NederlandReview

    Ervaringen Emma Matras

    Een goede nachtrust is essentieel als je een beetje goed de dag door wilt komen. Één vereiste daarvoor is een goed matras om op te slapen. Maar waar kun je nou het beste matras vinden? Een winkel die matrassen aanbiedt is Emma Matras. Maar wat voor kwaliteit matras zal dit matras zijn? Zal dat boxspringbed nou echt wel zo fijn liggen? Hoe comfortabel zal dat kussen zijn? Zal het lang duren voor de klantenservice van Emma Matras het dekbed of babymatras bij jou thuisbezorgd? En hoe zal de klantenservice van Emma Matras staan tegenover klachten en vragen van jou en andere trouwe klanten van hun winkel? Hier kun je alleen achter komen via echte klanten van Emma Matras. Kijk eens naar hun reviews om te zien wat zij over Emma Matras zeggen. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen de beslissing wel of geen matras bij Emma Matras te kopen makkelijker maken.

    Over Emma Matras

    Emma Matras is bedrijf dat matrassen aanbiedt. Ze richten zich hierbij niet op een grote hoeveelheid verschillende matrassen. In plaats daarvan richten ze zich op één of enkele matrassen die door henzelf zijn ontworpen en waar ze dus helemaal achterstaan. Je kunt kiezen uit het Emma Original of Emma Basic matras. Één van de verschillen tussen de twee is de hoogte. Het basismatras is 18 centimeter hoog terwijl het Original matras 25 meter is. Allebei maken ze gebruik van lichaamsvormend traagschuim, maar de Original maakt ook nog gebruik van koudschuim en airgocell schuim. Het past zich aan aan je lichaam en zorgen voor een betere houding en comfort. Naast het matras biedt Emma Matras ook nog andere dingen aan. Zo is er een boxspring bed waar je het matras op kunt leggen. Verder zijn er nog een topper, kussen, dekbed en SmartSleeve beschikbaar om een totaalplaatje te creëren. Daarnaast hebben ze nog een apart matras voor baby’s.


    Een Emma Matras reclamefilmpje.

    Diensten van Emma Matras

    Het matras van Emma Matras kan online besteld worden. Hetzelfde geldt voor de andere spullen die Emma Matras aanbiedt. Plaats dus gerust een bestelling voor een kussen, topper, boxspringbed of ander item en maak de bestelling rond. De bezorgservice van Emma Matras zal het Original matras of Basic matras dan zo snel mogelijk naar je opsturen. Zo hoef je er zelf niet zo lang mee te slepen of te proberen het in je auto te proppen. Ook heeft Emma Matras een klantenservice om je te helpen als je wat vragen hebt over het boxspring bed of kussen.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Emma Matras

    Heb je al eens een matras of bed van Emma Matras gekocht? Dan willen wij graag weten wat jouw ervaring met Emma Matras was. Hoe makkelijk was het een kussen te bestellen via Emma Matras? Geeft het matras echt zoveel comfort als Emma Matras beloofd op hun website? Hoe makkelijk was het boxspring bed in elkaar te zetten? Duurde het lang voor de topper of het dekbed werd bezorgd? En wat voor een klantenservice verleent Emma Matras als je hulp nodig blijkt te hebben? Schrijf een review en laat is weten wat jouw mening over Emma Matras is.

    Emma Matras
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

    5.8
    60% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    matras

    Ik heb enige tijd moeten wennen aan mijn nieuwe matras van Emma Matras. Dat heb ik altijd met een nieuw matras, zeker als die heel anders is. En dat was deze voor mij, want ik sliep voorheen op een matras van de Ikea. Maar daarvan kreeg ik rugklachten op de langere termijn. Nu ik al een tijdje op mijn nieuwe matras slaap, gaan die klachten langzamerhand weg. Ik ben daar heel blij mee. Ik wist niet zeker dat het aan mijn matras lag, maar omdat een vriend van mij (die is fysio) zei dat ik mijn matras eens moest vervangen, heb ik dat toch maar gedaan.

