NederlandReview

    Ervaringen Emma Matras

    Een goede nachtrust is essentieel als je een beetje goed de dag door wilt komen. Één vereiste daarvoor is een goed matras om op te slapen. Maar waar kun je nou het beste matras vinden? Een winkel die matrassen aanbiedt is Emma Matras. Maar wat voor kwaliteit matras zal dit matras zijn? Zal dat boxspringbed nou echt wel zo fijn liggen? Hoe comfortabel zal dat kussen zijn? Zal het lang duren voor de klantenservice van Emma Matras het dekbed of babymatras bij jou thuisbezorgd? En hoe zal de klantenservice van Emma Matras staan tegenover klachten en vragen van jou en andere trouwe klanten van hun winkel? Hier kun je alleen achter komen via echte klanten van Emma Matras. Kijk eens naar hun reviews om te zien wat zij over Emma Matras zeggen. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen de beslissing wel of geen matras bij Emma Matras te kopen makkelijker maken.

    Over Emma Matras

    Emma Matras is bedrijf dat matrassen aanbiedt. Ze richten zich hierbij niet op een grote hoeveelheid verschillende matrassen. In plaats daarvan richten ze zich op één of enkele matrassen die door henzelf zijn ontworpen en waar ze dus helemaal achterstaan. Je kunt kiezen uit het Emma Original of Emma Basic matras. Één van de verschillen tussen de twee is de hoogte. Het basismatras is 18 centimeter hoog terwijl het Original matras 25 meter is. Allebei maken ze gebruik van lichaamsvormend traagschuim, maar de Original maakt ook nog gebruik van koudschuim en airgocell schuim. Het past zich aan aan je lichaam en zorgen voor een betere houding en comfort. Naast het matras biedt Emma Matras ook nog andere dingen aan. Zo is er een boxspring bed waar je het matras op kunt leggen. Verder zijn er nog een topper, kussen, dekbed en SmartSleeve beschikbaar om een totaalplaatje te creëren. Daarnaast hebben ze nog een apart matras voor baby’s.


    Een Emma Matras reclamefilmpje.

    Diensten van Emma Matras

    Het matras van Emma Matras kan online besteld worden. Hetzelfde geldt voor de andere spullen die Emma Matras aanbiedt. Plaats dus gerust een bestelling voor een kussen, topper, boxspringbed of ander item en maak de bestelling rond. De bezorgservice van Emma Matras zal het Original matras of Basic matras dan zo snel mogelijk naar je opsturen. Zo hoef je er zelf niet zo lang mee te slepen of te proberen het in je auto te proppen. Ook heeft Emma Matras een klantenservice om je te helpen als je wat vragen hebt over het boxspring bed of kussen.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Emma Matras

    Heb je al eens een matras of bed van Emma Matras gekocht? Dan willen wij graag weten wat jouw ervaring met Emma Matras was. Hoe makkelijk was het een kussen te bestellen via Emma Matras? Geeft het matras echt zoveel comfort als Emma Matras beloofd op hun website? Hoe makkelijk was het boxspring bed in elkaar te zetten? Duurde het lang voor de topper of het dekbed werd bezorgd? En wat voor een klantenservice verleent Emma Matras als je hulp nodig blijkt te hebben? Schrijf een review en laat is weten wat jouw mening over Emma Matras is.

    Emma Matras
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (36)

    5.8
    58% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.8
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    5.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Emma Matras

    Uw beoordeling

    O2 Matrassen 90×200 1.60x200 en kussens

    Wij hebben onlangs 2 Emma matrassen aangeschaft.
    Afgelopen week zijn ze geleverd.
    Levertijd was voor ons nog geen week.
    Onze maten waren op voorraad.
    Eén voor ons en één voor ons kind.
    Ons kind slaapt er fantastisch op.
    Wij moeten nog even wennen aan het nieuwe matras. Dit heeft met de stevigheid te maken vermoed ik.
    Wat zouden we hieraan kunnen doen evt Emma mocht dit zo blijven?
    Voordeel is wel nu we een groot matras hebben we toch niet merken dat één van twee draait.
    We hebben nu geen last meer van de koude gleuf tussen de matrassen.
    De geur viel me mee, ons is verteld dat je de matras even moet luchten na het uitpakken, dus netjes gedaan.
    Over de levering niks te klagen. Verliep keurig. Ben keurig gebeld ivm tijdstip levering.
    De kussens heb ik besteld, deze verwachten we binnekort. Bij beter bed uitgeprobeerd en nog naverteld.

