
    Dit omdat een kennis ook een boxspring Deluxe heeft van Emma en deze erg goed slaapt.

    Ondertussen zitten we vandaag op 19 Januari 2020 en nog steeds geen boxspring,

    Omdat Emma een samenwerking heeft beëindigd met het bedrijf wat mijn bed zou leveren duurt dit allemaal zo lang.
    Tot op zekere hoogte kan ik hier begrip voor hebben, zulke dingen kunnen gebeuren.

    Maar wat ik echt zo slecht vind en wat mij zo boos maakt is dat ik een product koop van een hoop geld, dit direct betaal maar vervolgens NOOIT niks hoort en geen bericht krijg van EMMA.
    Allemaal loze beloftes, niks nakomen, ja we bellen u morgen terug en vervolgens hoor je nooit niks.

    Het bedrijf VOS logistics moet mijn bed nu gaan leveren.
    Echt VOS een uitstekend bedrijf en hele vriendelijke werknemers en hele goeie service.
    Echter beweerd Emma steeds dat ze geen telefonisch contact kunnen en mogen hebben met VOS.
    Zelf heb ik VOS al 3 keer gesproken aan de telefoon maar kunnen zij niets doen zolang ze geen opdracht krijgen van EMMA.

    Emma heeft mij beloofd dat het bed 10 Januari geleverd zou worden, je raad het al.. geen bed.
    Vervolgens weer moeten bellen en beloofd Emma mij dat het bed nu echt 20 Januari geleverd word.

    Gister toch maar even voor de zekerheid gebeld met het bedrijf VOS.
    En je raad het al, dit stond nooit in gepland.
    Nu heeft VOS zelf contact gezocht voor mij met Emma zodat het bed nu eindelijk geleverd kan worden en heeft VOS nu gezorgd dat ze het bed kunnen komen brengen donderdag 20 Januari.

    Echt ik heb er geen woorden voor.
    Emma service is zo vreselijk slecht ik heb er letterlijk geen woorden voor!

    Echt een goed, mooi en kwalitatief product maar echt wat een BAGGER service!


    Door: Paul van Elten18-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Emma 160x200x25

    De matras werd afgeleverd in een kapotte doos maar was zelf ongeschonden.
    Ik heb nu drie nachten op het Emma matras doorgebracht. De eerste nacht ging nog redelijk. Slechts met lichte rugpijn bij de schouderbladen wakker geworden die na een miniut of 10 al minder werd. De tweede nacht heb ik bijna geen oog dicht gedaan en stond ik op met pijn in mijn rug van mijn schouders tot mijn billen waar ik de hele dag last van heb gehad. na de derde nacht loop ik letterlijk krom van de pijn in mijn rug. Elke beweging doet zeer, ik weet niet waar ik het zoeken moet van de pijn.

    Door: Anja24-04-2020
    Emma Sleep10-01-2022

    Aangezien je lichaam altijd aan een nieuw matras moet wennen, kan het zijn dat je de eerste 2-3 weken last krijgt van spierpijn. Dit zou vanzelf minder moeten worden. Als dat echter niet het geval is, kan het matras binnen de proefperiode kosteloos teruggestuurd worden. Dat is bij Emma geen probleem.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Emma O2 matras 140x200 en toppet

    Levering verliep naar wens. Heb aantal dagen op matras geslapen maar heb nu erg veel pijn in mijn rug en schouders. Hopelijk komt het goed en ik zal braaf de drie weken die er voor staan om aan een matras te wennen, volhouden. Verder zit er een zeer doordringende geur in de matras, het ruikt naar lijm en terpentine. Ik vind dat vreemd, lees daar ook niets over op de website en in reviews. Gebeld met de klantenservice en die liet weten dat deze geur na een paar uur minder zou moeten worden. Niet dus. Morgen maar weer eens bellen. Heb ik dan toch een miskoop gedaan?!