    Ik ben dus heel tevreden met mijn matras van Emma Matras, maar moest wel eerst even wennen. Maar volgens mij is dat normaal?

    Door: Lisanne Pieters11-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Emma Matras Boxbed

    Door een tip van een vriendin van mij hebben wij ook een Emma Matras aangeschaft, tijdje terug al weer. Zij had zelf al jaren rugklachten en was daarom op advies van haar fysiotherapeute op zoek naar een goed matras dat daarbij zou helpen. Haar werd toen een Emma Matras aangeraden.

    Wij zelf hebben gekozen voor een boxbed .
    Zowel mijn man als ikzelf zijn erg tevreden met het matras. Het slaapt vele malen beter dan wat wij hiervoor hadden. Dat was ook een kwaliteitsmatras, maar toch veel minder steun dan dit matras.
    het contact met de winkel en het bestellen is voor ons ook plezierig geweest dus ik zou het zeker aanraden aan een volgende klant.

    Door: Jaqueline07-12-2019
    Anja24-04-2020

    Ik heb nu drie nachten op het Emma matras doorgebracht. De eerste nacht ging nog redelijk. Slechts met lichte rugpijn bij de schouderbladen wakker geworden die na een miniut of 10 al minder werd. De tweede nacht heb ik bijna geen oog dicht gedaan en stond ik op met pijn in mijn rug van mijn schouders tot mijn billen waar ik de hele dag last van heb gehad. na de derde nacht loop ik letterlijk krom van de pijn in mijn rug. Elke beweging doet zeer, ik weet niet waar ik het zoeken moet van de pijn.

    Anna30-10-2020

    Slaap nu verlopig weer op mijn ouwe matras ook last van mijn rug maar wel stuk minder.. Als goed is is er nu een extra laag gestuurd die in op mijn matras in de hoes kan doen.Hoop zo dat dit werkt maar ben bang van niet.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Emma 160x200x25

    De matras werd afgeleverd in een kapotte doos maar was zelf ongeschonden.
    Ik heb nu drie nachten op het Emma matras doorgebracht. De eerste nacht ging nog redelijk. Slechts met lichte rugpijn bij de schouderbladen wakker geworden die na een miniut of 10 al minder werd. De tweede nacht heb ik bijna geen oog dicht gedaan en stond ik op met pijn in mijn rug van mijn schouders tot mijn billen waar ik de hele dag last van heb gehad. na de derde nacht loop ik letterlijk krom van de pijn in mijn rug. Elke beweging doet zeer, ik weet niet waar ik het zoeken moet van de pijn.

    Door: Anja24-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Emma matras. Even wennen maar nu helemaal top

    Mijn matras werd gelukkig best wel snel geleverd.

    De eerste nacht moest ik nog een beetje wennen en heb ik nog niet perfect geslapen. Maar de tweede nacht ging het voor mij al een stuk beter. Vanaf de derde nacht heb ik gewoon heel goed geslapen en werd veel beter wakker dan eerst met mijn eerdere matras van de Ikea.

    Ik heb een Emma matras gekocht omdat ik zo nu en dan last van mijn rust had bij het opstaan. Ik wist ook helemaal niet dat ik af en toe mijn matras moest vervangen; ik had mijn oude matras namelijk al meer dan 7 jaar!

    Door: Paulien28-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Emma matras

    Snelle levering! Prima matras. Achteraf betalen problematisch. Geen rekening gekregen en na 4 weken ineens een mail met daarin een rekening met aanmaningskosten

    Door: J.t. Knijpinga09-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Emma o2 matras

    Wij hebben 2 stuks Emma O2 matrassen besteld. Matrassen liggen best prima echter ademen ze niet dus voor zowel mij als mijn vrouw veel te warm. Nu wil ik ze na 3 weken op laten halen maar dat gaat niet. Ik probeer nu al een week met de klantenservice in contact te komen en het schiet niet op. Telefonisch niet te bereiken en retourneren via de website gaat ook niet daar er staat dat het nog niet geleverd is. Dus al met al zou ik iedereen afraden hier iets te kopen!