    Door: Annemarie25-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    matras

    Ik heb enige tijd moeten wennen aan mijn nieuwe matras van Emma Matras. Dat heb ik altijd met een nieuw matras, zeker als die heel anders is. En dat was deze voor mij, want ik sliep voorheen op een matras van de Ikea. Maar daarvan kreeg ik rugklachten op de langere termijn. Nu ik al een tijdje op mijn nieuwe matras slaap, gaan die klachten langzamerhand weg. Ik ben daar heel blij mee. Ik wist niet zeker dat het aan mijn matras lag, maar omdat een vriend van mij (die is fysio) zei dat ik mijn matras eens moest vervangen, heb ik dat toch maar gedaan.

    Ik ben dus heel tevreden met mijn matras van Emma Matras, maar moest wel eerst even wennen. Maar volgens mij is dat normaal?

    Door: Lisanne Pieters11-07-2020
    Nu22-03-2021

    Ik wacht al een maand op mijn bed bestel nr 1002847275 en ik hoor of zie geen een teken dat het onderweg is ik wil graag op de op de hoogte gehouden te worden

    Diana25-03-2021

    Wij hebben 23-2 onze matrassen besteld,,en een paar keer gebeld, maar wij zouden het wel fijn vinden als we eens zouden horen wanneer ze gebracht worden.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Emma Matras Boxbed

    Door een tip van een vriendin van mij hebben wij ook een Emma Matras aangeschaft, tijdje terug al weer. Zij had zelf al jaren rugklachten en was daarom op advies van haar fysiotherapeute op zoek naar een goed matras dat daarbij zou helpen. Haar werd toen een Emma Matras aangeraden.

    Wij zelf hebben gekozen voor een boxbed .
    Zowel mijn man als ikzelf zijn erg tevreden met het matras. Het slaapt vele malen beter dan wat wij hiervoor hadden. Dat was ook een kwaliteitsmatras, maar toch veel minder steun dan dit matras.
    het contact met de winkel en het bestellen is voor ons ook plezierig geweest dus ik zou het zeker aanraden aan een volgende klant.

    Door: Jaqueline07-12-2019
    Anja24-04-2020

    Ik heb nu drie nachten op het Emma matras doorgebracht. De eerste nacht ging nog redelijk. Slechts met lichte rugpijn bij de schouderbladen wakker geworden die na een miniut of 10 al minder werd. De tweede nacht heb ik bijna geen oog dicht gedaan en stond ik op met pijn in mijn rug van mijn schouders tot mijn billen waar ik de hele dag last van heb gehad. na de derde nacht loop ik letterlijk krom van de pijn in mijn rug. Elke beweging doet zeer, ik weet niet waar ik het zoeken moet van de pijn.

    Anna30-10-2020

    Slaap nu verlopig weer op mijn ouwe matras ook last van mijn rug maar wel stuk minder.. Als goed is is er nu een extra laag gestuurd die in op mijn matras in de hoes kan doen.Hoop zo dat dit werkt maar ben bang van niet.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Emma 160x200x25

    De matras werd afgeleverd in een kapotte doos maar was zelf ongeschonden.
    Ik heb nu drie nachten op het Emma matras doorgebracht. De eerste nacht ging nog redelijk. Slechts met lichte rugpijn bij de schouderbladen wakker geworden die na een miniut of 10 al minder werd. De tweede nacht heb ik bijna geen oog dicht gedaan en stond ik op met pijn in mijn rug van mijn schouders tot mijn billen waar ik de hele dag last van heb gehad. na de derde nacht loop ik letterlijk krom van de pijn in mijn rug. Elke beweging doet zeer, ik weet niet waar ik het zoeken moet van de pijn.

    Door: Anja24-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Emma matras

    Ik heb een beschadigd matras gekregen.