    Door: Saskia Duwaer22-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Emma matras. Even wennen maar nu helemaal top

    Mijn matras werd gelukkig best wel snel geleverd.

    De eerste nacht moest ik nog een beetje wennen en heb ik nog niet perfect geslapen. Maar de tweede nacht ging het voor mij al een stuk beter. Vanaf de derde nacht heb ik gewoon heel goed geslapen en werd veel beter wakker dan eerst met mijn eerdere matras van de Ikea.

    Ik heb een Emma matras gekocht omdat ik zo nu en dan last van mijn rust had bij het opstaan. Ik wist ook helemaal niet dat ik af en toe mijn matras moest vervangen; ik had mijn oude matras namelijk al meer dan 7 jaar!

    Door: Paulien28-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Matras

    Mijn bestelling deed er langer over dan ik van te voren had gedacht. kennelijk ergens vertraging opgelopen in het systeem... had ik wel beter willen begrijpen

    Maar goed, hij is nu geleverd en ik moet zeggen: ik ben er heel tevreden over. Hij ligt voor mij echt heel goed, veel beter dan mijn vorige matras. Steviger en gewoon van betere kwaliteit.

    Dus ook al deed mijn bestelling er langer over dan beloofd, ik ben wel heel tevreden over het uiteindelijke matras.

    Door: Josefien04-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Matras

    Slechte service. Je moet er zelf maar achteraan en ze leveren niet op de tijden dat ze zeggen, laten ook niets weten. Volgende keer koop ik wel ergens met service

    Door: Willem17-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    O2 emmamatras

    Ophaalservice zwaar onvoldoende, heb bijna acht weken zitten wachten, zelfs met minimaal zeven telefoontjes te hebben moeten plegen. Hiervan was nagenoeg niets geregistreerd.
    Ik zit na acht/ tien weken nog steeds te wachten op de TOTALE terugbetaling.
    Voor mij nooit meer EMMA
    LET OP BIJ HET EVHTIJVEN VAN DE REFERENTIE KAN GEEN 1 invullen. U moet voor allemaal 1 ster aflezen

    Door: Rob Meulstee16-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    dream kussen

    ken je het verhaal van een kussen die is besteld en betaald maa r nooit is ontvangen? Ook mailen naar klantenservice is kansloos. Wacht nu twee weken op mijn kussen. Zeer slechte en belabberde klantenservice, geen enkele communicatie......nooit meer!

    Door: Monique vloed15-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Emma matrassen

    Zeer slechte service, helaas vonden wij de matrassen niet geschikt en wilden ze terug sturen.
    Het ophalen heeft via minimaal vijf telefoontjes en personeelsleden gelopen. Uiteindelijk na ongeveer acht weken zijn ze opgehaald.
    In de afwikkeling zijn heeeel veel
    Fouten gemaakt. Dan de terugbetaling nog steeds zit ik te wachten op een terugbetaling. We zijn nu bijna de derde maand ingegaan.
    Nooit meer Emma
    Over de bovenstaande sterren, ik kan niet 1 ster aanklikken, minimaal 2

    Door: Rob Meulstee14-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Matras

    Mijn OUDE kennis van 89 jaar ( zit in ROLLSTOEL, alleen wonend )BELT mij huilend op, bestelt een " Emma Matras, had ze zich zooo op verheugd. Vandaag kwam Emma dan, wat denk je?
    Chauffeur mag niet leveren tot de deur ivm COVID .
    ECHT MIJN BH ZAKT AF VAN BOOSHEID
    ik bel het bedrijf, leg het uit. Zelfs niet leveren als de deur dicht is mogen ze voor de deur leveren 😡

    Hoe diep is de mensheid gezonken!

    Door: Julia Raap13-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Matras + kussen + beddengoed + deken

    3 maanden later nog steeds niet alles binnen. Klantenservice reageert niet, via de telefoon doen ze valse beloftes. Matrass zelf ligt prima, maar het wachten en gedoe zeker niet waard.

    Doe jezelf een plezier en bestel hier niet.

