NederlandReview

    Ervaringen Emma Matras

    Een goede nachtrust is essentieel als je een beetje goed de dag door wilt komen. Één vereiste daarvoor is een goed matras om op te slapen. Maar waar kun je nou het beste matras vinden? Een winkel die matrassen aanbiedt is Emma Matras. Maar wat voor kwaliteit matras zal dit matras zijn? Zal dat boxspringbed nou echt wel zo fijn liggen? Hoe comfortabel zal dat kussen zijn? Zal het lang duren voor de klantenservice van Emma Matras het dekbed of babymatras bij jou thuisbezorgd? En hoe zal de klantenservice van Emma Matras staan tegenover klachten en vragen van jou en andere trouwe klanten van hun winkel? Hier kun je alleen achter komen via echte klanten van Emma Matras. Kijk eens naar hun reviews om te zien wat zij over Emma Matras zeggen. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen de beslissing wel of geen matras bij Emma Matras te kopen makkelijker maken.

    Over Emma Matras

    Emma Matras is bedrijf dat matrassen aanbiedt. Ze richten zich hierbij niet op een grote hoeveelheid verschillende matrassen. In plaats daarvan richten ze zich op één of enkele matrassen die door henzelf zijn ontworpen en waar ze dus helemaal achterstaan. Je kunt kiezen uit het Emma Original of Emma Basic matras. Één van de verschillen tussen de twee is de hoogte. Het basismatras is 18 centimeter hoog terwijl het Original matras 25 meter is. Allebei maken ze gebruik van lichaamsvormend traagschuim, maar de Original maakt ook nog gebruik van koudschuim en airgocell schuim. Het past zich aan aan je lichaam en zorgen voor een betere houding en comfort. Naast het matras biedt Emma Matras ook nog andere dingen aan. Zo is er een boxspring bed waar je het matras op kunt leggen. Verder zijn er nog een topper, kussen, dekbed en SmartSleeve beschikbaar om een totaalplaatje te creëren. Daarnaast hebben ze nog een apart matras voor baby’s.


    Een Emma Matras reclamefilmpje.

    Diensten van Emma Matras

    Het matras van Emma Matras kan online besteld worden. Hetzelfde geldt voor de andere spullen die Emma Matras aanbiedt. Plaats dus gerust een bestelling voor een kussen, topper, boxspringbed of ander item en maak de bestelling rond. De bezorgservice van Emma Matras zal het Original matras of Basic matras dan zo snel mogelijk naar je opsturen. Zo hoef je er zelf niet zo lang mee te slepen of te proberen het in je auto te proppen. Ook heeft Emma Matras een klantenservice om je te helpen als je wat vragen hebt over het boxspring bed of kussen.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Emma Matras

    Heb je al eens een matras of bed van Emma Matras gekocht? Dan willen wij graag weten wat jouw ervaring met Emma Matras was. Hoe makkelijk was het een kussen te bestellen via Emma Matras? Geeft het matras echt zoveel comfort als Emma Matras beloofd op hun website? Hoe makkelijk was het boxspring bed in elkaar te zetten? Duurde het lang voor de topper of het dekbed werd bezorgd? En wat voor een klantenservice verleent Emma Matras als je hulp nodig blijkt te hebben? Schrijf een review en laat is weten wat jouw mening over Emma Matras is.

    Emma Matras
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (47)

    5.6
    47% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.8
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    5.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Emma Matras

    Uw beoordeling

    Emma matras 2017 90x 200

    Oh wat een verademing was dit matras. Ik had altijd last van mijn rug en heupen na een nacht slapen en na 2 nachten op het Emma matras merkte ik een enorm verschil. Ik was ontzettend blij met dit matras. Echter nu ik hem 4 jaar heb is de ondersteuning niet meer voldoende. Ik draai het regelmatig, maar het mag niet baten. Het matras zorgt voor pijn in mijn rug en heupen en het is dusdanig dat ik slecht slaap en maar blijf draaien voor een houding waarin ik geen pijn voel. Ik moet nu echt een nieuw matras aanschaffen en dat vind ik na slechts 4 jaar veel te snel. Ik had gehoopt dat ik er 10 jaar mee zou kunnen doen. Ik zou het matras dus niet opnieuw kopen.