    Toen heb ik hem terug gestuurd hebben ze gezegd dat krijg ik een nieuwe matras. Dat is niet gebeurd.
    Ik heb vaker hun gebeld. Elke keer kreeg ik stomme antwoorden.
    Ik heb 3 maanden al gewacht.
    Ze hebben mij gevraagd om geld.
    Voor wat moet ik betalen als ik geen matras heeft?!?!
    Daarna hebben ze gezegd dat wordt ik verschuldigd conform de Wet op

    Door: Angelika05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Emma O2 matras 140x200 en toppet

    Levering verliep naar wens. Heb aantal dagen op matras geslapen maar heb nu erg veel pijn in mijn rug en schouders. Hopelijk komt het goed en ik zal braaf de drie weken die er voor staan om aan een matras te wennen, volhouden. Verder zit er een zeer doordringende geur in de matras, het ruikt naar lijm en terpentine. Ik vind dat vreemd, lees daar ook niets over op de website en in reviews. Gebeld met de klantenservice en die liet weten dat deze geur na een paar uur minder zou moeten worden. Niet dus. Morgen maar weer eens bellen. Heb ik dan toch een miskoop gedaan?!

    Door: Saskia Duwaer22-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Emma matras. Even wennen maar nu helemaal top

    Mijn matras werd gelukkig best wel snel geleverd.

    De eerste nacht moest ik nog een beetje wennen en heb ik nog niet perfect geslapen. Maar de tweede nacht ging het voor mij al een stuk beter. Vanaf de derde nacht heb ik gewoon heel goed geslapen en werd veel beter wakker dan eerst met mijn eerdere matras van de Ikea.

    Ik heb een Emma matras gekocht omdat ik zo nu en dan last van mijn rust had bij het opstaan. Ik wist ook helemaal niet dat ik af en toe mijn matras moest vervangen; ik had mijn oude matras namelijk al meer dan 7 jaar!

    Door: Paulien28-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Matras

    Mijn bestelling deed er langer over dan ik van te voren had gedacht. kennelijk ergens vertraging opgelopen in het systeem... had ik wel beter willen begrijpen

    Maar goed, hij is nu geleverd en ik moet zeggen: ik ben er heel tevreden over. Hij ligt voor mij echt heel goed, veel beter dan mijn vorige matras. Steviger en gewoon van betere kwaliteit.

    Dus ook al deed mijn bestelling er langer over dan beloofd, ik ben wel heel tevreden over het uiteindelijke matras.

    Door: Josefien04-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    matras

    Ik vond het nogal een uitgave (ik ben student en moet dit zelf betalen) maar ben wel blij dat ik het heb gedaan
    sliep eerst op zo'n dun standaard matrasje van de ikea, maar vond toch dat ik eens een beter matras moest...

    als tip van een vriendin toen een Emma matras genomen en die slaapt wel echt heel goed voor mij. Gelukkig met normale maten voor mijn bed.

    Door: Léonie vG.19-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Matras + beschermhoes

    Ik kan alleen maar positieve dingen vertellen. Het bestellen ging vlot, je wordt bij elke stap mooi op de hoogte gehouden, de levering kwam snel en een medewerker heeft mij goed verder geholpen aan de telefoon! Van zodra ik een tijdje geslapen heb op onze nieuwe matras, laat ik zeker weten hoe het bevalt!

    Door: Lies heirman02-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Emma 02

    Ik vindt het een heerlijke matras! Zakt niet door en voelt heerlijk zacht aan! Een fijne stevige matras! Had ik hem maar eerder gekocht! Een aanrader dus! De levering verliep perfect en had hem op de aangegeven tijd!

    Door: Elly Kollen13-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    25-02-2021

    Slechte levering en service

    Door: Hellings05-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Poging tot aankoop Matras

    Helaas is het niet mogelijk om 0 sterren te geven anders hadden ze die gehad.

    Het is ongelofelijk hoe een amateuristisch bedrijf dit is. 20 februari heb ik een matras besteld. Krijg op 4 maart een mailtje dat er geen bevestigingsmail is verstuurd maar dat het matras volgende week wordt verstuurd. Inmiddels weer een tijd verder met elke keer beloften dat het matras verzonden gaat worden. 22 maart werd medegedeeld dat het matras dezelfde dag opgehaald gaat worden, op 23 maart werd hetzelfde sprookje verteld. Vandaag nogmaals gebeld en wederom een sprookje gehoord dat het matras deze week echt bezorgd gaat worden. Ik geloof er inmiddels niets meer van. Inmiddels ook een track-en-trace gehad gedateerd 12 maart (pakket is dus al 12 dagen niet opgehaald door de transporteur) en Emma matras doet er helemaal niets aan/mee.