    Door: Mathys Van Wagensveld04-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Matras

    Mijn bestelling deed er langer over dan ik van te voren had gedacht. kennelijk ergens vertraging opgelopen in het systeem... had ik wel beter willen begrijpen

    Maar goed, hij is nu geleverd en ik moet zeggen: ik ben er heel tevreden over. Hij ligt voor mij echt heel goed, veel beter dan mijn vorige matras. Steviger en gewoon van betere kwaliteit.

    Dus ook al deed mijn bestelling er langer over dan beloofd, ik ben wel heel tevreden over het uiteindelijke matras.

    Door: Josefien04-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    matras

    Ik vond het nogal een uitgave (ik ben student en moet dit zelf betalen) maar ben wel blij dat ik het heb gedaan
    sliep eerst op zo'n dun standaard matrasje van de ikea, maar vond toch dat ik eens een beter matras moest...

    als tip van een vriendin toen een Emma matras genomen en die slaapt wel echt heel goed voor mij. Gelukkig met normale maten voor mijn bed.

    Door: Léonie vG.19-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Matras + beschermhoes

    Ik kan alleen maar positieve dingen vertellen. Het bestellen ging vlot, je wordt bij elke stap mooi op de hoogte gehouden, de levering kwam snel en een medewerker heeft mij goed verder geholpen aan de telefoon! Van zodra ik een tijdje geslapen heb op onze nieuwe matras, laat ik zeker weten hoe het bevalt!

    Door: Lies heirman02-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Emma 180x200

    Matras vormt kuil in het midden tussen beide slapers. Lichaam is tijdens de slaap hier tegen in verzet. Je wordt moe wakker.

    Door: J. Hegenbart07-02-2020
    J. Hegenbart09-03-2020

    Aanvulling op mijn eerdere review is dat het probleem zichzelf heeft opgelost. Het heeft ws te maken met het strak opgerold verpakt zijn van de matras. Het kan nl. enige dagen duren voordat alle delen van de matras zich hebben gevormd nadat de matras is uitgerold/uitgepakt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9
    rating

    Emma Matras 160 x 210

    5 juni besteld en nog niets ontvangen. Steeds zelf achter informatie aan. Telefonisch eerst alleen tussen 8 en 11 uur bereikbaar, inmiddels helemaal niet meer. Per mail al diverse keren de toezegging gehad dat het matras nu echt klaar staat voor verzending. Dat ik 'binnenkort' de track and trace code zal ontvangen. Inmiddels staat het matras dat ik heb besteld (160x210) niet meer op de site. Graag had ik van ze gehoord dat er problemen zijn, dat ze niet weten wanneer het matras geleverd zal worden en een aanbod gehad voor compensatie of evt. mijn geld terug. Dan zijn ze eerlijk en heb ik duidelijkheid. Maar helaas, alleen maar loze beloften en stilte....

    Door: Mirjam29-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Emma original matras

    29 mei besteld tot op heden 28 juli nog niks ontvangen levertijd 3 tot 7 werkdagen. ??? Klantenservice onbereikbaar service o sterren zou beter zijn levering idem.

    Door: Arnoud28-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    2x emma of misschien toch 4!?!?!