    Door: Twan05-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    O2 Matrassen 90×200 1.60x200 en kussens

    Wij hebben onlangs 2 Emma matrassen aangeschaft.
    Afgelopen week zijn ze geleverd.
    Levertijd was voor ons nog geen week.
    Onze maten waren op voorraad.
    Eén voor ons en één voor ons kind.
    Ons kind slaapt er fantastisch op.
    Wij moeten nog even wennen aan het nieuwe matras. Dit heeft met de stevigheid te maken vermoed ik.
    Wat zouden we hieraan kunnen doen evt Emma mocht dit zo blijven?
    Voordeel is wel nu we een groot matras hebben we toch niet merken dat één van twee draait.
    We hebben nu geen last meer van de koude gleuf tussen de matrassen.
    De geur viel me mee, ons is verteld dat je de matras even moet luchten na het uitpakken, dus netjes gedaan.
    Over de levering niks te klagen. Verliep keurig. Ben keurig gebeld ivm tijdstip levering.
    De kussens heb ik besteld, deze verwachten we binnekort. Bij beter bed uitgeprobeerd en nog naverteld.

    Door: Annemarie25-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    matras

    Ik heb enige tijd moeten wennen aan mijn nieuwe matras van Emma Matras. Dat heb ik altijd met een nieuw matras, zeker als die heel anders is. En dat was deze voor mij, want ik sliep voorheen op een matras van de Ikea. Maar daarvan kreeg ik rugklachten op de langere termijn. Nu ik al een tijdje op mijn nieuwe matras slaap, gaan die klachten langzamerhand weg. Ik ben daar heel blij mee. Ik wist niet zeker dat het aan mijn matras lag, maar omdat een vriend van mij (die is fysio) zei dat ik mijn matras eens moest vervangen, heb ik dat toch maar gedaan.

    Ik ben dus heel tevreden met mijn matras van Emma Matras, maar moest wel eerst even wennen. Maar volgens mij is dat normaal?

    Door: Lisanne Pieters11-07-2020
    Nu22-03-2021

    Ik wacht al een maand op mijn bed bestel nr 1002847275 en ik hoor of zie geen een teken dat het onderweg is ik wil graag op de op de hoogte gehouden te worden

    Diana25-03-2021

    Wij hebben 23-2 onze matrassen besteld,,en een paar keer gebeld, maar wij zouden het wel fijn vinden als we eens zouden horen wanneer ze gebracht worden.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Emma Matras Boxbed

    Door een tip van een vriendin van mij hebben wij ook een Emma Matras aangeschaft, tijdje terug al weer. Zij had zelf al jaren rugklachten en was daarom op advies van haar fysiotherapeute op zoek naar een goed matras dat daarbij zou helpen. Haar werd toen een Emma Matras aangeraden.

    Wij zelf hebben gekozen voor een boxbed .
    Zowel mijn man als ikzelf zijn erg tevreden met het matras. Het slaapt vele malen beter dan wat wij hiervoor hadden. Dat was ook een kwaliteitsmatras, maar toch veel minder steun dan dit matras.
    het contact met de winkel en het bestellen is voor ons ook plezierig geweest dus ik zou het zeker aanraden aan een volgende klant.

    Door: Jaqueline07-12-2019
    Anja24-04-2020

    Ik heb nu drie nachten op het Emma matras doorgebracht. De eerste nacht ging nog redelijk. Slechts met lichte rugpijn bij de schouderbladen wakker geworden die na een miniut of 10 al minder werd. De tweede nacht heb ik bijna geen oog dicht gedaan en stond ik op met pijn in mijn rug van mijn schouders tot mijn billen waar ik de hele dag last van heb gehad. na de derde nacht loop ik letterlijk krom van de pijn in mijn rug. Elke beweging doet zeer, ik weet niet waar ik het zoeken moet van de pijn.