    Door: Dennis 24-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Matras

    Heerlijk en goed matras. De service is fantastisch.
    Ik had een mail gestuurd en binnen een half uur mail terug. Probleem opgelost.
    Wat een top bedrijf.
    Goede klantenservice en snelle reactie.


    Door: Mandy Menick23-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    April 2020

    Pluspunt snelle levering.
    Minpunt het matras was naar een paar maanden zo zacht, dat ik gewoon in een kuil lig te slapen. Ik slaap dolgraag op mijn buik, vergeet het maar ik lig compleet hol, waardoor de rugpijn niet te overzien is. Op deze matrassen kan je alleen op je rug liggen, echt meer niet.
    Oh ja ik ben 1.90 lang en weeg 88 kg, misschien is dat niet standaard.
    Totaal niet mijn beste aankoop, verre van. En wat ik ervan verwacht had.
    Nu opzoek naar nieuw matras, tot die tijd slaap ik weer en nog beter op de oude matrassen.

    Gegroet carlo hamelink Terneuzen

    Door: Carlo Hamelink22-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Matras Emma via ah

    Heb een matras van Emma besteld via ah .
    Nog nooit zo`n slechte service gehad van Emma.
    Heb hem 21-02-2021 besteld en nog niks ontvangen ..
    Ja een mail dat er iets fout is gegaan en nu wordt opgestuurd en dat was 04–03-2021 en nu nog niks gehoord.
    Waardeloos deze Emma service .
    Nee ik zal daar nooit niks meer bestellen ook al krijg ik het gratis .
    Klant is koning haha bij hun niet .

    Door: Marcel 11-03-2021
    Pauline15-03-2021

    Hoi Marcel, ik heb precies hetzelfde als jij. Vorige week de Emma klantenservice gebeld en kreeg te horen dat ik dit weekend de track en trace zou krijgen voor bezorging op maandag of dinsdag. Maar het hele weekend niets gehoord of gezien. Nu maar weer een email naar Emma gestuurd. Ik ben benieuwd hoeveel mensen in NL er op die matras zitten te wachten!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    O2 matras

    Matras wordt maar niet geleverd. Als je belt krijg je een standaard antwoord. Ik kijk even voor u. Uw matras wordt volgende week geleverd. Amuletten is niet mogelijk. Gelukkig via credit card betaald, dus nu maar betaling betwisten.

    Door: GJ Scholten23-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Matras topper

    18 november een artikel besteld. Die zou tussen 5 en 9 werkdagen geleverd worden.
    Vandaag 19 december en nog steeds niks. Enige wat ik van de klantenservice hoor is bestellingen zijn vertraagd en elke keer noemen ze een andere moment. Volgende week, dan weer volgende week. Je moet er zelf achter gaan want uit hunzelf communiceren niks.

    Door: Youssef21-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Emma matras

    Snelle levering! Prima matras. Achteraf betalen problematisch. Geen rekening gekregen en na 4 weken ineens een mail met daarin een rekening met aanmaningskosten

    Door: J.t. Knijpinga09-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Emma o2 matras

    Wij hebben 2 stuks Emma O2 matrassen besteld. Matrassen liggen best prima echter ademen ze niet dus voor zowel mij als mijn vrouw veel te warm. Nu wil ik ze na 3 weken op laten halen maar dat gaat niet. Ik probeer nu al een week met de klantenservice in contact te komen en het schiet niet op. Telefonisch niet te bereiken en retourneren via de website gaat ook niet daar er staat dat het nog niet geleverd is. Dus al met al zou ik iedereen afraden hier iets te kopen!

    Door: Mathys Van Wagensveld04-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    FAQ

    Is Emma Matras een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 36 ervaringen geplaatst over Emma Matras. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 58% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Emma Matras actief?

    Emma Matras is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Emma Matras gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.