    Door: Jasper11-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Geen

    Ik had graag een meer inhoudelijke review geschreven, maar dat wordt mij onmogelijk gemaakt. Als ik een matras (levertijd 5 werkdagen) en een bed (levertijd 16 weken) worden deze z.s.m. geleverd. Dat houdt in dat ik een matras zou ontvangen waar ik geen passend bed bij zou hebben, en dat de proefslaapperiode voorbij is voordat ik het bed kan verwachten. Herhaaldelijk contact levert alleen op dat "het uit verschillende magazijns komt". Tot zover de klantenservice en het meedenken met de klant.

    Door: Fons11-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    De Emma Flip Topper

    Ordered the matras on the 30th of November. Delivery time promised: 5-7 days. No delivery yet, the dates are not updated in the system, the order is still "being processed" and nobody has replied to my email.

    Absolute scam!

    Door: Svia23-12-2021
    Emma Sleep10-01-2022

    Hi, I am really sorry to hear you haven't had a reply yet. You can always call us as well on Mondays-Fridays from 9:00-17:00.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Deluxe bed, matras en topper

    Emma adverteert op hun site met verschillende beloftes, die helaas allemaal loos blijken
    1; bed wordt tot in de slaapkamer geleverd en kosteloos in elkaar gezet voor je.
    LOZE BELOFTE. DPD blijkt leverancier, was bij navraag bij Emma "nog niet bijgewerkt op de website" bestelling wordt tot aan de voordeur afgeleverd.
    2: 7 tot 10 dagen levertijd
    LOZE BELOFTE. Met allerlei smoesjes en kastje naar de muur verhaal wacht ik na een maand nog steeds op de bestelling, nu is het verhaal dat ze intern nog moeten wachten op een bewijs van hun afdeling financien dat het betaald is...? "Want dat kan onze afdeling wel zeggen, maar zonder hun bewijs kan ik niks. Ik zal daar op moeten wachten mevrouw. Ik kan daarna pas andere stappen zetten". Als ik doorvraag welke andere stappen dat zijn, krijg ik duidelijk ontwijkende, nietszeggende antwoorden. Non info.
    Ik verwacht er zelf volgende week wederom achteraan te kunnen bellen en ben inmiddels erg benieuwd naar welke smoes ik dan weer krijg.

    Wat mij betreft zijn er twee redenen mogelijk voor dit verhaal bij Emma; of ze hebben intern echt geen IDEE van elkaar waar ze mee bezig zijn(en vertrouwen elkaar daarin dus blijkbaar ook niet), of (en zo voelt het): Emma is koning(in) adverteren met allerlei mooie beloftes om klanten te trekken om vervolgens hun trucendoos te openen om diezelfde klanten uiteindelijk net zo lang aan t lijntje te houden met allerlei smoesjes tot ze de (meer realistische) levertijd van 6 weken hebben bereikt...
    Prima, maar wees er eerlijk over Emma.

    Door: Sanne23-12-2021
    Emma Sleep11-01-2022

    Beste Sanne, wat vervelend om te horen dat het proces in jouw geval niet soepel verloopt. Mocht je nog niks ontvangen hebben neem dan even telefonisch contact met ons op, we staan je graag te woord!

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Kussens

    Waardeloze service 5 dec kussens bestel en op 22 dec nog steeds niets binnen. Ondertussen 4 keer gebeld en krijg steeds een ander verhaal dit is echt absurd. Het eigen wat je krijgt is sorry. Wel betalen maar leveren hoomaar.

    Door: Zandschulp 22-12-2021
    Emma Sleep11-01-2022

    Wat jammer om te horen dat je producten vertraagd geleverd zijn. Als het goed is heb je nu alle producten ontvangen. Zo niet, neem dan alsjeblieft contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    FAQ

    Is Emma Sleep een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 105 ervaringen geplaatst over Emma Sleep. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Emma Sleep actief?

    Emma Sleep is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Emma Sleep gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.