    Anna30-10-2020

    Slaap nu verlopig weer op mijn ouwe matras ook last van mijn rug maar wel stuk minder.. Als goed is is er nu een extra laag gestuurd die in op mijn matras in de hoes kan doen.Hoop zo dat dit werkt maar ben bang van niet.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Emma 160x200x25

    De matras werd afgeleverd in een kapotte doos maar was zelf ongeschonden.
    Ik heb nu drie nachten op het Emma matras doorgebracht. De eerste nacht ging nog redelijk. Slechts met lichte rugpijn bij de schouderbladen wakker geworden die na een miniut of 10 al minder werd. De tweede nacht heb ik bijna geen oog dicht gedaan en stond ik op met pijn in mijn rug van mijn schouders tot mijn billen waar ik de hele dag last van heb gehad. na de derde nacht loop ik letterlijk krom van de pijn in mijn rug. Elke beweging doet zeer, ik weet niet waar ik het zoeken moet van de pijn.

    Door: Anja24-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Emme matras 1.80 x 2.00

    In 20018 een Emma matras gekocht, echt een heel fijn matras. Ik heb reuma en slaap slecht, maar dit was een verademing en we zijn er heel blij mee. Helaas begon er toch wat kuilvorming te komen na 3 jaar. Ik heb hier een mail over gestuurd en ik kreeg direct antwoord; ik kon een foto maken van het matras met een waterpas om de kuil aan te geven. Dit gedaan en kreeg de volgende dag al een mail dat het oude matras werd opgehaald en er een nieuwe werd opgestuurd. TOPSERVICE!

    Door: N. van der Pas03-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Twee Emma kussens

    De levering van het eerste kussen duurde heel erg lang. Het was zo hard als een baksteen dus was echt niet op te slapen. Ik heb het een paar weken de kans gegeven maar mijn nekklachten werden alleen maar erger. Toen besloten het kussen terug te sturen. Dit kostte erg veel moeite. En ook heel veel tijd. Het duurde een paar weken voordat ik eindelijk de bevestiging kreeg dat het kussen retour was ontvangen. En vervolgens nog heel lang voor ik eindelijk mijn geld terug kreeg.
    In alle tussentijd had ik het andere Emma cloud kussen besteld omdat die wat zachter zou zijn. Echter bleek dit het tegenovergestelde te zijn van het originele Emma kussen. Deze was zo zacht dat zodra je je hoofd erop legde je eigenlijk net zo goed geen kussen kon hebben. Het liep helemaal leeg en werd zo plat als een enkele kussensloop.
    Dus ook dit kussen terug gestuurd. Dit was zo niet nog erger dat de eerste retour procedure. Het retourneren duurde nog veel langer. En uiteindelijk kreeg ik meerdere aanmaningen om te betalen. Terwijl ik het kussen zelf maar 24 uur in mijn bezit heb gehad. Steeds vertelde de klantenservice dat ze het op zouden lossen maar dit heeft 3 belletjes gekost om het ook echt te regelen.
    Als klap op de vuurpijl krijg je steeds mails met de vraag of je tevreden bent en een beoordeling wilt plaatsen. Alleen werkt die link in de mail niet waardoor je dus ook geen review kunt plaatsen.

    Kortom. De Emma items vind ik persoonlijk verschrikkelijk. Doe daarbij de waardeloze service en ik kan je vertellen dat ik hier echt NOOIT meer zal bestellen en het iedereen ook zal afraden te doen

    Door: Kim Rust30-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Emma O2 matras 140x200 en toppet

    Levering verliep naar wens. Heb aantal dagen op matras geslapen maar heb nu erg veel pijn in mijn rug en schouders. Hopelijk komt het goed en ik zal braaf de drie weken die er voor staan om aan een matras te wennen, volhouden. Verder zit er een zeer doordringende geur in de matras, het ruikt naar lijm en terpentine. Ik vind dat vreemd, lees daar ook niets over op de website en in reviews. Gebeld met de klantenservice en die liet weten dat deze geur na een paar uur minder zou moeten worden. Niet dus. Morgen maar weer eens bellen. Heb ik dan toch een miskoop gedaan?!