    Enige tijd geleden een Emma matras gekocht.
    Binnen 2 weken stond er een bezorger aan de deur met de mededeling dat hij 1 matras had. Toch raar als je er 2 besteld hebt. Dit ook aangegeven aan de bezorger en hij bleek er toch 2 in de bus te hebben liggen.
    Enkele dagen later stond er weer een bezorger aan de deur met 2 matrassen. Deze zijn door iemand anders aangenomen, maar inmiddels dus ipv 2 matrassen 4 matrassen in ons bezit.
    Keurig contact gezocht met Emma.. Kon toen nog via de telefoon en ipv "wat vervelend meneer!", kreeg ik te horen.. En u heeft ze gewoon aangenomen, tja... dat had u niet moeten/mogen doen.
    De "vriendelijke" mevrouw even duidelijk uitgelegd wat er is gebeurd en ik zou worden doorverbonden naar een andere afdeling.
    Doorschakelen is ook niet het sterkste punt van deze mevrouw, dus verbinding was verbroken. Omdat ik geen zin had om weer lang in de wacht te staan niet gelijk terug gebeld.
    Enige dagen later kreeg ik een mail waarom ik 1 matras te veel had ontvangen.
    Weer het hele verhaal via de mail uitgelegd en aangegeven dat er 2 extra matrassen waren geleverd en dat ik het prettig zou vinden als deze op korte termijn zouden worden opgehaald. Gelijk wat data gegeven wanneer ik thuis zou zijn. Meer dan 1 week later ontvang ik een reactie dat ze nog geen afspraak hebben gemaakt en of ik nog wat andere data kan sturen omdat de vorige inmiddels waren verlopen. Wederom data opgegeven.!!
    Uiteindelijk hebben de matrassen ruim 2 maanden in de woning gestaan en reageert Emma altijd na ruim een week.
    Uiteindelijk ontving ik van Emma een datum wanneer de matrassen zouden worden opgehaald, maar dan moest ik die ochtend zelf even bellen hoe laat dat ongeveer was. Die ochtend maar gebeld met de pakketservice en daar konden ze op mijn adres niks vinden, dan moest ik maar even met Emma bellen voor een referentienummer..... Blijkt!! je kunt Emma NIET meer bellen.. Moet je dus een hele dag thuis blijven.
    Emma toen maar gemaild en gelukkig na 1.5 week een reactie of het gelukt was...

    Conclusie voor mij is dus dat de klantenservice van Emma en verschrikkelijk slecht is. Als groot bedrijf zou je telefonisch bereikbaar moeten zijn voor je klanten.
    De 2 juiste matrassen ga ik ook terugsturen aangezien ik met een bedrijf als Emma niet meer geassocieerd wil worden. Schandalig zoals ze met hun klanten omgaan. Ze vergeten even dat zonder de klant het bedrijf ook niet zou bestaan. Dus zorg goed voor je klanten!!!!!

    Door: ontevredenklant21-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Nog steeds niet geleverd

    Ik wacht al ruim 6 weken op mijn Emma matras terwijl deze tussen de 5 en 15 dagen geleverd zou worden. Telefonisch contact met de klantenservice is niet mogelijk (er staat overal wel een telefoon nummer maar dat is niet in gebruik) en op emails wordt alleen maar met standaard antwoorden gereageerd. Zeer onklantvriendelijk! Steeds beloven ze per automatische email dat er die week een update volgt, maar ze laten totaal niks weten. Ik raad dan ook iedereen af bij Emma iets te bestellen

    Door: Linda18-07-2020
    Eline22-07-2020

    Roerend mee eens! Wij hebben ook nog steeds geen matras en kunnen op geen enkele manier contact krijgen. Nooit weer met Emma in zee!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    emma kussen

    Besteld en betaald. Pakket zou verstuurd zijn, maar is nooit afgeleverd.
    Emma is niet bereikbaar per telefoon. Op mails wordt niet gereageerd. Op een klacht via de site ook niet. Overal op internet vind ik inmiddels vergelijkbare ervaringen.
    Gaat om een bedrag van €55,- , dus te weinig om rechtsbijstand in te schakelen. Ik denk dat ik ben opgelicht.