    Door: Saskia Duwaer22-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Emma matras. Even wennen maar nu helemaal top

    Mijn matras werd gelukkig best wel snel geleverd.

    De eerste nacht moest ik nog een beetje wennen en heb ik nog niet perfect geslapen. Maar de tweede nacht ging het voor mij al een stuk beter. Vanaf de derde nacht heb ik gewoon heel goed geslapen en werd veel beter wakker dan eerst met mijn eerdere matras van de Ikea.

    Ik heb een Emma matras gekocht omdat ik zo nu en dan last van mijn rust had bij het opstaan. Ik wist ook helemaal niet dat ik af en toe mijn matras moest vervangen; ik had mijn oude matras namelijk al meer dan 7 jaar!

    Door: Paulien28-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Matras

    Mijn bestelling deed er langer over dan ik van te voren had gedacht. kennelijk ergens vertraging opgelopen in het systeem... had ik wel beter willen begrijpen

    Maar goed, hij is nu geleverd en ik moet zeggen: ik ben er heel tevreden over. Hij ligt voor mij echt heel goed, veel beter dan mijn vorige matras. Steviger en gewoon van betere kwaliteit.

    Dus ook al deed mijn bestelling er langer over dan beloofd, ik ben wel heel tevreden over het uiteindelijke matras.

    Door: Josefien04-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    matras

    Ik vond het nogal een uitgave (ik ben student en moet dit zelf betalen) maar ben wel blij dat ik het heb gedaan
    sliep eerst op zo'n dun standaard matrasje van de ikea, maar vond toch dat ik eens een beter matras moest...

    als tip van een vriendin toen een Emma matras genomen en die slaapt wel echt heel goed voor mij. Gelukkig met normale maten voor mijn bed.

    Door: Léonie vG.19-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Emma matrassen

    Doe het niet!!
    Op basis van veel positieve recensies kocht ik twee Emma matrassen, zo'n 2,5 jaar geleden. Naarmate de tijd vorderde kwamen er flinke kuilen in de matrassen, en werd ik iedere ochtend met rugpijn wakker. Suggestie van Emma was om een toplaag (een extra laagje schuimrubber) te proberen, maar dat hielp niet.
    Wat er daarna gebeurde vind ik echt ongelooflijk, na foto's te hebben aangeleverd en een aantal keren te hebben gebeld en gemaild kreeg ik het aanbod om de matrassen te vervangen (je hebt immers tien jaar garantie). Mijn maat bleek na een week 'onderzoek' niet meer leverbaar en Emma bood aan om het aankoopbedrag terug te storten 'binnen 14 dagen'. We zijn inmiddels ruim twee maanden verder en nog geen cent gezien.
    Wel vriendelijke mails 'we vinden het heel belangrijk dat je snel je geld ontvangt, kun je een account aanmaken'?; die mail ontving ik later in het proces trouwens nog een keer. Daarna gebeurde er niets... Emma bleek de factuur niet te kunnen vinden, mijn E-mail adres niet te kennen en ook niet op mails te reageren. Dan maar weer gebeld; 'ik bel je morgen terug'. Gebeurde niet, wel het verzoek om nog een keer mijn bankrekeningnummer te mailen, en later op die dag nog een keer... Weer gebeld; 'oei wat vervelend, we sturen je een Emma hoofdkussen). Dan weer een bevestiging dat ik nu echt binnen twee weken mijn geld terug ontvang.
    Ik heb het donkerbruine vermoeden dat Emma een ontmoedigingsbeleid heeft waar het gaat om garantie geven, of het interne proces is een enorme puinhoop. Gelet op hun 100 dagen proeflig garantie zou je denken dat terugbetaling een standaardproces is..
    Wat ik inmiddels heb geleerd is dat Emma niet geschikt is voor mensen die wat groter en zwaarder zijn (ik ben bijna twee meter lang en weeg iets boven de 100kg). De dichtheid van het materiaal is daar gewoon niet goed genoeg voor.
    Laat je dus niet verleiden tot alle positieve verhalen van kopers die op hun niet nieuwe matras zo heerlijk slapen, zodra je matras ouder wordt ontstaan de problemen en doet Emma er alles aan om het garantieproces te frustreren. Ik vond mijn matras het eerste jaar ook heerlijk slapen, daarna ontstonden de problemen en de lage rugpijn...

    Door: Michiel29-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Emma matras

    Over de matras geen klagen heb er zelfs ook 1 voor mijn broer gekocht, maar een paar maanden later bij beter bed 1+1 gratis, binnen vrij korte tijd dus €403 teveel betaald.
    Nogmaals met de matras niets mis, alleen dat gegoochel met kortingen om bij Emma zelf,

    Door: Jolanda20-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Boxspringbed 160x200

    Poeh, poeh, man, man, wat een ergernis. Het enige pluspunt is
    dat het bezorgd werd binnen de afgesproken tijd.

    Minpunten: ze zeggen dat ze iets doen, maar ze houden je aan het lijntje. Ik heb 3 weken moeten wachten voordat het bed retour werd gemeld bij het transportbedrijf. ( nee deze had het niet te druk, het bed was gewoonweg niet bij ze aangemeld). In die 3 weken 6 x gebeld met Emma. 3 medewerkers vertellen je dat ze de retourmelding hebben aangemeld en de andere 3 zeggen je dat de retourmelding nog niet is aangemeld! Je wordt ' Van het kastje naar de muur gestuurd'. Maar de aanhouder wint!
    Dan krijg je via de e-mail van een medewerker, dat de terugbetaling is gestart, binnen 14 dagen krijgt u uw geld terug. 19 dagen later nog geen geld. Maar weer bellen. Krijg je te horen: " ja dat kan kloppen, uw terugbetaling is nog niet in gang gezet'!Over 14 dagen staat het op uw rekening. Eerst zien dan geloven! Als ik niet gebeld had... was er ook niets gebeurd.
    Maar schaam je Emma Matras voor deze service en leid je personeel beter op! Of moeten ze van jullie de klanten op deze manier aan het lijntje houden?

    Door: Harmien29-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Emma 02 matras 160x200

    Na positieve reviews en positief oordeel door Consumentenbond dit matras gekocht omdat ik gebaat ben bij een goed matras vanwege spier-en gewrichtsklachten. Helaas, het matras is superhard en mijn klachten zijn overdag verergerd. 's Nachts vaak wakker van pijn in nek, hoofd, schouders, heupen, 's ochtends met pijn en niet uitgerust wakker. Lang proefslapen geprobeerd in de hoop dat...maar helaas. 2x gratis comfortlaag soft van Emma gekregen, (dun laagje schuim) dat klachten nauwelijks verlicht heeft. Aangezien de proefperiode voorbij is ga ik nu een topdekmatras van traagschuim kopen bij een andere leverancier (1 medewerker bij Emma raadde me af dit bij hen te kopen vanwege 1 harde en 1 zachte kant, dank voor de eerlijkheid. Rest klantenservice kwam niet verder dan aanbieden vd 2 comfortlagen) Tot die tijd slaap ik maar op het heerlijke Ikea-matras op het logeerbed, dat helaas niet meer verkrijgbaar is. Kortom, diep teleurgesteld in aanbevelingen Emma-matras. Volgende keer nóg beter en langer zoeken en (helaas) testuitslag Consumentenbond met korreltje zout nemen...

    Door: JV29-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Emma o2

    Misschien zijn er pluspunten, maar hoe weet je dat als je wacht en wacht en wacht, maar niets ontvangt behalve smoesjes, uitvluchten. Wist je dat ze stiekem de aankoopdatum veranderen om te zorgen dat het nét lijkt alsof ze op tijd gaan leveren? En dat ze echt van alles verzinnen om je aan het lijntje te houden? Ik wou dat ik wist hoe het matras was, ik heb het na wachten, wachten, wachten nog steeds niet in huis.