    Door: Harry de Jong14-07-2020
    Linda18-07-2020

    Ik wacht al 7 weken op mijn matras en heb precies dezelfde ervaring; telefonisch zijn ze onbereikbaar en per email krijg je alleen standaard reacties waar je totaal niets aan hebt. Mijn kussen werd echter wel na 2 weken geleverd, dus wellicht komt die van u ook nog :-)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Matras

    Besteld. Betaald. Geen reacties bellen kan niet geen nummer te vinden.
    Geld weg. Ik noem dit oplichting

    Door: Van houten11-07-2020
    Linda18-07-2020

    Ik ervaar precies hetzelfde, wacht ook al 7 weken op mijn matras en er is geen enkele mogelijkheid om fatsoenlijk contact met dit bedrijf te krijgen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    emma original matras

    28 mei een bestelling geplaatst. Zou binnen 5 a 10 werkdagen bezorgd worden. Na 2 weken een email dat er vertraging was. Na 2 weken weer een email er was wat mis gegaan met de verzending, matras ging terug naar de fabriek. Ondertussen zou ik binnen 14 werkdagen het geld terug gestort krijgen vanwege een hogere korting op de website.
    Nog steeds geen matras, en geen geld. Klantenservice moet via de mail, telefonisch niet bereikbaar. En via de mail duurt een antwoord minimaal een week. Nooit meer emma voor mij.

    Door: Marieke10-07-2020
    Linda18-07-2020

    Hier precies dezelfde ervaring. Klantenservice totaal onbereikbaar en reageren op emails alleen met standaard reacties. Ik wacht al 7 weken op mijn matras en ik raad echt iedereen af hier te bestellen!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Emma one matras

    Ik kan geen punten geven, omdat ik de matras nooit ontvangen heb. Die ligt volgens track en trace al een week in het DPD depot. Ben al drie dagen aan het bellen: er is een sorteerfout gemaakt; morgen komt het alsnog. Niet dus.
    DPD neemt je niet serieus en Emma matras kun je niet bellen. Alleen e-formulier en binnen twee weken reactie...
    Ik wil van mijn bestelling af en mijn geld terug!
    Ga gewoon naar IKEA!

    Door: Maurice Huppertz26-06-2020
    Linda18-07-2020

    Ik heb precies dezelfde ervaring, wacht ook al 7 weken op mijn matras. Klantenservice onbereikbaar, dit is echt een waardeloos bedrijf!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Topper van Emma Matrs

    Op 1 mei een topper in bestelling gezet bij Emma Matras, levertijd zou maximaal twee weken zijn. Na twee weken gaan mailen, vijf mails later, op 10 juni de eerste reactie ontvangen dat er helaas vertraging was maar het product die dag nog verzonden zou worden en ik zeer snel de track en trace gegevens zou ontvangen.
    Daarna niets meer van Emma Matrs gehoord. Inmiddels weer heel vaak gemaild en om updates gevraagd, Emma Matras geeft nergens een reactie op!!??
    Bellen kan niet, want een telefoonnummer is nergens te vinden.

    Het kan best voorkomen dat er iets mis gaat met een bestelling, maar communiceer in ieder geval.
    Echt een DRAMATISCHE service van Emma Matras.......... zeker geen Topper.

    Door: Patrick24-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Top matras

    Vreselijk geholpen. Na een maand nog niks ontvangen. Na vaak bellen eindelijk iemand te pakken. Ze weten nog steeds niet wanneer mijn matras komt. Ik mag na ontvangst compensatie vragen. Maar daar heb ik nu niks aan. Na mijn vraag of ik de order kan annuleren annuleert de mevrouw de order gelijk ipv de mogelijkheden te bespreken. En dan zegt ze ook nog dat ik 14 dagen moet wachten op mijn geld retour. Schandalig vind ik het.

    Door: Dominique Vrijsen14-05-2020
    D Van houten11-07-2020

    Wat is het tel nr?? Ik krijg steeds bericht dat het nr niet in gebruik is.

    Linda18-07-2020

    Het 020 nr wat overal vermeld staat is niet meer in gebruik. Ik denk dat ze geen zin hebben om al die klachten over levertijd te beantwoorden. Internet staat er vol mee. Ik wacht zelf ook al 7 weken op mijn matras, op emails krijg je ook alleen maar standaard reacties waar je helemaal niks aan hebt. Echt een waardeloos bedrijf dit!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Schrijf zelf een review over Emma Matras

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Emma Matras een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 25 ervaringen geplaatst over Emma Matras. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Emma Matras actief?

    Emma Matras is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Emma Matras gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.