    Door: F24-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Emma O2 matras, geretourneerd, geld nog steeds niet teruggekregen

    De eerste matras die ik kreeg bleek een mislukt exemplaar te zijn, het schuim was hard en compact, de matras was niet plat te krijgen maar bleef dubbelgevouwen staan. De bezorgdienst levert alleen af op de begane grond. Als je op een etage zonder lift woont, en niet zo sterk bent of wat ouder, is het aan te raden iemand te regelen die de matras naar boven draagt voor je. De mislukte matras is na enige weken opgehaald en ik kreeg een nieuwe matras die wel goed gelukt was. Deze bleek echter te hard voor mij en te weinig buigbaar voor mijn beweegbare bedbodem. Ook deze matras is weer opgehaald en ik zou mijn geld terugkrijgen. Dat is tot nog toe (meer dan een maand na het ophalen en meer dan twee weken nadat ik erover heb gebeld) nog steeds niet gebeurd. Inmiddels is emma matras telefonisch niet meer bereikbaar (!!). Ik kreeg wel vandaag een mailtje dat ik echt binnen twee weken mijn geld terug krijg.
    Ik zou hier geen matras kopen, beetje riskant of je je geld echt wel terug krijgt.

    Door: Liesbeth18-06-2021
    liesbeth29-06-2021

    aanvulling op mijn review: ik heb vandaag mijn geld terug gekregen. Dus geen onwil maar stunteligheid van emma-matras. Ik zou ze alsnog niet aanraden, omdat ik liever ergens koop waar alles wel goed georganiseerd is.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    een Emma Matras

    Het matras is niet geleverd, het zou in Nederland zijn geweest, maar ik kreeg als laatste status Bezorgd in Alsdorf, Keulen, Duitsland.
    Er wordt niet gereageerd op email. De chat is niet meer online. Telefoon heeft al een week technische problemen.

    Ik heb een herroepingsmail verstuurd, maar ontvang geen reactie en ook geen geld terug.
    Zeer slechte bereikbaarheid en service
    Wil je een Emma matras: koop het dan bij een betrouwbare winkel in de buurt en niet online.

    Door: Carin Reurekas16-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Emma kussen

    De levering ging snel. Maar toen het kussen voor mij te hard was begonnen de problemen.
    Op 8 mei 2021 terugestuurd. Geen contact. Begin juni telefonisch contact gehad en er werd toen gemeld dat het kussen pas op 28 mei retour gekomen was. Ik zou binnen 2,3 dagen het geld teruggestort krijgen. Het is nu 16 juni en niets. Telefonisch niet te bereiken, er schijnt al een poos een technische storing te zijn. Men vraagt een email te sturen voor contact. Dat heb ik inmiddels al 4x gedaan. Waardeloos, zo’n klantenservice heb ik nog nooit meegemaakt!

    Door: G.de Ranitz16-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Emma matras

    Ik heb een beschadigd matras gekregen.

    Toen heb ik hem terug gestuurd hebben ze gezegd dat krijg ik een nieuwe matras. Dat is niet gebeurd.
    Ik heb vaker hun gebeld. Elke keer kreeg ik stomme antwoorden.
    Ik heb 3 maanden al gewacht.
    Ze hebben mij gevraagd om geld.
    Voor wat moet ik betalen als ik geen matras heeft?!?!
    Daarna hebben ze gezegd dat wordt ik verschuldigd conform de Wet op

    Door: Angelika05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Emma 02

    Ik vindt het een heerlijke matras! Zakt niet door en voelt heerlijk zacht aan! Een fijne stevige matras! Had ik hem maar eerder gekocht! Een aanrader dus! De levering verliep perfect en had hem op de aangegeven tijd!

    Door: Elly Kollen13-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Emma Matras een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 47 ervaringen geplaatst over Emma Matras. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 47% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Emma Matras actief?

    Emma Matras is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Emma Matras gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.